onsdag 22 december 2010

Gränby - Julhandling

Elin strejkade träning i denna kyla. Så nu nalkas middag för oss brudar då Mange är ute på annat håll.

Satan så mycket folk det var på Gränby! Alla svenskar tänker väl likadant.. Eller är som vi ute i sista minuten med julklapps handlingen. Nu har jag i alla fall köpt allt som jag ska till älskling. Hoppas att han gillar det han kommer att få ("v")! Nu är det inte mycket kvar på listan ;) SKÖNT

Så imorgon kommer min dag gå åt till det sista paketshandlingen och inslagning av paket och dyligt. Det är så skönt att vi slipper tänka på att laga massa julmat och bjuda folk och så, för vi ska vara borta över hela julen! Vilket ska bli riktigt mysigt.

På fredag på självaste julafton åker vi mot Österby och firar först hos mormor som vanlig hederlig tradition med julgröt. Sen blir det Kalle hemma hos mamma och pappa och på kvällen blir det julfirande där hemma med hela familjen och farmor antagligen. På juldagen bär resan vidare uppåt i landet nämligen till Sandviken. Där julfirandet fortsätter hos älsklings mamma och familj. På kvällen blir det utgång med Angelica o co vilket ska bli riktigt ruuuligt :) Härligt med party på annan ort, utanför Uppsalas gränser!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar