onsdag 29 juni 2011

Göteborg nästa!

Färdigpackade för avfärd! Jag och syster har packat bilen full! Nu drar vi till Götet i ett par dar! En vända på Liseberg och lite annat skojj i den fina staden! :D På återseende!

Klarvaken klockan fem

Uppe med tuppen! Slog upp mina blå när Manges klocka ringde runt fem och har sedan dess vart klarvaken. Konstigt nog då jag gick i säng efter 12 någongång. Jaja, pallrade mig upp och böt om till springarkläder! Sen vart det en joggingrunda så här på morgonen! Kan lova att det känns riktigt skönt såhär efteråt!

Tisdagkväll

Slutade klockan 22, allt flöt på väldigt bra. Kom hem och planerade lite semesterplaner och sen gick jag och Pullan ner och tvättade i vår tvättstuga. Som vi för den delen nu ska gå och hämta upp! ;)

tisdag 28 juni 2011

Dax för jobb

Har legat och stekt i solen på baksidan nu hela förmiddagen så underbart!! Tänk om det kunde vara sånt här väder året om. Jag skulle inte klaga! ;)


Nu är jag nylunchad. Gjorde i ordning cornfärs och spagetti, passade även på att göra i ordning matlåda till ikväll. Har också tagit mig en avkylande dusch! Välbehövligt! :) Så nu är jag redo att bege mig till arbetet där jag kommer att befinna mig mellan 16-22. Sista passet för denna vecka! SKÖNT eller vad?!?! ;)

Så otroligt vackert!!

Tisdag

Idag kunde jag inte somna om efter att Mange gick upp vid sex..! Så har suttit och häckat på datan nu i någon timme och ser att solen lyser utanför! Det gillar vi starkt! ;) Man kanske kan passa på och steka lite innan man börjar jobba senare i eftermiddag! På tal om något helt annat.. Så mysig min lilla katttjej är.. Kommer upp och lägger sig i min famn och börjar spinna! :) SÖTNOS!

måndag 27 juni 2011

Godkänd !

Happy face! Nuuu sååå ÄNTLIGEN någon gång ska det ge ett bra resultat när man väl kämpar! Därmed är jag godkänd på Socialpedagogiken..!!

Kväll på jobbet

Nyduschad, nyäten och redo för en kväll på jobbet! Slutar klockan 22 så på återseende!!

STEK

Så när jag kommer in hittar jag mina busfrön såhär..



Midsommardagen bildBOMB

Måndag

Vaknade typ tjugo i sex i morse av att Mange fåt värsta rycket "Vad är klockan??" Han trodde väl att han hade försovit sig stackarn. Men så var inte fallet för han hade ju sovmorgon till klockan sex! Lyckades tillslut somna om och vaknade inte förän efter tio.

Solen skiner! Ska man lägga sig och softa på baksidan kanske ? Innan jag börjar jobba klockan 16!

söndag 26 juni 2011

Midsommarafton BILDBOMB

"Vafan, äre bränt eller?"

Emelie & Malin mission

Emelie kom förbi på eftermiddan med lilla söta Tyra! Någon som inte vart så glad då jo det vara ju alla våra kära katter dock. Men som tur var kunde vi stänga in dem i sovrummet under tiden. Så det inte skulle bli något otrevligt slagsmål!

Sorsa Korven kom oxå hon förbi en liten sväng och skulle hämta sin cykel som hon hade ställt här igår! Jag och Semlan vart hungriga och drog sen en vända till Subway i Boländerna. Men då vi hade Tyra med oss så kunde vi ju inte sitta inomhus och käka så vi kom på en liten idé. Jag hade nämligen tagit med mig en filt utifall att vi skulle dra iväg och bada i Fjällnora. Men då det inte var såå soligt så struntade vi i det, och tog filten till att sitta och käka på istället! Så där satt vi mitt uppe på en kulle med utsikt över IKEA och käka våra Sub och snacka lite och njöt av utsikten! ;) RIKTIGT MYS FAKTISKT !

Bakisdag..

Kanske det nyttigaste jag har käkat en bakisdag som denna..


Midsommarhelgen

Och då var hela midsommarhelgen över för detta år igen då. Helt klart lyckad helg (bortsett från lite små incidenter)!!

I fredags på självaste midsommarafton tog jag och Mange bussen ut till Dalby på eftermiddagen, där Semlan snällt hämtade upp oss i caben för vi skulle vara hemma hos Robin där vi grillade och drack! Linnea skulle ta bussen senare ut då hon inte hann med den vi tog, som slutade i en punkterad buss. Men som tur var så hämtade snälla Jonas upp henne på vägen! En väldigt mysig kväll (bortsett från vissa små incidenter) Men vad gör väl livet värt att leva om det inte händer lite grejjer!! XD

Igår på midsommardagen var det bara att ladda om batterierna för ännu en partykväll ute i V-holma med brudarna! Helt galet crazy kväll minst sagt! Som slutade med en låååång taxiresa hem till stan igen haha + en drive in på köpet! ;) Nu är det ett bara att vänta ett helt år tills nästa gång då..!

Bilder kommer senare..!

fredag 24 juni 2011

Midsommar genom åren..

(Hade inga bra bilder från de tidigare åren..)

Midsommar 2008..

Midsommar 2009..

Midsommar 2010..



Midsommar 2011..

Förberedelser

Dåså var vi färdigtränade för idag! Vi hade tur för det var öppet till klockan 12 uppe på stan idag men stängt på gamla hederliga Boländerna. Så vi fick till att cykla upp på stan istället. Efter passet kilade vi in på Ica och inhandlade lite gottigheter inför kvällen..!! :D

Nu är Mange nere i tvättstugan och donar med tvätten och själv har jag KLÄDPANIK!! Har inte ägnat en endaste tanke till kläder.. Och inte har jag införskaffat mig något nytt heller.. Och nu står jag här och inte har den blekaste aning vad jag ska sätta på mig?!?!! Förslag någon???

Då vi skippade frukosten idag så tror jag att magen skriker efter lite lunch just nu..
Time to go!

Midsommarafton

Vaknade runt nio i morse och börjad dagen med att lägga in lite roliga räkningar! Puuuh,, och där försvann drygt hälften av löningen.. Inte okej! :(


Fullspäckad dag idag på självaste midsommarafton. Tänkte väl börja med att käka lite frukost nu, sen kika om gymmet är öppet idag. Sen har vi tvättstuga med start 10,30 och vi måste ju handla inför kvällen oxå! Tur säger jag bara att jag kollade om systemet var öppet idag eller inte för det var det ju inte! Så jag drog en vända till Gränby igår innan jag åkte hem till Moa och Niklas!


Sen kan jag lova att klockan kommer va alldeles lagom för mig att svira om och bli lite midsommarfin! Innan det är dax att bege sig ut mot Dalbyskogarna där midsommaraftonen ska firas med fint folk! < 3


Och jag är så tacksam oxå för att det inte regnar!! :D Ha en underbar helg allesammans!

Glad midsommar!

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLA!

torsdag 23 juni 2011

KÄRLEK

Tripp till Norby!

Kom precis hem från en visit hemma hos Moa och Niklas. Där jag var och inspekterade deras nya lilla place ute i Norby! Jätte mysigt var det !! Man blir så sugen på att flytta själv när man ser att andra har gjort det! Bara att få inreda, köpa möbler och allt det där! (=


Tog en liten smygbild när jag var påväg därifrån..;) Hoppas det var Ok Moooies! ;)