torsdag 30 september 2010

Mys

Varma mackor och oboy framför Idol, kan det bli bättre? :)

Duktiga jag!

ÄNTLIGEN !! Nu känner jag mig jätte dutkig, har äntligen kommit iväg till gymmet. Jag tänkte jag springer så långt jag orkar med tanke på att jag inte tränat på två månader liksom. Men jag pallade faktiskt hela 20 minuter.. ojoj så slut jag var efteråt!

Nu kanske man ska ta en dusch och sen laga lite käk !

Torsdag

Det där med engelska kan bara ta o skita på sig!

Kom precis hem från skolish haft seminarium haha och jag sa då inte mycket eftersom jag inte läst boken.. och ni kan ju gissa varför. Jo precis den var på engelska ;) Samma sak i morgon, då har vi också seminarium på en bok som är på vad? Jo men precis engelska.. den här kursen gillar verkligen att bestå av engelsklitteratur! Me like not alot.... =/

onsdag 29 september 2010

Klassfest



Resan bokad!



Dåså så var resan bokad! Den 6 januari 2011 bär det av till Gambia :) Me like alot!




Klassfest - Nation

Fyfaan vilken rolig klassfest det blev igår! Haha riktigt roligt folk man pluggar me! :) Det här kommer att bli en rolig höst det känner jag på mig ;) Med Kerstin, Adina, Sebastian och Emma í nollningsgruppen! :) Me like alot!

Mötte upp Hanna strax innan sex igår så sällskapade vi hem till Sebastian där vi skulle vara. Amanda stod utanför och väntade på oss och vi var först på plats om man bortser från nollningskomitén då! Det tog ett bra tag innan resten av klassen kom men det gjorde ingenting alls.. Vi spelade ölspelet såklart (en klassiker på fest) och lekte massa roliga lekar! :D Det blev utgång i alla fall fast tyvärr så droppade det av mycket folk på vägen, men en sjukt rolig kväll måste jag säga! Jag har därmed gjort debut på nation! Den ni ;)

Idag började jag på delkurs 2 på Pedagogiken. Väldigt segt att gå upp i morse och jag säger bara det om lektionen skulle ha börjat klockan nio som jag hela tiden trott att den skulle göra, då skulle ni inte ha sett mig i klassrummet idag. Men Älskling kom in till mig så där en tjugo minuter i nio och överaskade mig med att lektionen visst började klockan tio. Så då var det bara att sträcka på sig och ta nya krafter och pallra sig upp!

För er som inte vet så kommer jag att plugga hela delkurs 2 igen eftersom att jag inte klarade den förra terminen. Så det kommer att bli extra mycket plugg för mig nu i oktober. Plugg på en sådär 125% ojoj! Men jag ska fani mig klara det den här gången! Tredje gången gillt som man brukar säga!

tisdag 28 september 2010

Sån koll har jag

Vaknade med lite ångest idag och hade tanken om jag skulle gå till skolan eller inte, eftersom jag hade fått för mig att vi skulle ha läst ut en engelskbok till, tills idag och svarat på massa frågor. Alltså att vi hade seminarium idag hade jag fått för mig. Men så kommer jag till skolan och det visar sig att vi inte alls har det utan vi har föreläsning. Dessutom hade jag skrivit upp att vi skulle sluta 13 så det var jag inställd på. Men när klockan närmar sig 12 och vi inte har haft någon rast börjar jag fundera. Men så när klockan är kvart i 12 säger läraren "Då tackar jag för mig". Och jag ba Va?? Men det var tydligen någon information som vi skulle ha mellan 12-13, så den struntade jag i och åkte hem istället ;)

Kom nyss hem från Ackis, stjussade upp Älskling som skulle till örondoktorn ;) Som vanligt! Börjar bli en vana nu.. haha Niclas lurade ju i Mange att operationen hans kunde vara svindyr och menade på att det var korkat av oss att inte kolla upp innan hur mycket det kunde kosta. Så Älskling var ju jätte nervös och tänkte i STORA SUMMOR! Så han ringde och kollade vad det kunde kosta eftersom han hade ju sovit över under operationen oxå. Men som tur var, var samtalet en lättnad! Max runt hundralappen sa hon eftersom att vi svenkar betalar skatt menade hon på.. Märkligt då att det kostar så mycket hos tandläkaren då tänkte jag.

Ikväll är det klassfest! Låter jätte roligt men är egentligen inte alls vidare partytaggd eller så, så får se om jag kilar över till Sebastian eller inte. Klockan sex började det i alla fall, och det lät ju roligt eftersom att dom sa att det kanske skulle bli eventuellt lekar oså. =)

måndag 27 september 2010

Pinsamt värre

Jag har nog aldrig skämts så mycket i hela mitt liv !! Gaaah så pinsamt!

