onsdag 29 februari 2012

Stadshäng!




Tillbringade eftermiddagen på stan tillsammans med min sjuka lillasyster. Vi sprang runt och letade födelsedagspresent till mamma som fyller år på fredag.

Nu har jag precis kommit hem och håller på förbereder dagens middag innan min kära karl kommer hem. Idag så kommer det att bjudas på fisk och ris med hollandaisesås! Smarrigt värre :).

Otroligt störande!


Inte lätt att plugga när de arbetar precis utanför ens fönster. När jag säger arbetar menar jag att de är väldigt högljudda. De har grävt upp i princip hela marken precis utanför sovrumsfönstret. Oturligt att vi placerat datorn precis där. Eftersom att den bärbara inte är riktigt att lita på så måste jag sitta på den stationära oxå.. Dryyyygt! Tur att det finns öronproppar alf!!

Filmerill




Nu tänkte jag bänka mig i soffan bland alla nytvättade kläder och kika på en film, i väntan på att Mangemus ska komma hem från jobbet. Han har nämligen haft kvällsmöte idag! :)

tisdag 28 februari 2012

Min kärlek < 3




Motionera mera





Inte nog med att jag besökte gymmet i förmiddags så har jag och Elin varit ute på en promenad på eftermiddagen, i det vårliknande vädret. Och i en minst sagt tempoökande sådan. I alla fall för min del då.. haha. Sedan blev det lite lunch på det! Härlig dag!

Brudar på gymmet

Vaknade trött i morse av att de höll på precis utanför fönstret. Just nu står det en stor grävmaskin precis utanför och jag kan ju bara påpeka att vi inte har några persiener..

Ägnade lite tid åt mina studier som jag bara "måste" ta tag i! Tråkigaste texten ever som handlar om Utvärdering och styrning. Så kan ju inte påstå att motivatonen är på topp. Men men thats life!

Det vart genast bättre när Belli hämtade upp mig för ännu ett träningspass. Idag vart det 20 min crosstraining + en vända i tjejgymmet! Det var minst sagt jobbigt, men braaa!! ;)

My Week With Marilyn




Igår kväll så hade jag och Elin en väldigt mysig kväll framför denna rulle tillsammans med våra fruktsallader! :)




måndag 27 februari 2012

Månadens inköp

Storhandlat och varit på Jysk. De hade extrapris på en tvättkorg, lillasyster har en sån och jag tycker den var snygg så klart jag passade på när man tjänade 149 kr lixom! Från 499 till 350! ;)





Räkningarna betalda (nästan alla) och maten handlad då för denna månad. Alltså en aning fattigare på kontot med andra ord! Alltid lika rowligt! Yey.

Måndag - Träning och en kåt katt

Jobbat förmiddag idag, sen var det bara hem och byta om till sportkläderna. Bella kom och plockade upp mig sen körde vi stenhårt på gymmet. Men plankan som avslut 2 x 1 minut. Puuuust och stonk! Nu jävlar är hurtbullarna i farten minsann! :)






Å jaa Amazing tycks inte vilja sluta. Hon bara låter och låter..!!

söndag 26 februari 2012

Just a simple girl in the world

En söndagseftermiddag!

Idag har det blivit mycket bil. Jag, Mange och lillasyster var en vända till Åkersberga och stannade till hemma hos Tobias i Väsby på hemvägen. Sen vart det lite shopping på eftermiddagen. Bland annat en sväng på IKEA där vi fyndade lite smått och gott..!






Övningskörde även en liten sväng med Mange, på lite grusvägar oså. Det går framåt, han känns säkrare för varje gång vi är ute. Vilket ju är jätte bra. Han har ju några månader på sig att komma i fas innan det smäller på rikigt! Jag håller verkligen alla tummar och tår jag kan för att detta ska gå hela vägen!!

Härliga väder!




Idag är en sån där dag då man har riktiga vårkänslor! + Grader ute och snön smälter bort! Kan inte bli härligare! :)

lördag 25 februari 2012

Just nu på Sjuan..



Oavsett hur många gånger man sett den, så tycks tårarna alltid finnas där..!

Melodifestivalen

Just nu gör jag ingenting annat än att invänta kvällens melodifestival deltävling. Den sista för iår. Sedan återstår endast andra chansen och framröstandet av vinnaren av melodifestivalen 2012.

Iår har det som alla andra år valts fram både flippar och floppar. Lixom helt seriöst vem "fan" ville ha med Björn Ranelid och Mirakel till finalen?? Det är min stora fråga! Där kan vi prata om en riktig flopp Sverige!!!

Men jag ska inte bara klaga för det har ju även valts fram en hel del bra låtar oxå! :)

En lördagkväll som denna

Har precis ätit middag som idag fick bestå av en matlåda med korv och makaroner! En riktig höjdare minsann. ;) Har ägnat eftermiddagen åt att kika på lite missade BB -avsnitt och har även varit en vända på Uppsalafärg/ Rusta med lillasyster.

Igår jobbade jag förmiddag, slutade vid 12. Då jag cyklade (så gott jag kunde) hemåt och svirade om. Sedan drog jag mig nedåt staden där jag hämtade upp mina favorittjejer. Vi traskade runt en stund på stan och gick sedan till bion. Där Mange kom springades i sista sekund. Det blev Sean Banan som tjejerna bestämde, som enligt min smak inte var den bästa. Visst kan han få till en hel del bra skämt men handlingen var på det stora hela torr som en öken.

Efter bion traskade vi hemåt mot oss för att sedan åka och handla till middagen. Kvällen bestod av tacos och lite film. Jätte mysigt helt enkelt!! I morse fick Moa se sin efterlängtade Twilight som för mig var sådär tredje gången. Men jag som älskar filmen klagar inte!! ;)




torsdag 23 februari 2012

Våren är här..



Vår kära familjemedlem har börjat löpa igen. Nu vankas parning??

Hårdträning


Nyduschad brud. Idag körde vi hårt på gymmet, svettigt men skön känsla efteråt! Fyfan plankan i en minut efter träning det var jobbigt.

Vårens mål:

-6 kg på 3 månader! Ska jag minsann klara av!

Vaknade av buller och bong!

Shiit vilket buller och oljud!! De håller på att ta bort grunden på ballkongen och det låter förjävligt minst sagt!! Det gick inte att sova..

Grattis till Viktoria och Daniel som fått en liten flicka inatt! :) Precis som jag trott att det skulle bli en tjej! Hihi.

onsdag 22 februari 2012

Whata day - Med lillasyster!

Det blev en spontan vända till Upplands Väsby efter att jag tankat bilen lite grann. Syster fick beskriva vägen till Tobias vilket kanske inte gick sådär superbra. Men till slut så, kom jag fram. Spanade in lägenheten innan vi for vidare till först Rusta. Sen blev det Chilli (My favorite!!) Jag bara älskar den affären och idag hittade jag min favoritbutik. Det var så stort och så mycket åhhh jag stormtrivdes!! Dit ska jag och Mange igen om några månader det är då minsann redan bestämt! Jag kom därifrån med nya bestick, två kuddar och en puff!! Ett rikigt kap!

Efter detta så drog vi vidare i regnet mot Kista galleria. Tanken var att jag inte skulle shoppa något mer denna dag men det kunde jag tyvärr ine hålla då vi kom in i Bella shoes butiken. Där det fanns en massa reaskor. Vi kom ut därifrån med totalt fyra nya par skor!! Vill bara nämna att allting för under femhundringen oxå! Det kan man minsann oxå kalla för kap! :D

Tog mig helskinnad hem i regnrusket och ställde mig och tillagade lite middag till mig och älsklingen. Tonfiskröra och pasta vart det vilket smakade underbart på en kurrande mage. Nu ska vi ägna oss lite tid framför datorn och Big Brother!

På återseende gott folk!

Partytagg

Flum Flum




Onsdag

Kom precis hem från skolan. Vi träffades i klassen och skickade över litteratur som vi ska läsa. Alltså behöver vi troligen inte köpa några böcker denna delkurs, vilket ju är awesome! Sen lunchade jag med Vanja innan jag drog mig hemåt. Det är ju så sjukt halt ute idag. Man borde egentligen skaffa dubbar som gamla tanter använder. Det är riktigt illa!

Det känns som att det är mycket jag borde göra nu.. Diska.. Och framför allt plugga. Men jag saknar verkligen den där orken. Huuuua! :( Ge mig!!

tisdag 21 februari 2012

Tisdag

Varit på föresläsning i skolan idag. Den nya delkursen började och jag kan ju säga så att jag är mer förvirrad nu än vad jag var innan! Ostrukturerad och förvirrande kurs. Jag hoppas att det komme att gå vägen i alla fall men just nu känns det väldigt osäkert.




Efter föreläsningen, som jag för den delen höll på somna på, hämtade Bella upp mig. Vi drog till Actic och tränade! Äntligen har vi kommit igång! Nu jävlar ska vi komma igång fram till sommaren. Vågen ska rasa och inte tvärtom!! Hahha..!





Extra Extra!




måndag 20 februari 2012

Extra Extra!

Grym inspelning av Extra Extra idag! Felix Herngren var där som jag trodde även Henrik Hjelm och Sofia Wistam bland annat! Vi fick oss allihop ett gott skratt men även en smärre chock minsann! Då Felix Herngren och Musse Hasselvall började bråka och slåss. Eller snarare Musse jagade Felix och de skrev. Vilket verkligen såg ut som ett riktigt slagsmål, då till och med de andra försökte gå emellan. Henrik sa till Musse : "Men ni kan väl prata om det här" För han var helt galen. Alla i publiken och tlm de andra i panelen trodde att allting var på rikigt. Men till slut när de gått så långt så avslöjade de sig och sa att allting var på skoj, eller de höll på med en inspelning.. Helt sjukt!

Vi tog bilen idag, vilket var väääldigt skönt. Både billigare och snabbare än att ta tåget. Vi räknade ut att resan kostade oss cirka 200 spen fram och tillbaka. Och jag kan ju säga så mycket att en enkel tågbiljett för en person kostar typ 120 spen. Så vi tjänade minst sagt på att ta bilen!

Innan inspelning började så letade vi upp en liten resturang som låg en bit bort. Vilket kanske inte var det godaste resturangbesöket vi gjort i våra dar, kanske inte riktigt värt priset. Men det var mysigt ändå. När vi var på väg ut därifrån så ser vi att ingen mindre än Arne Weise sitter där inne i ett hörn och äter.

Kommer med lite bilder senare..!

Renovering av balkonger




Vaknade av ett jäkla oljud utanför, sen när jag gick upp så såg jag att halva balkongen var bortriven. De hade dessutom spärrat dörren så det inte gick att öppna den. Nu står det väl inte på förrän de täcker in hela huset i plast. Kul utsikt vi kommer att få då ;)!! Men som jag tror så kommer det inte vara så särskilt länge..!

Lov för somliga

Men inte för mig, min nya delkurs börjar i morgon. Och tanken var att verkligen ta tag i min andra distanskurs idag.. Att påbörja den vore ju inte helt fel med tanke på att arbetet ska in den 16 mars. Visst det kanske känns som långt bort, men jag lovar snart är vi där..! Tiden går ju så fort..!




Idag ska jag och Mange ut på äventyr. Vi ska till Stockholm där vi ska vara publik på inspelningen av Extra Extra. Vi har ju varit det en gång tidigare, så därför fick jag en förfrågan om vi ville vara det igen. Vilket vi självklart tackade ja till, det är ju lite roligt endå. Och om jag inte minns helt fel så tror jag att Felix Herngren skulle vara där å han är ju grym! ;)

söndag 19 februari 2012

Footloose



Kollade precis på denna med älskling, då jag insåg att man var tvungen att ha 24/7 för att kunna se BB. Dåligt.

Övningkörning i slaskvädret!



Har varit ute och övningkört lite med Mange på eftermiddagen. Han fick träna på krypkörning, backa och vändning. Det går framåt!! :) Jag tror stenhårt på att han kommer att klara detta. Intensivkursen är bokad! Så glad! :)

Söndag

Dagarna rusar och det är redan söndag igen. Ny vecka i morgon. Låg kvar i sängen väldigt länge idag och kikade på gårdagens Melodifestival och ett Lyxfällan avsnitt. Nu har vi precis rensat lite på balkongen, då de skulle börja med renovering med start i morgon.

Igår var jag upp en sväng till Gränby, men där blev det inte mycket uträttat då smarta jag glömt både bankkort och legg. Så fick åka därifrån med endast ett par strumpbyxor. Åkte vidare till G-sunda där jag hämtade upp Mange som hade slutat jobba. Sen åkte vi och kikade på lite tapeter!






Kvällen tillbringades med fina flickor hemma och som avslutades på staden. Mötte upp Mange när jag skulle hem som också hade varit ute på stan. Trevlig kväll som vanligt! < 3

lördag 18 februari 2012

Sommar < 3

Lördag

Det blev pizza igår.. I min ensamhet ;). Min kväll spenderades framför tven och datorn. Mange kom hem efter nio någon gång, å då kikade vi lite på tv. Lugn fredagkväll med andra ord.

Vaknade runt åtta som vanligt i morse. Inte lätt att somna om då heller.. Men visst är det mysigt att ligga kvar i sängen och krama om älskling som ligger och snarkar..! Käkade frukost nyligen och nu har han precis dragit iväg på jobb! And here I am.

fredag 17 februari 2012

Bröllop 2009

Ensam hemma

Linnea och Tobias var här en snabbis, dom hade tydligen väldigt bråttom. Och Elin har åkt till Alunda oxå, så nu sitter jag här alldeles ensammen igen. Det är inte lätt eller.. Att vara mig ikväll. Undra vad man ska laga för middag till sig själv?!

Fredag

Idag har det varit en väldigt hektiskt dag på jobbet. Hann inte ta rast men kunde i alla fall gå en halvtimme tidigare då.. Så illa att jag till och med glömde bort en tant..! Men det gick ju som tur var bra ändå!! Eftersom att jag inte hann få någon lunch så stannade jag på Willys och köpte en engångsportion på vägen hem. Men fy så äckligt den smakade, inge vidare alls!

Nu sitter jag här (som vanligt), köket ser förjävligt ut men orkar inte ta tag i röran. Mange ska jobba hela kvällen som vanligt. Kanske att syster skulle komma förbi! Hoppas, så jag slipper vara själv. Det är så himla tråkigt!

Nä kolla Elsas Värld kanske.. Så man kan få sig ett gott skratt! xD

Brudmys!


Det blev fiskpinnar och strips till middag igår för oss brudar. Medan Mange var ut på annat håll. Sen hade Elin laddat ner Mästerkatten i stövlar som vi kikade på. Sååå söööt haha! Till de satt vi med en varsin skål fruktsallad!! :)

torsdag 16 februari 2012

Laga mat?

Nä, dax att börja med nått käk kanske. Undra vad man ska hitta på ja ?!?

Kärlek är att hålla dig i handen.
Kärlek är att vilja vara dig nära.
Kärlek är att älska dig.
Kärlek är känslan av att aldrig vilja mista dig.
Jag älskar dig min finaste.
Du & jag mot världen - Nu och föralltid.

Mysig tjej

Ibland på hennes villkor..

Härliga vinter


Så härligt med frisk luft! Nu kyler det bra mot benen och ansiktet är bra rödmosigt. En skön känsla.

En vanlig dag, precis som alla andra .


Ätit frukot - gröt som vanligt. Jag tröttnar aldrig. Eller? Jo ibland, men det är nyttigt och så är det. Myskläderna på och nu tänkte jag traska ut på en promenad i det härliga vintervädret. Det ser ut som att det är bra plogat idag i alla fall så, bäst att passa på!

Renovering .

Nu händer det grejer utanför vårt sovrumsfönster. Ställningarna är på plats, plankerna är på plats. Och en annan håller på flyttar ser jag.

Från och med den 20 februari skulle de börja med rivning av balkonger, schaktning och montering av isolering som vi fick hem en lapp om för ett tag sen. Känns ju inte allt för roligt att bo i ett inplastat hus. Men Men !!

onsdag 15 februari 2012

Förväntansfull..!

Mysig kväll även idag! Jag traskade ner mot staden där jag mötte upp gubben utanför Handelsbanken innan vi skulle på ett avtalat möte. Efter en väldigt spännande aktivitet(!) så blev det resturangbesök även idag. Firade på Refiffi med en varsin tallrik Carbonara!! < 3

Varför kom det så mycket snö?

Idag ogillar jag vädret. I morse när jag skulle cykla till jobbet var det knappt plogat och jag fick gå på flera stället. Det gick lixom inte att cykla, så idag var det riktigt jobbigt att jobba. Eftersom att det tar sån tid och ta sig mellan brukarna ode. Men men förutom det så flöt det ju på som vanligt.
Men säger bara det.. Ploga bättre...!! Tänk på dem som jobbar inom htj. Haha. Annars gör det mig egentligen inte så mycket att det kommit mer snö. Det kommer ju ändå försvinna om inte allt för länge. Våren är ju snart här så!! Å de ser jag verkligen fram emot !! =)

Alla < 3 Dag !

Jag och älskling hade en dundermysig kväll igår på ALLA HJÄRTANS DAG! Överdrivet tycker många, men jag hör dock inte till den skalan. Jag tycker att det är viktigt att man ska unna sig lite tid tillsammans, och göra någonting. Det behöver man, om inte för förhållandets skull. Ibland behöver man piffa till det lite extra i vardagen och bara vara med varandra, och göra någotning kul för engångs skull!
När han kom hem igår från jobbet så överaskade han med en ros och godishjärtan sötnosen min! Jag hade köpt en skjorta i present till honom (den han har på bilderna)! Han blev så glad så! :) Senare på eftermiddan/kvällen tog vi en promenad ner till stan där vi käkade på Kina - resurang! Det är ju alltid lika gott! :) För att beskriva det hela kort, en väldigt lyckad kväll tillsammans med min kärlek.
Jag älskar dig Magnus Berggren < 3