lördag 31 juli 2010

Redo för kvällen..

Malin redo för denna lördagskväll ;)

Lördag!

Så var det helg åter igen! Blir galen på denna tid som går så snabbt.. 31 Juli lixom? Det är REDAN augusti ! Hela sommaren har gått och vad har man hunnit med.. Inte allt det man velat alla fall! :P

Idag har jobbat 7,30-11,30 skönt kortpass! Flöt på riktigt bra idag! Sen när jag kom hem åkte jag och baby upp en sväng till Gränby, köpte lite alkohol sen drog vi vidare mot EM möbler och Chilli och kikade på soffor. Vi beställde en soffa på Em :D Så glad jag är! Äntligen en ny soffa! Det var på tiden kan man ju säga! Välbehövligt, den kommer om cirka en vecka. ;)

Ikväll blirdet utgång! Bea och Lotta kommer hit på förferre ;) Sen får vi se vart vi styr ;)

fredag 30 juli 2010

Du och jag Älskling


Fredag

Har man det bra eller? Jag mös ner mig under täcket igår till en film, fy så jag frös. Kände mig inte alls nå bra, hängig och dåsig. Så när Älskling kom hem lagade han mat och sen kikade vi på en film som hette Prime. Riktigt bra! Men hatar filmer som inte slutar lyckligt.

Imorse kände jag mig inte heller på topp, men gick i alla fall till jobbet. Jag tror att det var vädret som gjorde att jag kände mig hängig faktiskt för senare på förmiddan kom solen fram och nu känner jag ingenting haha, nej men man vet ju aldrig ;) Slutade egentligen fyra idag men tog ut lite tid från igår så jag kilade hem lite tidigare. Det var flera sjuka på jobbet i helgen så jag var snäll och sa att jag kunde jobba några timmar i morgon. Sen tog jag extra pass på måndag med, jag måste ju jobba extra för annars blir det inte mycket extra pengar i september. Får ju studielånet då men man vill j såklart ha mer än de! ;)

Nu vill jag bara att Älskling ska komma hem så vi kan åka och handla lite mat, det börjar nämligen sina här hemma!

torsdag 29 juli 2010

Älskling och jag på Grönan


Vår lilla krock XD

En härlig sommarkväll !


Regnig torsdag

En inte allt för glad Malin kom för inte alls länge sen hem från jobbet.. Blir irriterad på vissa som planerar shemat hur dom tänker att man ska hinna med allting.. :S Hela jävla dagen har bara vart ett stort stressmoment. Sprungit hit och dit och fick en halv rast plus att jag jobbade över, och då gav jag bort ett ärende till en kollega också. Och detta väder gör ju inte saken bättre!! Helt genomblöt lixom.. Nej nu vill jag bara krypa ner under täcket och kika på nån film, och att maten ska stå på bordet ;) *Önsketänkande*


Igår var jag och Älskling iväg till Stockholm i alla fall. Det vart ju riktigt fint väder på eftermiddagen, det såg lite molningt ut på förmiddagen men nej det vart faktiskt riktigt fint! Så vi prickade in en bra dag att åka på ;) Så mysigt att komma iväg med Mange, så längesen baa han och jag gjorde nånting tillsammans. Och det där lär ju bli det enda vi kommer iväg på i sommar troligen. Vi åkte massa roligt och såklart kärlekstunneln.. men tyvärr lyckades vi inte med korten iår. haha. Men det var as mycket folk där köerna var så långa! Så det var ju lite trist. Men helt klart värt det ändå ;)

onsdag 28 juli 2010

Onsdag

Idag sov jag länge! =) Skönt! Och strax efter jag vaknat till ringde Mange på vår nya hemtelefon, ja ba började undra vad det var som lät om jag hade bytt signal på mobilen, men det hade jag ju inte. Så kom jag på att juste jag köpte ju en ny hemtelefon igår..


Igår donade jag med lite allt möjligt tror jag, skulle skruva ihop vårt nya skrivbord men det lyckades jag ju inte med så bra, eftersom att ena skruven inte passade. Så det var bara till att åka tillbaka till IKEA och byta den. Då passade jag på att gå in en snabbis på Media Markt också och köpte en telefon som vi vart utan i några månader. Amazing hade ju bitit sönder sladden på den andra smarta katt. När jag kom hem skruvade jag färdigt och grejjade med lite annat innan Mange kom hem och det var dax för käk.


Sen drog jag till ElinPelin. Vi satt ute i hennes trädgård och hade lite rosémys! Så mysigt! Etfer ett tag kom August och gjorde sällskap han skulle vidare på nån fest men kom tillbaka lika snabbt för det hade tydligen inte blivit nått. Efter jobbet kom Semlan och sällskapa oxå! Väldigt trevligt, de sluta me att vi hamna på Mcdonalds.. och när vi kom därifrån mådde man ju inte så bra.. :P Tack älsklingar för en trevlig kväll!


Idag var väl tanken att jag och Älskling ska åka till Grönan, eller det hänger väl lite på hur Mange känner med tanke på att han gick upp tre i natt. Jag kom hem runt tre och hans klocka stod på fyra för han hade öppning idag. Men då gick han upp istället eftersom han var rädd att han skulle somna om och inte vakna av klockan.. stackarn! Så han måste ju vara rätt trött ju. Så vi får se hur det blir med Stockholm. =)

tisdag 27 juli 2010

Grönan imorgon..

Gröna Lund i morgon kanske ! =) Hoppas det inte regnar!

Vackrast i stan!


Vart är solen?

Malin vill ha soooooool nuuu! Vart tog den fina sommarvärmen vägen liksom? Känns som riktig höst nu. :( Och jag som velat åka till Gräsö idag.. inget vidare väder för det.. :/ blir så less! Man vill ju göra nått roligt när man äntligen är ledig ! Men men blir väl att gå här hemma och skrota..

Nu har biljetten kommit! En månad minus två dagar ! Wihooo :D

Fick panik idag.. mitt minne är ju inte det bästa! Kom på att passet har ju gått ut.. kanske ska göra ett nytt? Hmm jo det vore nog smart! Men mamma ringde i alla fall och kollade så snällt, jag som trodde att det skulle ta en 4 veckor för passet att komma, men dom sa 5 arbetsdagar som tur var! Men ska ändå försöka komma iväg dit idag eller senast i morgon. Vill ju inte gå själv.. :P Linnea måste ju hon också göra nytt pass eftersom hennes också gått ut. hehe Sällskap kanske ;)

måndag 26 juli 2010

Måndag!

hahah öjjj vilken dag. Den har väl gått både upp och ner kan man säga.. i morse började jag med att vara lite duktig och bäddade sängen med nya påslakan och dylikt.. men sen tog det stopp och tvätten fick ligga kvar i korgen med sin frånvaro. Istället drog jag ner på stan och mötte upp Jossie Possie med kidsen ;) Vi kikade runt och jag bytte peircing på Darkwell, haha 225 spen fan de va dyrt. Hade man lika gärna kunnat bytt själv men men nu ere gjort alla fall. Vi satte oss vid ån och tog en varsin glass! Så mysigt :D Och William den vildingen ;) och söta Milton i vagnen! =)

Sen var det dax att bege sig hemåt och fixa ordning innan jag skulle dra iväg och jobba. Huuu inte va jag sugen, men sista dagen alla fall innan två dagars ledighet. Så de känns skönt nu, o få vila ut sig lite!

Posten hade kommit när jag kom hem = lönespecen. Och man kan ju säga att jag vart allt annat än glad. Fattar inte jobbat i två månader, alltså junis timlön och julis månadslön. 21dagar totalt. Har inte räknat ut timmarna men lönen va skit dålig alla fall.. kännd som jag fick alldeles föör lite. Alla andra som jag pratat med som gått över på månadslön har fått typ dubbelt så mycket som jag fick. Stor besvikelse, känns så ovärt att jobba o slita och att man inte får nånting alls för det. Det suger!

Sen alla fall drog jag till jobbet, dubbelraden idag med, med en kille jag inte jobbat med tidigare. =) Fattar inte men allting tog som sååå mycket längre tid idag mot vad det brukar.. :P haha in i tid kom vi tillslut.. men de tack vare att en gubbe inte skulle ha hjälp. haha jaaaaaaaa hehe =)

Amazing så söt med sin nya leksak


Saknar dig vännen


Linneas 19års dag!

Godmorgon!

Vaknade vi nio idag. Eller först vi åtta men då tyckte jag att det var för tidigt att gå upp så jag försökte somna om och det lyckades jag ju med. Jaha, ensam hemma nu då, älskling har ju åkt iväg till jobbet och Pullan också. Så jag får väl få runt och plocka lite idag då kanske. Tvätten sen igår behövs väl tas rätt på och sen finns nog annat också att pyssla med.

Jobb ikväll med, 16,30-22. Ingen jag känner för alls.. men som man brukar säga: man får tänka på pengarna! Och idag kommer väl lönespecet;) hehe det ser jag fram emot!

Men jag undrar vart det fina vädret tog vägen! Är sommaren slut nu eller? Jag hörde på jobbet för några dagar sen att det skulle komme en värmebölja igen den här veckan.. men som det ser ut nu så tycker jag inte att det verkar stämma! :/ Jag vill ha tillbaka värmen!!

söndag 25 juli 2010

Söndag

Det blev en lugn hemmakväll med Älskling igår. Lika mysigt som alltid! Vi kikade på Hundtricket och jag måste säga att jag hae fan glömt hur bra och rolig den var! =) haha älskar gamla svenska filmer! Efter den blev det nån film som hette "tandfen" nån komedi, helt okej var den väl.
Imorse när jag vaknade trodde jag att det var lördag, men efter att ha tänkt efter lite så kom jag på att det var söndag! Usch. Nu har vi precis käkat frukost och duschat för snart ska vi åka ut till Österby och fira syster som fyller 19 år idag. Grattis på dig Pullan!

Grattis Madelene som också fyller år idag!

Sen blir det jobb ikväll. Vill inte!!

lördag 24 juli 2010

Tjejen som lyser upp i det trista sommarregnet!



Lördag

Imorse gick jag upp tidigt för jag skulle iväg och jobba, tack och lov så slutade jag halv ett. När jag kom hem så övertalade jag min älskling att vi skulle åka och kika på lite möbler, blandannat soffa och köksbord som verkligen är nästa "stora" inköp på listan. Vi begav oss till Chilli först och där kan man ju gå och strosa hur länge som hellst!! Bara älskar den affären. Men tyvärr kom vi därifrån tomhänta och åkte istället till IKEA haha. Där köpte vi däremot ett skrivbord. Något som vi också har varit tvugna att köpa nytt eftersom vårt nuvarande först och främst inte är ett skrivbord utan en möbel och för det andra är alldeles för lågt.

Egentligen skulle jag och baby åkt till Gräsö idag. Men så blidde det inte och det pågrund utav vädret, så jäkla trist att det ska regna!! haha alla gamlingar på jobbet är överlyckliga över att det är svalare och regn medan en annan ba NEEEEEEEEJ GE MIG SOOOOL !! ;) Man blir så deprimerad när det regnar känner inte alls för att gå utanför dörren. :/

Men hoppas på sol tills på tisdag för är det de så åker jag ut till ön då istället! För då har Malin nämligen två dagars ledigt ! ;)

fredag 23 juli 2010

Friday

Ännu en dag på jobbet avklarat ;) Bara tre kvar sen några dagar ledigt. Idag var det ingen rolig dag på jobbet.. usch! Skönt att den är över. När jag kom hem var det bara till att byta om för sen drog jag och Älskling upp en sväng till Gränby där Pullan väntade. Hon skulle säga vad hon önskar sig. För den lilla skiten blir ju hela 19 år på söndag!! Helt sjukt att tiden går såååå fort. 19 lixom, vart tog åren vägen? Inte längesen hon fyllde 15 lixom. Ja herregud, bara tecken på att man själv har blivit gammal haha. Det blidde i alla fall presentköp till lilla Julia som har fyllt 8 år. Se bara där!! När vart min lilla tös så stor? Ojoj säger jag bara :D

Ikväll blir det mys med baby med lite chips och godis framför nån bra film kanske ;) Vi pratade om bio tidigare men kände sen att vi inte pallar. Mysigare ibland med hemmamys !

torsdag 22 juli 2010

Me ("V") You


Höstens studier..

Föresten det har jag glömt att berätta..

Jag kom ju in på mitt första hands val på universitetet! Jätte glad för det, så i höst ska Malin plugga Barn och ungdomsvetenskap A, 30 hp =)

Träning

Tränade idag på första gången på en och en halv vecka.. det kändes riktigt tungt och jag pallade inte alls lika länge som jag brukade. Tecken på hur snabbt konditionen försämras! Men efteråt kändes det i alla fall riktigt skööönt!! Nu jävlar ska jag tillbaka till banan igen! ;)

Torsdag

Idag jobbade jag 7,30-15 och sjukaste vädret var det. Först på förmiddan så var det blåsigt men varmt och så fort man klev innanför dörren hos nån gammling så kände man hur svetten rann. Men sen vid lunch började det spöregna och åska! haha då var det bara på med regnkappan när man skulle ut igen ;) Kanske inte snyggaste men vad gör man inte för att hålla sig torr ;)

Jag känner bara för att åka bort någonstans! Haha jag som precis varit borta, men jag kan lova att det är då man får mersmak och vill åka igeeen o igeeen ! Och inte alls har lust att jobba. Jag har blivit så sugen på att dra till Göteborg och gå på Lisseberg! Efter att en tjej på jobbet har suttit och snackat om det. As sugen, men synd bara att det är så långt bort för att dra över en helg.. :/ Jag och Mange har ju pratat om att vi i alla fall ska åka nånstans tillsammans på en liten minisemester innnan sommaren är slut. Men vi vet inte rikigt vart än. Blir väl troligen antingen typ Leksand som vi pratat om eller Kolmården kanske eller vem vet Gbg kanske ;) wihoo vi får väl se :D Synd bara att sommaren går så fort :( Jag känner typ att jag inte har några helger kvar innan sommaren är över och det är bara på helgerna som jag och Mange kommer att kunna hitta på någonting på eftersom att han inte har någon semester och jobbar mån-fre.. surt surt! Men sånt är livet.

Skulle vilja dra till Grönan eller Skansen också! Haha mycket som Malin vill göra! =) Men det dryga är ju att det är pengarna och tiden som hindrar en från allt det rooliga.

Inte på humör..

Inte alls på humör just nu.. och det har ju sina anledningar. Gillar inte alls att gå runt o vara sur :/ Men just nu kan jag inte vara glad..