Bilder från i lördas!

Måndag - SOL

Jobbat idag 7,30-14,30 och jag kan lova att det var tungt att gå upp. Sov inte så bra inatt hade först svårt att somna och sen vaknade jag till ett antal gånger. Men dagen flöt på bra och nu ska jag bara chilla hemma med baby.

söndag 26 september 2010

Söndag - Seeeg

Så har helgen svichat iväg än en gång. Men det har hunnit hända mycket trevligheter på de här tre dagarna i alla fall! Gott sagt.

I fredags kom ju som jag tidigare skrev Angelica och Jocke. Vi tillbringade kvällen med mys framför tven och igår drog jag, Angelica och Jocke ner på stan en sväng. Vi strosade runt i den härliga höstvärmen och kikade efter kläder till kvällen. Det vart en del shoppande och pengarna rullade iväg. Vi gick hemåt och hämtade upp Älskling som suttit hemma och pluggat och drog upp en sväng till Gränby också. Där vart det ännu lite mer shopping ;) Och självfallet ett efterlängtat besök på systemabolaget! Sen var det bara hem och börja göra i ordning till kvällen. Lite tacos till middag och strax efteråt kom mer Stockholms främmande! Nämligen kusinerna Niklas, Johan och hans tjej Evelina.

Riktigt trevligt med massa partajande ;) Efter en hel del dricka och massa spel o skratt drog vi ner mot staden. Tanken var att vi skulle gå in på Platina. Haha men det vart ju som det vart med det ;) Alla kom in förutom kan ni gissa vem.. :P Hahaha ja såklart Niklas, den fullaste som vanligt! ;P Vi drog vidare till Bj, men där hände tyvärr inte mycket i kön så vi bestämde att dra till det vanliga Kalas eller VIP. Men vakterna utanför VIP sa att det inte var något drag där inne så därför vart det Kalas. Och FAKTISKT för engångs skull så hade jag väldigt kul där och jag tror att jag pratar för alla, och det var mycket folk, över femhundra till och med sa en av vakterna!

Idag har vi alla chillat i soffan och käkat bakiskäk - Pizza såklart ;) Vi var nyss och lämnade av Niklas, Johan och Evelina nere vid stationen. Så nu blir det väl mer chill i soffan med baby antar jag ! Bilder kommer senare promess :)

lördag 25 september 2010


Soooovadax!

Så var det bara jag som är vaken, alla andra har gott isäng. Tröökpåsar :P Men jag var tvungen att sitta uppe och titta på Debatten på Svt24 som handlade om sprit och dokusåpor på kanal 5. Det var stora snack om serien Kungarna av Tyresand. Riktigt intressant faktiskt och visst är det så att ALLA tycker olika, så är det ju! Själv tycker jag att det är riktig underhållning och jag tycker om att titta på det. Men alla tycker ju inte så.

Ikväll blev det Idol tittande och sen kikade vi på Resident Evil, dock väldigt dålig kvalité men helt okej film. Nu ska jag hoppa ner hos älskling och sova så man är utvilad i morgon för då ere taggi taggi inför kvällen ;)

Godnatt :)

fredag 24 september 2010

Helg !!

Föreläsningen avklarad och nu nalkas helg, me like! Fy vilken skrivkramp jag fick under lektionen så mycket att anteckna idag, och inte vart det bättre av att magen kurrade hela tiden heller. Så hungrig jag var hah hade ju bara fått i mig mackan tidigare på Gränby idag. Så efter lektionen åkte jag hem och hämtade upp gubben min och så drog vi till Willys. Storhandling trodde han men icke sa jag och visade på min hunger.. Så vi handlade lite tacos till i morgon och stannade till på kiosken här hemma och köpte något enkelt istället. Jag tog en tunnbrödrulle medan älskling satsade på hamburgare! Snabbt och smidigt kallar jag det ;)

Nu väntar vi på att folket från Södertälje ska komma! Strul med tågen var det visst men nu var de i alla fall på väg! I morgon kommer även kusinerna också nämligen Niklas, Johan och hans tjej Evelina! Så det ska bli riktigt kul :) Tagga för utgång !! Wiiiwww ;)

PANIK

Alltså varför är det så att man aldrig hittar någonting när man som mest behöver det. Sprungit runt här hemma som en tok nu hur länge som helst och letat efter ett par leggins men hittar dem ingenstans! Blir galen! Så ja vad får man sätta på sig dådå? Jo ett par mjukisar.. i skolan.. Hmm inte okej.. Eftersom att jag numera inte kommer i mina gamla jeans.. haha dax att köpa sig nya! Men det blir som aldrig av, för då köper jag heldre fler par leggins som är billigare och skönare lixom. Men nu hittar jag inte ett enda par leggins!! Då är det illa !!

Varit uppe en sväng på Gränby med Elin. Vi gick runt och strosade lite i affärerna och när magarna kurrade tillräckligt högt satte vi oss ner och tog en varsin macka. :) Men nu måste jag bege mig till skolan på föreläsning. Sen får jag helg och den ska tillbringas tillsammans med Angelica och Joakim som kommer i eftermiddag! =)

torsdag 23 september 2010

Torsdag

Precis kommit hem från jobbet. Hämtade upp systeryster på Gränby på vägen hem. Hon hade också slutat jobba klockan tio. Så det passade ju perfekt. Idag var det första dagen vi hade tessystemet på kvällen. Det funkade faktiskt riktigt bra, förutom att vissa tider inte alls stämde.

Nu är mina två kvällspass avklarade för denna vecka! Sköönt! Nu jobbar jag inte för än på måndag, dag. Men har skola i morgon eftermiddag men det är ju inte alls lika jobbigt ;) haha

Redan helg !

Fina vi


Nya renoveringen

Fick en blankett i brevinkastet idag.

Stena fastigheter ska börja inomhus renoveringen i november iår och den första etappen beräknades bli klar till nästa sommar. Vi är som tur är inte inräknade i den första etappen. Det stod att de skulle börja informera inför nästa etapp före årsskiftet och då lär väl den renoveringen påbörja nästa höst. Undra om vi är med i den etappen? Om vi är så har vi ett år på oss att hitta nytt boende. Så det känns ju ändå skönt att veta att det inte kommer att ske under en snar framtid. Så vi har lite tid på oss anyway ;)

Everlast - White Trash Beautiful

Linnea hittade den här gamla godingen !

Ny dag :)

Godmorgon !

Jaha, då var det torsdag igen då. Fattar inte hur veckorna kan försvinna så här fort!! Det är ju sinnessjukt. Fortsätter det så här så står det inte på innan man sitter i sin rullstol och tänker tillbaka på sin ungdomstid.. ;) Men det kan man ju i och för sig göra redan idag, tänka tillbaka på goda gamla minnen.. från början av ens umgdomstid och tonåren framförallt ! :) Men så kommer det väl att vara hela livet förstås att man har saker att se tillbaka till och längta tillbaka till..

onsdag 22 september 2010

Älskling du är det finaste för mig


Fan vilken röta

Helt sjukt så snurrig jag är! Börjar nästan bli lite orolig för mig själv oj oj..

Jobbade ju som sagt 14-22 idag och kom hem för ett tag sen, sjukt på jobbet.. eller det var egentligen rätt lugnt hela kvällen fram tills klockan började närma sig kvart över nio, halv tio för då började folk ringa o hade det stressigt och det tog tid hos tanten vi var hos, och det hade blivit knas med sjuksyrrorna o allt var typ knas kändes de som. Men när jag äntligen kom därifrån så kunde jag pusta ut!

Ni ska få höra vilken jäkla röta jag hade!! Jo jag gick som vanligt till bilen som stod parkerad längs gatan vid jobbet. Jag började känna i jackfickan efter bilnyckel, kände inget.. kollade överallt, jackan, tröjan, väskan överallt. Men det fanns inga nyklar! PANIK fick jag och tänkte att jag var tvungen att ringa Mange.. Men då tänkte jag vad fan ska han göra? Jag hade ju nyklarna någonstans eftersom jag tagit mig till jobbet med bilen liksom. Av ren slump ryckte jag i en av bakdörrarna bara fall att om den kanske inte var låst eftersom att mina dörrar brukar ju stula ganska mycket med centrallåset och så.. och vilken jävla tur jag hade då!! Ena bakdörren var olåst! Och tror ni inte att smarta cenila jag inte glömt nyklarna i bilen! :S :S Det kallar jag röta som heter duga! Vad hade jag annars gjort lixom? Fått gått hem.. usch hade ju inte varit någon höjdare!! Nej det kallar jag tur i oturen och gör aldrig om det MALIN !

Nu ska jag sova ut ordentligt i morgon för då väntar en ny arbetsdag på Htj 13,30-22. =)

En glad Malin

Pratade precis med Angelica och nu är det bommat!! Bruden och killen kommer i helgen! Wiiiww,, Det ser jag mycket fram emot! =)=)

Till något tråkigare.. håller på och gör mig i ordning och är på väg till jobbet snart.. Hoppas att dagen går fort!

Onsdag

Det är fint väder ute idag! En mysig höstdag! Vilken tur att det inte regnar när jag ska jobba, hade inte sett fram emot en dag på cykeln i regnet.. haha speciellt inte när jag ska jobba hela kvällen också. =/

tisdag 21 september 2010

Filmkväll :)

Vi kollade precis på lite film här hemma, Cop out! Riktigt sköön o rolig film med Bruce Willis eller hur han nu stavas. Vi fick oss ett gott skratt kan man lugnt säga. Ikväll var det ju självklart Idol också det kunde man ju inte missa heller! :)

Nu ska jag nog gå i säng, sovmorgon i morgon så skönt så! Men tyvärr så jobbar jag ju kväll. Känner inte alls för det. Alltid jobbigt att ta sig till jobbet speciellt när man ska jobba kväll. Men när man väl har tagit sig dit så brukar de va rätt lugnt ändå. Så fort man kommer in i det igen..

Godnatt!

Kan man vara finare?


Mamma på besök!

Nu har jag precis skickat iväg morsan. Hon var och hälsade på en sväng och jag hade tur och skickade iväg lite möbler också som bara stod och tog plats!

Åhh jag blir så avis, dom ska åka upp till Sälen i helgen och ställa dit husvagnen som dom ska ha där hela vintern! Inte för att man kan åka skidor nu men mysigt ändå och komma iväg lite och se någonting annat för engång skull. Men i vinter kan jag lova att det blir skidåkning :) Me like !

Tisdag.

Seminarium 9,15-12. Sen lunchade jag med Elin fast idag vart det lunch på skolan! Dom har ju så himla god mat där och ändå skapliga priser lixom :) Så det är skönt! Jag tog kassler och ris med sås mumma! Nu är jag pluggledig i några dagar framöver som turan är.. nästa föreläsning har jag på fredag men fram tills dess är det jobb på Htj som gäller. Inte alls sugen men man måste ju tänka på pengarna!!

måndag 20 september 2010

Skitsaker!

Nej det där med engelsk litteratur det var då ingenting för mig.. :O Jag ger upp!

Söttjejen!

En nyduschad Amazing var väldigt sur igår..

Men idag var hon desto gladare.. :)

Ny vecka.. igen..

Idag gick jag upp i tid och började läsa på min bok, skulle ju egentligen ha börjat i helgen var tanken men det gick ju inget vidare med det.. valvakan var en stor bov i dramat ;) Men idag kom jag i alla fall igång som tur var!

Jag hade seminarium 13,15-16 och efter det så mötte jag upp Elin i entrén. Sötnosen hade suttit och väntat på mig i en timme, hon hade också haft grupparbete men hade slutat tidigare. Vi drog till Subway i boländerna och käkade! Subway som alltid är lika gott :D Bäst i stan och rimliga priser dessutom det gillas skarpt! ;)

Nu har jag suttit här hemma i min ensamhet, eftersom älsklingen min är i skolan och gör rätt för sig, och försökt tragla igenom min satans engelska bok till seminariumet i morgon. Men tyvärr så går det inget vidare fattar inte ett skvatt av vad som står där i. Jag använder mig utav Google översättning men det är ju så drygt att behöva skriva allting på engelska så jag använder enstaka ord men det gör det ju inte direkt enklare.. fattar ändå ingenting! Hur tänker dom då att man ska kunna svara på massa frågor om man inte ens förstår texten ! Blir gaaalen!

Nej i morgon på seminariumet blir det inte jag som pratar det är en sak som är säker!

Sova!

Nu soova, inväntade talet från Reinfelth.. nej mycket besviken över dagens valvaka. Hade hoppats på ett rödgrönt styre. Men nu får vi allt se hur de här fyra åren kommer att se ut. Och dessutom så kom Sverigedemokraterna in i riksdagen. Inget jubel från de andra partierna direkt. Vi får se hur detta kommer att sluta!

söndag 19 september 2010

Neeej!!

Hur tänker Sverige egentligen?? Blått igen?!! What!

Frozen

Jag och älskling har precis kollat på Frozen en film och jag kan lova att jag bölade som ett litet barn! Fyfan säger jag bara.. den var mer än vad jag klarar av! Men absolut sevärd om ni klarar av att se avbrytna ben bland annat..

Amazing tittar på tv sötan!

Nu har Malin röstat !

Röstdag

Då var det den 19 september = Valdag! Min första gång på riktigt om man bortser från skolvalen som man hade i skolan ;) Jag som har gått och varit osäker på vad jag ska rösta på hela tiden men tror faktiskt att jag har bestämt mig nu och kan säga så mycket att det inte kommer att bli blått i alla fall!

Måste ju ta tag i plugget också.. Usch har riktig ångest över det! Jag och min självdisciplin alltså! Gaaaah!!

Som små barn ;)

I Väsby centrum så hittade killarna sitt stora intresse medan jag och Linnea sprang runt i affärer..



Och vi fick slita dem därifrån.. kan ja lova ;) Sööta som små barn!