torsdag 29 april 2010

Vilken dag!

Dagen började med jobb mellan klockan 7,30-14,30. Sen åkte jag hem en snabbis och böt om och sen drog jag ner på staden och träffade fin fina Äliiin ;) Vi sprang runt som två galningar och letade kläder! Haha tillslut hittade vi något att ha på oss i morgon! Hann med en vilopaus nere vid ån med glass! Mys! :) Och till och med solen tittade fram lite granna ;) När jag kom hem så var Engla på besök, Älskling var nämlingen barnvakt ;) Han är så himlans duktig med barn.. han har verkligen hittat ett jobb som han passar med. När Matte hade hämtat henne drog vi iväg och tränade lite.. jag fick sån håll på engång när jag sprang.. men höll ändå ut i 20 minuter ;) hihi

Nu är det inte många timmar kvar tills man får korka upp!! Längtar så !!

Men innan dess lite städning här hemma! Älskling sköter dammsugningen och jag tar hand om svabbningen! ;)

onsdag 28 april 2010

Pust

Proppmätt!! Vi käkade precis lasagne. Så gott. Egentligen skulle jag behöva ta tag i tvätten som ligger på sängen och städa undan lite kanske. Men nejtack jag pallar fan inte.. :P

staden med syster

Haha Linnea är så himlans smart.. hon åker hit tidigt innan skolan enkom för att jag ska färga håret på henne.. så när hon kommer så har hon glömt färgen.. eller hon har med sig förpackningen och det ena medlet.. men hon måste väl tydligen ha stoppat ut det andra som man ska blanda med. haha så smart alltså!

Det blev en vända ner på stan istället. Men Pullan var tvungen att kila till skolish så därför blev det inte så länge. Men hann i alla fall hitta ett linne och två dukar på hemtex. :)

Sitter och kikar på bilderna från Thailand! Åh så jag längtar tillbaka. Hoppas verkligen att vi kommer dit igen nästan vinter. Vi har pratat att åka med eventuellt mamma och pappa då. Det skulle vara kul och få iväg dom så långt bort från Sverige. ;) Men innan de står det en annan resa på tur! Åh så jag längtar!! :D Men innan dess en lång härlig sommar att se fram emot!

Thailand -09






Solig onsdag morgon!

Vaknade tidigt idag av att solen lös in genom fönstret. Haha och Älskling hade ställt kockan på åtta men den brydde han sig inte om. Nu kom precis syster yster som jag ska färga håret på. Hon säger att det är varmt ute! Lovely! :D Fast först blir det frukost! :)

tisdag 27 april 2010

Lovely day!

Härlig dag!

Först blidde man klar med tentan alldeles i tid! SUPER
Sen blev det Bauhaus och Gränby! Hittade dock inga kläder idag förutom ett par as sköna leggins som jag köpte i lördas också. Alltid behövligt med flera par! Men en vända till systembolag blev det oxå! xD

Handla

Så har Älskling och jag varit och handlat för den här månaden med då. Inte riktigt lika mycket som vi brukar men det vart den del i alla fall. :)

Nu väntar jag på Emlöö som ska komma och hämta upp mig för först en sväng till Bauhaus ;) Sen blir det väl antagligen Gränby skulle jag tro! Alltid lika trevlans! :)

Tentan inskickad!

Äntligen! Tentan är nu inskickad och klar! Före utsatt tid;) Vill ha tillbaka den nu! Men får nog vänta några veckor till.. Nu är det bara att ta nya tag till omtentan som jag har på måndag. Usch Pedagogisk historia. Inte rooligt men det är bara att ta sig igenom skiten.

måndag 26 april 2010

Vänner




VÄNNER ! SÅ GRYMT BRA !

Måndag

La precis på luren med Semlan. Massa talky talk ;) Imorgon har jag Emelie och Elin planerat in att vi ska gå på vårt första pass. Basic Aurobic tänkte vi testa på! Vi tänkte det är väl bäst att börja med något lite lättare.. och ta tyngre pass med tiden sen! Vi får väl se hur det går :)

Idag har jag haft en riktigt pluggardag. Började redan i morse fast har ju tagit lite uppehåll emellan åt, men har faktiskt lyckats få ihop nästan fem sidor. Så tur att jag har till i morgon klockan fem på mig! Har hunnit med lite solning på balkongen också! Underbart väder har det varit. Hoppas Hoppas att det håller i sig till Sista April! Men det stod faktiskt på yr.no att det skulle vara sol!! Så jag håller tummarna ;)

Fick lönespec idag och pengarna rullar in på kontot i morgon och jag måste faktiskt säga att jag blev förfånansvärt glad! Trodde inte att jag skulle få så mycket! :) Men vi får väl se om jag blir betalningsskyldig sen bara för att jag har tjänat mer än man får. Jag tänkte på det att om jag ska plugga i höst med så kanske jag ska skippa att ta lån och bara ta bidragsdelen, eftersom att jag ändå jobbar ganska mycket. Men vi får se hur allting blir först i höst och vad jag kommer in på oså! :)

Har varit på sånt bra humör idag ;) Måste nog vara för jag har lyssnat på så skön, rolig musik haha = svensk musik alltså :P

:)

Maliin börjar få flyt på tentan! =D Nu gäller det bara att hålla det!

Plugg!

Sitter fast i plugget.. gaaah det är så krångligt med allting! Antingen måste jag ha fotnoter eller så måste jag skriva paranteser i texten vart jag tagit det ifrån :S och då dessutom referenslista! Och just nu kommer jag ingenstans i texten heller.. känner mig helt totalt lost!

söndag 25 april 2010

:(

Jag fick precis veta en hemsk sak av en kompis. Säger bara fyfan vad världen är orättvis alltså! :(

Nu blir det film med Älskling..

Pizza!

Nu har Älskling och jag käkat min efterlängtade Pizza! Så gotti gott :D Sparade en bit till senare ikväll eller kanske lunch i morgon. Älskar kall Pizza det är så gott ! Låter kanske en aning skummt men lovar det är gott.

Åh och jag är så less på Amazing som löper.. det tar ju aldrig slut. Hon kan ha en veckas uppehåll men sen börjar hon ju igen. Blir galen i pannan!

Plugg..

Äntligen så har jag tagit mig i kragen vad det gäller pluggandet. Har lyckats få ihop en sida så länge. Man skulle skriva mellan 5-6 sidor med 1,5 radavstånd, så just nu känns det faktiskt inte så omöjligt. Skööönt! Har ju hela dagen i mrogon och halva på tisdag på mig också. Sen har jag ju en omtenat som jag ska skriva den 3 Maj som jag också måste ta tag i och plugga på. Men just nu tar jag en sak i taget. Lugnast så!

Mange och jag satt och pratade lite om jobb och sånt. Vi kom eller jag rättare sagt kom fram till att vi knappt kommer se skymten av varandra i sommar. Han kommer jobba på dagis måndag - fredag plus varanan helg hos Lena. Troligen blir det ju dom helgena då jag inte jobbar. Plus att han ska jobba kväll onsdag-torsdag och inte nog med det kommer han att ha fotbollsträning i vardagarna med. Vi kommer ju aldrig ses. Han kommer ju totalt vara ledig 4 dagar på en månad och som jag nämnde det är lördag-söndag ojämna veckor.. då jag tror att jag jobbar. :( Boooring! Det kommer garanterat att bli en jobbig sommar!

Jag lyckades i alla fall övertala min baby om att käka pizza idag! Mumma! Haha han hade tagit fram korv till idag egentligen men nej tack! Pizza ja tack ;) Jag var till och med sugen på det redan igår, men då blev det ju inget fyllekäk. Då vart det bums i säng!

Söndaaaag

Malin ligger i soffan och kollar på tv, femman, Amazing lifes hette programmet om handlar om brännskadade. Just nu är det paus så jag tänkte att jag kunde skriva lite under tiden.

Hade en väldigt trevlig kväll i Alundalej igår kväll! :) Åkte nattbussen hem med Elin och Tommy. Sov nästan hela vägen men vaknade strax före stan, och fyy så illa jag mådde då men som tur var så gick det över så fort jag kom ut bussen och fick frisk luft! Känner mig konstigt nog inte så bakis idag, visserligen känner jag mig lite seg men långt i från så bakis som jag brukar bli.. Åhh och jag som hade laddat cameran enkom för kvällen, så när jag ska knäppa igång den så är den inte laddad.. kontakten måste ha varit utdragen! Inte okej..

lördag 24 april 2010

Mot Alunda!

Nästan färdig! Ska bara krydda på det där lilla extra innan jag måste kila iväg mot Alundabussen. Känner mig så partytaggad idag! Wiiiiwww :D Känner på mig att det kommer att bli en bra kväll med mina babes.

Hörs i morgon!

Gymnastikuppvisning i Alunda

Åhh så duktiga mina små söta tjejer Moa och Julia var idag på gymnastikuppvisningen. Men stackars Moa var inte alls glad efteråt och när jag hörde varför förstår jag henne. Ofta man som ledare säger en sådan sak till ett barn!! Vad är det för pedagogiskt lärande?? Men huvudsaken vi tyckte att dom var jätte duktiga! Tyvärr vart det inga bra bilder eftersom det var så mörkt i lokalen.





Efteråt åkte jag hem igen och stannade på Gränby en sväng. Köpte lite smått till kvällen. Var bara tvungen att ha något nytt!! Nu håller jag på färgar håret, Mange hjälpte mig lite grann men känner på mig att det kommer bli lite missar den här gången. Men isf får jag göra om det till nästa helg bara.

Bussen ut till Alunda går 18.18 :)

Lördagmorgon

Guud så skönt det var att sova ut i morse! Har inte gjort det på hela veckan så det kändes helt underbart. Fast vaknade ifs redan klockan sju första gången och somnade inte om efter att Mange hade gått till jobbet. Hans första dag idag. Lycka till Älskling.

Moa ringde igår kväll och frågade ifall jag hade lust att kolla på hennes gymnastikuppvisning. Den var idag klockan elva ungefär, så jag har bestämt med mamma och kanske pappa så vi åker tillsammans. Men det är ju ute i Alunda så känns lite drygt eftersom jag ska ut dit ikväll igen. Så mycket fram och tillbaka. Men så får det bli!

Nej nu måste jag verkligen börja göra mig i ordning så jag kommer iväg i tid!

fredag 23 april 2010

Fredag

Kom precis hem och är helt slutkörd känns det som. Först vart det träning med brudarna mina. Efter det tog vi en vända till Subway och käkade, haha ovanligt. :P Sen tog vi en vända till bildemo och kollade kamremskåpa till min bil som jag tydligen inte hade. Kollade samtidigt vad det skulle kosta med nya sommardäck till bilen. Tydligen skulle det gå på ungefär lika mycket som pappa hade kollat upp i Österby. Så jag ska prata med honom sen om vad han tycker är bäst. Vi hann med en sväng till biltema också. Införskaffade lite mer prylar till bilen. Avslutade dagen med Gränby och systemet. Där träffade vi på Jossan och barnen en snabbis. Så söta! ;) Och nu känner jag bara stressen över plugget stiga upp över hjärntinningarna.. huaamig. Måste ta tag i det!

Helg!

Äntligen helg! Och en ledig helg dessutom kan inte bli bättre. Det flöt på idag på jobbet och solen lös så det kändes faktiskt härligt att jobba idag.

Nu ska jag snart iväg och träna med brudsen. Hårdpass idag! ;) Sen får vi se vad som händer.

torsdag 22 april 2010

Natti Natti

Inte många timmar ifrån helg nu, jobbar i morgon 7,30-11,30 sen har jag en hel helgs ledighet framför mig! Ska bli så skönt! :) Nej nu ska jag nog hoppa ner under täcket och försöka få några fler timmars sömn än vad det blivit under resten av veckan. Har inte lyckats sovit mycket alls.

Natti :)

Oliver på besök

Pappa och Oliver gick precis hem. Men innan det bjöds det på middag och Oliver åt han så söt. Väldig trevlig eftermiddag. Nu hoppas jag på att få kolla på Andra Avenyn missade ju gårdagens avsnitt och kanske lite Vänner. Tror inte jag har kollat på nått avsnitt den här veckan.

Imorgon blir det träning i alla fall hade egentligen tänkt träna idag men jag kände inte alls för det och sen så hade jag så ont i högerfot sen igår. Tror absolut att det är dags för ett par nya gympaskor.. har dragit mig alldeles för länge för det. Känns så drygt att behöva lägga ut en massa pengar på en träningspryl. De kostar ju endå en del pengar men men jag måste väl.


Bilder på söta Oliver!






Promenad i blasket

Oliver är så himlans söt! Ler ju nästan hela tiden och lik pappa upp i dagen. Vi var nyss ner till Kvarnen och köpte kuvert och frimärken. Sen var vi in på Ica och köpte glass till Oliver. Han fick en Hello Kittyglass lite tjejjig kanske men han tyckte den var god i alla fall. Vi fick också en varsin glass men jag sparade min. Nu rockar dom till lite mjusic;) Så mys med barn men mycket jobb kan jag tänka mig att det är men bra mysigt alf;)

Barnvakt

Älskling skulle haft fotbollsträning idag men pga vädret så ville han inte som tur var så nu leker han lite med Oliver. Han är så söt med barn. Han var lite blyg först och ville inte att pappa skulle gå men så fort Älskling började hålla på och busa lite så vart han mer bekväm. Lillkillen fyller 2 snart, svårt att fatta! Tiden går sjukt fort.. tycker inte det alls var länge sen vi var på 1 års kalas ju! :)

Kommer med lite bilder senare!

Snöblask och snart sista april!

Det snöblaskar ute! Det är riktigt illa! 22April lixom, hallå det ska ju vara vår nu! Hörde att de sagt att det skulle vara snö/regn blask på sista april me! Så irritrande enda grejjen man lixom sett fram emot.. och när det var så fint väder förra året! gaah. Riktigt skönt att jag hade bilen på jobbet idag btw, hade då inte velat cykla i det här vädret.

Tränade som sagt med Moois igår eftermiddag, kändes riktigt bra faktiskt. Vi blev trötta alla fall;) Efteråt skulle jag ut till Semlan så Moa åkte med mig till Ica Maxi, jag skulle ändå stanna och tanka och ta ut pengar. Sen farde jag vidare ut mot skogarna. Som sagt skulle Robin fixa min bil och vi stod med ett tag men sen åkte vi hem till Emelie. Så kallt och bara stå där när man inte gör nånting, skillnad när man arbetar där inne. Väl hemma bjöds det på god soppa! Och senare bakade Annica kladdkaka som vi åt senare innan jag åkte hem. Mumma!;) Det hade ju börjat snöa då också så det var ett helt äventyr i sig att ta sig hem! Helt sjukt såg knappt nånting alls snön bara yrde. Satt och huttrade fram i 40km på småvägarana.. Men hem kom jag tillslut utan skador.

Just nu sitter jag bara och har ångest över allt plugg. Har verkligen en stark känsla av att hoppa av och bara skita i allt. Men jag ska inte. Måste avsluta nu när jag kommit så långt. Men jag hoppas hoppas verkligen att jag och Emelie kommer in på vår ky-utbildning i höst! Det skulle vara så kul. Pallar inte plugga på universitetet.

onsdag 21 april 2010

Panik!

Panik Panik. Varit inne på studentportalen och där har de redan lagt ut för delkurs fyra! Och det stod att man skulle bilda grupper och sånt typ innan och jag får panik! Jag som inte pratat med någon över huvudtaget om det. Plus att jag får värsta paniken över hemtentan, en fråga som ska vara cirka 5-6 sidor! Det är ju galet. Aja which me good luck.

Moa ringde nyss i alla fall och det blir träning! Härligt måste fan röra på mig lite efter allt onyttit som man smockat i sig senaste tiden! Illa Malin.

Onsdag


Jobbat idag 7,30-11,30 så precis hemkommen. Åh Amazing har börjat löpa igen blir så trött på hennes läten! Hon låter som fan! Tycker det är dags att hitta en kille åt henne, vi hade ju en på g förut men ägaren visste inte när han var könsmogen. Så hon skulle höra av sig senare i vår/sommar sa hon. Så vi får väl vänta och se vad som händer.

Älskling pratade md Roger i telefon nyss och han frågade om jag ville vara barnvakt åt Oliver i morgon kväll medan de hade fotbollsträning. Haha läskigt! Men klart jag vill vara det;)

Träna om några timmar. Ska kolla om Moa skulle träna fall vi kanske kan göra det tillsammans. Hon pratade om det igår i alla fall! Senare ska jag ut till Emelie, hennes kusin ska fixa min bil. Byta kamrem och oljefilter och lite sådant smått och gott. Måste verkligen åka till nån bilfirma och kolla upp det där med däcken. Blir så nojjig varje gång jag ser en polisbil. haha töntigt egentligen men man vet ju aldrig om de stoppar en och kollar bilen. För då skulle jag nog vara körd! :P

tisdag 20 april 2010

Alltiallodag!

Vilken dag det blev. Vädligt mysig dock. Igår efter jobbet blev det vin-umgängesmys med brudarna. Trötta tjejer men timmarna rullade iväg i alla fall och klockan blev väl en halv fem innan vi kom isäng. Och jag skulle upp vid nio för att jag hade föreläsning i skolan. En väldiiigt trött Malin vaknade av väckarklockan! Usch men till skolan kom jag hör och häpnad. Men när jag kom till föreläsningsalen visade det sig att ingen var där, så jag och en annan i klassen fick springa runt och leta reda på vart vi skulle vara. Tillslut hittade vi rätt och det visar sig att salen är pytteliten och jag fick stå halva föreläsningen innan jag kunde hämta in en stol. Oproffsigt värre. I rasten hämtade jag ut tentan från förra delkursen och precis som jag anade var jag underkänd. Även fast jag visste om det så vart jag väldigt besviken och pallade inte vara kvar till den andra föreläsningen som vi skulle ha på eftermiddagen. Så istället gick jag ner på stan och köpte med en Cupidosallad och begav mig hem till tjejerna, som satt och åt frukost när jag kom tillbaka. Vi skulle komma på något att göra hade vi bestämt vilket tog några timmar men tillslut begav vi oss ner till staden och vi hamnade nere vid ån. Utan sol satt vi och huttrade, de med en varsin sallad och jag med lite annat gott. När vi frös så mycket att vi inte kunde sitta kvar bestämde vi oss för att köpa lite ansikts och hårinpackningar och åka till Nautilus och spaa lite ;) Väl sagt och vi åkte till Nautilus. Mycket rooooligt hade vi! :D Efterrätten blev mcdonalds och deras smarriga glass!! Mumma!

Nu sitter jag här och väntar på att hammarbymatchen ska vara slut så Älskling kan komma hit och kika på lite film med mig. :)

Bjuder på lite bilder från gårdagen och vår trevliga spaafton på Nautilus!







måndag 19 april 2010

Avslutat arbetspass

Så äntligen var dagens arbetspass avklarat! Idag kändes det bra att jobba men trött är jag må jag säga! Men mina två kära vänner verkar minsann inte vara det fastän även de har jobbat kväll.. Så snart bär det av mot ElinPelin för lite umgängeskväll! :D Me like!

Time to work

Måste åka till jobbet alldeles strax! Åt ris och snitsel ute på balkongen nyss, mumms så gotti. Den här dagen har verkligen gått fort men har hunnit med och läst lite alla fall;) Även fast jag har mycket kvar att läsa för att komma ikapp..:P Nej dax att åka!

Måndag morgon

Åhh i morse var jag riktigt trött. Älskling hade ställt klockan på halv åtta för han skulle till skolan. Jag brukar för det mesta vara pigg vid den tiden men ville bara somna om. Fast det gick ju såklart inte, fast nu känner jag mig mycket piggare! Med lincerna i;) Solen lös ju in med så härligt! Kanske finns tid över för lite njutning på balkongen idag kanske. Vem vet? Innan man måste bege sig till jobbet.

Idag MÅSTE jag verkligen plugga! Jag har verkligen sämst disiplin.. Får hemtentan i morgon och har inte läst ut en enda bok.. känner mig så dålig. Därför jag behöver en pluggkompis som man kan peppa varandra och plugga tillsammans också där..

söndag 18 april 2010

Alvin och gänget ;)

Precis kollat på Alvin och gänget med Älskling. Haha gud så söta ekorrar synd bara att de inte var verkliga! Då skulle jag skaffa en på direkten vill jag lova! Jaha då var det nya ryck i morgon då.. åter en kväll på jobbet.. känner verkligen inte alls för det men jag har väl inte så mycket till val.

Såg på nyheterna idag.. bland det vidrigaste jag någonsin sett.. fyfan vad äckligt! :

http://http://www.youtube.com/watch?v=ueZP6ifzqMY&feature=player_embedded#!

Söndag

Puh vilken dag.. Hur mätt som hellst efter vår goda middag som bestod av korv och klyftpotatis och sallad till det. Jobbade dag idag 7.30-16.30 och säga vad man vill men ibland blir man bara så less.. fattar inte hur man kan orka hålla på. Jag tycker man kan göra sitt eget jobb och skita i andras! Aja efter en låång dag på jobbet hämtade jag upp Älskling på vägen till gymmet. Inget flyt i träningen alls idag. Sprang knappt nånting men gjorde i alla fall maskinerna någorlunda bra! Vart dock inte så trött som jag borde ha blivit. Nya ryck nästa vecka säger jag bara !

Pratade med pappa nyss i telefonen och han hade vart snäll och kollat upp vad nya däck till bilen skulle kosta i Österby, fast han tyckte att jag skulle söka på däckfirmor i här i stan och åka och kika om jag kunde hitta nått bättre. :) Om inte så tar jag i Österby. Som han sa troligen är mina båda framdäck ej godkända och det skulle bara vara onödigt att bli stoppad. För då skulle jag troligen få körförbud och böter.. Onödigt Onödigt ! :) Vill ju kunna köra i sommar lixom;)

Nu ska det bli så skönt att lägga sig i sängen och kolla på nån film kanske när Älskling kommer ut ur duschen. Det tycker jag att jag förtjänar! hihi :)

lördag 17 april 2010

Natti Natti, lördagkväll

Dax att sova, sett några roliga avsnitt sen jag kom hem från jobbet. Fy vilken kväll det vart på jobbet. Började med att jag kom till jobbet och vi böt listor med varandra och jag fick jobba dubbelt med en kille jag aldrig jobbat med förut. Det visade sig att han jobbade väldiiigt fort, och hos en vårdtagare fick vi eller snarare han värst utskällningen. Jag blev helt chockad. Har aldrig varit med om något bråk så där förut på jobbet.. Så jag är väldigt glad att dagens pass är över måste jag säga! Nya friska tag till i morgon bitti! Which me luck;)

Kul att behöva gå och sova före 12 en lördagkväll när man vet att syster är ute och roar sig ikväll! Icke rooligt men sånt är livet.

Ingen ork

Nu sitter jag här helt slut efter städningen, och tvätten är också klar nu. Snart blir det till at laga lunch innan jag måste bege mig till jobbet. Ucsh jag känner verkligen ingen ork alls för att jobba idag. Men jag måste.. :/

Irriterad..

Irriterad! Varför ska jag behöva ta all skit från tanten? Bara för att ni inte berättat eller svarar i telefon så blev det jag som fick ta den, för det slutar ju aldrig ringa förän jag svarar.. tar inte åt mig men blir bara så irriterad att det var jag som fick ta skiten lixom. :S När ni vet hur hon är och blir så här när ingen talar om det för henne..

Mitt uppe i städningen! Jag håller på svabbar medans Mange damsuger. Vilket teamwork vi har ;) Kan ju lova att det var välbehövligt med storstäd.. ucsh så dammigt det var här hemma! Men nu blir det förhoppningsvis fint igen! :)

Tillbaka till arbetet..

Lördagmorgon:)

Godmorgon Godmorgon! Imorse vaknade Älskling före mig för engångs skull, han väkte mig men jag var jätte trött. Älskar sådana här mornar när man bara kan ligga kvar i sängen och mysa och behöver inte alls tänka på nån klocka som ringer! Härligt! Får njuta extra av denna morgon eftersom imorgon är det dax för väckarklockan igen:(

Nej klä på sig lite och sätta i lincerna så man ser verkligheten kanske. Sen blir det frulle och efter det måste vi sätta igång dagen med städning och tvättning och fiskarnas akvarium behöver ränsas också. Det ser förjävligt ut där!

Hade mycket hellre hittat på något roligt idag istället för att jobba! Don´t like my workweekends..

