fredag 31 december 2010

2010



Nyårsafton

Då var sista dagen på år 2010 här! Vet inte om det är bra eller dåligt, mitt år har väl vart både bra och dåligt men tror faktiskt att det har varit övervägande bra om man ser till det stora hela.

I våras började jag plugga och fick testa på nånting nytt som jag gillade och jag hade en underbar varm och skön sommar med massa roligheter! Som avslutades med en toppen resa på Kos med mina kära vänner. Hösten då? Den har väl varit lite sisådär kan man väl säga.. Jag har haft nån väldigt konstig period i mitt liv som jag inte tycker mig känna igen. Ibland har jag mått jätte bra och allting har varit tipp topp men ibland har det inte vart riktigt lika bra.. Men nånting positivt är ju i alla fall att jag har tagit tag i mitt liv på ett sätt. Att jag har slutat med onyttigheter som jag tidigare har vräkt i mig var och varannan dag. Som jag nu äntligen har insett att det har gått för långt!

Jag hoppas att denna sista kväll gör så att jag får ett bra avslut på år 2010!

torsdag 30 december 2010

Dagen före..


Snart natti natti och tagga om inför morgondagens spektakel! Då det ska firas NYÅRSAFTON som bara den!! Det kan ni lita på att Malin ska ;)


Var iväg och tränade med baby och idag gick det kanon och träna! Sen åkte vi upp en snabbis till Gränby och inhandlade lite drickbart till i morgon och sen bar det av hemåt igen. Då Angelica och Joakim kom och vi planerade morgondagens middag innan vi åkte till Willys och handlade allting! Nu på kvällen har vi legat och myst framför tven.. Och nu ska jag sova ut och vila upp mig inför morgonens fullspäckade schema! Då det bland annat skall städas, shoppas, sola, förbereda middag och göra sig nyårssnygg osv!

Ibland undrar jag om jag verkligen är frisk!?


Mitt nya såkallade *nyttiga* liv..

Torsdag

Precis hemkommen från dagens arbetspass 7,30-15. Nu ska jag packa väskan och åka och hämta upp Älskling inför dagens träningspass! Nu har jag hittat mina hörlurar så nu jäklar ska jag lyssna på musik igen när jag springer på bandet!



onsdag 29 december 2010

Onsdag

Bonde söker fru.

Vat inte så mycket av mitt pluggande idag. Det är så svårt att komma igång tycker jag! Drog iväg på eftermiddan och hämtade upp Linnea på Gränby oså åkte vi till Chilli och sen till Skopunkten där jag böt mina skor. Efter det lämnade jag av henne på stationen och hämtade upp älskling så åkte vi och tränade.

I morgon är det jobb 7,30-15 som gäller! Sen efter det ser jag fram emot nyårs firande och förberedelser inför det osv! Och våra kära gäster A och J som kommer i morgon också som vi inte får glömma bort. ;)

Tentaplugg!

Dax att kanske sätta igång tentaplugget så att man blir klar nån gång och så att jag kan stjussa Linnea till Chilli senare. Jag tänkte även hinna med att byta mina skor som jag fick av älskling i julklapp!

Sen ska jag träna med baby oxå var tanken! Så bye.. Datan nej, Plugg ja!

Juldagen i Sandviken!


tisdag 28 december 2010

En kväll på jobbet

Sitter här en kväll efter jobbet med min Minestronesoppa i handen. Kvällen på jobbet, hmm ja vad ska man säga. Började tipp topp men slutade i ren haha ja katastrof? Jag skulle till en tant och mobilen funkade inte att låsa upp med så var tvungen att cykla in till kontoret för att hämta nykeln.. Som tur är hade en kolega hunnit in och han sa att han kunde följa med mig tillbaka då jag tänkte ta min egen bil eftersom det var en bit bort så orkade inte cykla tillbaka igen. När vi ska ta oss ut med bilen så såklart så fastnar den!! Vi försöker putta fram och tillbaka, fram och tillbaka.. Tillslut efter många om och men så lyckas vi i alla fall få ut bilen!

Nu är jag äntligen hemma och älskling ligger redan och sover för imorgon bitti är dte hans tur att gå upp tidigt ;) Medan jag får sova ut! Ledig i morgon, eller ledig och ledig var väl kanske att ta i! Har ju inte ens börjat med min käre hemtenta då jag haft fullt upp med allt julstök. Och om en vecka måste jag skicka in den eftersom vi åker då! Så måste verkligen rycka upp mig i morgon och sätta igång med läsandet och skrivandet!

En sväng om med Jessica!

Jessica kom hit en sväng på förmiddagen och vi drog ner och solade på solpalatset! Efter det drog vi en vända till Biltema där hon skulle göra lite ärenden och det slutade med att vi hamnade på IKEA oxå. Där vi käkade lunch och jag köpte lite champanjeglas för bara 9 kronor! Jag kom undan riktigt billigt den här gången ;)

Nu har jag duschat och ska börja göra mig i ordning för en kväll på jobbet ute i kylan! Inte det minsta sugen men vad gör man inte för pengarna?! ;)

Elin redo för Partiee :)

Vimmelbilder från Julafton!