tisdag 4 maj 2010

Tisdag

Nyligen hemkommen från första föreläsningen på nya delkursen. Äntligen den sista delkursen. Det känns att det närmar sig sommarlov ;) Men det känns som att det kommer att bli en intensiv delkurs eftersom att det är grupparbete. Fast det är fan inte långt kvar alls nu till sommaren är här.. en månad drygt! Åh vad jag längtar! :) :)

Pratade nyss med fina Beatrice i telen. Kollade om hon var sugen på studentskiva i morgon! Såklart hon var det, så i morgon blir det systers studentskiva på Kalas! ;) wihooo
Jag skulle gentligen inte ha gått, med tanke på att jag har skola dagen efter.. men man kan väl ha kul utan så mycket alkohol! ;) hihi. Ska bli kul att träffa Bea igen! Längesen vi träffades utanför jobbet ! :D Me like !!

Snart kommer systeryster hit och vill ha håret färgat. Så man får väl ställa upp! Senare blir det träning med tjejorna! Nya ryck nu efter en helg med mycket alkohol.. ;)

Och Amazing börjar löpa igeeeeeeeeeeeen. Blir GALEN! Fast hon är precis i början stadiet än så länge då när hon bara pratar väldigt mycket utan att ha upp svansen. Men det kommer, om några dagar jag lovar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar