fredag 28 oktober 2011

Fredagsmys

ÄNTLIGEN ! Så är tentan över.. Hade den i morse. Det kändes ganska bra faktiskt men jag vågar inte hoppas på för mycket ! Men jag håller alla tummar som jag bara kan! Vill så gärna klara den!

Efter tentan idag så hade jag och Mange en hel eftermiddag alldeles på tu man hand! Vi gick på Ikea och käkade lunch, sen kikade vi på Stadium och shoppade oss lite nuy skor! Sen gick vi på det nyaöppnade placet vid City Gross. Testade att åka Segway haha riktigt roligt! Fick kommentaren "Du är ju bäst hitills idag i alla fall och bättre än han där bakom dig" och det var Mange haha! ;) Jätte mysig dag som avslutades med att vi mötte upp Elin, Tommy och Linnea på Butterix! Där vi kikade lite Halloween klädsel.

Nu är det Idol som gäller! MYSIGT VÄRRE

onsdag 26 oktober 2011

Tentaplugg

Hallå ! Idag har en väldigt ambitiös Malin suttit och studerat på Ekonomikum tillsammans med Christina. Vi satt även igår och i morgon funderar jag också på att åka till nån skola så man kan koncentrera sig. Tenta på fredag! Uuuuuh gilla INTE!

Sociologitentan - Underkänd
Engelska uppdraget - Godkänd
Forskningsmetods tentan - Underkänd

Såååå alltså, mycket att ta igen! Fullt upp. Så ni vet vart jag håller hus lixom!? Ja har inte gått och dött, bara nästan. Åtminstonde så har jag stor lust att begrava mig själv just nu huuuuaaa mig.

Åker om cirka fem veckor också, men inte ens det kan jag glädja mig åt just nu känns det som. Känner bara en stor stor ångestklump i magen så fort jag tänker på det. Resan alltså. Inte minst när jag tänker på allting som jag kommer att missa här hemma..!

söndag 23 oktober 2011

Thailand

Nu i veckan så betalde vi resan till Thailand. Så nu är allting betalt och klart bara att invänta avresa som blir den 29 november! Ska bli så underbart skönt att komma bort!! (Bilden är vårt hotell)

Söndag

Var ett tag sen jag hade en uppdate här minsann. Har väl egentligen inte hänt så mycket nytt i mitt alldagliga liv. Ganska mycket plugg och lite granna jobb sådär. Jag har en salskrivining nu på fredag som kommer så jag har en hel del plugg att ta tag i. Sitter just nu och har en diskussion med min grupp på portalen på min distanskurs. Vi håller på diskuterar barns lek. Riktigt intressant faktiskt ;) Sen så har jag och Elin suttit med vår engelska hela förra veckan, då vi hade inlämning på första uppdraget i fredags. Lite nojjig sådär haha på att man inte ska bli godkänd. Men det återstår väl att se. Läraren skulle tydligen bara ha max 48 timmar på sig att rätta.. SPÄNNANDE! Sen så har jag under veckan fått tillbaka en gammal tenta som jag skrev i Augusti nångång efter att jag kom hem från Turkiet, som jag tyvärr inte klarade. Stort U på den huuuuu!!

Igår hade jag ett litet mission med Jossie! Som slutade på Orange haha, not my style at all. Men det var riktigt kul faktiskt! Jag tror dock inte att man klädsel passa vidare bra in där bland alla rasta haha men va fan !!

Imorgon jobbar jag förmiddag, slutar runt 12. Sen är det bara att kila hemåt och svida om. För sen ska nämlgen jag och Mangemus ut på äventyr! Vi ska till Stockholm där vi ska sitta publik på nya tvprogramet Extra Extra !! Vilket ska bli riktigt kul :D Resten av veckan kommer att bestå mest av PLUGG för min del. Det är mycket nu.

tisdag 18 oktober 2011

Tisdag

Idag så ringde klockan ganska så tidigt. Jag hade tänkt att läsa lite grann innan jag skulle ta och träffa gruppen i skolan. Sedan hade jag föreläsning mellan 10-12. Efter det så var det bara att skynda hem till sambolinee och sätta igång med engelska plugget!

Nu är klockan snart tio och vi har hålilt på hela dagen. Fy så drygt men riktigt duktigt! Vi har hunnit med två uppgifter av typ sex uppgifter. Idag har vi bland annat skrivit ett Kärlekstal och även tittat på Romeo och Julia nu. Där vi skulle skriva lite om filmen. Ambitiösa brudar va ! ;)

Nu ska jag alldeles strax ta och krypa ner och ladda inför en arbetsdag i morgonbitti!


söndag 16 oktober 2011

Wedding Crashers - Theatrical trailer



Sitter och kollar på denna film på tven just nu.. Älskar Owen Wilson :D

Salu

Söndag - Sliten tjej

Riktigt seg dag idag. Lite småpinsamt när pappa kom och plingade på dörren på eftermiddan. Då han kom in och sa att här har det minsann varit fyllefest, det kändes väl på lukten. Usch det är det värsta - Dagen efter! Han stjussade oss till Biltema med cykeln. Så nu är både låset uppsågat och jag fick ett nytt (gratis) samt att cykeln fick ett nytt stöd, då det gamla hade lossnat.

I natt så somnade jag och Elin på soffan och jag vaknade upp runt 08,20 av att tven är på, alla lamporna tända och lincerna i. Jag som tänkt att jag skulle börja kolla på en film sådär 4-5 på morgonen. Vilket inte var så vidare lyckat. Mange sov ju borta så jag gick in till sängen och bredde ut mig! ;) Men andra gången jag vaknade idag vilket var betydligt senare på dagen så mådde jag inte alls lika bra. Fy satan i gatan så huvudet värkte och var illamående.. Huuuuu!

Nu käkade vi precis en varsin pizza jag och karln! På bakisdagar då får man unna sig det tycker jag minsann!

lördag 15 oktober 2011

Lördag



Idag har jag varit upp en sväng på Gränby. Gick för mig själv och kollade runt lite och avslutade trippen inne på systemet! Sen åkte jag hem och började ta tag i hemmet som såg ut som en enda stor röra! Diskade, käkade lunch och började plocka undan alla saker. Så nu ser det rent och fint ut igen!


Mange kom hem vid tre efter att ha varit och jobbat (ovanligt?) och han ska åka iväg om ett tag igen. Han ska nämligen tillbringa kvällen hemma hos Mattias. Medans jag ska få främmande av lite brudar jag. Nej dax att hoppa in i duschen? Står väl inte på förän systeryster plingar på dörren..!!

IDOL

Alltså vad håller svenska folket på med ?? Hur tänker de när de först röstar ut Roshanna och nu Denise? Två av de som är bra och kan dansa lisom till skillnad från vissa andra. Eller till skillnad från Linni som sjunger en halv låt eller va faaaan! Och Emil då som inte ens kan sjunga ?!!? FATTAR INTE !! HUR TÄNKER SVENSKA FOLKET ??

Jag som fick present av älskling en IDOL biljett när de är på turné i Gävle i november. Kommer de sämsta vara kvar då eller ?

fredag 14 oktober 2011

Norlie & KKV - När jag går ner (LYRICS)

Prövotid

Idag går min prövotid på körkortet ut! Det var alltså exakt två år sedan som jag klarade uppkörningen! :D Fan vad tiden har gått fort, det känns verkligen inte som att jag har haft körkort i två år. Men jag kan i alla fall säga att jag aldrig under dessa år blivit stoppad av någon polis men dock har jag åkt på ett antal p-böter. Haha :D

Stan med Jossie !

Fredag

Imorse ringde klockan alldeles fööör tidigt. Jag ville inte gå upp, hade en tanke på om man skulle ta och "försova sig". Hahha men nej så vart det inte. Tog mig i kragen och pallrade mig upp ur sängen för att hinna med bussen till skolan. Hade nämligen förläsning mellan 8-10. Som sagt så har ju min lärare en förmåga att dra ut på sina föreläsningar, men idag ska ni veta att vi hade tur och fick 15 min rast. Fast då fick vi ju sluta 10 minuter sent oxå haha. En annan lärare öppnade dörren till salen och kikade in medans vår lärare Tor var i full gång med att prata, så upptagen att han inte ens märkte av att någon kikade in. Den andra läraren i alla fall blängde surt på honom och skakade på huvudet. Som om han inte tyckte att det var okej med att dra över på sina lektioner haha. Men vilket fall som helst så gick han ut och stängde igen dörren efter sig.

Efter lektionen så tog en sväng in på Actic och körde ett träningspass. Väldigt skönt efteråt. Känns verkligen som att jag borde träna bort gårdagens alla kakor och andra onyttigheter!

När jag kom hem så duschade jag, käkade upp sista biten som var kvar på smörgåstårtan och nu hade jag en tanke att jag skulle sätta igång med plugget. Jag har ingen som helst ork att ta tag i all disk som blev sen igår! Det får bli ett senare bekymmer.. :)

Min 22års dag!

Då har dagen då jag fyllde 22 passerat. Jag hade verkligen en toppendag på alla sätt och vis. Började med att fixa mig iordning för att sedan dra ner på staden i det härliga höstvädret som det var igår. Där jag träffade på söta Jossan! Vi strosade runt och kikade i alla möjliga affärer och jag passade på att köpa en ny vinterjacka på rean! Det vart den som jag pratade om i ett tidigare inlägg! Måste erkänna att jag vart lite småsugen på en vit jacka, för det skulle va grymt när man är brunett, men jag visste att Mange hade pratat om att han ville ha en vit så jag ville inte riskera att vi skulle gå och se ut som två tvillingar i vinter..! ;) Å tur var väl det för senare på eftermiddagen passade även han på att införskaffa sig vinterjacka på rean! Så nu vet jag vems jacka jag kan låna i vinter ibland haha! ;) Gjorde faktiskt en invigning på den redan idag..!

Runt 15 -tiden igår så tog jag bussen ut till Upplands motor och hämtade bilen, mötte upp Mange utanför. Vi hade tur för räkningen stannade på 1149:-. Billigare än vad jag hade trott! SKÖNT! :)

När vi kom hem var det bara att fixa klart smörgåstårtan och invänta gästerna som skulle komma och det stod inte på förän alla kom! Jätte trevlig kväll med mycket fina presenter! Bland annat så fick jag 2 parfymer, en vågtång, presentkort på IKEA och HM, pengar, blommor och jätte fina ljuslyktor! < 3 TACK ALLA NI ÄR GULD VÄRDA !!

Malin - That´s me!

torsdag 13 oktober 2011

Födelsedag!



Då var det dax att fylla år igen då! 22 hela fucking år! Tiden verkar då aldrig kunna stanna upp haha! ;)


Idag tänkte jag bara njuta och ta vara på dagen! Man fyller ju faktiskt bara en gång om året ellerhur!?! Senare ikväll kommer familjen också och då ska vi äta god smörgåstårta bland annat vilket jag ser fram emot! :D


Under dagen tänkte jag kila ner en sväng på stan och hämta ut en bok som har kommit till stadsbiblioteket. Sen måste jag plugga lite grann och även hämta bilen senare i eftermiddag.

Igår..

Igår glömde jag totalt bort att uppdatera då jag hade fullt upp hela dagen. Sorry!

Runt elva drog jag till Upplands motor där jag skulle lämna bilen på reparation. Det var det högra bältet i bak som inte fungerade för att det hade kommit skit i det på nått konstigt vis. Så när jag ringde och frågade vad det kunde gå på så sa han som jag pratade med runt en tusenlapp som max. Men så när jag hade virrat runt där på den hyperstora parkeringen och tillslut hittat rätt så får jag ett papper på 1637:-.. Å jag frågar naturligtvis han i kassan men han säger ju inget annat än att de kan kosta så mycket om man blir tvungen att byta hela bältet och om det inte fungerar att bara blåsa ut smutsen ur bältet. Så det fanns ju inte så mycket att göra för min del kände jag.. Det var ju bara att bita i det sura äpplet och hålla tummarna på att det räckte med att blåsa ur smutsen ur bältet.

Så jag tog bussen tillbaka till stan och böt sen buss upp till skolan där jag hade föreläsning mellan 12-14. Alltså gubben har då en förmåga att prata och dra ut på saker och ting (läraren alltså)!! För det första fick vi ingen rast !! Å till råga på de så skulle han dra ut på sin föreläsning, han slutade då aldrig prata..! Folk började ju röra på sig och började prata högt innan han hade avslutat sin föreläsning haha. Men va fan! Han får ju faktiskt skylla sig själv tycker jag.

Sen traskade jag ner på stan igen och gymmade en sväng på Actic innan jag gick hem. Hade ju egentligen tänkt att jag skulle hämta bilen på engång efter träningen för den skulle vara klar senast klockan 16. Meeen så ringde de från Upplands motor och säger hmm ja jag fattade faktiskt inte alls, men någonting med att mitt bälteslås sitter fast med plastclips och att de kommer att gå sönder vid demonterin och att de inte hade några hemma utan att de skulle få in de i morgon (idag alltså). Som dessutom skulle kosta extra!! Alltså nu låter jag som en riktigt snåljåp jag vet, vilket jag egentligen inte är men blir faktiskt irriterad när de säger ett pris så ska det behöva bli dubbelt så dyrt !! :S Det skulle inte förvåna mig heller om de tar extra för att de var tvugna att behålla bilen tills idag oxå..! Då jäklar kommer jag ryka hahaah!! ;)

Ja så alltså gick jag hem i stället och inväntade att syster skulle komma och hjälpa mig med att göra smörgås tårta tills idag! De va mycket lättare än vad jag föreställt mig att de skulle vara. Ibland är jag riktigt tacksam för att jag har en kock till syster! ;) TACK SNÄLLA DU FÖR HJÄLPEN ! När det var färdigt så var det dax för städning. Jag och Mange hjälptes åt och det gick snabbare än vanligt, haha kanske för att vi inte riktigt var lika noga. Men nu känns det i alla fall lite bättre än innan då det såg förjävligt ut! Resten av kvällen tillbringades i soffan framför Bonde söker fru och en film efter det!

tisdag 11 oktober 2011

Min dag

Hur har er dag varit idag då ? :)

Min har väl varit helt okej, det har dock inte hänt så mycket utöver det gamla vanliga. Jag började med att plugga lite i morse innan jag tog bussen till skolan där jag hade seminarium mellan 12-15. Det gick väl hyfsat! Men jag fattar inte varför jag jämt ska bli så jäkla nervös !! Kan någon ta och förklara det för mig..?!?!

Vi slutade lite tidigare och då gick jag ner på stan och tränade på Actic, helt by my self. Duktiga jag! (: Efter ett svettigt gympass så traskade jag hemåt. Stannade som jag skrev tidigare på Kvarnen och hämtade ut mina nya lincer med färg. Mötte även Mange där utanför och hann säga hej innan han skulle vidare på jobb. Ovanligt?? Jag gick hem och tog en dusch, diskade, lagade middag och satte igång med plugget IGEN! Så nu äntligen är jag färdig med min feedback på distanskursen. Som egentligen skulle ha skickats in i förra veckan men det gör väl inte så mycket hoppas jag! Känns skönt med lite avbockningar på pluggfronten!!

Irriterande!

Hämtade ut lincerna idag som hade kommit till Kvarnen.. Och dom såg inte alls ut som på bilden.. TYVÄRR! Och sen så blev det som jag trodde att det skulle bli, suddigt på ögat efersom den gröna färgen täcker för synen. Men visst jag får ge dem en chans. Vem vet?! Jag kanske ändrar mig, eller man kanske vänjer sig?!

A Little Bit of Heaven - Trailer




Såg denna film med Mange igår, riktigt bra. Jag som är så känslig kan lova att tårarna rann.

Tisdag



Har studerat lite här nu på morgonkvisten och försökt att förberett mig lite mer inför mitt kommande seminarium som jag strax ska bege mig iväg till. Börjar nämligen klockan 12,15! Sen efter lektionen tänkte jag (om jag fortfarande är pepp) dra iväg till gymmet. Passa på när man ändå är nere på stan lixom då jag numera måste ta bussen till skolan.. Hmhm.

måndag 10 oktober 2011

Adele - Someone Like You

MEN smååå !

Å jävligt SÖÖTA ! < 3 (Tagen 2007)

Måndag

Tillbringade förmiddagen fastspikad i boken.. Sen träffade jag min grupp runt halv ett då vi delade upp arbetet. Jag och en tjej fick en punkt att prata om i morgon då vi har seminarium. Alltid lika "roligt".. NO NO Men det ska nog gå bra, tror jag. ;)

Efter att vi var klara så gick vi ner mot stan och jag var in på Figaro och köpte lite hårfärg. Ska jag vara ärlig så vet jag knappt själv vad det blev för färg men det var nog något liknande som jag redan har bara att det skulle bli mörkare eller nått?!? Haha jag sa i alla fall att jag litade på dem..!! Vilket jag faktiskt gör oxå. Sen gjorde jag lite små ärenden när jag ändå var nere på stan innan jag traskade hemåt. Jag var bland annat in på Stadium och kikade på vinterjackor.. Vilket det snart är dax att införskaffa sig. Jag tror att det får lov att bli en sådan här iår.. Har haft röd ett tag nu så känner att jag vill ha lite förändring. Även om jag tycker att det är sjukt snyggt med röd jacka om man ä brunett. Men jag har ju faktiskt en sådan som hänger här hemma i garderoben om det skulle vara så..


Visste föresten inte att det var samma jacka för både dam och herr. Är det något nytt de har börjat med ?? Eller är det bara jag som inte hänger med kanske..!


Nu alf så har jag precis käkat lite lunch, pasta och tonfiskröra.. MUMMA! Å senare håller jag tummarna på att syster orkar pallra sig hit för att hjälpa mig med att färga håret. (Y) Vet nämligen att även hon ville ha hjälp med att färga sitt hår så då tänkte jag att vi kunde ta två flugor i en smäll och färga varandras hår! Smart idé!

söndag 9 oktober 2011

Biltema

På eftermiddagen så åkte jag Mange och syster till Biltema där vi skulle kolla hur vi skulle göra med cykeln som fortfarande står låst här hemma med en halv cykelnyckel i låset.. haha. Men som vi trodde så var vi tvugna att komma in med cykeln och ja vad sa han bryta upp det?! Lixom svårt när man har en bil utan dragkrok. Vi försökte att få in cykeln i bilen först men insåg ganska snabbt att det var meningslöst. Hoppas att pappa har tid att hjälpa till någon dag i veckan. Varnar er! KÖP ALDRIG LÅS PÅ BILTEMA. Låsen sägs vara bland de bästa men nycklarna måste vara den sämsta kvalitén ever! MORR

Sen gick vi lite på Media Markt och drog en Subway macka innan vi åkte hem igen och fortsatte tvätta. Nu om en timme så börjar min diskussion med gruppen på distanskursen. Det är ju jag som har skrivit veckans diskussionsfråga så vi får väl se vad de andra tycker.. Hmm?!?

Ha en bra söndagskväll !! (:

Höstkyla

Så kallt det har börjat bli nu ute.. Man känner verkligen att den "riktiga" hösten är här nu. Igår morse var det 2 grader ute på morgonen. Det kanske är dax att införskaffa sig en ny vinterjacka inom kort!?! (:

Söndag



Denna förmiddag har jag tillbringat med min käre syster medans Mange är och jobbar på gymmet. Jag borde egentligen ta tag i mitt plugg, men som vanligt så är jag för lat för det.


Denna helg har varit väldigt lugn och skön. I fredags pluggade jag på dagen och kvällen tillbringade jag ensamen framför IDOL. Jobbade förmiddag igår och strosade omkring på Gränby med Mange senare på eftermiddagen. Jag fyndade ett par jeans och en ny mus till datorerna som håller på fucka totalt. Dax att införskaffa nya tror jag. Men vinna på lotto först kanske?! Igår kväll så kikade vi på film och åt tacos och hade en mysig hemmakväll.


Lincerna är beställda btw! (: Ska bli spännande å se resultat !

torsdag 6 oktober 2011

Torsdag

Idag har jag jobbat till 12,30. Fick ta bilen för jag var lat å orkade inte gå. Då min kära cykel fortfarande står kvar på stan..

Igår fixade jag med åtgärd av bilen. Bokat reparation hs Upplands motor i nästa vecka och då skulle de tydligen släcka min besiktning oxå. Så jag slipper åka och göra ombesiktning! Låter tipp topp. Känner att det bara är skönt att slippa boka ombesiktning osv.

Hmm har jag någonting mer att berätta då? Inget jag kommer på. Eller jag sitter och kikar påfargadelincer.com och funderar på att beställa ett par gröna lincer. Jag tror att det kan vara snyggt att ha gröna ögon när man är brunett.. Eller vad tor ni ?

Sen sitter jag och funderar på mitt hår oxå. Känns faktiskt jätte skönt/ kul att vara brunett. Jag behövde verkligen en förändring i min tillvaro. Men jag tänkte om jag skulle ta och färga igen kanske eftersom jag känner att det har blekts endel sen jag gjorde det. Fast det var jag ju fullt medveten om innan jag gjorde det förstås. Men funderar om jag ska göra själv eller bara köpa nått hos nån frisör och göra själv hemma. Men vet inte vilken färg riktigt jag vill ha!? Nått förslag?!

Sen de där eviga längtan efter extensions..! Haha Men har man verkligen råd det är frågan? ;) Mjaa kanke inte just nu, men kanske är värt att spara till?! Tror nämligen på bättre resultat om man är brunett än blondin. Speciellt så blond som jag var innan lixom.

onsdag 5 oktober 2011

Skit dag!

J*vla skitdag..! Eller i och för sig hela dagen har ju inte varit fruktansvärd. Började med att ha föreläsning mellan 10-12. Där jag fattade nada, gubben (läraren) förklarar på ett så gammeldags sätt så man inte hänger med och dessutom kan jag ju inte påstå att Sveriges ekonomiska historia är sådär hyper intressant heller. Så det gör ju inte saken bättre.

Cyklade ner till Actic på stan där jag skulle träna. Tappar nycklarna i marken och cykelnyckeln går av. Lyckat att få upp cykeln efter det.. Så fick ta och släpa cykeln med låset i över hela stan.. Folk måste ju ha trott att jag stulit den någonstans eller nått! Men det var för tungt för att dra hela vägen hem så fick lov att ställa cykeln vid Burger King istället. Så irriterande!

Nu har jag precis kommit ut ur duschen och tänkte göra i ordning lite lunch. Sedan måste jag ringa lite samtal till olika verkstader angående bilen som måste fixas!

tisdag 4 oktober 2011

Turkiet < 3

Tisdag

Precis ätit middag helt by my self då mina andra sambosar är ute på jobb å har sig. Jag lagade till en egen Elin inspirerad kockelemock gryta med nudlar, bacon och grönsaker! Vilket smakade riktigt gott! (:

Vad har jag sysslat med idag då? Jo ni minsann imorse så hade vi besiktning på bilen, vilket inte gick så bra dock. Den fick nedslag på ett bälte i bak som tydligen inte fungerade.. Så det blir till att ordna det och sen tillbaka på ny besiktning igen inom en månad. Jätte trist! :( Men men.. Det är bara att bita i det sura äpplet.

Sen åkte jag och Mange och tränade innan jag stjussade honom till hans jobb i Uppsävja. Sen drog jag hem och duschade snabbt innan jag skulle ner på stan och möta upp Elin. Vi skulle till Syon och prata studier vilket tog mig 15 minuter och Elin över en timme.. Haha jag började undra om hon hade gått innan mig! ;) Men icke, sedan uträttade vi lite småärenden och käkade lunch på Cupido! Älska Cupido!! Sen drog sambo till bussen och jobbet och jag hemåt och satte igång med mitt plugg.

Nu check: Inlämningsuppgift 2 inlämnad + Diskussionsfråga inlämnad ! (= BRA JOBBAT MALIN!

måndag 3 oktober 2011

Studieteknik

Vi beslutade att skippa syon idag och ta det i morgon istället. Jag hade nog att göra med mina studier! Hann få ihop en A4 sida så nu återstår bara en till. Det är skönt så fort man kommer igång med plugget.

Kom hem alldeles nyss från studietekniken. Kändes egentligen lite onödigt att gå på den, men en sak som jag fick veta som jag inte visste innan var vilken slags studiemänniska jag är. Det fanns fyra olika sätt och jag var en Kinestetisk person. En sådan som lär sig bäst genom att göra själv och exprimentera. Oxå genom att vara ute i verkligheten. Vette tusan om det stämmer men haha. Men jag tror själv att jag lär mig bättre genom att någon förklarar för mig oc drar paralleller till verkligheten än att bara läsa en bok rätt upp och ner. Då fattar jag oftast nada haha!

Måndag

Ny vecka - Vaknade tidigt idag, första gången av att Mange drog till jobbet, andra gången av ett sms. Sen kunde jag inte somna om och då var väl klockan runt åtta. Så sedan dess har jag gått omkring och plocka lite småsaker och nu har jag satt på gröten på plattan. Så strax dax för frukost!

Nu på förmiddagen så tänkte jag och Elin gå till syon och prata lite. Jag om mina fortsatta studier. Blir alltid lika nojjig inför att välja kurser. Jag förstår inte !!

Sen i eftermidda mellan klockan 14,15-16 så ska jag befinna mig i skolan där vi ska ha studieteknik! Vilket kan vara väldigt behövligt för mig att gå på. Jag som har nondisciplin!

söndag 2 oktober 2011

Saknar

Mina små kissar!! Känner starkt för att ta en ny kull nästa år..!

Mickelsmäss marknaden

Har tillbringat hela eftermiddagen tillsammans med Mange och syster i Örnsundsbro på Mickelsmäss marknaden. Där vi även mötte upp Semlan, Josefine, Kalle och även lilla Tyra som var med. Som vanligt var det sjukt mycket folk och det var näst intill omöjligt att ta sig förbi all folkmassa. Men det var lika mysigt för det. Man får riktiga höstfeelings när man går sådär och strosar och känner alla dofter osv..! Jag lyckades fynda billiga strumpor åtminstonde, 15 par för 100:-. Det är ju inte varje dag som man köper nya strumpor direkt, det brukar ju vara typ vid sådana här tillfällen som man tar sig i kragen och gör det! (:

Supermysig söndagseftermiddag!

Min katt är ganska trött..



...efter att ha lagt av en rejäl spya på köksmattan medans jag och Mange käkade frukort. Sweet!

Sunday

Tror att det ärförsta söndagen på väldigt väldigt länge som jag vaknar upp som en pigg och glad tjej. Skönt att för engångs skull slippa vakna upp med smällande huvudvärk, illamående eller vara allmänt super seg. Alltså helt enkelt slippa baksmälla. Riktigt skönt faktiskt! (:


Gårdagskvällen tillbringades ute i Dalby hemma hos Semlan. Tanken var att vi skulle laga mat och chilla men så fick vi lite middagsgäster som ville grilla. Antagligen min absolut sista grillning för iår. Så det blev en trevlig kväll trots att jag bara smuttade lite på vinet..! ;) På dagen däremot var jag ensam hemma efter att Elin och Tommy hade dragit på kryssning dom j*vlarna! Inte alls avis haha! Och Mange var och åkte eckerölinjen och lilla jag hade hur tråkigt som helst.. Stackars mig! Egentligen skulle jag ju ha behövt pluggat men den orken fanns ingenstans. Ovanligt va!


Idag så tänkte vi åka på mickelsmässan i Örnsundsbro. Var ju där förra året och jag tyckte att det var hur mysigt som helst! Även om man inte har tänkt att shoppa en massa så är det roligt att bara gå omkring och kika..! Sen måste jag i alla fall hem och ta tag i mina studier..!

lördag 1 oktober 2011