måndag 28 februari 2011

Heldag i Gävle

Hemkommen från Gävlestad. Det vart mig en heldag där uppe i norr. Klockan ringde halv sex i morse och jag flög upp och gjorde mig iordning och drog sedan iväg till tåget som gick 6,49. Såklart så var ju UL stängt och jag kunde inte köpa något busskort. Alltså enkelbiljett för 120 spen. Sen nu på hemvägen så var ju självklart det där JÄ*** upptåget inställt. Hmm.. Ovanligt? Not! Så fick ta regionalen jotack, för 141 spen. Det blev mig allt en dyr studiedag i Gävle!

Till det roliga! Hade en bra dag i skolan i alla fall som tur var, men jag kände mig en aning lost där i början.. Och det kändes som att det var väldigt mycket. Fyra uppgifter lixom på en 7,5hp kurs. Inte vad jag är van med i Uppsala.. haha men det ska väl ordna sig ändå. Vi slutade runt fyra och då kom Madde och mötte upp mig och vi gick tillsammans hem till henne! Det var jätte mysigt och jag fick äntligen efter en sådär tre år haha ILLA se hennes lägenhet för första gången! ;) MYSMYS!

söndag 27 februari 2011

Gävlestad

Dax att krypa ner och ladda upp inför mogondagens spännande bravader. För då bär det nämligen av upp mot Gälvestad (igen). Första dagen på min nya kurs (barns rätt och barns röst - Socialt arbete med barn och familj) som jag kom in på sådär i sista sekund! Så det ska bli jätte kul och testa på nånting nytt och en ny skola framför allt! Men först och främst så ska det bli kul och se om jag ens hittar dit haha.. Men jag har visserligen fått en beskrivning nu av mamma så det ska väl inte bli några som helst problem får vi hoppas på! :) (Y)

En dag i Sandviken

Nyligen hemkomna från Sandviken där vi som sagt var och firade svärmor som fyller år i morgon. Mycket trevligt!! :) Och jag min klant kommer på när vi är i Gävle att jag har glömt min väska där hemma så vi blir tvugna att vända och åka tillbaka. Tur var ju att vi inte hade hunnit åka så långt i alla fall.

Vi fick hjälp av snälla Peter oxå att byta skyltlycktorna på bilen, en av de två saker som vi fick påpekning på besiktningen. Det andra var ju att vi saknade varningstriangel, men det köpte vi tidigare idag på Biltema. Så nu är bilen körklar i yttligare ett år till! Men vi funderar nog ändå på att kanske byta ut den inom snar framtid. Lite trötta på att inte veta om den ska starta eller inte..

Snälla grannar!

Nu funkar bilen igen tack vare våra snälla grannar som hjälpte oss med deras startkablar. Ett sammanträffande var också att det var dom som hade perkering precis bredvid oss i parkeringshuset. Så vi slapp flytta bilar osv.. Väldigt smidigt!

Så nu blir det resa av upp mot Sandviken över dagen! Jag har precis duschat och vi ska bara göra oss i ordning sen far vi! Vi ska stanna till på Biltema en sväng innan oxå och köpa lite tillbehör till bilen som saknas! Saker som vi dragit ut på alldeles föör länge, men som vi verkligen bara måste ha! :)

Nystädat


Idag mår jag tipptopp igen. Så alltså måste det ha varit nån slags matförgiftning. Jag är ganska så säker på att det var den där tacotallriken. Undra lixom hur länge dom hade haft den där köttfärsen i matlådan, som dom värmde på i micron. Haha 99% att det inte var riktigt fräscht haha.. Och för att inte prata om salladen.. Men när jag åt så klagade jag inte. För det var ju gott haha :D! Men skenet kan bedra en som det brukar heta..

Nu har vi i alla fall vart riktigt duktiga och storstädat hela lägenheten som ju egentligen var gårdagens jobb. Men nu efteråt så känns det rikigt fräscht och det doftar faktiskt ajax i hela lägenheten! ;)

Melodifestivalen

Det där med melodifestivalen vette fan alltså.. Varför ska det allktid vara fel bidrag som går vidare?

Vi vet ju redan att oavsett vad så kommer inte Sverige att vinna, utan vi kommer som vanligt att sluta där längst ner bland bidragen 15-20 ( nu minns jag inte exakt hur många det är som tävlar men).

lördag 26 februari 2011

Matförgiftad?

Undra om det är en matförgiftning som man åkt på kanske, från den uppvärmda tacotallriken igår. Mått skit hela dagen men nu efter en ipren så känns det genast en aning bättre. Jag har knappt kunnat äta nånting alls på hela dagen men eftersom att jag känner mig lite piggare nu så har jag gjort i ordning en fruksallad åtminstonde, som jag ska försöka att få i mig till Melodifestivalen. Första gången vi tittar på det iår faktiskt, missat alla andra gånger. Så få se om det är värt att kika på ;).

Inte som planerat

Alla planer gick väl i stort sett i kras kan man väl säga. Jag känner mig inge bra idag så det vart inte mycket till städning, eller Älskling har börjat lite smått så duktig så! Sen skulle vi gå och träna ihopp om att det skulle kännas bättre då. Medans jag sprang så gick det kanon men sen efteråt så kom det tillbaka..

Så vi har inte tagit tag i bilen och alltså blir det ingen resa upp till Sandviken för vår del idag. Men vi åker väl upp så fort bilen fungerar som den ska igen!

Lördag

Uppe tidigt idag, kunde inte sova varken nu på morgonen eller inatt. Men jag känner mig ganska så pigg i alla fall konstigt nog. Nu ska vi göra iordning frukost och sen börja med att ta tag i dagens städning. Det finns ett stort behov av den där städningen! För det ser nämligen förjävligt ut här hemma.. Usch Usch!

Sen måste vi ut och ragga upp nån snäll granne med startkablar eller kanske en dragkrok! Så vi kan få sprutt på bilen!! Så vi kan åka upp till Sandviken senare idag och fira svärmor som fyller år på måndag. Men tyvärr så blir det bara en dagstripp för vår del då det inte ser så bra ut på den ekonomiska fronten för min del! Annars hade det vart dunder och stannat kvar och festat med Angie o co. ;) Men det kommer ju fler tillfällen som tur är! :)

fredag 25 februari 2011

Ser just nu på ---> Unbreakable på kanal 5!

Käk + biomys!


Jag och baby är precis hemkommna från Stockholm där vi var på bio tillsammans med Nathalie och Alexander. Innan bion käkade vi på Kungshallen. En jätte mysig kväll tillsammans med älsklings småsyskon. Det var för längesen sist och Alex var det jätte roligt att träffa eftersom att det var första gången och allt. Illa med tanke på hur länge vi har varit tillsammans lixom.

På förmiddagen så jobbade jag 7,30-13 i alla fall. Fick som sagt en långprommis till och från arbetet i blåsten! Inte ruuwligt att gå inte, men vad gör man då?! Efter jobbet var det till at skynda sig hem och snabbt svira om innan jag begav mig ner mot stationen och mötte upp Mange på tåget.

En väldigt bra fredag för min del. Hoppas er dag vart lika bra :)

torsdag 24 februari 2011

Natti Natti

Dax att krypa ner under täcket snart. Ny arbetsdag 7,30-13, väntar i morgon bitti igen. Sista dagen för den här veckan sen blir det helgledigt! Wii. Det blir till att ta en promenad till jobbet även i morgon då bilen fortfarande inte vill starta. Visserligen har det varit ganska så skönt att ha varit tvungen att ha gått till jobbet, förutom att det har varit så jäkla kallt dock. Men i morgon tror jag att det skulle vara lite varmare så då blir det förhoppningsvis inte lika kallt att gå.. I hope!




Ikväll har vi tvättat och kikat på film här hemma och till middag så blev det som ni ser korv och strips! :)

All kärlek till dig min finaste("v")

Skratta eller gråta?

Nu finns ingen återvändo. Nu är det du och jag mot världen. Everything changes.

Mammas älsklingstjej

Bilhelvete

Nu när bilen krånglar så får vi väl se hur det blir med allting. Vi som hade planerat att vi skulle åka upp till Sandviken och fira svärmor som fyller år i helgen.. Men nu när bilen inte vill fungera som vi vill så vettetusan hur det blir med det! Det kostar ju som lite pengar och åka kommunalt speciellt utan busskort! Men om vi har tur och pappa ringer upp så kanske han hinner komma förbi och starta bilen med startkablar. Om det nu fungera villsäga, men jag tror nog att det gör det.. Eftersom att batteriet ändå är nytt lixom så tror jag det kommer funka.. Eller om man gör som morsan och farsan gjorde i helgen när dom drog igång den!

Kissie hotar Nyheter24-journalist - Pinsamt

Kyligare än kyligast

Som väntat så startade inte bilen i morse heller även fast motorvärmaren var på. Idag så fick jag inte ens kontakt med den. Nån som vill köpa? :D Så då var det bara till att sätta på sig mössa, halsduk och vantar och traska iväg i det kalla vintervädret mot jobbet. Det var så mycket kallare i morse än igår morse och då tyckte jag att det var kallt. Undra hur jag kunde tycka det!? Jag nästan sprang till jobbet för benen ilade av kyla, de hann nästan bli isbitar stackarna!

Lugn dag i övrigt på jobbet och jag slutade nu klockan 14. Innan jag slutade så var jag och duschade en tant och gav henne lunch. Hon var så himla go och söt. När man är hemma hos sånna där som är så glada och tacksamma att man finns det är då man uppskattar jobbet som mest! :)

Nu var väl min tanke att jag skulle kila iväg till gymmet, men eftersom att bilen inte verkar vilja fungera så blir jag så illa tvungen att gå dit och då är väl risken stor att jag blir så där lat.. Få se om jag kanske lyckas få med mig gubben ikväll kanske! Även fast vi har tvättstuga, men om vi har tur så kanske vi blir klara med den lite tidigare vem vet! ;)

onsdag 23 februari 2011

Äntligen!


Nuså.. Nu börjar det ge med sig och datan verkar göra precis som jag vill! Ja tack så ska det se ut! GILLA GILLA (Y)

Kom igen!

Kommentera mera! ;)

Blogg cp!

Jag hatar den här bloggen, Det funkar ju inte att välja det textstilen som man vill ha! Även om jag trycker i att jag vill ha ett slags typsnitt så blir det i alla fall ett annat sen när jag sparar och kollar på bloggen! :S

Blir så jävla irriterad.. Varför ska saker och ting aldrig funka som man själv vill för ?

Snabba ryck!

Fick sms av synsam redan idag så jag kilade ner en snabbis på stan och hämtade ut dom nya på engång. Bäst att ha det gjort, så jag kan återuppliva min gamla vanliga syn ;). Och jag lovar.. Det var en stor skillnad! Nu ser jag ALLT! (Nästan alf) ;)

Älskling - Sötaste killen i backen

Onsdag


Kom hem från jobbet för ett tag sen. Idag har det verkligen inte alls varit min dag. Började med att bilen inte startade imorse så jag var tvungen att gå till jobbet, som tur var så kom jag inte så mycket försent men kallt som fan var det. Men promenaden på hemvägen var betydligt skönare eftersom att solen lös och det hade hunnit blivit mycket svalare ute än det var tidigare imorse.

Mys med Amazing

tisdag 22 februari 2011

Sommarlängtan.

Malin vill ha SOMMAR nuuuuu!!!..

My day

Efter att jag hade befunnit mig cirka en timme inne på Synsam så begav jag mig hemåt och ringde runt en massa, till CSN bland annat! Så nu blir det en fattig månad för min del då jag inte får några pengar på fredag. Säger bara tur att jag har min älskling.

Strax innan 12 drog jag ner på stan för andra gången idag och mötte upp ingen mindre än min käre gamle gävlevän Madelene! Det var år och dar sen sist som vi sågs haha (nyktra åtminstonde). Vi satte oss ganska så snabbt på Cupido med varsin sallad och babblade om allt och lite till! Sen kom Mange och avbröt och jag följde med honom till Actic för att träna! Mysig dag! :) Nu nalkas det Lasagne till middag här hemma på Strindbergsgatan..

Synsam

Tyvärr så hade inte mina prickar på hornhinnan försvunnit än.. Så det blir lincförbud yttligare en vecka.. MINST! Hon trodde att det var ett virus och skrämde upp mig med att det kunde ta upp till flera månader innan det försvann. Så jag gjorde mig ett desperatköp där inne på synsam imorse. Eftersom att styrkan på mina glasögon som jag har, som jag köpte för kanske en fem eller sex år sen har en styrka på -0,75 och styrkan jag behöver idag är betydligt mer, -1,75. Som ni förstår då, så går jag just nu mest runt som en blind höna och är väldigt farlig när jag är ute på vägarna och far!!

Sälen - En dag i den härliga skidbacken

Tisdag

Om en timme ska jag befinna mig inne hos ögondoktorn på Synsam. Ska kolla om mina prickar på hornhinnan har försvunnit och förhoppningsvis har dem de!! Jag håller alla tummar jag kan så att jag kan slänga iväg glasögonen för ett tag igen. Vill ha tillbaka mina lincer nu!

Det är dagens första stopp, sen är det bara hem och fortsätta att ringa massa samtal! Jag måste ha nånting att plugga! Desperat tjej!

måndag 21 februari 2011

Förvirrad tjej :(

Måndag

Idag var det åter till att bege sig mot arbetet. Hade pass mellan 7,30-15. Idag gick det i alla fall bra att cykla som tur var, men kallt om öronen var det, trots mössan! :(

Efteråt hade jag en hel del samtal att uträtta men kan inte påstå att jag blev mycket klokare utav dem tyvärr! Nytt försök i morgon tror jag..

Sen kom Linnea hit och vi drog en vända till lite olika affärer, Chilli och ÖB bland annat. Men det vart inte mycket handlat idag.. Bäst att invänta löning i helgen tror jag bestämt. Sen hämtade jag i alla fall upp Älskling på stationen och vi begav oss mot gymmet! Han jobbade första dagen på dagis i Österby idag. Vissa har ju såkallat Sportlov den här veckan och kan passa på att jobba lite extra! ;)

En helg i Sälen!

Helgen spenderades uppe i Sälen tillsammans med mamma, pappa och älskling. Vi åkte ut till Österby tidigt i fredags och packade över bagarna till andra bilen, alltså morsans o deras bil. Vi kom fram till Sälen, Tandåsalen på eftermiddagen och då packade vi in oss i husvagnen som dom har där uppe nu över vintern. Så himla mysigt!!

På lördagen åkte vi skidor i backen!! Åhh det var sååå kul, så trist att det hinner gå ett helt år mellan varven.. Men förhoppningsvis hinner vi med en omgång till innan vintern är över för denna gång! Så smidigt nu ju när dom har husvagn där uppe, billigt altenativ lixom ;) Men jag lovar att jag har en grym träningsverk nu efteråt, hela vaderna verker haha men det var det lätt värt ;)!

Helgen bara flög iväg tråkigt nog och på söndagseftermiddagen for vi hemåt igen och när vi anlände till Österby igår kväll och jag skulle starta min bil haha ja då kan ni ju bara tänka er vilken som hade starta-vägran. Jo min lilla pärla såklart.. Men som tur var så hade vi ju snälla pappa till hjälp och dom lyckades tillslut att dra igång den som tur var! :)

Awesome helg med andra ord! Bilder kommer ;)!!

torsdag 17 februari 2011

Torsdag

Det vart både solning och en sväng på staden tillsammans med min käre vän Jessica idag! Mys Mys! Sen var det bara till att traska hemåt och göra sig i ordning för avfärd. Vi skulle nämligen åka till Huddinge idag igen och hämtade Amazing.

Jag hatar och då menar jag verkligen hatar bilköööer speciellt på E4an!! Vi fick stå i drygt en timme på E4an mellan Solna och Stockholm då vi bara rullade fram. Så vägen fram till Huddinge vart lång! Som tur var så hade i alla fall Amazing och Castor hunnit blivit vänner under tiden och ett och annat pök hade det oxå blivit som det lät. Maria sa att hon med största sannorlikhet nu var med kattungar! Så spännande jag hoppas verkligen!!

Men tror ni att vår lilla tjej är nöjd nu eller efter att ha fått sitt i flera dagar? Nej inte då! Hon skriker fortfarande som bara den! Men förhoppningsvis så kommer det väl att avta snarast! ;)

Sleepmorning

Sovmorgon idag! Awesome! Men det gäller inte hela familjen då Mange var tvungen att stiga upp tidigt och traska iväg till skolan den pluggrisen ;) Nejdå han är så himla duktig så :D!

Nu ska jag snart ta mig ner till Solpalatset och möta upp Jessica för en sväng i solariumet! På tiden nu tycker jag ;) Sen tänkte vi ta en sväng på stan, fast för min del blir det ingen shopping idag då mina pengar är sinade!! Pank Pank som jag är.. =/ Men det blir lika trevligt ändå!! ;)

onsdag 16 februari 2011

Jag och Elin tittade precis på denna rooowliga film ;) Som jag tror går på bioduken just nu! As skön komedi i alla fall :D

Stockholms trafik

Det var stopp i trafiken igår när jag och Mange skulle lämna Amazing i Huddinge, vi fick rulla fram i typ en halvtimme kändes det som! Så det tog alltså lite längre tid än beräknat innan vi kom fram.. Tidsfördriv ;)

Alla ("v") Dag

Biomyys med min finaste!
Kallt inne på Alexander!

Tillbaka på gymmet!

Precis hemkommen från gymmet och Willys. Ja ni såg rätt! ;) Malin har börjat gymma igen! Jag kände lixom att det var dax att ta tag i det igen.. Var alldeles för längesen jag tränade sist!! Skandal! Men det har ju visserligen haft sina anledningar oxå men i alla fall. Det gick alla tiders på gymmet idag, det var inte ens jobbigt att springa fyra km! ;)

Nu har jag precis duschat och snart ska det lagas middag!

Parning på G

Jag fick ett sms i morse klockan sju från Maria som är ägare till Castor som Amazing är och hälsar på hos just nu. Hon skrev att dom nu var i full gång med att para sig! Jag som aldrig trodde att dom skulle göra det med gårdagens intryck då Amazing fräste och var väldigt skygg av sig. Men dom sa ju att alla katter tydligen beter sig så i början då dom bekantar sig med varandra!

Vad roooligt de här ska bli! Jag är helt till mig av lycka! Tänk att vi troligen kommer att få kattungar om cirka två månader som ser ut precis som Amazing när hon var liten! Hon som var jävla sööt! :)

Den där bilden var den första jag såg på henne på blocket och jag kunde inte slita mig.. Jag vart helt kär och fick ju övertala Mange att henne skulle vi ha trots priset!! ;) Och så blev det!! Vilket jag är jävligt glad över!

Plugg

Jag bestämde mig igår sen i alla fall för att hoppa av min kurs och nu är jag avregistrerad från kursen. Känns som en väldigt stor lättnad måste jag erkänna! Alltså, själva kursinnehållet var faktiskt intressant men med den där läraren så förstördes allting. Han fick mig att tycka att kursen var tråkig.. Så vem vet jag kanske läser den senare i livet, men då förhoppningsvis med en annan lärare som undervisar på rätt sätt och med riktiga föreläsningar blandannat!!

Nu har jag sökt till två stycken 7,5hp kurser på distans som jag hoppas på att jag kommer in på nu under våren så jag har nånting att plugga alla fall. Sen kommer jag att söka Beteendevetarprogrammet till hösten! Känns skönt att ha en plan!

Det som var så bra med det var att man kan själv kombinera sina kurser lite som man själv vill. Jag som trott hela tiden att man var tvungen att läsa Pedagogik, Sociologi och Psykologi A, B, C i ett och A, B i ett och A i det andra.. Men tydligen så behövde man bara ha A- C i ett alltså ett huvudämne och sen kunde man själv kombinera. Så då kan jag ju räkna in min Barn och Ungdomsvetenskap A kurs! Vilket jag tycker är super!!

Jobb Jobb

Jag slutade tidigare på jobbet idag eftersom jag inte tog någon rast så istället för att sluta 14 så smet jag faktiskt iväg strax innan 13! :) Skööönt! Tog ett nytt pass på måndag, dag såklart! Jag gillar ju bättre att jobba dag än kväll så det är faktiskt väldigt skönt att själv kunna välja när och hur länge jag ska jobba!

tisdag 15 februari 2011

Bil till Huddinge - Inte utan lincer

Okej, jag erkänner! Lincerna fick sitta kvar tills nu. Kände att jag inte kunde ta ur dom precis innan jag skulle sätta mig i bilen och köra till Stockholm. Då ville jag helst se hundra procent på ögonen! Eftersom glasögonens styrka som sagt inte riktigt är helt perfekta.

Nu på eftermiddan/ kvällen har jag och Älskling vart ute och svängt i storstan! Snabba ryck vart det och nu befinner sig vår lilla älsklingtjej i Huddinge hemma hos en hankisse. Hon började ju löpa igår, vilket var typ ett år sen sist. Så därför vart det snabba ryck och vi fick napp på engång! Så därför packa vi in hela family i bilen och drog till Huddinge och träffade kattkillen som såg precis ut som Amazing (bortsett från att han var lite ljusare än Amazing). Så vi lämnade henne där och ska hämta henne igen på torsdag så får vi se om det blir nått denna gång! ;) Spännande!!

Jag vart lite orolig när de först träffades eftersom Amazing började fräsa åt katten med hon var ändå väldigt nyfiken på honom. Hon visade på engång vem som bestämde hhaah medan han drog sig tillbaka.. Men tydligen så var det så det gick till i parningsakten så jag skulle inte oroa mig sa dom! =)

Vi har ju sagt att vi ska ta kattungar på Amazing ändå sedan vi hämtade henne som liten kattunge! Men det har inte blivit av än eftersom vi inte vetat riktigt hur vi skulle gå tillväga osv.. Men nu så, vart det riktigt snabba ryck! Vi kände väl att det var dax lixom eftersom hon redan är snart två år och hon bara löper på våren så om vi inte tar nåra nu, så får hon ju vänta tills nästa vår och då är hon tre år. Så vi var oxå oroliga att hon blir för gammal. Sen så vill vi oxå göra det så tidigt som möjligt eftersom att man vill ju sälja kattungarna på våren/ sommaren.. Helst inte på hösten då de flesta antagligen vill ha kattungar på sommaren!

Så HOPPAS HOPPAS att det blir nått ;) Myyys med massa små Amazing :D

MORR

Det är åt helvete!! Jag får inte använda mina lincer på en hel vecka!! I sju dagar ska jag bli tvungen att gå med mina glasögon på mig.. Jag som hatar att ha glasögon och dessutom så är det svagare styrka i dem än vad det är i lincerna. Så jag kommer att gå som lite halvblind en vecka nu framöver.

Allt detta pga av att jag har prickar på hornhinnan. Jag vet.. Inte bra! Så det är bättre att gå utan lincer sju dagar istället för sju månader som det kan bli annars. Så jag måste ju om jag vill kunna fortsätta att använda lincer så, men just nu känns det i alla fall förjävligt! :(

Ögondoktorn

Idag har jag bokad tid hos ögondoktorn på Synsam klockan 11,45. Jag var ju där för en vecka sen och tittade på ögonen men då upptäckte dom några prickar eller var det var under ögonlocken som hon skulle titta närmare på idag. Jag hoppas att det var så pga mina gamla lincer som satt i då.. Så jag inte måste hålla på byta lincer osv.. Det pallar inte Malin!

Kluven tjej

Har tänkt en hel del nu på hur jag ska göra med allting, är så kluven vad det gäller skolan och mina studier.. Vet fan inte hur jag ska göra!!

Alltså, jag trivs inte med min kurs Buv B, inte med läraren och hans sätt att undervisa, känner mig utanför på det sättet att de andra sitter med hur mycket med erfarenhet än en annan som helst. Dessutom ligger jag redan efter som bara den eftersom att jag inte ens har börjat läsa min litteratur.. Och en massa andra saker får mig till att fundera om det verkligen är det här jag vill läsa. Jag ska ringa studievägledaren klockan halv tio och hoppas på att dom kan hjälpa mig!

Funderar på att satsa på Beteendevetenskap i alla fall som jag har funderat över sen dag ett. Men som jag har varit så kluven över. Men jag tror nog att det kan vara det bästa altenativet endå.. Med tanke på att jag redan vet vad jag vill jobba med!

måndag 14 februari 2011

JAG ÄLSKAR DIG


Du är det finaste och vackraste jag vet på denna jord. Du får mig att skratta, du får mig att le, du får mig att känna.. LYCKA. Med dig vill jag dela allt och lite till, för resten av våra liv.

Magnus("v")Malin

Alla hjärtans dag

Jag och älskling kom precis hem från en kväll på stan. Vi började med att gå på bio tillsammans då vi såg på Min låtsasfru med Jennifer Aniston. Ruskigt rolig film! Måste ses! :) Efter det var vi utsvultna och traskade därför vidare mot Alexander vid ån och njöt av en god middag. Nu är vi två isbitar som ska värma upp oss i soffan! Hoppas att er Alla ("v") dag har varit lika bra som vår!

Dagen började kanske inte lika bra som kvällen slutade, då jag jobbade. Alltså fick cykla runt i 20 grader kyla! Inte okej.. Dessutom utan vantar då jag glömde mina hemma (Jag vet!! Klantskalle!!) Men dagen gick ändå helt ok men det var skönt att få komma hem, in till värmen kan jag lova er!

söndag 13 februari 2011

Söndag


Tittade precis på film med älskling. Så seg jag är idag usch usch. Men det har ju sina anledningar haha självförvållat. Vi har legat i soffan större delen av dagen och vi tog oss äran att beställa pizza en dag som denna. Bella kom förbi en sväng tidigare idag oxå, men tyvärr så sov hennes lilla sötis så jag fick bara titta på honom. Så stor han har hunnit blivit!! Galet så tiden går fort, det är ju verkligen på de små som man ser det!

Igår då. Började dagen med att åka ut till Alunda för att fira Moa som fyllde år. Det var väldigt trevligt och träffa de små charmtrollen igen! Vi hade äran att få spana in den lilla hamstern som tjejerna hade fått i julklapp. Så sjukt söt han var och så liten. Vi åkte hem runt tre och då var det bara till att fixa det sista städet. Men Elin hade nästan hunnit städa klart allting när jag kom hem! Sen var det bara till att börja göra oss i ordning inför kvällens bravader.

Det kom en massa fina flickor hem till oss! Och vi körde gärnet innan vi skulle dra ner på stan. Tog taxi ner till Platina där jag dock inte lyckades komma in. Lite för mycket av det goda för min del. Så jag Emelie och Moa gick till Bj, där höll vi oss kvar ett tag innan jag blev utslängd. Sen avslutade jag kvällen på Kalas innan jag och Pullan tog taxi hem.

Galet Galet, förfesten är alltid den som blir mest lyckad och så var det även denna gång! :) Jag hade en sjukt kul förfest med alla underbaringar!!

lördag 12 februari 2011

Lördagsmorgon

Idag är väl en sån dag som man ska passa på att sova ut ordentligt. Men inte i vår familj, vaknade självmant klockan åtta och var klarvaken. Varken jag eller Mange kunde somna om så nu sitter man här.. Ska snart käka frukost! Min vanliga gröt såklart:)

fredagsmyyys


Såg precis denna sevärda film med Elin och Tommy nyss, Love and other drugs!
Se den!!

fredag 11 februari 2011

Finast("v")

Full fläkt på Strindbergsgatan

Pust och stön! Då var damningen klar, damsugning och svabbning överlåts till morgondagen! Men skönt att ha gjort en liten del av städningen så man slipper att tänka på allt i morgon när man har så mycket annat att tänka på endå.

Elin och jag drog upp till Gränby tidigare och tanken var väl att vi skulle kika en snabbis och sedan handla. Men som alla vet så är man två brudar på ett köpcentrum så tar det som lite tid. Såklart så fastnade vi lite längre än planerat där uppe på Gränby, och middagen som Elin tillagade blev en aning senare än tänkt. Men väldigt god!!

Imorgon klockan 12 ska vi befinna oss hemma hos bror med familj i Alunda. Där vi ska fira Moa som blir stor tjej! Hon fyller nämligen hela 11 år! :) Efter det är det bara hem och fortsätta städningen och sen göra sig iordning inför kvällen! Då Elin och jag har bjudit hem en massa fina flickor på partaj för att sedan dra ut på krogen! Jag är så taggad, mer taggad än aldrig förr. Det var för längesen jag festade så nu har jag mycket att ta igen kan man säga ;)!

Hata vintern!

Speciellt om man redan har haft vinter i drygt tre-fyra månader! Då tycker jag att det är dax för lite väderombyte! Så varför kan inte vädergudarna välkomna våren istället??

Hela förmiddan spenderades hos frissan! Nöjd Nöjd! ;) Efter det mötte jag upp Elin vid Kvarnen och vi tog hos en tripp på systemabolaget och sen vart det lite solning! Så det vart liiite för stressigt så hann tyvärr inte iväg till min lektion som jag hade nu mellan 15-17. Jag som inte ens har fått mina böcker än, känns som att jag ligger efter som bara den!

Men nu orkar jag inte tänka mer på det för nu är det heeeelg!! Fredaaaaagsmyys! :D

torsdag 10 februari 2011

Bra avslut trots snö och blask!

Som sagt så traskade en genomvåt Malin ner på stan idag där hon mötte upp Pelin! Tiden gick alldeles för fort nere på stan! Så som det brukar göra när man är två shoppinggalna brudar. Men det vart en del handlat i alla fall och tur var väl det! Glömde tyvärr en påse inne på Darkwell, som jag hoppas att Elin kan fynda tillbaka i morgon! Glömsk som man är!

Nu ikväll blev det fruksallad och film. Vi tittade på Due Date som faktiskt var riktigt jävla härlig! Hel störtskön rätt igenom. Så den ska ni se!

Stan!

Det blev stan! Kom på att det var lite mer ärenden som vi hade som inte kunde utföras uppe på Gränby! Tyvärr! Så bara på med alla kläder igen och traska ut i kylan och ner på stan! På återseende :)

Snökaos

Detta eviga snöande tar död på mig. Det får inte snöa så här! Inte när man jobbar och är ute på cykeln en hel dag. Då är det verkligen inte okej! MORR

Ja har som sagt jobbat idag, slutade 14 men det vart lite små stressigt på slutet pga av att en tant som tog liite längre tid än förväntat. Men det gick bra ändå kom iväg från jobbet runt två i alla fall. Tog mig hemåt och nu sitter jag parkad här.

Fick ett brev på posten idag från haha ja justde posten. En förfrågan om jag var intresserad av att bli resursanställd på terminalen. Där jag jobbade extra i vintras. Man skulle vara anställd på noll timmar och bli förfrågad efter behov som skulle börja i April. Jag är lite småkluven om jag ska tacka ja eller inte.

Jag har nått att fundera över medan jag väntar på att Elin ska höra av sig. Vi skulle nämligen gå på stan idag.. Hahha jotack tänker jag i detta väder! Men får se om det kanske blir Gränby istället?! ;)

onsdag 9 februari 2011

Natti

Imorgonbitti återgår jag till arbetet igen, har pass mellan 07,30-14. Så ska väl kila isäng efter Irene Huss som går på femman just nu, så man orkar upp i morgon!