söndag 8 augusti 2010

Söndag

Godmorgon. Nyligen vaknat och vädret ser trist ut utanför fönstret. Nu har jag några dagars skrivande att ta igen med. Kan väl börja med att berätta att den här dagen inte är så fullspäckad, utan det blir nog en hemmamysardag! Kanske lite städ och tvätt och dylikt.

Jag har haft några underbara dagar på Gräsö. Jag och tjejerna åkte dit i torsdags och på vägen stannade vi och överaskade Jessica i Alunda i nya huset! =) Trevligt Trevligt. Väl framme på Gräsö så började vi första kvällen med vinmys på klipporna. När vi vaknade på fredagmorgon så var det strålande väder så det var sol och bad som gällde. På kvällningen åkte vi in till Roslagsloppet i Öre där vi satt på klipporna mest hela kvällen! Myys =) Åkte hem igår och då var jag så tröött! Mamma o pappa skulle ta hem husvagnen då också så nu blir det inget mer Gräsö för iår, visserligen tror jag inte att det kommer att bli så mycket mer sol bada väder heller så.. =)

Igår kväll tog jag och Älskling det bara lugnt hemma framför lite olika filmer. Shiit vilket väder det var, det ösregnade och åskade hela tiden,, och det blixtrade med som satan! Jag som trodde det var fyrverkerier eller nått för det slutade aldrig.. men så gick vi ut och kikade på balkongen och jäklar så det small på himmlen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar