söndag 30 maj 2010

Bilder från Eckerölinjen

Helg!

Sitter just nu ute i Österby hos familjen, firat morsdag idag med god mat. Har hjälpt mamma med hennes uppgifter också så nu känns det som att jag har pluggat för en hel vecka ;) haha

Igår var jag och Älskling ute på långfärd! Vi gick upp tidigt för att åka till Trosa på Natalies konfirmation. Resan gick av strax efter åtta, och på vägen hämtade vi upp Angelica och Jocke i Södertälje. Det var väl därifrån som allting började gå snett, haha istället för 10 min som det egentligen skulle ha tagit från vanghärad så tog det oss ungefär en och en halv timme att komma fram. Pinsamt! Fast vi vart bara en kvart försenade så vi var tvungna att smyga in i kyrkan.. Efteråt var det motagning hemma hos Natalie i Vanghärad som låg bara ett stenkast från Trosa. Riktigt trevligt var det. Sen åkte vi hemåt igen och taggade om för utgång. Sneare kom Jessica och Pullan också! Kalas vart det och visst det var inte alls mycket folk där men jag hade skit kul ändå! haha massa dans!! :D

I fredas var jag Emelie Elin och Pullan iväg och åkte Eckerölinjen. Riktig trevlig resa, första gången som jag inte kände att båten blev långdragen.. tiden gick så jäkla snabbt! Knappt så vi hann med taxfreen ju ;)

Fartfyld helg som sagt men nu tillbaka till vardagen igen! Fast det är sista veckan i skolan så det känns skönt!

Bilder från i lördas kommer snarast! (Y)

fredag 28 maj 2010

Fredaaa wohooo

Blir galen på att inte ha internet hemma, känner mig handikappad! Så då förstår ni att jag sitter i skolan just nu. Idag ska uppsatsen lämnas in! Wohooo äntligen!

Måste dra snart, ska först hem en snabbis sen bär det av mot bussen och Eckerölinjen med brudsen! ;) Införskaffa sig lite sommarlager ;)

torsdag 27 maj 2010

Torsdag

Hellu!!

Sitter i skolan, vi har precis skrivit klart vår lilla del på diskussionen. Imorgon blir det sista sammanställningen och inlämning senast klockan 20,00! ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN klara med uppsatsen, sen är det muntlig redovisning nästa vecka. Troligen blir det på onsdagen. Jag hade tur att redovisningen och testdagen på Hudteraput-utbildningen blev samma dag. Så vi får se hur allting blir, troligen skippas jag utbildningen helt och satsar på den muntliga redovisningen. Handledaren har kollat runt bland grupperna ifall om någon vill byta dag, men det verkar inte som någon vill det.

Nu ska jag hem och lämna bilen sen blir det en prommis ner till staden för lunch med Beatrice! :) Vårt abonemang stängdes av i morse, eftersom att vi har bytt från Telia till Tele 2, som kommer dröjja någon vecka innan det kommer. Så vi kommer inte att ha internet ett tag framöver nu. Hur ska vi klara oss som använder internet dagligen.. Oj Oj spännande!

Ringde i alla fall till jobbet, samordnaren i morse innan skolan och sa att min lönespec inte stämde och mycket riktigt så fattades det 18 timmar. Hon frågade ifall det var okej om dom satte in det nästa månad men jag sa att jag var tvungen att ha dem nu. Annars skulle det bli väldigt knapert för oss eftersom att Mange knappt fått några pengar överhuvudtaget..

onsdag 26 maj 2010

Natti!

Jag hatar spyrapar!! Trevligt att skriva här, nej kanske inte men fick en alldeles nyss :S Usch de smakar då inte gott!

Imorgon är det en dag närmare helg!! Me like ;)

Träffa gruppen 09,00 i morgonbitti! Göra klart diskussionen förhoppningsvis och kanske sammanfattningen. Så vi blir av med den skiten! Känns som att vi verkligen drar ut på allting nu!

Sen efteråt ska jag träffa Beatrisii på staden! En lunch kanske? Det lät som det:D Mysigt!

Onsdag

Jag och Pullan håller på bakar kladdkaka, så där lagom onyttiga på en onsdag. Första gången som jag bakar här hemma sen jag flyttade hemifrån.

Fick lönespec idag, och jag blir så förbannad för den stämmer inte. Jag har fått för lite pengar. Jag tyckte väl att det såg så lite ut först när jag kollade och när jag räknade ihop timmarna så stämmde det inte. Imorgon ska jag ringa till samordnarna och fråga vad dom håller på med..

Så det var ju sådär lagom kul när jag skulle betala räkningar idag kom upp till fyratusen, och då har jag inte räknat med alla andra utgifter som gymkort, Amazings försäkring och typ friskvårdkortet och liknande stuff.. Kul månad :P Jag som hade tänkt att lägga undan massa pengar till sommaren.

Jag hoppas att det är som Bella tror att skatteåterbärningen kommer nu i början av juni ;) Det skulle vara riktigt nice!

tisdag 25 maj 2010

CSN

CSN slutar aldrig förvåna en alltså, Älskling kollade sitt internetkonto idag för han skulle fått in sista CSNpengarna, men det hade inte inte kommit några så han ringde till CSN. vad får han då för svar? Jo att han inte ska få några pengar utan att han fick extra mycket i januari som han skulle ha sparat! Hallå what lixom??? :S Hur fan skulle han kunna veta det då? Kul överaskning när han har pluggat hela maj och inte får en enda krona, och stackarn har ju inte jobbat mycket alls i april så det blir en knaper månad. Tur är väl att jag har jobbat en del och får min sista hälf från CSN. Förhoppningsvis!

Ja och nu tänkte jag sätta mig och betala lite räkningar, har en hel hög som ligger och väntar här, huuua, inte roligt.

Tisdag

Var i väg och hämtade ut mitt nya körkort som kommit idag. Där träffade jag några av mina gamla jobbarpolare måste säga att det kändes som att det var evigheter sen jag jobbade på posten och sen jag träffade dem sist, fast det egentligen inte alls var så länge sen. Sist jag jobbade där var i September förra året lixom, men det känns som att jag har gjort hur mycket som helst sen dess.. Jag hade en dröm för ett tag sen att jag skulle jobba några dagar på posten igen och att jag hade glömt bort allt hur man gjorde. haha scary dream ;) Fick nästan lite längta tillbaka känslor. ohhh:)

Efter det åkte jag och älskling och tränade en sväng sen vart det handling på Willys. Dock inte storhandling, det får bli på torsdag när jag har fått alla mina pengar. Jag fick ju bara en liten del idag.

Bara en sesong kvar på VÄNNER nu, nästan lite sorgligt! Det har verkligen blivit som en del i vardagen att ha nånting att följa på kvällarna.

A-uppsats

Precis hemkommen från skolan, hämtade upp Älskling på hans skola på vägen hem. Känns som man int epresterar så mycket hehe,, men så blir det ju när man inte är den mest klokaste personen i världen. Antonia i klassen visade mig en Psykologibok som är litteratur i Psykologi A. OJOJOJ säger jag bara Malin kommer never ever klara av att läsa den kursen! hoho

måndag 24 maj 2010

Jag Älskar dig


Måndag v, 21

Så var det åter ny vecka, som som jag alltid säger, Fy fasen vad tiden rinner iväg! Nu återstår drygt en vecka av skolan. Vi närmar oss med grupparbetet, inte mycket kvar nu så det känns väldigt skönt måste jag säga. Vill bara ta ledigt från skolan nu.

i morse vaknade jag före sex av att solen lös in, helt klarvaken, och det gick inte alls att somna om! Inte ens om jag hade täcket över huvudet.. Sen ringde klockan halv sju och jag var tvungen att gå upp. Jobbet gick fina fisken, inga hinder alls, det kändes verkligen som en lugn och skön dag på jobbet. Sen bar det av direkt mot skolan, skulle nämnligen träffa gruppen vid 12. Lite surt att behöva gå in och arbeta när det är så fint väder ute. Men nu vart det kyligare fast solen skiner ju fortfarande. Attans!

söndag 23 maj 2010

Godnatt !

ÄNTLIGEN INSKICKAD!! Kändes väl sisådär.. tvekar om det räcker till Godkänt, men i sånna fall finns ännu en chans i höst igen! Orkar verkligen inte tänka på det där nu..:) Nu ska jag sova för ska upp tidigt i morgon! Jobb 7,30-11,30 sen ska jag träffa gruppen i skolan klockan 12. haha känns som mina ögon håller på slockna nu.

Var med Syster och Älskling till MixMix idag, hade aldrig varit där, typ som Öb.. hittade ingen speciellt.. men kul o kolla vad det var för nått. :)

Söndag

Det regnar ute :O Vad är det här?? Jaha, då lär det väl bli en pluggdag inomhus då. För det är vad min dag kommer att bestå av.. Uff så jag ligger efter.. Vill inte!

Väldigt mysig dag igår, låg ute och solade på dagen och lite senare kom Roger och Oliver över. Han hade med sig kött och strips till grillningen. Så det vart lite grillmys i det härliga vädret! Mättna och belåtna och strax därpå kom Madelene ! Kvällen bjöds på pokerspel, men tyvärr blev en liten kille lite väl trött så det var dax för hemgång för dem, och massa roligt prat!

lördag 22 maj 2010

Fredagschillmys med folket!



Amazings dag

Glömde berätta om Amazings lilla äventyr igår. Vi brukar ha henne i koppel utanför balkongen, och några gånger har hon hoppat över utan koppel men då har hon hållt sig runtomkring här och under vår balkong. Detta gjorde hon även igår då, hoppade över utan koppel och till en början höll hon sig häromkring, men efter ett tag märkte vi att hon var borta.. men vi lät henne vara ute och när klockan var runt sju började jag ropa på henne men hon kom inte. Hoin brukar i vanliga fall komma när man ropar på henne. Men inte då.. Vi började bli lite oroliga och jag stod även på balkongen och ropade lite senare.. haha och en gång när jag gjorde de kom en kvinna fram och frågade fall vi letade efter våran katt. Hon berättade att hon hade sett henne borta där hon bodde och att hon hade försökt locka henne med sill, men att Amazing bara hade fräst då.

När vi kom en tre gator bort så såg jag henne springa och jag fick jaga henne tillbaka hem.. det var så mörkt så jag kunde bara höra hennes halsband när hon sprang. Till slut fick jag tag på henne och då fräste hon även mot mig.. gulletjejen hade varit med om mycket under dagen.. Hon måste tyckt att det var roligt att få springa fritt men nu får hon allt hålla sig i koppel hädanefter, så mamma och pappa slipper bli oroliga! :)

Uj Uj !!

Huvet värkte som satingen när jag vaknade idag.. men då gjorde jag som jag brukar, drack massa vatten och tog en alvedon sen gick i säng igen. Då brukar det släppa och det gjorde det även denna gång. ;) Men segheten kan man väl inte bli av med men haha det är självförvållat.

Väldigt trevlig kväll igår, Moa och Niklas och Elin kom över och vi satt på baksidan och drack och spelade lite cubb! Haha fasst vi hade ju lite olika syn på det där med reglerna ;) Men vi vann i alla fall en varsin omgång. Kvällen fortsatte på balkongen:)

Så fint väder ute och Malin har inte ens satt in lincerna för dagen, och ändå ser jag vad jag skriver vilket under! Haha Dags att dra på sig bikinin och sätta sig i solen !!

Sen får vi se vad dagen bjuder på. Roger ringde och sa att han ville bjuda på lite grillning! Sötis ponken där. Så grillning lär det väl i alla fall bli lite senare! ;)

fredag 21 maj 2010

Fredag

Sitter på balkongen och njuter i solen, fast nu precis gick den visst i moln, med mitt roliga arbete. Jag har suttit hela förmiddagen och försökt skrivit och än så länge har jag bara fått ner drygt en sida. Det är så svårt när frågan är nästan exakt densamma som förra gången och då fick man underkänt. Så vet inte hur mycket man ska skriva om.. Har även suttit och hjälpt mamma med hennes fältuppsats som hon hade inlämning på idag. Ojoj vilken tur att jag läste igenom den säger jag bara ;) osammanhängande meningar och felstavningar:D Men det kan inte vara lätt när det var många år sedan man satt i skolbänken! Så hennes fina döttrar fick rycka in!

Elin ringde precis och frågade ifall hon fick komma förbi en sväng! Och självklart sa jag ja! MYSIGT:D

Jag och Mange som skulle träna idag men det känns som att klockan hinner rinna iväg alldeless för snabbt! Inte bra.. måste hinna upp till Gränby och systemet en snabbis också! Införskaffa sig något gott till kvällen! Så länge som jag varit partysugen nu alltså:D wiiww

Det känns nästan som lörda idag bara för att både jag och Mange har varit hemma hela dagen, så det blir nice för då kommer helgen att kännas längre!

Vaken :)

VAKEN! Bara för att man gått upp så tidigt länge nu så går det inte att sova längre! Var klarvaken innan åtta och kunde verkligen inte somna om.. så nu sitter jag här, ska försöka komma igång med omtentan tänkte jag! Snutte han ligger och snarkar än han ;)

torsdag 20 maj 2010

Underbara dag!

Äntligen helg för min del!!! (inte rikigt riktig helg men ingen skola eller jobb som jag verkligen MÅSTE åka till) Fram till på Måndag! Så heeeerligt ;) Dock har jag ju en Omtenta som måste skrivas tills dess, som jag inte skrivit ett enda ord på. Men den kan jag ta och skriva på när jag känner för det. :)

Idag har jag jobbat 7,30-15. Så sjukt inte kul att jobba när det är så här varmt ute! Man ser alla som ligger på gräsmattorna och solar i bikinis medan man själv får gå omkring i långbrallor, strumpor!!! skor, och den där varma jobbarskortan.. Usch! Det var väldigt skönt när jag väl kom hem och kunde ta av mig allt det där och sätta på mig bikinin ;) Satt med baby och solade en stund på balkongen, jag köpte hem glass till oss med. Gott och kylande var det..

Hoppas Hoppas att värmen håller i sig hela helgen så man verkligen kan njuta av att sommaren är på ingång!! Kanske ta en vända till Fjälllnora eller Österby? :)

Nu håller vi på lagar lite käk! Spagetti med cornfärs för min del och köttfärs till Mange. Haha tänk när vi får barn undra vad hon eller han vill äta då? Som jag är uppvuxen kanske med tre olika maträtter kanske, då inget duger till ungen(jag och Linnea) ;)

onsdag 19 maj 2010

Eckerölinjen

Jag är så sugen på att åka eckerölinjen! Har varit det ett tag nu och det blir inte bättre när jag har en gratisbiljett ligger hemma + två stycken "res 2 betala för 1" heller! Men allra helst skulle jag vilja åka kryssning! Sjukt kul de skulle vara, men det har jag inte tid med just nu.. så mycket annat i veckorna.

Moa så söt, hon frågade ifall jag ville gå på hennes skolavslutning den 11juni. Såklart vill jag det! Synd bara att Mange antagligen jobbar den dagen för det skulle ju vart roligt om vi båda kunde gå. Det är ju inte så kul att åka iväg själv. Men annars kanske jag får med mig Linnea eller nån. :D

Skola

Nu är jag mätt i magen, vi åt precis korv och makaroner på balkongen, som vanligt! :)

Var i skolan i några timmar idag, vi hade handledartid och han tyckte att vi hade kommit igång bra med arbetet. Så det kändes skönt att höra! Efteråt åkte jag till Vägverket och gjorde nytt körkort. Måste säga att jag verkligen hatar de där automaterna som man knäpper kort i. Allring ser så bra ut i spegeln när man sitter där inne, men sen när kortet knäpps så ser det ändå förjävligt ut! Man stirrar så mycket med ögonen. Jag förstår inte hur det bli så! haha Värre blev det ju efter varje kort också, man får ju knäppa tre efter varandra. Aja, tillslut valde jag och tanten i disken ut ett kort. Huvudsaken man har ett körkort. Jag måste faktiskt säga att jag vart lite pirrig i magen när jag skulle gå in där, fick flashback sen man va där innen sist. Ojj så nervös man vad då!! Helt sjukt. Skönt att det är över.

Onsdag

Nu håller jag på att göra mig i ordning, ska till skoaln om ett tag. Jag och Älskling var iväg till Willys och handlade lite nu på förmiddan. Det var eko eko i kylskåpet.. så välbehövligt!

Igår tränade jag med ElinPelin! Fyy sån håll jag fick så orkade inte springa så långt som jag skulle :( Inte bra.. Men nya ryck nästa gång! Inte att rekomendera att käka innan träning. Tror att det var därför jag fick håll.

Idag är det precis 2veckor kvar till SOMMARLOV!!! Det är ju ingeting! 2veckor går ju sjukt fort!
Härligt Härligt!

tisdag 18 maj 2010

Arg!!

Var nyss och hämtade Älskling på Ackis, och på vägen hem på kungsgatan sprang ett stort gäng på 6-8 hucklen rätt ut i gatan! Hucklena bara for och skrattde gjorde de när jag tutade!!! De fattade tydligen inte vad röd gubbe betyder i sverige!!! :S Nästa gång ska jag fan inte bromsa! Då jävlar får ni fan skylla er själva! :S

Tisdag

Kom precis hem från skolan, idag satte vi ihop våra texter i uppsatsen och skickade in till vår handledare. Imorgon ska vi ha handledartid och även arbeta lite efteråt. Nu känns det som en sten fallit ner i alla fall texten blev färdig! Skönt.

Och sooolen fortsätter att skina på himlen så underbart! ;) Solbrillorna på !

Nu ska jag vänta på att Älskling ska bli klar på Ackis, han hade tid där klockan ett sen skulle han ringa. Jag är så hungrig och orkar inte ställa mig och laga mat! haha lat lat. Så vi får se vad det blir för käk.

Måste sätta igång med omtentan också! Usch har ju till på måndag på mig.. :( Känner verkligen inte alls för det. motvind!

15 DAGAR KVAR TILL SOMMARLOV FRÅN SKOLAN!!! SKÖNT ;)

måndag 17 maj 2010

Nu är det dax för sängen!! Har suttit ikväll och försökt fått ihop en bra text till resultatdelen, men huu så svårt det är, när alla andra i gruppen är så satsiga och en annan fattar knappt nånting av hur man ska skriva :P Svårt svårt! Så nu blir det till att ställa klockan på tidigt så man kan titta igenom allting en extra gång innan vi ska träffas i skolan klockan 10 !

Roger kom förbi en stund ikväll också, trevligt trevligt :)

Måndag och sommarvärme!

Åkte till skolan till klockan 12 idag, träffade tjejerna i gruppen och satt där några timmar med arbetet. Efteråt åkte jag ner och ställde bilen vid ån, ich gick och mötte Älskling som precis hade varit på vallideringsmöte. Vi njöt ett tag i solen och strax därpå kom Roger ner och Bella hade åkt förbi med bussen och sett oss så hon kom fram och pratade. Ojoj säger jag bara så magisen har växt! :D Nu är det nära vännen! Tillslut kom Elin Pelin som jag väntade på och när hon väl kom så vart det Glass i stora lass vid ån! Så underbart härligt väder! I love it!

Bilen gick ut och jag var tvungen att fara hemåt, men hämtade upp Älskling först som ville en snabbis till Gränby, han skulle kolla på vårjacka, hittade en snygg på MQ men den kostade skjortan ;) hehe så han får vänta på sommarjacka ett tag till. Nu håller vi på lagar lite käk och sen är det dax att öppna böckerna igen. Måste nämligen skriva klart min text till resultatet till i morgon. Hua sån ångest..

Endast ett extrapass denna vecka! Måste tänka på skolan nu känner jag.

Godmorgon!

