söndag 31 oktober 2010

Min kärlek!


Söndag

Riktig lyckad kväll igår med Halloweenpartiiee med alla härliga människor! Ni gör verkligen min vardag till den bästa ("v")

Vi började hemma hos oss, och drog senare ut på krogen! Det blidde Kalas =) Men där hände det dock lite små olyckliga incidenter som borttappade väskor och dyligt, men som till slut kom tillbaka ! Det var så extra rolig eftersom alla verkligen gick in 110% i temat maskerad! Allt från söta katter till läskiga vampyer haha =) Jag gillart, så maskerad måste bli ett återkommande festtema tycker jag!




Jag lovar lägga upp bilder sen, men här får ni en liten inblick av hur vackra vi var! ;)


lördag 30 oktober 2010

Lördag!

Nu är hela lägenheten storstädad! Pust, fattar inte att det är så jobbigt att städa man blir ju svettig fan! haha xD Men ändå skönt när man får bort alla saker och det blir fräscht! ;) Tyvärr kommer det att vara lika stökigt imorgon, när man måste städa bort alla burkar och dyligt.. haha men det är ett senare bekymmer! :)

Har satt i mina färglinser som jag beställde, och jag ser fan ingenting.. allting är en enda stor dimma! Blir galen.. fattar inte hur jag ska kunna gå med dem i kväll !? :O Kommer inte att se ett knyst.. haha, och dom var inte alls lika coola i verkligheten som på bilden..-->
I verkligeheten är pupillen mycket mindre så det ser jätte roligt ut haha!

,

HALLOWEEN
















Befrielse!

Nu ska jag sluta tjata om mitt jäkla plugg! Nu är det äntligen över för den här gången! Vilken vecka, en jag inte skulle vilja göra om i första taget! Tyvärr så kändes det som alla tre tentorna blev halvdanna, inte nöjd med någon av dom. Så det skulle ju vara riktigt surt om man fick göra om alltihopa! =( Men jag blir så uppstressad när det är så mycket och vet inte i vilken ände man ska börja.. så sitter man där sista dagen/ timmarna.. så därför blir det som det blir. Taskigt men jag kan ju hålla på tummen att man bara behöver komplitera på hemtentorna! Tyckte läraren snacka om det, om inte allt man skrivit var åt skogen!

Idag ska Malin fira så det står häligantill !! :D Utklädd ska hon vara me ;) Det kommer hit lite folk ikväll på Halloweenfest, senare blir det utgång! Lite tråkigt att så som jag har hört det så är det bara Kalas som kommer att ha tema, oh eftersom vad jag vet så ska alla vi klä ut oss, då vill man ju att flera på krogen också ska de! Så vi får väl se vart vi hamnar, men hade ändå vart kul att testa Platina..

fredag 29 oktober 2010

How can I make it?

Lite smått panikslagen.. fårgan är hur jag ska hinna på mina återstående tre timmar? Detta är vad jag kallar GALET !!

Kort

Sista rycket !

Del 3/3 Sista rycket nu.. blir nog fast vid det fram till midnatt med avbrott under Idol! Så då vet ni vart ni har Malin de kommande åtta timmarna!!

Men innan det.. min fredag då? Jo började med att en trött Malin vaknade till liv tiiidigt och gick upp för att käka frulle ;) Sen bar det av mot staden, där jag träffade Semlan och PierrePung :D Emelie och jag skulle ju snagga oss! ;) Sen var det bara hem och sätta igång med allt elände. Mange kom hem med mina grejjer som jag beställt från färgadelinser.com =) Haha och tror ni inte det är sant eller.. jo såklart att handskarna jag beställt var för små, eller mina armar kanske var för stora ;) joo så var det nog. Så fick åka upp till Gränby en snabbis och köpa likadana som jag hittade till Semlan igår! Snygga var dom ! När vi ändå var där passade vi på att gå in på Jack and Jones där vi kollade lite kläder till snutte. Åhh jag hittade en snygg t-shirt till honom, sen tittade vi på skjortor och jag valde en jättefin. Den hade långarmar, jag har alltid velat att han ska testa en sån men han tycker att det är så fult med långarmade skjortor. Men idag ni, så fick jag in en sån i provhytten ! och jag smällte ju och när jag tycker nånting är fint så (haha för det mesta) kan han faktiskt ändra sig! Vilket han gjorde idag. Lycka mig D:

torsdag 28 oktober 2010

Torsdag

Idag ställde jag klockan igen för att gå upp och plugga! Pluggade hela förmiddan innan jag gick ner på stan och mötte upp Emelie och Elin. Vi skulle kolla om det fanns någon klipptid men det fanns det ju såklart inte! Men i morgon då jäklar ska vi snagga oss, eller jag och Semlan i alla fall ;) Det vart en sväng till Butterix och Subway också, och vi avslutade dagen med en vända på Gränby. Alkoholen införskaffad inför helgens bravader;) Och all utstyrsel likaså!! ;)

Nu är det Paradise Hotel sen sooova!

onsdag 27 oktober 2010

Onsdag

Illa när man har så fullt upp att man inte ens hinner med att skriva blogg..:) Ställde klockan på sex i morse, gick upp och gjorde mig i ordning hann läsa igenom mina anteckningar en halv gång.. Sen åkte jag och hämtade upp Elin innan vi drog iväg till ekonomikum där vi skulle ha vår salstenta! Jag kände mig inte det minsta påläst eftersom min andra tenta tog mycket längre tid än vad jag tänkt att den skulle ta. Min sista fråga, ställde fucking till det. En fråga ur boken som var på engelska.. där sprack allting. Hela skiten! Så vi får väl an se hur resultatet blir men jag hoppas inte på för mycket. Liksom tentan jag skrev i morse.. haha vi får väl se! :)

Nu är sista rycket på min sista tenta! Den stora tentan =( Känns ju så förjävligt att ha allting samtidigt. Det suger, men gid så skönt det kommer att kännas sen på lördag när jag vaknar upp! Då kommer jag att känna frihet och dååå blir det till att fiiiira!!! :D Det är jag värd tycker jag, fast har en bit kvar innan jag ka ta ut nån lycka!

Idag stjussade jag iväg Linnea och Christoffer till Ikea en sväng, första gången jag kände att det var jobbigt att gå där.. hade ont i fötterna och ville bara hem! Bara för jag var stressad. Not funny! Men Linnea fick med sig en stor spegel och lite andra grejjer därifrån i alla fall! Haha vilket shååå och få in den i bilen hah ;) Sen åkte jag och Älskling och storhandlade för denna månad! Skönt att ha det gjort och dessutom tankade vi bilen. Så nu är alla räkningar (nästan) betalda, bilen tankad, kylen fylld! SKön känsla.. och dessutom pengar för denna månad undanlagda! :)

tisdag 26 oktober 2010

Paus i plugget !

Nu tar jag paus och drar snart ner på stan och införskaffar mig lite häftiga halloween stuff !! ;) Så jäkla hungrig så det kanske blir lite lunch också! :)

Sista spurten!

Sista rycket på ena hemtentan! Vaknade vid sjutiden och gick då upp och satte igång med plugget.. har suttit sedan dess. Är nästan klar med alla frågorna förutom en! Den svåraste.. =/ Har suttit och kikat i mion engelskabok.. haha JIPPI. Jag har suttit och översatt en halv sida på google translate nu och bara det tog en timme typ och när jag var klar och skulle läsa översättningen på svenska så fattade jag ingening. Meningarna var helt skumma!

Nu har jag lite panik !!

måndag 25 oktober 2010

Vad tycks?


Nu kanske jag inte kommer att se ut så där till 100% men något att utgå ifrån.. Tänkte köra nätstrumbyxor, klackar, handskar, och sån där nacksak vad det nu heter, och självklart naglar och lite annat dyligt ;) Hoppas att det blir läckert ! Jag längtar sååå :D

Tentadag!

Idag har jag pluggat hela dagen och är inte färdig än. Har visserligen hela dagen på mig i morgon också men då ska jag hinna med mitt andra tentaplugg också. Jag känner att huvudet är alldeles för tungt just nu. Har suttit på den här stolen i stort sett hela dagen, och ryggen värker och rumpan också för den delen. Är helt snurrig i bollen. Om jag kanske ska gå isäng tidigt idag och gå upp tidigt i morgon istället? Och slutföra min tenta. Måste i alla fall ta lite break nu..

Sitter och funderar över helgens halloween fest! vad man ska vara! Tror jag i alla fall har bestämt mig för att vara vampyr ändå! Fast hade gärna velat haft vita lincer ;) Hade vart coolt men röda är i för sig också coola ! :)

Angelica ringde idag och sa att dom skulle komma upp! Jippi, så det blir rikigt kuuul !:D

Natti Natti

Nu ska jag sova! Ladda om batterierna och ta nya friska tag inför morgondagens "24 timmars" hemtenta!

LYCKA MIG TILL ! :)

Mys med Älskling

Sen blev det lite fööör mkt kort!

Beck dag!

Jag och Mange har kollat på massa gamla Beck filmer idag, alltså då menar jag riktigt gamla. Dom allra första när Gösta Ekman spelade Beck. Vi hade inte sett dom innan, och måste ju säga att det kändes helt fel när det var andra skådisar! haha

söndag 24 oktober 2010

Starten har gått!!

Äntligen Äntligen !! Jag har skrivit min första rad på hemtentan! Och lite till då ;) Haha som man brukar säga bättre sent än aldrig och det här var ju verkligen en vecka sent. Har visserligen fram till på fredagkväll på mig, men den här veckan är ju fullspäckad med andra tentor också!

Men håll tummarna ! När man väl kommit igång känns det som att det ska gå bättre och man börjar få lite bättre flyt! =)=) HOPPAS HOPPAS

Gårdagens bilder!

Födelsedagsbarnet!
MoiiiesSyns knappt men här bråkar vi med en gubbe som var
ut och gick med sin hund och som sa "att hunden inte gillade blattar"

Gårdagens bestyr!

Idag sov jag ut läääänge! Så skönt. Men ännu skönare att vakna upp en dag som denna och inte känna att huvet värker. Drack ju visserligen igår men slutade dricka tidigt så säkert därför och mitt vattendrickande kanske gjorde susen!

Hanna hade 20års fääst igår! Vi började hemma hos henne, där det var riktigt trevligt! Sen skulle alla dra till Bj men väl nere på stan så skulle dom flesta tydligen till Terassen så vi var där ett tag.. Men jag och Moa drog ganska tidigt, hon ville med bussen och jag kände att då kunde jag också lika gärna dra. Men jag hade en jäkligt kul kväll i övrigt! =)

Jag följde med Moa till hennes buss på stationen sen skulle jag ta en taxi hem. Så gick upp mot Kalas för där brukar de finnas flest taxin, så stannade en liten buss glömde kolla bolaget men antar att det var vanliga Taxi direkt eller nått.. Jag förhandlar till mig ett bra pris.. Så när vi kommer till elon där så stannar han, vi har suttit och pumpat musik hela vägen och just då var det min favorit Bumpy ride så jag frågar om jag bara får lyssna klart på låten. Han aa visst så när jag betalt o allting är klart så räcker han fram sina armar som om han ska ge mig en kram antar jag sa jag tänker ju inte på det utan ger han en kram liksom.. Men då böjer han sig fram och pussar mig på munnen!!!! Det vidriga äcklet... jag hoppas ut ur taxin i full fart! Fyfaan vilken vidrig typ.. Och man som tar taxi hem för att slippa sånna och nu kan man inte ens lita på dom. Aldrig mera ensam i en taxibil säger ja bara ! ALDRIG MERA!

lördag 23 oktober 2010

Min söta prinsessa sitter och tittar på utsikten!

Lördagmorgon!

Uff för denna natt !

Vaknade halv tre inatt av att jag mådde så jävla illa. Så var tvungen att gå upp på toa och då märkte jag hur mina ben och händer skakade och att jag var helt blek i ansiktet. Satt där ett tag och drack vatten men då gick det typ över så tog en hink till sängen istället. Men så fort jag la mig igen så hade det gått över.. skit skummt!

Nu är det tvättstugan för fulla muggar! Mycket tvätt att tvätta idag!

Tvkväll !

Nu ska jag sova efter en helkväll framför tven! Först var det Idolmys och Linda åkte ut, gjorde mig ingenting faktiskt. Gillade henne inte så mycket.. Men skit trist att Alice hade dragit sig ur, henne gillade jag jätte mycket, hon hade cool röst! Så det var synd! Men då kom ju Millah tillbaka och hennes framträdande idag rockade ju sönder! Grym tjej :)



Haha och Cirkus Möller var tillbaka i rutan igen, skön lirare och program! Bäst var ju när han immiterade Bonde söker fru hahaha stört skön ;)




Sen kollade vi på film
Och den var ju ganska scary
tycker sånt där är obehagligt
Och jag undrade om det var en verklig
film eller bara påhittad?