onsdag 31 augusti 2011

LOVE

Min urgulliga hamster sitter så sött på golvet med största hörlurarna på sig < 3

Onsdag

Hade föreläsning idag 10,15-12 och efter det så cyklade jag ner på stan och mötte upp Elin. Då vi skulle till CVL och lämna in våra gymnasiebetyg. Men de hade inte öppet så jag får återkomma i morgon. Vi traskade hemåt och käkade lite lunch innan vi drog iväg igen. Vi åkte runt till lite olika affärer såsom Mix Mix och ÖoB bland annat och shoppade lite granna inför helgen! ;)
Sen åkte vi till Blåsens hus och mötte upp Bella, Jossan och Hugo som väntade på oss! Jag och Belli skulle sätta upp lappar om litteratur som vi vill sälja! Så nu är det bara hoppas på att vi får dem sålda! :D

Jag har lite små ångest över en bok som jag måste ha till den här delkursen som jag har nu, som kostar drygt 500 spen! Det svider hårt i plånboken det.. Buuuh! Men jag måste ju ha den så.. Finns inte så mycket att välja på TYVÄRR!

tisdag 30 augusti 2011

Fruktsallad + Robinson

NICE (:

Tisdag

Skoldag för lilla mig. Hade lektion som dom så fint kallar det på Sociologin hmm, känns typ som man är tillbaka i grundskolan igen. Men men, idag har vi varit flitiga jag och min grupp. För idag har vi nämligen hunnit med att vår intervju av vald forskare. Vilket gick väldigt bra, vi hann oxå med att sammanfatta och förbereda inför tosdagens redovisning. Snabba ryck här vettni!

När jag kommer hem så har jag fått en stor jätte hamster till sambo. Då min käre älskade karl har varit och ryckt ut en visdomstand idag. Duktiga han! ;) Så nu gör bedövningen så att han ser ut som en uppsväld hamster stackarn! Men lite gulligt är det måste jag säga!

Seriöst!

Whata fuck. Varför händer det ingenting ?

måndag 29 augusti 2011

Robinson 2011



Då var det igång igen, Robinson 2011 ! Där som jag hade velat vara med..! ;)

Saturday night


Måndag igen dååå

Jobbade idag 7,30-11,30. Sen hade jag lite ledig tid då jag passade på att käka lunch. Alltså jag hann hem en stund innan jag var tvungen att dra iväg igen. För skolan började idag! Hade introduktion 14,15-16. Alltid lika nervöst att börja ny klass med massa nya männsikor. Men det är samtidigt väldigt kul! Det är ofta man träffar på personer man pluggat med förut osv!

Men det kändes väldigt hektiskt eller vad ska jag säga. Vi fick uppgifter att göra redan första dagen. Alltså grupparbete där vi ska intervjua en forskare och presentera det för klassen, på tre dagar! Vilket känns lite woooow! Man hänger inte med! ;) Men det ska nog gå bra.. Verkade som jag hamnade i en bra grupp även fast vi bara vart tre! (:

Så nu när jag kom hem var det ingen rast och ingen ro utan på plugget på engång. Vi ska hitta någon forskare som vi kan eventuellt intervjua i morgon samt skriva frågor osv. Det är inte direkt högstadiet det här, men det är så det är att vara VUXEN! ;)

Nu håller sambo på att göra mat till oss. Det blir kyckling och ris skulle jag tro! MUMMA

söndag 28 augusti 2011

Kollade häromdagen



Mycket sevärd film! (=

Detta äger !


Söndag - Seg dag

Helgen gick fort. Men desto snabbare tills det blir helg igen! Det gillar vi! (: Denna dag kommer bara att gå åt till att ligga framför tven och dega. Lite Solsidan avsnitt står på listan skulle jag tro, och så mycket mer än så orkar jag ändå inte med.

Igår jobbade jag 7,30-16 igen och det var typ halvkaos på jobbet, då det fattades en del folk, vilket det alltid gör på helgerna. Man kan ju undra varför!?

Efter jobbet cyklade jag hem till karln min och svidade om inför kvällningen. Så fort vi var klara tog vi bussen mot Norby och hem till Moa och Niklas nya place! Där det väntades pardate med några droppar alkohol ! ;) Dom hade verkligen kommit i ordning och fått det rikigt fint där hemma! :D Man blir lite avis! Men snart så får vi oxå hålla på fixa och dona och det bästa av allt - INREDA på nytt!

Senare på kvällen tog vi bussen ner på stan och gick först till Framfickan men där stängde dom så då skulle vi gå vidare. Moa och Niklas åkte hem och vi träffade på Jennifer och Sanna som oxå var ute och gjorde stan osäker. Så vi drog vidare med dom till Oconnors ett tag, sen hann vi även med Bullit! LYCKAD KVÄLL!

fredag 26 augusti 2011

Birgerjarl


Fredag - Back at work

Jobbat 7,30-16 idag. Allt var som vanligt där borta, ingen större förändring. Alltså det rullade på som det brukar.. Sen cyklade jag hemåt och insåg när jag parkeade cykeln att jag virrat bort min hemnyckel. Så in kom jag inte då det inte var någon hemma. Men som tur var så kom min lovely boy och traskade några minuter senare! Jag klagade dock inte för solen sken som bara den så det var underbart att sitta ute på trappen.

Löning idag så vi drog iväg till Willys och storhandlade, eller ja eftersom att inte mina pengar har kommit än så var det Mange som fick stå för betalningen. Jag fick brev från csn om att jag i alla fall ska få studielån i höst! Så det var en glad överaskning, jag som har gått och varit nojjig över det då jag inte fått betyg i alla ämnen som jag borde. Men men så då var det löst i alla fall!! SKÖNT! Ännu en sak att andas ut över..!

Ikväll blir det tacos till middag! Smarri Smarri ! (: Sen en hel myskväll med min älskade då vår andra sambooline är ute på annat håll över helgen! ;)

torsdag 25 augusti 2011

Lagar mat

Håller på steker på lite fiskpinnar å så tänkte jag koka lite mos till det. Det får bli min frukost/ lunch de ! :D

Färgar utväxten!


Nostalgi gånger 1000


Moa och Julia när dom va små!!


Skolavslutningen i 9an



Jag och älskling påväg å träffa svärföräldrarna för första gången




Bellas 18års fest!

En vanlig dag i gymnasietSTUDENTEN -08

Midsommar -08




Semester i GBG med Linnea och Mange

Nicole Scherzinger - Right There ft. 50 Cent


onsdag 24 augusti 2011

Vanlig vardag!

Tvättiden var visst redan bokad idag, så Mange håller för tillfället på för fullt och tvättar och står i. Själv håller jag på att ladda ner lite filmer som jag tänkte kika på tillsammans med tutturduvorna inne i grannrummet. Idag blev vi bjudna på middag av Tommy som lagade Flygande jakob som är så himla gott, och det smakade riktigt bra! Duktig kock dedär ! ;)

Kvällen spenderades framför tven med sambosarna. Jag och Elin stod för efterrätten vi ;) Smarrigt värre! Jag tänkte att nästa vecka då när skolan börjar igen så ska allting bli som vanligt igen..! Mange har redan börjat han, så duktig så!

Onsdag - Mysdag

Bara massa mys hemma idag. Man kanske skulle gå och kolla om det finns någon tvättid eller så..!

Sak Noel - Loca People


tisdag 23 augusti 2011

Tisdag

Idag har vi varit mycket duktiga jag och Elin. Började dagen med att besöka arbetsförmedlingen å hennes vägnar och sedan när vi väntade på att Mange skulle komma upp på stan och lämna pengar så passade vi på att besöka CVL. Där vi lite spontant sådär sökte Engelska B på distans, nu i höst. När vi väl stod där inne och väntade på vår tur så trillar ingen mindre än Jeanette in och det visar sig att även hon har samma ärende som oss! FYFAN vad världen är liten! Väldans komiskt tyckte vi men samtidigt väldigt roligt. Så nu är det bara att hoppas på att vi alla kommer in så vi kan stötta varandra lixom. Vilket skulle vara hur skönt som helst, med tanke på mina förkunskaper inom området.. Not good!

Så i höst blir det MYCKET plugg för min del. Men det ska nog gå bra och det ska bli kul oxå känner jag att komma igång med pluggandet igen! :) Känner att jag vill se slutet.. Så man blir klar någongång lixom! (:

Måndagens filmkväll!

Samboooline och jag kikade på en asbra film igårkväll som hette No strings attached med Ashton Kutcher! Seee deeen ETT MÅSTE! (:

måndag 22 augusti 2011

SOMMAR 2011


Trött på regn och rusk!

Åhh vad jag längtar tillbaka till värmen igen. Man blir så deprimerad av att kolla ut på regnet som aldrig verkar försvinna. Vi hörde att det hade varit skyfall här hemma medans vi befann oss i värmen. Jag kan lova att vi hade riktig hetta, man frös då aldrig! Så j*vla NICE!!



Ringde till jobbet idag och bokade pass på fredag och lördag. Så har några dagar att fördriva tid på innan det är dax att återvända till arbetet och vardagen.


Nu ska det strax bli film för brudarnas del, medan karln i huset ska kika på fotboll. Den tråkmånsen, inte vill han umgås med oss inte. Nej nej minsann! (:

Side