Så var det ny vecka åter igen. Jobbat fyra dagar i rad nu så skönt med lite ledighet från jobbet, fast det betyder ju inte att jag får sitta hemma och lata mig eller.. nej nej har skolan att tänka på också. Träffa gruppen klockan 12 idag, så jag har suttit nu hela morgonen med min bok och försökt tagit mig igenom den. Kommer nog inte hinna skriva någonting med bra alla fall att jag läst. :) Idag börjar omtentan på delkurs 3 med. Jag kommer att ha en vecka på mig att skriva om den på. Kul Kul som att jag inte har massa annat plugg att tänka på just nu. Känns som att det är massa saker runtomkring. Längtar som satan till den 3Juni. Sommarlov! Från skolan;)

Den 29maj är jag och Älskling bjudna till Nathalie som tar konfirmation som vi tänkte gå på. Det är Manges lillasyster för er som inte visste. Det ska bli kul, haha längesen man var på sånt, ojoj sen jag själv konfirmerade mig var väl en 6 år sedan. Fuck vad tiden går alltså! Fast det kommer bli en lång resa dit eftersom hon bor i Vanghärad (kan inte stavningen) fast själva konfirmationen ligger i Trosa har jag för mig. :) Så det blir till att gå upp i tid ;)

Nej nu måste Malin tillbaka till sin bok, innan det är dax att bege sig!

söndag 16 maj 2010

Såg precis klart på filmen Up :) haha den var kul, men ändå ganska sorlig ju! Coolt att dom gjort en tecknad film som handlar om en pensionär lixom. Inte ofta!

Upp tidigt i morgon och läsa i boken kanske.. eftersom Malin har varit såå duktig och gjort det idag ;) hoho

Sötaste bilden på Älskling som liten kille!


Söndag

Äntligen var sista passet för denna vecka gjord. Kände mig så trött i morse när klockan ringde ville bara ligga kvar i sängen! Jobbet flöt på och när jag kom hem hade Älskling lagat lunch till oss. Så sweet ;)

Vi har hållt på donat lite i lägenheten och satt upp lite ljuslyktor och en tavla bland annat. Vi har tvättstugan nu också så håller på hänger upp kläder också. Riktigt söndagsgöra!




Bilderna från igår :)

lördag 15 maj 2010

Natti Natti

Denna lördagskväll tillbringade jag och Älskling ute i GungGräna ;) Där Emelie och Pierre har stadgat sig ! :D Mycket trevligt var det, vi grillade i det härliga vädret och det smakade väldigt gott. Tyvärr vart det nyktert även denna helg eftersom jag har ett roligt arbetspass att se fram emot i morgonbitti. ;) Så nu bumms i säng om man ska orka upp!

Imorgon efter jobbet tänkte vi fixa lite här hemma och sätta upp lite ljustakar och dylikt och även städa undan lite kläder som "råkat" hamna på golvet under veckans gång.. Jag måste väl också ta tag i mina studier var väl tanken!

Godnatt!

Lördag Lördag

Igår kväll vart det biomys med hunnybunny som sagt. Vi kollade på Robin Hood. Riktigt bra film och antar att det kommer en två så den ska jag se! ;) Helt klart värd att se. Den slutade ganska sent så klockan var nästan 12 när vi kom hem, så bumms isäng för min del som skulle jobba idag mellan 7,30-11,30.

Efter jobbet tog jag en vända till gymmet och sprang lite. Skönt så här efteråt! Åhh de är sommar ute! Kan inte bli underbarare ;) Jo om man var ledig i morgon så man kunde ta en cider kanske. Men det får dock vänta ett slag.

fredag 14 maj 2010

Nu drar jag och baby ner mot Filmstaden och bio :)

Old Pics

Kikade i ett gammalt fotoalbum häromdagen.



Hittade så mycket roliga minnen och sen vi var små;)






Biokväll med Älskling

Älskling håller på lagar mat medan jag fixar mig i ordning. Ikväll blir det biomys hade vi tänkt. När det inte blev så att Moa och Julia kunde gå denna helg heller så går Älskling och jag istället. Han vill ju se den där Robin Hood filmen som går nu, så antagligen kommer det väl bli den. Äventyrsfilmer kan faktiskt vara riktigt spännande ibland ;) Så får hoppas att den här är värd pengarna ;)

Nu är kasslern och riset klart :) Käääk ! See you later.

Fredag

2/2 arbetspass avklarade ;) hihi

Usch blir så less på detta väder! Det gör mig galen.. vill bara ha SOL SOL nuuu!!

Jag vill ha sån där skylt som man sätter på väggen, såg att man kunde beställa från JOTEX som det stod antingen Fånga dagen eller Lycka.. men ska man beställa där så måste man köpa nått mer bara för att överstiga 200 kronor. Som är minsta köpsumman. Helt sjukt men så är det.. Jag vill ha en sån skylt som jag ska sätta över mina ljus i sovrummet. :) Men vet inte riktigt vad jag vill att det ska stå heller, tror det blir en vända till Fullerö, för där hade de sådana skyltar vet jag.

Skulle egentligen ha åkt och tränat direkt efter jobbet idag, men jag känner verkligen inte för det och jag har ju så svårt att komma iväg själv också. Så tänkte att jag få ta mig i kragen i morgon efter jobbet istället. Men har ju faktiskt tränat redan 2 gånger den här veckan så jag har ju nått minimum.

torsdag 13 maj 2010

Jobb Jobb Jobb

Dåså var 1/4 arbetspass avklarat.. imorgon fortsätter nedräkningen ;) Jippi! Det har vart en ganska lugn kväll ikväll, förutom att en gubbe var spårlöst försvunnen tills jag hittade att det stod att han var inlagd på sjukhus. haha och tur var väl det så han inte fastnat nånstans ute på gatan..

Fick just veta en otroligt rolig grej xD haha man slutar sig aldrig förundras över hur människor man känt är lagda ;)

Nej nu ska jag nog sova så jag orkar ännu ett pass i morgonbitti!

:)

Snart dax att bege sig mot jobbet. Börjar om 45minuter, usch känner verkligen inte alls för att jobba idag. Vill bara vara hemma. Men icke sa nicek det får man inte.. och dessutom så har jag fyra arbetsdagar att se fram emot.. hehe. Jobbarhelg, så kuuuul ! NOT

Var iväg en sväng med Älskling och Syster till ÖB och införskaffade oss en ny grill.. eftersom våran andra blev snodd på sista april. Vi köpte en billig bara för att ha en grill. Sen vart det Plantaget.. köpte lite blommor till balkongen men när vi kom hem insåg jag att de var alldeles för korta! Inte så som jag hade tänkt mig att det skull bli.. Men det duger ju att ha så länge lixom. :)

Onsdag

Äntligen har Amazing slutat löpa efter sådär en och en halv vecka.. skulle inte förvåna mig om hon börjar nu i helgen igen.. måste få ett stopp på det här! Jag och Älskling har bestämt oss för att åka till en vetrinär i nästa vecka och fixa Ppiller till henne. Det lär nog inte bli några kattungar av den här sommaren i alla fall, vi kommer antagligen vänta till nästa sommar. För det spelar ju ingen roll om hon är 1 eller 2 år när hon blir mamma. Jag tror det blir skönast så för oss också eftersom det kommer att bli så mycket jobb med kattungar.

Sitter här i Manges kläder, måste säga att killkläder är rätt sköna alltså, jag vill inte byta om nu ;) Men det ville tydligen han.. haha ska säga att han kan ta mina kläder ;)

Nej nu är det frullerulle som gäller! Jobbar 15-22 idag så jag ska ta väl vara på förmiddan! Tro mig!

onsdag 12 maj 2010

Fart och fläkt!

Så var det sängdax för idag med. Den här onsdagen har bara svischat iväg känns det som fast har ju i och för sig hunnit med en hel del. Började med att träffa gruppen i skolan där vi hade handledartid med vår handledare. Sen började vi lite smått på arbetet. När vi var klara begav jag mig till Nautilus där jag träffade Elin. Vi sprang mest idag! Så skönt det känns efteråt, man känner sig så duktig! På vägen hem hämtade jag upp syster för vi skulle sola hade vi bestämt. Men innan de så åkte vi hem en sväng och käkade lite middag. Sen promenerade vi ner till Solpalatset. Ofyyyy så varmt det blev efteråt!! Haha

En svalkande dusch på det var så skönt! ;) Avslutade dagen med en snabbis upp till Gränby där jag införskaffade mig två ramar.. alltid nått kul att komma hem med!

Det har varit underbart väder idag! Så skönt att äntligen kunna gå i linne ute utan att frysa! Och sitta på balkongen och njuta av hettan ;) Så här skulle det vara året om tycker jag! ;)

Onsdag

Åsssååå var det Onsdag! Veckorna bara rinner iväg, helt sjukt så fort det går. Mindre än en månad kvar till det är sommar! :O

Det var så skönt att sova ut idag! Ska träffa gruppen klockan ett för vi har handledning kvart över, sen ska vi fortsätta med vårat grupparbete. Hoppas att man får godkänt på det här arbetet i alla fall.. känner mig helt värdelöst kass! Inte gjort för sånna här höga studier.. det märks från vilken familj man kommer.. :P

tisdag 11 maj 2010

Old memories

Satt och läste gamla texter som jag sparat sen många år tillbaka.. Tänk att gamla minnen kan få en att skratta så mycket inombords! Lustigt! Tänk om hade en dag som kan kunde gå tillbaka till, då skulle jag lätt göra det och utan tvekan vet jag vilket år jag skulle ta! Inget slår sommaren 2005! Så sjukt kul som allting var då! :D OJOJOJ


-Jag har ätit korv! me rostad lök (i ett väldigt olämpligt tillfälle!! haha)

Synd att jag inte har några bilder på datorn sen dess, har dock bara i mitt almbum.

Skoltrött!!

Nyduschad!

Varit och tränat för ett tag sen! Puuh helt slut är jag! Och jag fick så ont under foten efteråt.. säkert skornas fel, haha måste ju verkligen köpa nya!

Fick tillbaka tentorna idag, eller det fick vi ju inte men vi fick veta resultaten. Jag tro rinte ens att vi kommer få tillbaka dom, så oseriös som den gubben var! Väldigt besviken är jag.. för blev inte godkänt.. Jag tyckte verkligen att den här tentan kändes bra och jag fattar inte vad jag gjorde för fel. Så nu känner jag bara att jag inte orkar med nånting alls vad det hör med skolan att göra... så less på den där skiten. Vill bara att det ska vara slut slut slut NUUUU !!!

Grupparbete träff !

Godmorgon! Eller har ju varit vaken i några timmar redan.. har suttit framför datorn och försökt hitta information till grupparbetet! Först var jag in på Studentportalens hemsida där man skulle kolla.. men dum i huvet som jag är så fattade jag noll av den sidan :S Och allt jag hittade var på engelska.. grr.. så då beslöt jag mig för att söka på Google Scholar som dom snackade om under föreläsningen. Så sjukt svårt att hitta fakta :S Jag ger upp! Fattar inte varför de måste vara så avancerat på Universitetet och att man inte får använda sig utav vanliga böcker.. Irriterande!

måndag 10 maj 2010

Ikväll har jag och baby monterat hylla, det gick faktiskt bra haha den var lite lättare än gårdagens bestyr.. :) Nu återstår bara lite förnyelser till sovrummet! :)

Kollade på nån dålig B-skräck film nyss, minns inte ens vad den hette. Linnea är här och taggar inför kvällen, hon ska på JBs studentskiva på Flurran! Jag hade också velat gå men måste ju börja tänka på pengarna och morgondagen.

Fick elräkningen idag, fick en smärre chock måste jag säga! 1200:- :O Det är 300 mer än vad den brukar ligga på, och vi har inte använt mer el än vad vi brukar. Helt sjukt! Hatar räkningar!
Längtar till lista:
  • Beach 2010!
  • Sluta skolan
  • Fixa rosten på bilen
  • Varma Grillkvällar (utan regn)
  • Köpa massa nya saker till lägenheten
  • Midsommar
  • Sol/bad
  • Grekland
Vaaad jag är dålig idag! Sagt i två dar nu att jag ska träna.. men har jag gjort det idag då? Hmm nej inte idag heller. Imorgon måste jag t amig i kragen! Det här är illa !! Skärpning Malin.

Ja och vad har jag hunnit med från min att göra listan då? Jo...

  • Vart till IKEA och böt hyllplan.
  • Vart och köpt fiskmat
  • Vart till systemet
  • Fixat inlogg till Macenat, mitt student inlogg

Dock har jag inte börjat med plugget än. Men som alltid man spar det tråkiga till sist! Jag har i alla fall varit duktig att för engångs skull lagat mat och diskat innan Älskling kom hem från jobbet. :)

Massa att göra!

Precis kommeet hem från tha work! Slutade 12,30 men jag hade fått lista fram till 16,30 det hade blivit nått missförstånd, så dom fick ta bort ärenden på mig.

Känns som jag har en massa saker att göra idag, träna, till banken och fixa utdrag, ringa csn-kortet så jag kan aktivera mitt kort, till systemet och egentligen åka till IKEA och byta hyllan som vi köpte igår som var trasig.. så drygt eftersom det vägde bly och knappt fick plats i bilen.. så var det just den som var trasig oxå! gaaah! Och inte minst måste jag plugga! Ska ju ha letat fram två källor till vår gruppträff i morgon! Opps :P

Älskling och jag höll på montera massa nyinköpta saker igår kväll. Haha vi har verkligen inte tålamod för sånt där! Men tillslut fixade vi det;)

söndag 9 maj 2010

sunday!

Oj vilken dag! Som jag tidigare skrev så har vi haft storstäd idag! Äntligen kan man kalla att lyan är fin igen! :) Det blev dock ingen träning idag, istället tog jag och Älskling oss en vända till IKEA och införskaffade oss lite nya staff till lägenheten! Alltid kul med nya grejjer! Det som står på listan nu är ett nytt matbord och soffa! Men även nytt skrivbord, tvbord och tvbänk är dags att köpa nytt! Kollade runt lite idag och hittade några skrivbord som kan vara intressanta men tvbord måste vi vänta med att köpa eftersom man måste nog ha köpt ny soffa innan dess. Man lär ju veta hur soffan kommer att se ut innan lixom. Men allt kommer inom sinnom tid :) Men jag vet att jag nog vill ha en från Chili har sett flera fina där som jag velat haft!

Linnea och Tobias var på besök en stund idag också. Mycket trevligt, länge sen man träffade honom.
Söndagmorgon! Tittar ut och ser att det är trist väder ute, ingen sol som jag vill ha! Usch! Dom sa på nyheterna igår att det kalla Maj vädret skulle fortsätta, så typiskt!

Idag är det som sagt städ/tvättardag hemma hos oss på Strindbergsgatan. Älskling har precis gått ned med första omgången med tvätt till tvättstugan. Är så less på det, vill verkligen ha en tvättmaskin! Då hade jag lätt kunnat hjälpa till och tvätta hur ofta som helst.. Men det skulle ju tyvärr inte få plats med en tvättmaskin här hemma. Jag vill flytta!! Men det kommer att ske snart eftersom att vi kommer få bo kvar här i cirka ett år till innan de börjar renovera om här.

Nu är de frukost som gäller, sen dags att rycka tag i städningen! Kanske om jag hinner, ska jag väl försöka ta mig iväg till gymmet lite senare. :)



Grillkväll i Dalby

Så var vi hemma igen. Jag förstår inte!! Att det ska regna jämt när man ska köra från Dalby! :O Ikväll har vi varit hemma hos Robin och Daniella på grillkväll tillsammans med Emelie och Pierre oxå. Super god mat och lite senare mys framför tven och för min del vart det chips och fanta till det;) Medan de andra fick dricka annat gott xD Sånt är livet om man är chaufför :) Men det var väldigt trevligt ändå, ganska skönt att vara nykter för engångs skull. Händer ju inte alltför ofta ;)

Innan vi körde hem mot staden igen följde vi med hem till paret som håller på flyttar in just nu!! Så fint det var, och är säker på att det kommer bli dunder fint sen när alla möbler är på plats! Nästan så man blir lite avundsjuk på att ha ett litet eget hus så där!

Nej ett avsnitt av Vänner nu om inte Älskling kommer hinna somna innan dess. Sen sova ut inför vår städdag i morgon! ;)

lördag 8 maj 2010

Sandviken visit!

Idag ställde jag och Älskling klockan på åtta, men vi vaknade till och med innan det, vi skulle åka upp till Sandviken och hälsa på svärmor med familj. Va hamnade lite fel på ditvägen och fick ta en omväg genom Ockelbo :) Men det var det värst för det var sån fin väg, åkte längs vattnet och det var faktiskt väldigt vackert! Vi besökte Dollars när vi ändå var i närheten, haha billig affär;) Vi köpte lite nyttiga saker och försenad födelsedags present till Niklas och Jessica.

På hemvägen stannade vi och handlade grillgrejjer till kvällen och tankade i Gävle, nu ska jag bara byta om sen far vi vidare ut mot Dalbyskogarna för grillning! ;)

fredag 7 maj 2010

Österby visit!

Har varit i Österby hela eftermiddan. Vi väntade först på att Linnea skulle komma hem till oss för hon skulle åka med ut, vi kom väl iväg efter tre nån gång. Vi käkade Tacos och fikade, och jag tvättade bilen oxå. Så nu är den lite renare i alla fall, men vi får väl an se hur länge det håller. Med tanke på att vi ska åka långväga i morgon! Jag och Pullan tog en raggarrunda runt socknen ;) heheh och rockade till "Ragnar har tagit studenten" hahah ;) Tror en viss person blev lite taggad !!


Haha nånting vi hade väldigt roligt åt: Mammas snuskpinne ;)

Jävla idioter till ungdomar som vi mötte precis nu när vi skulle svänga in här hemma hos oss.. en moped höll på köra rätt in i mig.. Tur som fan att han hann väja annars hade han åkt på stryk!! Och flera ungdommar som sprang fort som fan nästan ut i vägen.. Det såg ut som dom skulle spöa nån eller bråka alla fall, annars tror jag inte de skulle sprungit så fort.. IDIOTER !

Jag var i väg en snabbis och tränade tidigare idag. Sprang fan 35 min, 5km. Känner mig väldigt stolt!! ;)



Min nytvättade pärla!

Helg!

Då har man arbetat klart för idag. Kom hem för en stund sen och har hunnit med att diska med. Nu ska jag nog byta om och kila iväg till gymmet en sväng! ;) Innan jag och Älskling drar ut till Österby. Tänkte hälsa på mamma och pappa, det var ett tag sen känns det som. Tror inte jag varit ut sen pappa fyllde år om jag inte minns helt fel och det är ju över en månad sen, kan ju vara mysigt att bli bortskämd och bjuden på lite mat. :) Jag tänkte tvätta bilen oxå när jag ändå är där.. inte för att det förmodligen blir någon nogrann tvättning. Men det kan vara skönt att få den tvättad ändå ;)

torsdag 6 maj 2010

Sooova

Kalksten i armen bla bla nånting sånt där hette det Mange hade, skrev ju att jag skulle återkomma om vad det var.. haha Tränat för hårt skulle jag tro inte bra det där! Sagt till honom många gånger.. synden straffar sig själv xD

Nu har vi kikat på Cold Mountian ! Hade aldrig sett den innan, men så bra den var och sorglig! Tårarna rann i floder! :(

Nu natti natti, jobba i morgon 7,30-12,30 :)
Nu har jag och baby varit och handlat på Willys. Haha inte för att det blev så mycket nyttiga saker men lite bröd och dylikt i alla fall. Någon som är trött tror jag, som la sig i sängen för bara några minuter sen, ser det ut som redan har slocknat. Haha inte så konstigt med tanke på att han inte fick nån sömn i natt. :)
Gårdagen hos Beatrice och Linneas studentskiva!