söndag 19 juni 2011

Myshelg

Jag har haft en toppen helg tillsammans med älskling ute i landet. Igår morse åkte vi som sagt neråt mot Norrköping, eller rättare sagt Kolmården och Kolmårdens djurpark. Det gick snabbare än jag trodde att åka dit så vi var tidiga att anlända. Men så fort vi fått våra biljetter så traskade vi in i parken för att kika på alla djuren.

Jätte mysig dag! Förutom på eftermiddan när vi skulle gå på delfin showen och jag hamnade precis bredvid en barnfamilj vars barn hade en bajsig blöja utan att hans föräldrar upptäckte det. Men alla andra som satt runt i kring kände den stinkande lukten. Det kan jag lova er var hemskt! Fy.! Det roliga var att de upptäckte lukten och kikade i blöjan lagom till att föreställningen var slut, även fast de hade suttit bredvid honom i över en halvtimme..! Inte okej!


Efter en hel dag i parken checkade vi in på hotellet och svidade om inför kvällen. Vi åkte in till Norrköping för att käka på resturang och sedan vart det en drink på hotellet.


Idag regnade det hela dagen så det vart ingen park, men det kändes som det inte behövdes heller då vi såg allting igår. Istället passade vi på att bada lite och även avnjuta lite relax i bubbelpool på hotellet innan vi for hemåt igen. På vägen hem stannade vi till i Nyköping och i Stockholm där vi käkade lunch! En rikig mysig helg! (= Självklart ska jag bjuda på lite bilder.. Men det får nog vänta tills i morgon!

2 kommentarer:

  1. Mysigt! Ang blöjan så kan ja lova att dom kände. sånt där är omöjligt att inte känna. Dom undvek de säkert bara för att dom inte ville missa showen, finns sånna föräldrar oxå. Man måste ju tänka på sin omgivning, dåligt av dom & stackars barn hade säkerligen sveda i rumpsingen sen.

    SvaraRadera
  2. Hahaha jaa men ellerhur! Nej men grejjen va den till att jag "tror" att dom upptäckte sen va för att mamman i slutet av showen kikade i byxorna o nickade till sin gubbe.. haha! Men dom satt ändå kvar sen.. Och kan lova att de stank fyy! hahah xD

    Och de roliga var ju att alla runtikring flyttade sig längre o längre bort från dem, haha o man vågade ju inte direkt säga till heller! XD

    SvaraRadera