tisdag 31 maj 2011

Vart tog tiden vägen?

Tiden går så himla fort. Det är inte klokt egentligen, man kan ju undra vart tiden tar vägen? Gör man någonting vettigt av den kan man fråga sig? I morgon är det redan den 1 juni. Alltså första dagen på sommarmånaderna. Hör ni!! Redan SOMMAR det är helt sjukt !!

Allt jag känner för just nu är ingenting annat än att vara ledig, njuta av värmen, sommaren. Få känna sig fri från alla måsten! Bara njuta av livet! Tänk om det vore så lätt..! Visst får man väl en sådan stund lite då och då men inte tillräckligt. Inte så mycket som man skulle vilja, så mycket som man skulle behöva. Allt handlar ju bara om pengar, det är ju dem som styr. Som styr ens liv, som bestämmer ja egentligen allt.

< 3

Våra små missar som har blivit sååå stora nu..!

Tisdag

Jobbat 7,30-15. Sagt till om att lönespecen inte stämde och att jag hade fått för lite lön! Fick sommarshemat men det stämde inte heller. Hon hade skrivit att jag skulle jobba en vecka som jag redan sagt till om att jag inte kunde. Snurrig tant det där tror jag! Så nu skulle hon kolla över det tills nästa gång jag jobbar. Så vi får väl se om jag blir nöjd eller inte!! ;)

Kom hem efter 15 och då lagade Mange middag och jag stod för diskningen. Vi har från och med denna vecka bestämmt att vi ska ha diskdagar. Så att alla drar sitt strå till stacken.. Då vi inte är bara 2 som bor här längre.. ;) Så alltså var det min dag idag och nu blänker det skinande rent i köket!

Sen åkte vi till Elgiganten och hämtade ut vår data som vart på reparation en tid nu. Till min stora lycka hade ingenting försvunnit !! Hapy face !! Så nu äntligen kan vi ha en varsin data igen.. haha (:

måndag 30 maj 2011

Random bilder från i helgen

Måndag

Idag vaknade jag efter 11, det blev alldeles för lång sovmorgon. Eftersom jag hade en hel del planerat som jag hade tänkt att jag skulle hinna med innan jag skulle träffa Bella som kom strax före 12. Men så blev ju inte fallet tyvärr så det var bara till att hoppa in i duschen och fixa sig!

Vi gick ner på stan där vi mötte upp Jossie och söta Milton. Vi köpte med oss smarris Cupidosallad och satte oss och mös i stadsparken i det härliga vädret med deras sockersöta små pojkar! Efteråt drog vi upp på stan igen och kikade runt lite grann! Hur mysig dag som helst!


Nu har vi precis käkat middag som bestod av pannkakor sylt och glass, och kvällen blir nu inget annat än lugn och skön..!

söndag 29 maj 2011

BB - finalen

Någon som vet hur man får tag på biljetter till BB - finalen?? Jag hittar ingenstans!!

Norge tripp

Nu antar jag att ni vill veta hur min helg i Norge har varit. Och jag kan inget annat säga än att den var underbar..!

Jag och Semlan satte oss på tåget mot Oslo i torsdags morse och en sådär sju timmar senare var vi framme i den vackra staden, där vi möttes upp av Elin! Vi tog oss hem till deras lägenhet och senare taggade vi om för utgång! Lyckad kväll i regnet och i fredags så gick vi brudar runt på staden och kikade. Det vart en del shopping och vi bara njöt av vår vistelse innan vi laddade om inför ännu en partykväll! En kväll som blev en lång natt och morgon då vi råkade ut för ett litet mission. Men vi fick i alla fall några timmars sömn på morgonkvisten sådär ;). Men när vi vaknade så var det i stort sett bara till att packa ihop våra väskor igen och resa hemåt mot Sverige. Tiden går fort när man har roligt som man brukar säga, och tyvärr så gick det alldeles för fort! Men det var otroligt roligt och så mysig stad! :D

Bilder kommer..!!

Mors dag

Seg dag som fan! Inte riktig utvilad efter helgens bravader än. Men vi tog oss ut till Österby på eftermiddagen för att fira mors dag i alla fall. Där även brosan och familjen var och vi blev bjudna på grillat! Riktig myys söndag med andra ord! < 3

Söndag

Dåså befinner man sig på hemmaplan igen efter en sjukt nice helg i Oslo hos finaste vännen. Vi anlände till Uppsala strax efter 12 igår och då kan jag lova att man var helt utmattad av trötthet. Så det var skönt att komma hem och inatt kan jag lova att jag har sovit ut..!!

Det första jag märker när jag kommer hem var hur stora mina små bebisar har blivit. Lixom jag har varit borta i två dagar och jag såg en stor skillnad. Fan vad fort det går! Helt sjukt!

Tänkte att jag skulle berätta mer om den fartfyllda helgen sen, men nu ska jag krypa ner hos Älskling och kika på lite missade BB avsnitt! :)

torsdag 26 maj 2011

Mot Oslo!

Nu är allting packat och klart. Nu sitter jag här och väntar på att Semlan ska komma och hämta upp mig och sen bär det av mot tåget och Norge. Så spänd, haha det känns lite som att man ska utomlands. Visserligen är det precis vart vi ska, men jag menar mer som på solsemester och så..!

Igår tog jag mig en joggingvända för första gången i år, och det kändes faktiskt sjukt bra.

På återseende gott folk! Simma lugnt! :)

onsdag 25 maj 2011

Onsdag

Kom precis hem från jobbet och ni alla vet ju vad det är för väder även idag?!?! Jo såklart.. BLÅSIGT!! Fyyyy och usch!! Skönt att slippa arbeta nu i några dagar så tycker jag att det ska ha slutat att blåsa så mycket som det gör tills på tisdag då jag ska tillbaka till jobbet igen. Tack! :)

Nu tänkte jag att jag ska gå ut till förådet och hämta in min lilla resväska och kanske börja packa! Jag som vanligt alltid ute i sista minuten när det gäller sånt! ;) Jag vet inte varför men jag packar nog bäst under stress.. Likaså som jag pluggar bäst under stress.. haha!

Jag ska hinna med att åka upp en sväng till Gränby oxå tänkte jag & även lite träning om så hinns med. Så denna dag är så gott som fullspäckad! ;)

tisdag 24 maj 2011

65 års kalas

Syster och jag kom precis hem från Börje och hela (halva) tjocka släkten. Jätte kul att träffa fastrarna och bli uppdaterad sådär. Jag hoppas på att få träffa kusinerna och kusinbarnen ute på Gräsö i sommar! Det var ju fööör länge sen! Fick en smärre chock när Lillemor berättade att lilla Viktoria (kusinbarnet) ska fylla 13 år i år! Galet vad tiden rullar alltså! Det är när man hör sånt som man inser hur gammal man själv har blivit.. haha! ;)

Nu ska jag ladda upp nya tag inför morgondagens arbete. Sista dagen innan jag får några dagars ledighet. Vi som ska ut och resa då minsann, hela vägen bort till Oslo! Som ska bli så kul!! :D

Tisdag

Ännu en dag på jobbet. Slutade 13 idag sen cyklade jag hem i motvinden (även idag). Blivit en aning less på detta blåsiga väder! Kan det på riktigt ALDRIG sluta??

Som sagt kom tillslut hem i alla fall och då kastade jag i mig lite lunch för att sedan cykla ner mot stan där jag hade tid hos Synsam. Det hade blivit ett litet missförstånd och därför kunde jag inte göra det som var tänkt att jag skulle göra. Men nu så behöver jag i alla fall inte gå dit mer på ett bra tag såvida jag inte känner för att jag behöver byta styrka. Vilket jag i dagsläget inte känner riktigt behov för. Så det är sååå skönt!! :D FINALY!

Nu ska jag göra mig i ordning innan mamma och pappa kommer och hämtar upp oss. För vi ska nämligen åka ut till Börje och fira min faster som fyller pension idag. Alltså 65 hela år! :) Det ska bli trevligt eftersom att det inte är varje dag man träffar släkten över huvudtaget. Blir ju kanske nån gång om året sådär..!

Drar ner på stan!

måndag 23 maj 2011

En dag på jobbet, i charken!

Måndag

Jobbat 07,30-15. Sen cyklade jag hem i den förbannade motvinden och lyckades tillslut ta mig enda hem.. ;) En aning irritation över hur mycket det blåst ute de senaste dagarna. Man tror att det ska vara soligt och fint men nej inte alls istället är det världens blåsväder så man håller på blåsa bort.. Grr!

Tagit det lugnt nu på eftermiddagen, ägnat lite tid på att förnya och sätta in annonser på katterna. Har fått en liten nojja över att vi inte ska få dem sålda. Vilket jag verkligen hoppas på att vi kommer att få, för annars blir det inte roligt. 4 stycken katter i våran lägenhet?!! Huamig! Hur ska det sluta lixom?

Vi ville ju prova på hur det var att ta kattungar vilket var en liten upplevelse, men slutar det så här så vette fan om det var värt det. Haha. Vi får väl se! ;)

söndag 22 maj 2011

Sweet

Mästerkocken själv

Härlig dag!

Vilken härlig söndag! Kom precis hem från ett skönt svettigt träningspass. Det var år och dar sen sist som sagt och det kändes verkligen i hela kroppen. Nu så här efteråt känns mina ben som rena sladdersakerna och man kan ju undra vem som kommer att ha träningsverk i morgon.. Hmm om inte jag!?!

Före träningen var jag och Mange svirade runt som vanligt. Det vart först en sväng till IKEA där vi köpte lite nödvändiga saker till hemmet. Sen en snabbis in på City Gross och vi hann även med en vända på Elgiganten där man kan gå och drömma sig bort.. :)

Nu tänkte jag ta tag i dagens middag. Jag tänkte att det skulle bli fiskpinnar och mos idag och det brukar ju jag få stå för.. Så dags att sätta igång kanske!

Söndag - Veckoslut

Så vaknar man upp och det är åter söndag igen! Typiskt att helgen ska gå så fort.. För nu har jag tre dagars arbete framför mig innan jag får lite "semster" igen då! :)

Igår eftermiddag åkte vi upp en sväng till Gränby oxå, passade på att hälsa på syster som jobbade bakom charken. På kvällningen lagade vi middag som bestod av hemmagjorda klyftpotatis och korv! Sen vart det en sooft lugn hemmakväll, vi såg bland annat på filmen Thor! :)

Idag då tänkte jag passa på att röjja undan lite grann här hemma då jag är ledig. Det ser ut som ett rövarbo om man får uttrycka sig som så.. ! Sen kanske jag ska ta och rycka upp mig och ta tag i träningen igen. Och fråga mig INTE hur länge sen det var sist tack!! Grr på mig!

lördag 21 maj 2011

Inna - Amazing



Tillbringat förmiddagen på staden med älsklingen min. Mycket trevligt!

Lördag

Vaknade vääääldigt tidigt idag och försökte verkligen somna om och jag tror att jag lyckades nån gång med efter att jag vaknat sista gången klockan åtta så gick det inte längre. Bara för att man är van att gå upp tidigt så blir det svårt att kunna sova ut.

Nuså är i alla fall hela familjen vakna och även mina småttingar som inte gör annat än att springer runt och busar med varandra < 3

Frukost nu då kanske.. !

Fredagskväll

Nu kan jag lova att ögonen mina håller på att slockna minsann. Har man gått upp tidigt hela veckan så har man och det ger resultat så här på fredagskvällen. Speciellt om man tillbringar den framför bioduken i mörkret. Då kan jag garantera er att jag hade svårt att hålla upp mina blå under hela filmen. Men jag försökte och tog igenom mig den utan att somna som tur var (slummrade bara några gånger)!




Vi drog ner på stan runt halv åtta och gick först och hämtade ut biljetterna innan vi bestämmde oss för vart vi skulle äta. Det var så fullt överallt så tillslut så blev det gamla hederliga kinamat! Alltid lika gott och lika mätta blev vi som vanligt!




Efter middagen gick vi till Spegeln där Pirates of the Caribbean 4 skulle gå! Jag vet inte riktigt vad jag tyckte om den egentligen. Alltså den var ju bra, helt klart! Filmer med Johnny Depp är (nästan) alltid bra och jag älskar dessa filmer. Det som drog ner det hela det var ju helt klart för att det inte riktigt var samma handling och inte samma gamla skådisar. Saknade Orlando Bloom och Keira Knightley helt klart..!

fredag 20 maj 2011

Biomys med babe



Ikväll ska jag och Älskling gå och se denna film i biomörkret! (: Myyys < 3

Äkta flashback från förra sommaren!


Slorslagen låt sommaren 2010 ! (:

Freeedag - Yeyy!

Kom hem från tha work för ett tag sen. Slutade egentligen 15 men tog halvrast så smet hemmåt vid halv istället. Äntligeeeeen helg! Två dagars ledighet framför mig nu, så efterlängtat! Sen jobba igen tre dagar och sen drar vi!! Som jag längtat efter detta! Ska bli sjukt kul och som jag saknat!("v")!!

Nu håller Mange på donar med tvätten, hemmafrun min! ;) Sen ska vi åka iväg till Elgiganten och lämna in både den trasiga datorn och även vår utskrivare som inte fungerat på ett tag nu! Så kan jag inte annat göra än att hålla tummarna på att inte allting har försvunnit på datan.. Alla mina fina minnen.. :( Då blir jag ledsen i ögat!

Sen får vi se vad kvällen bjuder på!!

Mina små änglar!



torsdag 19 maj 2011

Torsdag - Happy face!

Dagarna bara rullar på och det står inte på förän det nalkas helg igen! Idag har jag tillbringat ännu en dag på arbetet och slutade klockan 15. Sooft härlig dag, Härlig härligt!




Och när jag kom hem fick jag veta världens bästa nyhet!! Kan inte vara annat än glad just nu!! :D Jippihooo. Blir inte ledsnare heller av att mina små snuttiga bäbisar håller på växer för fullt och springer omkring här hemma som aldrig förr. De busar med varandra och är bara för söta! Vi har nu oxå ställt fram en toalett till dem och en liten skål med ersättningsmjölk som vi försöker lära upp dem med, och idag kissade ena kisselissen för första gången i toaletten! Så duktiga dom är! :D

Nu nalkas det middag här hemma på Strindbergsgatan..! Älskling håller på att tillaga kyckling och ris mumma! (:

onsdag 18 maj 2011

Fruktsallad & PB!

Olaalaaa

Onsdag

Jobbat idag med 07,30-12,30. Soooft dag! Meen klart att det alltid ska vara någonting som fuckar för en.. När jag kommer hem så fungerar inte datan. Tror ni inte att jag har ALLA min bilder på den eller??!!! Och då menar jag verkligen ALLA!! Och ni som känner mig vet hur jag blir om mina bilder försvinner, det är typ mitt liv. Knäpper ju typ alltid kort och har en massa där! :( Hoppas Hoppas nu alltså på att inte allting har försvunnit när vi måste lämna in den. Jag håller alla tummar jag kan på att de inte gjort det! Annars blir jag ledsen i ögat! :`(

Mange jobbar till 16 idag och jag tänkte väl förbereda lite käk tills dess kanske. Och även passa på att njuta lite i grann i solen på balkongen (om den nu är kvar)!

tisdag 17 maj 2011

Bajen - Västerås


Happy face!

