onsdag 1 december 2010

Onsdag eftermiddag

Nu har jag och Elin precis kommit en från en tripp på stan där vi gjorde lite små ärenden. Bland annat fick jag lite böcker köpta till min ena delkurs. Sen bestämde vi oss för att ta en lunch på Cupido! Bara älskar deras sallader, mumma!

Vi var in på Life där jag skulle köpa ersättnings måltider.. Elin upptäckte en massagesstol och då upptäckte jag en våg där. Haha och jag kunde ju bara inte motstå den såklart. Så när jag är på väg att ställa mig på den så kommer en av personalen fram och säger till mig att jag måste ställa in den först och att ta av mig strumporna. Det var ju tydligen en våg som mäter BMI och fettet i kroppen. Så nu har jag verkligen fått det svart på vitt, fööör mycket fett i min kropp och alldeles för högt BMI. Så nu blev jag faktiskt ännu mer peppad på att fortsätta och vara stark med mitt "nya liv" utan sötsaker ;) haha.

Imorgon har det gått fyra veckor. Då har jag inte ätit godis/ chips eller kakor på fyra veckor! Är så impad på mig själv. Otroligt stolt trodde aldrig att jag skulle klara av det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar