tisdag 31 januari 2012

Dax att börja svida om inför seminariumet på - Blåsenhus! Lycka mig till TACK ! (:

Kväll med bästa < 3

Tisdag

Nu sitter jag här trött och jävligt seg. Måste ta tag i mitt skolarbete som jag ligger så efter med. Jag har nämligen obligatoriskt seminarium idag då jag ska ha läst fyra engelska artiklar samt svarat på frågor på en av dem. Har jag börjat? Knappast. Lyckat Malin.

Igår skulle jag ju ha kommit igång men då jobbade jag till 16 så jag orkade vekrligen inte när jag kom hem. Dessutom hade jag huvudverk och det kändes som var var på väg att bli sjuk igen. Det hoppas jag verkligen inte. Men jag kan tänka mig att det hade att göra med att jag hade varit ute i -10 grader hela dagen.

Mitt sem börjar 13-16. Så dax att sätta igång! Ha en bra dag allesammans! :)

Helgen

I lördags fick vi som jag tidigare skrev om besök av älsklings familj. Svärmor å svärfar, Maddis och hundar kom över på en fika. Mycket trevligt. De hade hämtat upp Angelica på stationen som skulle komma å umgås lite med oss Uppsalabor!

Vi lagade mat - tacos såklart! Å sen svidade vi om inför kvällningen. Några underbaringar sällskapade och kvällen vart grym helt enkelt!

I söndags var nog den värsta dagen på mycket mycket länge. Så bakis som jag var då minns jag inte ens när jag var sist. Huuuua. Det är tur att man vet att det går över efter en dag sådär. Angelica åkte hem och jag och Mange gick till Willys och hyrde två filmer.

söndag 29 januari 2012

Bakis är bara förnamnet

Värsta dagen på mycket mycket länge.

lördag 28 januari 2012

Finbesök!

Städat i princip hela dagen medans Mange har varit och hjälpt en kollega att flytta. Har hunnit ner en snabbis på stan oxå! En väldigt snabb sådan.. Och nu inväntas besök från både Södertälje och Sandviken plus alla deras hundar !

fredag 27 januari 2012

Fredagsmys all alone!

Plocki Plock!

Just nu håller jag på plockar lite här hemma, för tillfället är det tvätten som hängs undan. Bäst att passa på medan Mange inte är hemma. Han jobbar (ovaaaanligt) eller jobbar å jobbar han är på bio med sin kontaktperson! Så det är ju ändå ganska soft! =)
Jag och Mange gick en sväng på Gränby. Det är bra med presentkort = Billig shopping!

Friday!

Nuså är Malin på bättringsvägen. För tillfället så är det bara förkylningen som spökar men för övrigt annars så mår jag mycket bättre. Jobbad idag till 13 och nu kom jag precis ut från duschen, väntar på att min käre karl ska komma hem så vi kan dra upp till Gränby. Shoppa lite och handla lite mat bland annat.

Nice med helg! Får ju finfrämmande av Angelica i morgon då det vankas festiii festiii. Hihi.

Från det ena till det andra så fick jag tillbaka ett tentaresultat idag. 1/3 tentor avklarade! Jippi! För jag blev godkänd! (:

onsdag 25 januari 2012

Dricka vitlök?!?!

Det var ingen feber alf som tur var. Jag antar att det är förkylningen som gör så att hjärnan känns som en tvättmaskin på full effekt eller nått. Pratade med Elin nyss och hon rekomenderade att jag skulle dricka en mun hackad vitlök med lite vatten, vilket jag oxå gjorde alldeles nyss. Ofyyyyyyyyyyyy! grgrrgrgrgr. Hoppas verkligen att det hjälper (Y).
Ätit lite frukost och nu tänkte jag kura upp i soffan eller sängen kanske. Usch vad jag vill att detta ska vara över nu. Nä, men allra först proppa lite alvedon och sinova! =)

Vill inte..

Kunde knappt sova inatt heller.. Näsan har runnit och huvudet har värkt. Jag hoppas inte jag har feber.. Magen kurrar som bara den så måste väl försöka ta mig upp från sängen.

tisdag 24 januari 2012

Hard day

Jävligt hård natt. Var ju inte direkt på tipp topp, inte nu heller för den delen! Vaknade med en väldigt täppt och rinnig näsa.. Har kännt mig tung i skallebollen hela dagen, tagit flera alvedon men det verkar inte hjälpa.

Hade föreläsning 13-16. Men sista timmen hade vi grupparbete, men pallade inte så drog hem. Kikade runt lite på Rusta där de hade min matta < 3 som ja ville ha. Innan föreläsning åkte jag runt och letade efter Sinova. Börjae på Willys men icke hade dom de där eller.. Så fick svänga upp till Gränby! Så nu jäklar ska jag proppa Sinova så den här skiten försvinner..!

Nu lagas det mat här hemma.. Vill inget annat än bara lägga mig i soffan o typ kolla film eller nått! Usch vad mitt huvud å allting annat med för den delen strejkar idag. =(

måndag 23 januari 2012

:(


Usch usch! Känner mig inte alls bra just nu.. Huvudverk, halsont å känner en inkommande förkylning som verkar vara på väg....!! Vill inte!! :( Hua. Hoppas de försvinner över natten!

Sjuk ?


Sitter här å äter banan och fryser. Det är sjukt kallt. Börjar jag få ont i halsen måntro? Det känns fasiken som de.. =( Är det bara för att jag har börjat träna igen?!?! Alltså seriöst!! Blir så irriterad, fattar inte hur DÅLIGT imunförsvar jag har egentligen.. Varje å då menar jag verkligen varje gång jag börjar träna igen så blir jag ju sjuk.. :O Hur fan kan det gå till?

Love it !!!



Var och mös med Semlan i biomörkret igår! Hamilton, vilket måste vara en av världens nya bästa filmer!! Jag kan inte annat säga än att jag bara ÄLSKAR Persbrandt !!!! Hans ögon... Jag döööör!!

Denna låt gör det hela inte sämre heller ;) ooohhhhhhhhh

Måndag

Jobbade idag 7,30-12. Härligt kortpass sådär. Men blev inte glad när jag kom till jobbet och jag får veta att jag ska vara i en annan grupp. Men det gick så bra så! Träffade en massa härligt glada å vänliga tanter och farbröder! :)

Nu har jag kikat lite på mina uppgifter i distanskursen som börjar idag. Den är bara på 25% som tur är så den ska jag nog minsann hinna med på sidan av. Det var 3 eximinationsuppgifter såg jag å det var väl bara den första som såg ganska krånglig ut. Men det ska nog å an! Man skulle göra nått slags experiment på nått barn man kände eller nått sånt! haha. Jaja, det löser sig väl!

Tänkte gå och hälsa på lillasyster senare i eftermiddag. Hon har ju gått och blivit stadsbo igen (en central sådan)! Så nu bor vi ju ganska nära varandra, så tänkte gå å kika om hon har fått i ordning i hennes rum! :) thihi

söndag 22 januari 2012

Malins nya liv!

Precis kommit ut från duschen, sitter här o torkar mig i min handuk medans Mange står för matlagningen. Vi var nämligen en sväng till IKEA å strosade lite. Tanken var att vi skulle köpa en runt hallmatta, men det verkade inte finnas någon sån där som jag ville ha så istället vart det lite andra småsaker inhandlade. Efter det drog vi till gymmet å fyyy så jobbigt det var! Men så otroligt jäkla skönt efteråt!

Nu är det bannemig dax för en förändring i tillvaron! Jag SKA bli hälsosam igen! Jag har bestämt att jag ska gå ner 5 kg fram till sommaren. Självklart får det givetvis gå fortare och desto gladare blir väl jag. Men absolut senast innan sommaren! Elin och jag började med lite nyttigheter igår då vi drog ihop en stor fruktsallad till filmmyset. Såååå gott! Elins tips som jag ska ge även till er! En fruktsallad absolut att rekomendera!

Gör så här: Hacka dessa frukter i en skål,
  • Äpple
  • Banan
  • Ananas
  • Apelsin

Blanda sedan med vanilj kesella, så gott!! Självklart kan ni välja vilka frukter ni vill och tycker om, å har hemma! ;) 5/5 i betyg av mig alla fall!!

Söndags sysslor!

Här på förmiddan har jag och Mange tvättat och plockat undan lite. Dammsugningen återstår fortfarande. Men vi tänkte pausa lite och åka till IKEA en sväng sen träna efter det.

Fy så det snöar ute! Nu såhär den 22 januari då kommer den "riktiga" vintern. Men det är skönt för nu är det inte så många månader kvar innan det blir vååååår! Längtar!

Senare ikväll ska jag och Semlan gå på Hamilton, som jag väntat å längtat! Persbrandt is the shiiiit! < 3

Godnatt!


Nej gott folk nu tänkte jag ge upp för idag. Sängen väntar och jag hoppas på att vakna upp å må prima ballerina i morgon. Det var i alla fall min tanke! Då jag hade tänkt att ta mig till gymmet i morgon tillsammans med min käre sambo. Hör och häpnad!

Filmtips!

lördag 21 januari 2012

Han ger mig allt jag vill ha ;)

Det är gott


Sitter å mumsar på en burk ananas..!! :) Mumms

Beskriver min dag utmärkt!

Saturday

Här sitter en bra sliten tjej må ni tro.. Även fast jag var precis lagom full igår kväll så får jag ta en smäll idag. Antagligen för att jag gjorde precis så som man inte ska göra! Jag blandade nämligen i stort sätt allt man kan: cider, vin, sprit och öl. Den ni! Så kan det gå när inte haspen är på, vilket man får känna på dagen efter såhär!

Men men.. nog pratat om min bakfylla!

Igår drog jag till Gränby en sväng på eftermiddagen där jag hälsade på lillasyster som jobbade för fullt, sen kikade jag lite på HM och drog även en vända på systemet! Sen åkte jag hem och mötte på ingen mindre än Elin utanför. Så vi käkade lite och pratade lite skit innan det var dax att svida om inför kvällningen. Tog bussen hem till Moooies i Norby där det nalkades lite festligheter! En minst sagt väldigt lyckad kväll som alltid! < 3

fredag 20 januari 2012

Duktiga jag


Idag har jag varit en riktig hurtbulle.. Kom nämligen precis hem från gymmet i boländerna. Wii så bra det gick, men det kändes dock att det var ett bra tag sen som jag gymmade. Men det ska det minsann bli ändring på från och med nu!!! Gymmet ska bli min bästa vän igen(!!)

Fredag

Ligger fortfarande kvar i sängen.. Skönt med sovmorgon! Tänkte strax gå upp och börja ta tag i dagen, käka lite frukost kanske till att börja med. Sen tänkte jag ägna lite tid åt mina studier!
Puss på er så länge! Hoppas ni får en toppenfredag! ;)

torsdag 19 januari 2012

Ett måste!


Precis kikat på två missade avsnitt av Elsas Värld. De är ju bara för bra! Ni som inte har sett det spana in på tv3 play !!

Fiskpinnar & mos!

Lagar mat by myself - Då karln min är ute på annat håll, ni kan ju gissa vart.. Jo på arbete såklart! Thihii ;)

2012

Mina mål under 2012 är..

  • Bli hälsosam å nå min önskevikt (igen)
  • Prioritera studierna mer
  • Bli klar med mina studier och bli utbildad beteendevetare!!
  • Flytta (alltså köpa lägenhet/ radhus)
  • Resa!!
  • Å bara göra en massa roliga spontana saker..!
  • Lägga undan å spara mer pengar!

Vad hände 2011 ?

En liten genomgång från det gågna året..!
Började 2011 med att åka till Gambia med Älskling och lillasyster!
(En resa man aldrig kommer att glömma)
I februari åkte jag och älskling upp till Sälen till mamma o pappas husvagn!
I april fick Amazing tre supersöta små kattungar!

Valborg firades som vanligt med dunder å brak!
I juli drog vi på road trip ner mot Göteborg!
Sen vidare ner mot Ullared!
Kattungarna strax innan de flyttade till varsinna hem!
Tillbringade en sommarvecka på underbara Gotland med Semlan!
En underbar sommarhelg på Gräsö med familjen!
En vecka i Turkland med finaste människor!
Elin och jag ställde till med en kräftskiva hemma i Kvarngärdet!
Jag blev brunett en bit in på hösten!
Familjen tillbringade två härliga veckor i december i Thailand!
Nyårshelgen firades tillsammans med bästa vänner i Leksand!

Paranormal Activity 3



Jag och Mange såg på Paranormal Activity 3 igår.. Det sjuka med denna trailer är att flera av scenerna inte ens är med i filmen.. :S

Ute å flängt!

Varit på föreläsning / gruppseminarium idag. Läraren är ju en klass för sig alltså, det kan man ju helt klart säga. Sen åkte jag hem ett tag innan jag drog iväg igen. Har varit en sväng på Media Markt, Arkens Zoo och även Subway som fick bli dagens lunch.

Är sååå himla sugen på en digital camera !! Men huu det räcker inte pengarna till :(

Dax för skola..

Ryckte upp mig så fort Mange gick till jobbet.. Låg i sängen och läste lite är absolut inte klar men har kommit bra mycket längre än vad jag brukar ha gjort så här vid kursstart! Bra jobbat Malin ;)
Nu har jag precis duschat och tänkte ta nått att käka innan det är dax att bege sig mot Blåsens!

onsdag 18 januari 2012

One Direction - One Thing

Somnar ju vafan!!

Det där med att studera en eftermiddag såhär var ju inte så vidare lyckat. Har tvingat mig själv att tragla igenom ett antal sidor nu men jag slumrar ju till hela tiden.. Rycker till av att jag har ansiktet i boken hmmm. Då är det väl någonting som är fel? haha.



Kanske bra med lite paus. Dax att rycka upp mig tror jag!!

Amazing Grace

Min katt är så mysig idag!

Onsdag

Slutade jobba 13 idag. Cyklade hem och nu har jag käkat lunch. Sitter och fixar med inlogg till min distanskurs som börjar nu på måndag. Jag kom in på två 7,5 ors kurser på sidan av Peddan. Men valde efter mycket om och men Utvecklingspsykologi - De tidiga åren, som går i Gävle, kom även in på en Missbruk och beroendekurs som lät väldiiiiigt intressant men kanske skulle kunna läsa den sen i höst istället. Hmm om jag orkar det vid sidan av c-uppsatsen villsäga.. Det får vi se då minsann! Annars finns ju alltid tid senare oxå. För jag tror nämligen att den skulle vara bra för mig att ha med i mitt program.. Men jag tror att utvecklingspyskologin är minst sagt lika bra den! Har ju lixom ingen psykologi så det kanske skulle vara bra med en liten 7,5a åtminstonde! ;)

Nu strax tänkte jag sätta mig och ta an mina böcker som Belli var hit med igår och lämnade till mig. En var på engelska såg jag... Buuuuh! Får väl se hur det går med de ;) haha. Har ju nått slags seminarium av nått slag i morgon så kanske måste vara lite förberedd haha!

tisdag 17 januari 2012

Kärlek

Resa..

Jag skrev lite nyss om att resa.. Vilket hör till ett av mina stora intressen. Även fast jag aldrig har varit borta på en ritkigt långresa sådär som vissa gör, så älskar jag att upptäcka och se andra länder. Om jag var rik skulle jag utan tvekan åka på en "jorden-runt-resa" å vara borta sådär i flera månader.. Men den drömmen lär ju dock aldig gå i uppfyllse! Men önska kan man ju!
Men i alla fall.. Nu i sommar kommer att vara första sommaren på hur länge som helst som min snutt ska ha semster. Alltså ärligt så minns jag inte sist han var ledig på en sommar. LÄNGESEN. Å då är det ju självklart att jag vill göra någontng med honom lixom, resa alltså! (inom sverige)
Men ni som känner min skrutt vet ju hur speciell han är. Så jag kan lova att det krävs en viss övertalning till att få med honom, då han har sagt att han bara vill "Vara hemma och sola och softa". Men jag ska inte ge mig.. Jag ska allt få med honom ut på upptäcktsvärld i sommar minsann!

En helt vanlig dag

Åså var snön nästan som bortblåst igen. Det växlar verkligen mellan att vara vitt och grönt på marken.. Det värsta är bara när det regnar, när det blir så jäkla slaskigt! Eller isigt!! Då äre
galet läskigt att cykla ju..!

Sovmorgon idag! Så otroligt skönt! Egentligen var min tanke att jag skulle ägna dagen till att gå ner på stan och införskaffa mig kursens böcker som jag kommer att behöva. Det var speciellt två
som jag var tvungen att ha till denna vecka. Men så hade jag tur att min käre vän Gabriella hade dem, som jag ska få låna! Skitnice ju! (: Men en stadsvisit lär det bli i alla fall för min lincvätska är slut och utan sån går det ju inte så bra.. Men vill helst vänta tills posten kommer för att se om jag får någon avi idag! ;)

City mails post kom nyss och jag fick en katalog från Ving, blev inte alls sugen på att resa.. Det bara drar i fingrarna.. Lite smått sådär ;) En kort resa i sommar kanske? Känner i alla fall att någon långresa blir det inte nu än på ett tag i alla fall. Där känner jag att studierna måste komma i första hand nu. Det är inte alls roligt att halka efter med dem vet jag av erfarenhet. Å eftersom att det bara är ett år kvar så kan jag nog hålla mig tills dess. Även fast pappa tjatar som bara den
på att vi ska beställa till Thailand igen tills januari 2013, alltså om ett år igen. Han fick lite mersmak tror jag sen vi åkte nu.. Kan ju lätt bli så när man inte rest på flera år och upptäcker Thailand lixom ;). Men jag har sagt att vi ska avakta lite med det. Vill ta examen först innan vi åker allafall, men beställa lite senare iår kanske man kan göra..!





Vi får helt enkelt se vad som händer och sker..!!

Crazy like always - Med bästa!

måndag 16 januari 2012

Warrior Trailer 2011



Såg precis på denna film. Jätte fin men ändå sorglig film, måste ses!!

Skolstart!

Jobbade förmiddag idag fram till 12 sen var det bara hem och svida om inför skolstart. Nya kursen började idag! Läraren verkade helt knas asså.. Hmm undra hur detta ska gå?! Åh förutom det så verkade det som att ALLA vekrligen kände varandra. Det enda negativa med att läsa fristående kurser och inte ett program! Men men det ska nog gå bra det me..! (:

Nu har jag precis varit och lämnat Mange i Storvreta på hans jobb. Han skulle ha avdelningsmöte och jag tänkte vara snäll och stjussa honom, hade ju ändå inget bättre för mig!

söndag 15 januari 2012

Morr!


Jag fattar inte hur hundägare kan skita i att plocka upp efter sig och deras hundar när de bajsat mitt på gatan! Om ni inte fattar det så finns det faktiskt folk som kan trampa i det....... Fy skäms på er!! Om man inte har mage att plocka upp en fet korv efter sin hund då ska man inte ha någon heller!! Punkt slut.