Natti Natti

Det var några vänneravsnitt istället för film. De är alltid lika roliga att titta på! Älskling har krypit ner och det låter nästan som om han redan har somnat. Jag måste väl också bädda ner mig snart, imorgon tänkte vi städa och tvätta äntligen! Välbehövligt! Innan jag ska bege mig till jobbet. Jobbarhelg denna helg och imorgon jobbar jag 16,30-22. Ganska skönt ändå att ha hela dagen, men hatar att jobba lördagkvällar! De är nog värst tror jag. Sen på söndag ska jag upp tidigt för då börjar jag 7,30-16,30. Så det känns som att den här helgen kommer bara rinna iväg! Men tur är väl det för då kan man se fram emot en ledig helg sen;)

fredag 16 april 2010

Dag med Semlan

Oj det känns verkligen som att den här dagen bara har svichat iväg! Först hade jag ju som sagt grupparbete i skolan och senare på eftermiddagen kom Semlan hit och sällskapa medans vi skulle komma på nått roligt att göra ;) Hade det varit fint väder hade vi ju kunnat gått ner på stan och satt oss men vädret lockade inte det minsta för det idag. Tillslut beslutad vi oss fattiga som vi är att åka till Fullerö en sväng! Och tur att vi inte gick ner på stan i alla fall för precis när vi satt oss i bilen började det regna och lite senare även hagla! Huaamig! Efter en liten visit på Fullerö blev det traditionella IKEA! Fast måste säga att nu var det faktiskt ett tag sen vi var där. Alltid lika kul att gå och kika men man blir ju så sugen på att shoppa loss när man är där! Men denna gång kom faktiskt hör och häpnad båda två ut därifrån tomhänta. Men vi fick i oss ett gott mål mat i alla fall ;) Mumms:D Sen skyndade vi oss till Media Markt för att se om de hade öppet och vi hade tur, så vi kilade in för Emelie skulle köpa ett USBminne. Och avundsjuk måste jag säga att jag är nu för hon köpte ett grymt sådant! För det blinkar när man lyssnar på musiken:O Så när jag får lön så ska jag nog oxå passa på att köpa ett;) Hihi Fast jag nyligen köpte ett där, men mitt är inte alls lika coolt längre..

Har hunnit med att kolla lite grann på Talang med och det är ganska bra faktiskt ;) Men nu blir det nog lite filmmys med Älskling min.

Långtråkigt

Sitter här i min ensamhet och väntar på att Emelie ska komma! Eller helt ensam är jag väl ändå inte, Mange sitter i söngen här bakom på datan han med. Inte mycket till socialt sällskap.


Jag kikade runt på gamla bilder vilket alltid är lika kul! Då jag hittade från 80talsfesten som Emelie, Elin och Lollo hade som projektarbete i skolan. Måste ju bara bjuda på lite bilder;)

Fredag

Väldigt imponerad över dagens grupparbete! Första gången under hela delkursen som vår grupp var klara i tid! Innan utsatt tid till och med! Skulle hämta ut min tenta nu när jag ändå var i skolan, men först när jag var och kollade om hon Agneta som man skulle hämta ut tentorna hos så var hon inte där. Sen efter grupparbetet så glömde jag ju såklart bort det. Kom på det sen men antog att hon inte kommit tillbaka än så jag får väl åka tillbaka till skolan lite senare. Måste ju veta om jag fick underkänt så jag kan anmäla mig till omtentan den 3maj.

Älskling kom precis hem glad i vågen över att han hade fått ett nytt jobb, personlig assistent till en kvinna här i stan. Tråkigt nog lyckades han ju få varannan helg och de helger som jag inte jobbar.. så värdelöst! Vi kommer aldrig kunna göra nånting tillsammans.. Men men det löser sig väl förhoppningsvis.

Nu ska jag ta och laga lite lunch till mig och älskling.

skola..

Nu snart ska jag åka till skolan! Och jag ska komma ihåg datorn;) Det ser hemskt ut här hemma så att man mår dåligt av att vara här. Måste verkligen göra ett ryck lite senare! Och inga kläder har jag heller.. vi har nog inte tvättat på alla fall minst två veckor. Det var till och med så att jag fick sätta på mig några gamla trasor idag som jag aldrig trodde jag skulle använda igen xD

Efter skolan måste jag åka till Frösunda och lämna in lite papper så jag får lön nästa månad!

torsdag 15 april 2010

Jobb, träning och bilfixdag ;)

Precis hemkommen från dalbyskogarna och Semlan. Vi åkte ut en sväng och tvättade bilarna lite, gav kanske dock inte bästa resultatet med tanke på att det regnade ute. Ser fram emot bättre resultat en fin vårdag snart!! Tränade tidigare idag och har också hunnit med att jobba en sväng på förmiddan. Vi hann även med en sväng in på Biltema innan vi åkte ut och där fyndade jag en snygg rattmuff som passar perfekt i sommarvärmen;) samt nya ja vad heter det nu då? bilmatta kanske? haha nu ser bilen i alla fall något fräshare ut ett tag fram över!

Imorgon väntar skolan och grupparbete, måste komma ihåg att ta med datan som jag lovade! Usch sen har jag en tråkig jobbarhelg att se fram emot, kanske inte det roligaste men det är ju pengar;) och utan dem kan man inte leva!

Nutte så söt ligger och sover när jag kommer hem.. ska nog krypa ner nu jag med!

onsdag 14 april 2010

handla på turkan

Så pinsamt! Nu är Malin totalpank.. skulle gå och köpa lite gott till kvällen på turkan här i kvarteret ;) Kommer till kassan och ska betala med kortet, första försöket medges ej tar bort nån vara, andra medges ej.. stackars mig så lite pengar jag hade på kortet.. sista försöket fungerade i alla fall. Men bra pinsamt när killen i kassan började garva lixom. Lön snart?

Sallad vid ån


Precis hämtat in Amazing som varit ute på vifft. Hon gillar verkligen att vara ute vårt lilla busfrö. Jag var ner en sväng på stan med Linnea. Jag var ju dock uppe på stan mycket tidigare än henne så först gick jag runt lite själv. Nytt hårband blev det och ett par nya skor! Sen när hon väl kom upp på stan så gick vi och köpte varsin sallad på Cupido som vi tog med och käkade nere vid ån. Så underbart solen bara stekte i ansikterna och massa folk var det där. En lite mindre trevlig upplevelse som vi fick vara med om var att det helt plötsligt kom fram tv killar en mörk och en ljus och satte sig brevid oss. Tror dom måste ha tagit nått för ena började taffsa på sitt eget kön och visa kallingarna medans den andre tog på Linnea typ fast hon sa till att han inte skulle röra henne! Dom pratade om dom sjukaste sakerna och matlusten vill jag lova försvann helt! Sen tillslut gick dom, men efter en stund igen såg vi den ena killen och han ställde sig vid ett träd mitt bland allt folk och drog fram pillevinken och kissade inte nog med det skulle han blotta den för allt folk. Stackars de små tjejerna som råkade gå förbi just då! Synd bara att det inte precis då hade kommit en polis. Vi satt kvar en stund och njöt men sen begav jag mig hemåt.

Ledig dag i solen

Har suttit ute på balongen hela förmiddagen och bara njutit av värmen. Hade Amazing ute ett tag men hon fösöker bara hoppa över balkongen så till slut ledsnade jag. Pappa kom förbi en stund också och lämnade blommorna(fick en extra med) och en gardin som tydligen hade hamnat hemma hos mamma och pappa. Jag försökte plugga lite men så okoncentrerad så det finns inte..

Nej nu drar jag nog ner på stan och träffar syster som skulle till sjukan idag. Få se vad vi hittar på för skojj, kanske hamnar vid ån idag igen ;)

Godmorgon.

Godmorgon Godmorgon! Nyss vaknat och ser ut genom fönstret och vad ser man? Jo solen skiner och det låter som om någon klipper gräs! Sommarkänsla! Men tyvärr så var det där med gräsklippningen inte riktigt sanning, för det var vår fastighetsskötare som blåste bort löven med nån maskin.

Jag hoppar skolan idag i alla fall. Känner som sagt att jag inte kommer kunna bidra med så mycket och tror ingen i gruppen kommer att gilla att jag bara glider med på en räkmacka. Men måste säga att det var otroligt skönt att få sova till halv tio!!

Idag kommer pappa troligen förbi också och lämnar våra blommor som mamma tog hem förut för att hon skulle omplantera dem. Sån ångest jag haft över fönsteret när dom varit borta, hatar när det ser så tomt och naket ut. Så skönt att jag får tillbaka min kära blommor idag! Sen kommer det nog bli jätte fint eftersom jag och älskling böt gardiner i vardagsrummet häromdagen, så nu kommer det nog se jätte vårigt ut. :) Hoppas jag!

tisdag 13 april 2010

Sleep time

Nej gott folk nu ska Malin sova. Var ju uppe såå tidigt idag eller vaknade i alla fall klockan sex av att älskling skulle upp och jobba! Egentligen ska jag till skolan i morgon och vara med på ett grupparbete som vi egentligen skulle gjort redan igår. Men eftersom ingen i gruppen hade läst boken så kunde vi inte svara på frågorna. Men omotiverad som jag är har jag ju inte ens köpt boken än, så det känns bara så dumt att gå dit i morgon igen och fortfarande inte kunna komma med nånting vettigt att säga. Känns som att jag bara kommer dumförklara mig själv om jag går dit eftersom alla sa att man skulle ha läst till i morgon. Så jag tror jag kommer att hoppa det faktiskt och kanske köpa boken senare om jag märker att jag kommer att behöva den till hemtentan som vi ska få nästa vecka. Men kanske ändå ska ta en sväng till skolan alla fall för det pratades om att vi skulle få tillbaka våra gamla tentor från förra delkursen. Inte för att jag förväntar mig så mycket vad det gäller den men kan ju vara kul och veta om man måste plugga till omtentan eller inte. Duktiga Malin huuuu.

Kollade nyss på lite Vänner avsnitt med baby, vi håller på kollar på alla avsnitten och det är en del. 10 säsonger. Men de är så sjukt bra, man garvar i stort sett hela tiden ju! Skönt gäng alltså! ;)

Nej nu Natti Natti !

Invigt sommardrinken på SALT

Nyligen hemkommen från staden med Elin. Härligt Härligt! Först satte vi oss nere vid ån och bara njöt av solen innan vi kom på den briljanta idén att invida SALT. Fast jag måste säga att jag osäker om det fortfarande heter så för tyckte jag såg en skylt där det stod nått helt annat. Men jag säger i alla fall SALT för då vet jag vad jag pratar om. Vi beställde varsin smarrig drink och satte oss i de härliga utemöblerna! Det slutade med att vi tog en till! Underbart värre! Men tråkigt nog försvann solen ganska snabbt bakom husknuten. Men vi fick oss en liten underhållande stund med att kika på några dårar som skulle åka på surfingbräda nerför forsen.. såg en aning roligt ut och inte minnst sagt jävligt KALLT !!

Nu är i alla fall sommardrinken på SALT invigt för iår ;) Me like!





Stan i vårsolen!

Träningen gick väl sisådär. Sprang i alla fall i 20min så ganska nöjd kan man väl ändå känna sig. Men inte tillräkligt ;)

Precis ätit god mat; kykling och ris med sås på balkongen. Solen bara värmer på kroppen helt underbart är det!

Nu ska jag gå ner på stan och möta Elin. Får se vart vi hamnar men troligen nere vid ån om det är soligt där! Lite steki steki ;)

Hare bra!

Tisdag

Precis hemkommen från jobbet. Så skönt att sluta tidigt en sån här vacker dag! Var in och pratade med planeraren nu innan jag åkte hem och berättade hur jag kunde jobba under midsommarhelgen. Så det känns skönt att ha det avklarat så jag slipper gå och grubbla på det och vara orolig att jag ska behöva jobba den helgen. Fast nu sa jag att jag kunde jobba några timmar på midsommarafton i alla fall. Det lät som att jag skulle få jobba mellan cirka 70-80% i sommar i alla fall. Jag sa att 70% lät lite lite och det kunde hon väl hålla med om, men hon skulle föröka få ihop ett bra shema alla fall.

Älskling ringde precis han hade fått sluta tidigare så jag ska åka och träna med honom snart. Skönt att träna lite efter all dricka efter helgen + i torsdags.

måndag 12 april 2010

Jobb med Jonny

Nyligen hemkommen från min biotur med Jonny. Jag hade bokat två biljetter till Shutter Islands och vi skulle hämta ut dem senast halv sex. När vi kommer till bion så vill Jonny se Flickan från ovan istället och därför bestämmer vi för att se den. Den gick på Royal så vi fick bege oss bort dit. Väl inne i salongen en ganska stor sådan, är vi de enda där bortsett från ett annat par. Haha lite pinsamt, men det var inte så konstigt heller med tanke på hur dålig filmen var! Varken jag eller Jonny gillade den, så vill inte rekomendera er att se Flickan från ovan.
Och till råga på allt så missade vi precis tåget så vi fick sitta på stationen en timme och vänta. Men ska inte klaga för nu har jag i alla fall tjänat ihop lite extra pengar till nästa månad när man får ut så lite från csn. Men Bella berättade idag att om man hade deklarerat nu så skulle man få tillbaka pengarna på skatten i början av juni och det kan ju inte komma lägligare tycker jag.

Nu ska jag och älskling som fortfarande är i duschen se på Vänner innan det är sängdax. Imorgon jobbar jag 7.30-12.30. Jag har inte jobbat på en vecka så det ska faktiskt bli lite roligt att komma tillbaka.

Härligt väder!

Solen skiner ute så underbart! Jag bara älskar den här årstiden när snön smälter och värmen kommer och man vet att sommaren är på väg! Lovely ;)

Älskling sitter ute på balkongen och läser ska nog gå och göra sällskap snart tänkte jag innan jag ska iväg och jobba lite. Ikväll blir det bio med Jonny en kille jag jobbar med. Längesen nu som jag jobbade med honom.

Var i skolan tidigare idag. Jag var helt säker på att det var föreläsning men vilken tur att jag kikade i almenackan innan jag drog iväg för tydligen så var det grupparbete. Kommer till skolan och nästan ingen är förberedd. Så det blev ingenting gjort, utan vi fortsatte på det som vi skulle gjort förra veckan då jag inte var med. För jag var och gjorde min första tatuering! :)

Min nya blogg

Känner mig verkligen som en som inte kan komma på något eget utan måste verkligen göra precis som alla andra och skaffa blogg.. har varit emot det hela tiden också och tänkt att jag inte ska skaffa det. För det bara rinner ut i sanden och man slutar skriva. Kommer troligen att bli så denna gång med, men jag tänkte i alla fall göra ett försök! :)