tisdag 29 november 2011

Jag älskar dig

Thailand nästa!



Resväskorna står redo i hallen. Och jaa jag tror vi är redo för att bege oss mot Arlanda där vi ska ta flyget mot Thailand, Phuket, Patong! =)


Fick veta att jag klarade tentan igår och det kunde ju inte komma i bättre läge. Så nu känns det verkligen som att jag kan slappna av lite, med tanke på allt annat plugg som jag haft dåligt samvete över. Men nu tänker jag ta 2 veckors semester och bara njuta av livet!!


Ha det så underbart här hemma i Sverige så ska jag ha det lika underbart (om inte bättre) i varmare land!! :D

måndag 28 november 2011

Mohhaha

Helgen!

Måndag igen då! Idag har jag jobbat till 12. Nu sitter jag här och inväntar att jag ska dra mig ner på staden där vi ska växla pengar och jag tänkte även hinna med att träna innan det är dags att dra hem och packa! Har börjat packa lite grann men så svårt att packa så lite som möjligt men ändå så mycket att det räcker för två veckor. Svårt det där.

Helgen: Dålig på att uppdatera nu under helgen. Men har hunnit med att både stressa och slappa, allt i ett lixom.

I fredags jobade jag först till 13. Sen hade jag en tanke på en massa saker som jag skulle hinna med innan jag och syster skulle åka iväg. Dock hann jag inte ens med hälften. En sväng på Gränby blev det där jag fyndade lite kläder, även en sväng på systemet och sen efter det var det bara hem och svida om. Linnea hann hem en snabbis och ta en dusch. Vi hann hör och häpnad med 16,43 tåget till Upplands Väsby, sen mot Östertälje. Den där resan kändes som en lång EVIGHET kan jag lova.

Vi skulle fira Cissi som fyllde 28 år, riktigt trevligt var det!! Slutade med en kväll på stan i Södertälje och natten blev lång. Sov aldrig utan vi satt uppe tills klockan va nio? För då kom Angelicas pappa och lämnade deras urgulliga supersöta lilla hundvalp! Och vi fick stjuss till tåget. En lång men väldigt värd natt. Men den där tågresan hem skulle ju kunnat gjorts ogjord.. Ett stopp i Karlberg av vissa specifika själ ;) HAHA

Lördagen spenderades hemma med Mange och syster. Twilight del 3 !! Vill se 4 igen nu !! (: Sen igår så tränade först jag och Mange på förmiddan (eller ja han jobbade samtidigt). Sen så handlade vi lite och var en sväng till det där Lager 157 och kikade lite. Sen på kvällen julpyntades det och packades en del!

torsdag 24 november 2011

Älskar dig gubben!

Vad gjorde jag då?

Klockan har redan hunnit med att bli åtta och vad har jag lyckats hunnit med sedan sista uppdaten då?

Drog som sagt ner till stan by my self, där jag kikade runt på lite möjliga altenativ tills i morgon. Köpte dock inget då löningen inte kommer förän i morgon. Den är minst sagt efterlängtad!

Tränade som planerat och det kändes så bra efteråt! Innan jag cyklade hem stannade jag även till på Solpalatset och körde en snabb solning. Inte länge alls så det syns knappast någon skillnad men det känns i alla fall bättre på nått sätt. Vill ju inte lägga mig på playan och se ut som ett blekt spöke. Inte för att det verkar som att vi kommer att få så mycket sol därborta tyvärr.Det står att det bara ska vara en massa regn. =( Huuuu hoppas innerligt att det vänder !! VILL JU BLI BRUN LIXOM !!!

Torsdag

Precis kommit hem från jobbet. Slutade egentligen klockan 14 men hoppade över rasten så jag kunde gå en timme tidigare istället. Rätt skönt. Tänkte göra samma sak i morgon typ.

Eftermiddagens planer var väl att försöka hinna med att träna. Antar att jag får göra det själv då Mange jobbar hela dan som vanligt. Eller han ska jobba kväll och tror han skulle träna också med killen han är med. Men de tränar ju på Friskis och jag på Actic, så inget sällskap där inte. Huuu stackars mig. På tal om en annan sak så har jag ju lagt om mitt träningsshema lite granna, igår när jag tränade körde jag cykling 15 först och sen löpbandet 20 och mer varierat, sen gymmet som vanligt. Tror att jag behöver med varierad träning och inte så enformigt som jag kört nu i flera års tid. Så vi får väl se om det märks nån skillnad om ett tag.

Igår så pluggade vi engelska på förmiddan, gick väl hyfsat. Sen drog jag iväg på seminarium och tränade som sagt efter det med Mange. När jag kom hem tog jag en snabbdusch och sedan drog jag och Elin iväg till Blåsens som sagt eftersom att vi inte hade boken. Det var ju dock ingen höjdare då det var hur drygt som helst att sitta och översätta/ skriva av texten. Vi blev nog inte så mycket klokare idet tyvärr.. Så vi drog till Willys och köpte frukt istället. Sen var det middag / fruktsallads kväll framför finalen av Bonde Söker fru och sista avsnittet av Bron!!! Som btw slutade så sorgligt. Jag drömde inatt om stackars August :(. Haha.

tisdag 22 november 2011

Film



Imorgon är tanken att gå upp tidigt, senast när Elin kommer hem som jag antar är mellan 07,30-08,00. För vi ska engelskaplugga då! Lite knepigt är dock att vi inte har engelskaboken som vi måste ha till ett flertal uppgifter. Så vi kanske måste åka till Blåsenshus och sitta där eller nått.

Jag har seminarium 13-15 och ska träffa gruppen runt 12 för lite små förberedelser. Skulle gärna vilja hinna träna i morgon också. Var ju ett par dagar sen nu.. Hmm får hoppas att jag hinner med det efter seminariumet kanske!

Nu har vi precis käkat klart. Det vart bacon och makaroner! Riktigt gott :) Igår tittade jag på den första Twilight filmen, Mange också till en början men han somna. Hmm som vanligt haha. Inte ofta vi kan titta klart på en HEL film tillsammans. Men iaf, så tänkte vi göra ett försök idag och fortsätta att kika på serien Twilight. Idag får det bli andra filmen. JAG BARA ÄLSKAR TWILIGHT SERIEN !!!

Längtan

Längtan är väldigt stor just nu :(

7 dagar kvar..

LÄNGTAR !!

Tidigare iår! =)

Pluggdag

Min tanke var att jag skulle gå upp tidigt för att plugga engelskan. Så blev dock inte fallet, då jag vaknade typ halv elva! Hoo snacka om att sova länge. Sen tog det ett tag innan jag började med engelskan, fastnade lite på fb. Men har i alla fall använt hela min eftermiddag fram tills nu med att göra en uppgift i uppdrag 3. Fattade först ingenting av den och är fortfarande osäker på om jag verkligen gjort rätt. Men men det är bara att hoppas på det bästa. Nu orkar jag inte göra om den alf.

Läste precis ett mail från en lärare som jag haft på min distanskurs Små barns samspel och utveckling som slutade för några veckor sen. Nu är jag examinerad med ett G på kursen. Känns så otroligt jävla bra! Lite studiepoäng för mödan..! Finaly. Nu inväntas bara två tentaresultat på de två salstentorna som jag gjort i Sociologin. Hoppas att jag hinner få dem innan jag åker. Skulle vara jävligt skönt att få veta så man kan antingen slappna av eller förbereda sig på omtenta osv.


Fick också ett besked idag från en annan lärare om att jag kommer att missa en heldel i nästa (den sista) delkursen i Sociologin pga att jag är borta då.. Kändes ju inte så kul, dessutom skulle jag inte få veta vilken studiegrupp jag kommer att tillhöra förän kursen har startat, alltså när jag redan har åkt. Jag som gärna hade velat prata med min grupp innan och checkat om det gick att lösa på nått sätt. Men men.


Jahaja, Mange är och jobbar (som vanligt) och jag tänkte nog ta och börja med middagen nu. Så den är klar lagom tills han kommer hem. Hatar att behöva äta ensam. Det är inget vidare kul, roligare med sällskap ju! =)

måndag 21 november 2011

Malin < 3 Magnus

Måndag

Sov till typ nio idag. Såå skönt men kan ändå säga att det var svårt att komma upp ur sängen. Snoozade ett bra tag. Sen var det bara att rusa upp och ta tag i studierna. Jag skulle nämligen komma på två påståenden till vår enkät i skolan. Klockan 11,30 träffade jag gruppen då vi satt ihop hela vår enkät och runt två var vi klara.

Då käkade jag en halv matlåda som jag tagit med mig och efter det satte jag mig i biblioteket och läste lite innan vi skulle spela in film. Vid fyra började vi spela in och Lars en lärare föreläste om bland annat hur man ska göra för att få VG på en tenta.

Kom hem för ett tag sen, har precis käkat sen middag (tonfiskröra och pasta) tillsammans med Elin! Nu kom preci Mange inrusandes och stolt över att han sett André på station och suttit bredvid honom! hhaha :D

Nu ska jag bara slappa, kolla på film kanske.

söndag 20 november 2011

Söndag

Denna söndag har bestått av en riktig städ/ tvättdag, vilket var typ år och dar sen sist! Så duktiga vi har varit. Sen passade vi på att förnya lite i vardagsrummet. Alltid kul med förändring ju! Vi skulle ha tränat idag oxå egentligen men det hanns inte med. Städningen tog typ halva dan haha. Då förmiddagen gick åt till att jag och karln kikade på Bron. En dansk/ svensk serie som går på Svt som är rikigt bra.

Nu har vi precis käkat klyftpotatis och korv och ska kila iväg till Willys och handla lite.




Läste precis att Lasse Brandeby hade gått bort inatt. Trist trist! =/

lördag 19 november 2011

Lördag

Kom hem från Vholma för ett tag sen. Varit och firat Thessan med tjejerna. Riktigt mysigt och god fika på de ;) Ikväll blir det en lugn hemmakväll tillsammans med min karl. Det var tanken iaf. Skönt att för omväxlingens skull ta det lugnt en smula. Jag och min kropp behöver verkligen vila från spriten ett tag. Det värsta är ju att det sätter sig på kilorna på engång och det måste det bli ändring på IGEN! Jag har klarat det förut så visst fan kan jag klara det igen. Mitt *nya nyttiga liv* började förra söndagen. No more chips/ godis.

Fick tillbaka engelska uppdraget vilket jag fick Godkänt på! SKÖÖNT. 2/5 + examination är nu avklarat.

Igår då var jag ut till Dalby och umgicks med min käre vän, vilket var alldeles för länge sen sist! Sen på kvällen mös jag med gubben min till Idol och Hallenius Hörna! :)

torsdag 17 november 2011

Twilight Breaking Dawn Official Trailer 2011 Part 1

12 dagar kvar..

Senaste tiden i bild

Uppdate

Nuså tänkte jag att jag skulle bli bättre på detta. Vad gäller att uppdatera mig här då det inte tycks ha gått så bra den senaste tiden. Allt pågrund av en massa PLUGG. Jag funderar på om jag har tagit mitt lite vatten över huvudet denna termin kanske. Det kanske var aningen för mycket med 30 hp + 7,5 hp + Engelska B SAMTIDIGT. Kan ju säga att jag för tillfället inväntar 3 tentaresultat och på ytligare ett engelska uppdrag.

Nu är jag i alla fall lite ledig som tur är. En ledig helg framför mig oxå! Skööönt. Eller ledig och ledig, visst har jag lite som jag behöver göra på studiefronten meeen. Jag och Linnea skulle ha åkt på ett statistjobb me på lördag egentligen men hann tydligen svara försent så det hann bli fullt tyvärr. Får nöja mig med statistjobbet på skolan på måndag istället. :)

Igår såg jag och Mange på Twilight - Breaking Dawn del 1 på bio. Den släpptes igår så lovar att det var en hel del fans där ;) Sjuuuukt bra. Jag har blivit helt nerkärad tror jag, skulle lätt kunna gå och se den redan ikväll igen. Längtar till sista delen kommer ut men det är sjukt att man ska behöva vänta ett helt år när det för den delen redan är inspelat FAAAAAN.

onsdag 9 november 2011

Ge mig.. Lite ledighet

Ge mig lite ledig tid tack. Fy så jag inte har tid att sitta här och uppdatera vad jag håller på med. Men som ni kanske anar så är jag fortfarande helt och hållet nere i mina studier fortfarande. Det verkar lixom aldrig ta slut, så fort man är klar med en uppgift så kommer det någonting nytt. Men visserligen låter det ganska så logiskt va?

Lämnade in två slutupgifter i min ena kurs i måndags har sedan dess sysslar med tentaplugg till min omtenta som jag har på lördag. Dessutom lagt ner tid på min nuvarande delkurs + engelskaplugget tillsammans med Elin. Den satt vi en del med idag, vart väl nästan klar med första uppgiften. Skönt.

Nåja, jag ska ju hinna med och ha lite fritid oxå. Som på fredag så drar jag och sambo Magnus till Gävle där vi ska infinna oss för att kolla på IDOL live som Mange gav mig i födelsedagspresent. As kul ju ;)

Nåja snart är det JUL och då kansk man får vila ut lite ;) Jag ser mycket fram emot att denna termin ska vara över i alla fall.. och ni behöver nog inte fråga mig varför.. I morgon ska jag träffa Rebecka på eko 9,45 för tentastudier. Som tur var så var man ju inte ensam om att inte klara den första tentan.

tisdag 1 november 2011

Detta får mig att le STORT ;)

Tisdag

Denna dag har bestått av en massa telefonsamtal och en föreläsning på eftermiddagen. Livet känns som en riktig bergodalbana just nu. Massa stress hit och dit och samtidigt mitt upp i all denna stress så känns det som att min vilja inte riktigt är medveten om vad det är jag egentligen vill med saker och ting. Det känns som att jag bara flyter med lixom.

Till råga på allt så har vi ställt tillbaka klockan en timme nu i söndags. Vilket gör att det blir mörkt typ fem på eftermiddagen. Helt sjukt tåkigt! Jag tror nästan att det är natt ute just nu när jag kikar ut genom fönstret.. JUST SÅ BORING!

Sen har vi ju Thailand då som jag drar till om drygt en månad. Som för tillfället inte alls kan glädja mig på samma sätt som det gjorde för ett tag sen. Dels för allt plugg som hänger över mig och paniken över hur mycket jag faktiskt kommer att missa. Bara en oläglighet i mitt liv just nu. Men å andra sidan så tror jag inte att jag kommer att tänka så när jag väl är där. Då kommer jag troligtvis bara njuta av tillvaron och värmen.

I morgon i alla fall så ska jag jobba på förmiddan och sen på eftermiddan så åker jag och Mange till Stockholm. Vi ska sitta publik på Hallenius Hörna, vilket faktiskt ska bli riktigt roligt! Älskar det programmet! Hoppas bara inte att man kommer råka skratta så högt att det hörs i tven ;) Sen på torsdag så ska jag nog troligen åka till Stockholm igen för ett statistjobb. Hoppas bara på att man kan ragga upp nån som vill följa med!? ;) Inte så roligt att åka själv kanske.

Det var ju Halloween i helgen som var och då klädde vi ut oss föresten! Lite småkul sådär ;)