Glada nyheter! Malin får använda lincer igen wihooo! Precis alldeles lagom till sommaren då jag ska ha solbrilloooooor det kan ni lita på ! (Y)

Tisdag

Tillbaka på jobbet igen efter en veckas uppehåll. Slutade 12,30 och dagen har flytit på bra. När jag kom hem hade Mange lagat iordning fiskpinnar och mos till mig! Sötnöten där!

Nu skall vi strax bege oss ut i blåsten igen och cykla ner mot staden. Då jag ska tillbaka till Synsam igen och kolla om allting ser bra ut idag! Och jag gör inget annat än att håller tummarna för mig själv!! Detta kan vara slutet för min glasögonkarriär wihoooooow om så é! :D

Mange kom med glada nyheter idag om att han hade fått jobb! Nu tänker väl alla men har inte han redan sådär en hundra olika jobb redan.. Haha jo visst har han det.. ;) Men det han har fått nu är en tjänst på en förskola i höst på 50% här inne i stan. Då han ska plugga 50% och alltså kommer att jobba resterande! Och det är ju verkligen toppen!! :D Så slipper han pendla ut till Österby oxå, där han skulle ha jobbat de 50% i höst egentligen.

måndag 16 maj 2011

Lasagnen står i ugnen!

Vårdcentralen

Dåså då har jag tagit blodprov mot allergier. Jag fick ett nässpray utskrivet i alla fall eftersom att jag var svullen i höger näsa. Han sa oxå att jag kunde prova receptfria läkemedel från apoteket.

Sen frågade jag angående min svullna hals och oj vilket pådrag det blev då.. Hahha. Enligt de två läkarna som inspekterade mig konctaterade att jag garanterat hade struma. Även fast jag var där för ett år sedan och tog prover mot det och de var helt normala, så sa de att det inte syntes ibland tydligen. Jag fattade inte rikigt vad de skulle göra åt saken haha men vi får väl se om jag blir kontaktad senare kanske.

Allergiprover

Om en timme ska jag infinna mig på Liljeforstorgs vårdcentral och ta tester mot allergi. Så får vi se sen vad resultaten visar om jag har någon allergi eller inte, med tanke på min långvariga förkylning. Eller så om det inte visar någonting och jag bara har ett jävligt dåligt immunförsvar..! Det ska bli spännande att få veta..

Om det bara handlar om mitt värdelösa immunförsvar då blir det till att införskaffa en massa vitaminprodukter och dyligt..!

Me like alot! (:

Världens finaste kattungar!

JIPPI

Ett par glädjeskutt tagna här hemma i lägenheten! Som sagt så var jag hos Synsam alldeles nyss. Nu såg det bättre ut på ögonen.. På det högra ögat var dte knappt någonting alls kvar och på det vänstra så var det bara lite irriterat vilket kan ha och göra med att jag gnuggade en massa i det på vägen ner. För det kändes som att jag hade fått nått i ögat. Så med andra ord så fick jag en ny tid i morgon redan klockan 14. Då jag ska kolla en sista gång igen om allting är borta så kanske vi slipper skicka remissen till Läkarhuset !

Jag är sååå glad! Jag vill slippa använda glasögon och börja med mina lincer igen! Som jag väntat och längtat på detta!

Måndag

Det första jag gör när jag vaknar är att titta ut och dagens syn var inte allt för lockande. Mulet och dant! Usch riktigt boooring!

Nu har jag lite brådis sattsäga.. Ska vara nere hos Synsam om 40 minuter. Har bokad tid där klockan 10.45. Så jag lär ju sätta på ett kål.. PÅ ÅTERSEENDE MINA VÄNNER !

söndag 15 maj 2011

Dagen i bild



BB - LIVE

Dessa eviga söndagar framför datan och BB - live sändningen! Och jag kan bara inte sluta att störa mig på Gurkan! Alltså ärligt så gör han ju inget annat än att tjura?! Kan karln inte bara ta sitt pick och pack och dra..! Morr! Dessutom bara för att han kallar alla andra idioter och tror sig själv vara vinnaren av hela rubbet.. Detta stör mig sjukt mycket !!

Dag i Stockholm

Vi har nu precis kommit hem från Stockholm och både jag och Mange är mer eller mindre som isbitar.. Kan ju lova att det inte var nått vidare uteväder idag heller.. Fyysatan så kallt det har varit! Mysa ner sig under en filt skulle verkligen inte vara helt fel..! :)

Som jag nämde tidigare så skulle jag och Älskling åka ända till Haninge för att hälsa på hans gammelmormor och även mormor. Vilket vi oxå gjorde, vi var framme strax efter 12 med en hel del byten från det ena tåget till det andra.. Haha, men tillslut var vi framme och allihopa var så hungriga så vi promenerade ner till centrumet i stort sett på engång. Där vi åt god lunch och hade det väldigt mysigt tillsammans!

Vid 15 tiden så var vi tvugna att bege oss med bussen mot Gullmarsplan och vår fotbollsmatch som började klockan 16. Det var ungefär 7450 i publiken och jag kan garantera att de övervägande var från hemmalaget! Riktigt ös med andra ord men ända skapligt städat! Vilket var tur eftersom vi stod i klacken.. Och där vill man inte hamna mitt i mellan nått bråk eller så..! Det var en bra match som slutade med vinst till Hammarby 3-1 !! :D

Söndag

Kul att det regnar ute när vi precis är påväg och ska åka till Stockholm. Fram med paraplyt, om vi hittar nått villsäga. Det blir till att åka kommunalt idag eftersom att vi ska in mitt i Stockholm osådär, tänkte först att vi skulle ta bilen men efter mycket övervägande så blir det kommunalt i alla fall. Först ska vi hälsa på Manges gammelmormor som bor i Haninge. Sist jag träffade henne var första året jag och Mange var tillsammans alltså sommaren 2006, då jag var 16 år. Så det var ett tag sen minsann.

Sen klockan 16 ska vi iväg på fotbollsmatch. Hammarby mot Västerås. Som ni kanske vet så ligger ju inte Hammarby uppe i allsvenskan längre haha! Så det där med derbyn är ju bara att drömma om.

Myssöndag helt enkelt! :)

Eurovision 2011 - Istället så vann denna låt!

Eurovision song contest



Så här bra som vi var iår var det många år sedan vi var sist! De senaste åren har ju varit katastof i svensk melodifestival historia!


Men iår så kom vi på tredje plats med snygga Saade!! :D Attans att Italien fick in sista 12an där för annars hade vi åtminstonde kommit tvåa. Det räckte tyvärr inte riktigt ända fram till första plats men vi var uppe på toppen flera gånger under kvällen! Minst sagt spännande kväll !!

lördag 14 maj 2011

Lördagsmys

Kom precis hem från en tripp med familjen. Vi var först till Rusta där jag fick min efterlängtade hårinpackning för endast 20 kronor! Den är verkligen att rekommendera även fast den kommer ja från just Rusta! ;) Sen tog vi en sväng in på Coop Extra där vi småhandlade lite.. Innan vi åkte hem igen drog vi en vända till Nåntuna där vi skulle visa Linnea hur det såg ut i vårt (förhoppningsvis) kommande bostadsområde! :)

Nu är det middags fix som står på shemat och dagen till ära så bjuds det på klyftpotatis och korv! Sen ikväll blir det mys till Eurovision song contest och det ska bli kul att se hur det går för vår Snygge Saade!! :D

Hungrig as hell. Men vad ska man äta?

Det är frågan de..

Svar på frågan: Det blidde en burk med annanas! (:

Bilder från igår

Fyllekäk..