onsdag 25 augusti 2010

Stress !!

Imorse ringde klockan sex, och ont i magen som en stucken gris hade jag. Nerverna. Var så nervös när jag gick i säng också och de var kvar när jag vaknade. Mysko det har aldrig hänt förut. Då kan man säga att jag måste varit nervös men som tur var så gick det över på en ipren. Jag som inte brukar vara nervös eller stressad i onödan. Åkte i alla fall iväg till omtentan och satt där några timmar. Det kändes faktiskt helt okej, över förväntan. Svarade på alla frågor men sen om det räcker till ett Godkänt det återstår att se. Nu har jag i alla fall gjort den och mer än så kan jag inte göra. Hann ner en snabbis till Café Linné också där jag hälsade på Bella och hennes kompis och lilla Hugo såklart! Så stor han blivit, så snabbt han vuxit lilla charmtrollet!

Ojoj,, nu är det inte många timmar kvar innan planet lyfter.. stress stress och åter stress. Att man alltid lyckas. Men som tur är har jag resväskan klar i alla fall. Den står i hallen och väntar på avfärd. Jag kommer att skippa lilla resebagen denna gång, det känns som att den inte kommer att behövas när man bara ska vara borta en vecka och jag kommer ju inte direkt att shoppa loss där borta som man gör i Thailand. Färgen har jag satt i håret, väntar på att jag kan tvätta ur det. Så jag kan börja göra mig i ordning. Målat naglarna har jag gjort med ;) Måste ju se lite anstädig ut när man ska ut och resa! :)

Fattar inte jag har verkligen försökt att inte packa sånna där onödiga saker som man lätt kan slänga ner.. inga tjocktröjjor, ingen jacka, inga långbrallor, bara massa sommarkläder.. men endå tycker jag att väskan väger mycket. Hoppas bara inte den väger över 15kg. Vill inte betala övervikt igen. Sist vi åkte till Thailand så fick jag betala cirka 550kronor på dit vägen! Det var inte kul och jag vill inte vara med om det igen.. så därför jag försökt att tänka smart den här gången !

Nu nalkas det lunch är så hungrig! Potatisbullar får det bli snabbt och enkelt. Får se om jag hinner med att uppdatera nån mer gång innan avfärd! Annars får ni ha det så bra här hemma i regnet! Så uppdaterar jag när jag kommit hem på svensk mark igen! See you!

tisdag 24 augusti 2010

Dagen innan..

Sísta dagen på jobbet idaaaag! Slutade efter fyra och då mötte jag upp Mange på Willys, vi skulle storhandla. Äntliiiigen har han vi fått pengar vette fan hur jag skulle gjort annars. Men nu är min resa räddad alla fall ;) Nu har jag börjat packa, känns som att väskan är för tung i redan och har inte ens packat allt.. synd att jag inte äger någon våg!! Skulle vart kanon i ett sånt här läge ;)

Späckat kvällshema: Packa klart så allt ligger i väskan förutom det som ska tvättas i morgonbitti, PLUGGA!!!!, färga utväxten och käka middag och laga den.. =)

måndag 23 augusti 2010

Bara massa kärlek!

En dag på Furuvik och dopp i Simbadet!

Nedräkning..

Idag jobbade jag dag, skulle egentligen sluta klockan halv tre men tog en halvtimmes rast istället för en hel så gick hem vid tvåtiden. När jag kom hem var Pullan hemma hos oss och i full rulle med att käka cupido sallad.. vadå aviiiis ;) Vi kilade ner en snabbis på stan och fattig som jag är fick jag låna lite av mina snälla lillasyster. Var ju tvungen att fylla på min mobil innan utresa fast dock gjorde jag nog ett dumt val. Trodde att Amigos skulle vara bra, men det verkade som att de bara är extra bra när man ringer från Sverige till utlandet och inte tvärtom. Aja, försent att ändra på nu alla fall. Sen var jag ju tvungen att införskaffa mig blekningsmedel till mina groteskt fula utväxt! :S Måste ju göras någonting drastiskt åt den!

Mange slutade första dagen på vallideringen och då traskade vi hemåt. Det hade gått bra sa han, bara äldre damer haha och han hade vart yngst ;) haha kuuul ! :D Men det är ju superbra om han kan få en barnskötarutbildning av att gå där så det är ju super!

Elin kom förbi en sväng och hämtade sin väska som legat här ett tag, haha stackarn jag tror hon fick hem en väska som min vackra katt hade gjort spår på.. haha hon nosade i alla fall på den.. som om så vore ;)

Nu måste Malin börja packa resväskan! och plugga...

söndag 22 augusti 2010

Helgen över för denna gång

Så var det åter söndagkväll.. och en ny vecka börjar i morgon. Fast det som är så bra med denna vecka är ju att jag bara har två arbetsdagar att se fram emot för sen drar vi mot utlandet! Och det ska bli så riktigt underbart skööönt må jag säga.

Åhh vilken underbar helg det har varit.. LEDIG! Kan det bli bättre? Hur spenderade jag den då? Jo..

Jag och Älskling åkte ut till familjen i Österby igår eftermiddag. Linnea och Christoffer kom hem till oss en sväng innan det bärde av mot vischan ;) Mina små söta brudar var ju hemma hos mamma och pappa den här helgen så det var extra roligt att komma ut. Kvällen spenderade vi med god middag, haha tacos som vanligt ;) och sen gick vi ner en sväng till simbadet och spatserade.. väldigt mysigt! Sen vart det filmmys innan vi bäddade ner allihop.. då vi skulle upp tidigt i morse. Vi åkte på en riktig familjetripp till Furuvik. Så vi packade bilarna och for iväg! Tur med vädret hade vi ju också så bättre kunde det ju inte bli! Först kikade vi på alla djuren och lekte Wild kidz såklart ;) Innan det var dags för karusellåkning! Jag, Moa och Julia var dem som åkte haha förutom morsan som följde med i spökhuset ;) Och vi fick även med Älskling, Linnea och Christoffer i Discokarusellen.. riktig höjdare faktiskt =) Jag blev förvånad måset jag säga över utbudet.. jag hade verkligen inga förväntningar över huvudtaget.. trodde typ att de skulle vara två karuseller eller nått. Men det fanns ju lite grann att åka endå, och Julia som var så modig och vågade åka allting! Det var riktigt kul :D

Tyvärr trodde jag att poolen skulle vara stängt, eller jag hade läst det på hemsidan, så vi missade ju att ta med oss badkläder vilket var synd för det såg riktigt härligt ut där vid poolen. Men vi tog igen det hemma i simbadet när vi kom hem. Sista doppet antagligen för i år.. hemma i Sverige i alla fall. Kallt som satan var det! Gaaah men Moa var ju med och hon tillät verkligen inte att jag skulle vara badkruka så dopp och sim vart det ;)

Lägger upp bilder senare!

lördag 21 augusti 2010

Inredningskursen

Btw, studiefrämjandets höst katalog har kommit.

Nu är det ännu mer att jag blir stressad för att jag måste bestämma vilken av dem jag ska gå. Men jag tror faktiskt att det lutar mot Heminredningskursen.. Eftersom att man får ut mer av den än en kurs som endast är på fyra träffar. Man kan ju bara prova på och känner jag att jag inte hinner med så i sånna fall så får jag väl hoppa av den, inte mer med det egentligen.

Weekend

Oj glömde visst att skriva igår.. sammanfattning av dagen då: Jobbade 7,30-12,30. Allt flöt på på jobbet och kom iväg i tid. Åkte hem och kikade på Laguna beach som jag typ blivit besatt av nu när jag legat hemma o varit sjuk. På eftermiddan drog jag ner på stan och mötte upp Semlan. Vi skulle nämligen växla in pengarna till resan ;) Så nu är det done!! Vart en liten sväng på staden också.. dyrt kalas när jag var tvungen att köpa nya lincer och dylikt.. haha

Kvällen vart lugn filmmys med min älskade Love. =)

Tvätt och städ är sysselsättningen som gäller denna lördagsförmidda.. troligen kommer jag eller vi att åka ut till Österby senare idag. Mamma och Pappa är ju barnvakt till småtejerna den här helgen. Så alltid kul att träffa dom ju! Måste väl få ordning på pluggandet också. Har än så länge bara läst igenom anteckningarna en gång..

torsdag 19 augusti 2010

Tillbaka på jobbet

Då var man så gott som återställd igen då, fast förkylningen sitter kvar och har hostat idag som aldrig förr.. Man kände direkt när man kom igång på jobbet att man blev anfådd på engång. Men det känns skönt endå att vara tillbaka igen. Det är inte kul att bara ligga hemma i soffan o dega i flera dagar.. man lessnar verkligen!

Nu jobbar jag kortpass i morgon 7,30-12,30. Efteråt blir det staden med Emelie för vi ska växla pengar! ;) Då kommer de verkligen att kännas nära! Man fattar inte rikitgt än hur nära det egentligen är... men när man har växlat pengarna och tagit fram resväskorna då kommer det att kännas mer real ;) Åhh som jag längtar !! Härliga sommardrinkar på beachen ;)

Det känns ju verkligen som att sommaren är över nu.. regniga och allmänt trista dagar och man märker att allting går mot höst. Så därför ska det bli extra galet skönt att komma iväg. Så man får en sista klick utav sommaren innan vi går mot riktig höst och vinter.

onsdag 18 augusti 2010

Ångest

Fortfarande sjukling.. men börjar faktiskt bli bättre, just nu känns det bara som jag är väldigt väldigt förkyld och så förstås huvudvärken har ju inte gett sig iväg än tyvärr.. =/ Men i morgon får det bannemig bli jobb i alla fall.. har verkligen inte rååååååd att gå hemma så här.. =(

Ångesten börjar komma mer och mer över skolan. Jag har så dålig självdisciplin, har en omtenta om en vecka och jag har inte ens börjat kolla på skiten. Hur dåligt är inte det? Måste ta tag i det!! Sen har jag förstås ångest över att jag kommer att missa de två första lektonerna på den nya terminen.. känns inte roligt alls. Nej usch så fort man börja tänka på skolan börjar jag få ångest.. måste tänka att det löser sig. =)

tisdag 17 augusti 2010

Tänker tillbaka.. åren var 2006, 2007


Sjukling!

Varför vara sjuk när det är sommar? Ska man inte få njuta av det sista som är kvar av sommaren i friskt tillstånd? Det är orättvist tycker jag, men å andra sidan kommer jag förhoppningsvis hinna att bli frisk till vi åker.. och då får jag njuta av de sista varma dagarna där istället!

Sjukanmäld idag, i morgon också. :( Hatar att känna känslan att man inte har råd att gå hemma, kommer att bli en så sjukt fattig månad i oktober.. september lönen alltså. Kommer bara att få ihop ett få antal dagar inte mnga kronor det inte.. Usch!! Inte roligt. Men men inte så mycket jag kan göra åt saken.. den här jävla sjukan vill inte försvinna och ingenting jag kan göra åt det förutom att proppa ipren och det gör jag redan! Mange skulle köpa hem sinova till mig som har tagit slut..

Nej ta och krypa ner i sängen igen kanske ?

måndag 16 augusti 2010

Mååndag dåå

Halloj! Ny vecka igen.. och nu är det bara 9 dagar kvar tills vi åker! Ska bli så underbart härligt att komma iväg! Hoppas Hoppas jag blir frisk innan dess.. men just nu känns det inte så, hostar snart upp lungorna känns det som, och näsan är genom täppt.. =/ men jag forsätter proppa läkemedel ;) Då kanske de förhoppningsvis hjälper.. =)

Manges första dag i skolan idag! Lite nya ämnen nu i höst som han ska läsa och samtidigt kämpa vidare med matten och engelskan som är lite kämpigt! Men snart så ska han få börja läsa även dem på gymnasienivå! Han är så duktig som kämpar tycker jag.. vette fan om jag skulle ta upp skolan igen vid 28års ålder, nej det är starkt gjort av honom!

Hammarby tog hem segern igår då med 3-2! Bra match var det.. Inte långt kvar till toppen nu.. hehe HOPPAS ;)

söndag 15 augusti 2010