torsdag 2 september 2010

En veckas semester på Kos!

Vi hade verkligen en fantastisk vecka på Kos. Bättre väder kunde man inte önska! (Bortsett från sista pressdagen, då det regnade några stänk på förmiddagen, då jag o Emelie hade ställt klockan enkom för att kunna sola sista dagen). Vi har hunnit med både sol, bad och partiieee allt som man kunde önska sig. Vi hann även med en dag i Turkiet oxå med en hel del shoppning där. Dock var det inte så billigt som jag hade förväntat mig om Turkiet. Kanske med tanke på att jag antagligen jämförde priserna med Thailand. Men riktigt så billigt var det ju inte tyvärr men ungefär samma slags shopping.. Åhh och på vägen till Turkiet var vi med om en riktig upplevelse. Plötsligt skriker Elin till åhh kolla det är sälar, nej delfiner!! Åh folk skriker till o alla blir helt till sig och springer fram till båtens alla kanter. Vilken upplevelse det var ett stort stim med massa delfiner som hoppade upp i vattnet! Riktigt vackert, inte var dag man ser fria delfiner i havet!

Vi träffade på många roliga människor och hotellvärdarna var ju guld! Dock vart vi en aning besvikna på maten som vi trott skulle vara super, men antagligen så valde vi kanske fel resturanger.. ;) Fast hotellmaten var fan en tiopoängare! Mumma!

Nej det var inte roligt när det var dags att packa ihop väskorna för hemfärd. Och ännu mindre roligt när vi kände hur kallt det var hemma i Sverige.. Huuu riktig höst. Nu dröjjer det ett helt år till det bli sommar igen, tråkigt nog. =(

Bilder kommer i morgon.. Promess ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar