måndag 20 februari 2012

Extra Extra!

Grym inspelning av Extra Extra idag! Felix Herngren var där som jag trodde även Henrik Hjelm och Sofia Wistam bland annat! Vi fick oss allihop ett gott skratt men även en smärre chock minsann! Då Felix Herngren och Musse Hasselvall började bråka och slåss. Eller snarare Musse jagade Felix och de skrev. Vilket verkligen såg ut som ett riktigt slagsmål, då till och med de andra försökte gå emellan. Henrik sa till Musse : "Men ni kan väl prata om det här" För han var helt galen. Alla i publiken och tlm de andra i panelen trodde att allting var på rikigt. Men till slut när de gått så långt så avslöjade de sig och sa att allting var på skoj, eller de höll på med en inspelning.. Helt sjukt!

Vi tog bilen idag, vilket var väääldigt skönt. Både billigare och snabbare än att ta tåget. Vi räknade ut att resan kostade oss cirka 200 spen fram och tillbaka. Och jag kan ju säga så mycket att en enkel tågbiljett för en person kostar typ 120 spen. Så vi tjänade minst sagt på att ta bilen!

Innan inspelning började så letade vi upp en liten resturang som låg en bit bort. Vilket kanske inte var det godaste resturangbesöket vi gjort i våra dar, kanske inte riktigt värt priset. Men det var mysigt ändå. När vi var på väg ut därifrån så ser vi att ingen mindre än Arne Weise sitter där inne i ett hörn och äter.

Kommer med lite bilder senare..!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar