onsdag 30 juni 2010

Heldag med pärlorna

Det blev en heldag kan man säga! Jag åkte iväg till Jula och mötte Semlan där vi köpte lite småprylar som vi skulle behöva till bilarna. Sen bar det av mot Maxi där Emelie skulle storhandla innan vi åkte ut till Dalby för att sätta igång! Klockan blev lite mer än vad vi hade tänkt att den skulle bli innan vi kom igång. Så vi började med att skrapa bort den gamla rosten vilket tog en hel del timmar, så vi delade upp arbetet istället och kommer därför att fixa resten på söndag. Men det blev verkligen skillnad, som man ser redan nu! :D

Bil-fixar-dag

Haha i morse försov sig Älskling en och en halvtimme, då kan ni tänka er vem som flög upp ur sängen! haha först trodde han att han bara hade försovit sig i en halvtimme och att klockan var 05,25 men i själva verket så var den 06,25.. ojoj, då vart det brådis för lille nutte!

En dag när jag i alla fall kunde somna om, fast visserligen tog det en liten stund men tillslut gick det! Så vaknade sådär snällt när klockan ringde nu klockan nio. Så nu är det dax för frulle och ska man ta på sig bikinin idag med? Det var ju sagt att det skulle vara fult väder idag, men när jag kikade ut verkade det som att solen var framme idag med. Vi får väl se man kan ju ta bikinin under kanske :D

Idag är det bildag. Emelie och jag ska fixa rosten på bilarna!! Det som jag sett fram emot nästan hela våren kan man väl säga ;) Har aldrig gjort det förut men tror att det inte kan va allt för kul ;P men vi är ju två så vi har ju varandra! :D

tisdag 29 juni 2010

Söta Hugo!

Åh jag måste bara lägga upp en liten bild på Bella och Jimmys nyfödda supersöta lilla Hugo som kom igår!

Berkinge!

Underbar dag i solen!

Idag har det varit en ritkigt härlig dag igen. Jag åkte ju som jag tidigare skrev ut till Österby och hämtade upp Linnea och Frida och innan vi begav oss mot Beringe så stannade vi på Hembageriet och köpte med oss varsin baugette till lunch. Det var mycket längre dit än jag hade tänkt att det skulle vara men väl framme la vi oss och stekte i solen! Underbart! Linnea och Frida köpte åkband så dom kunde åka vattenrutschkana och grejjer.. men jag nöjde mig med att bara bada jag ;)

Vid fyra tiden åkte vi hemåt och jag hämtade upp Mange på jobbet sen åkte vi hem till mamma och pappa och käkade lite middag innan vi åkte hem igen. Sen var det dax för träning ;) Så vi åkte till gymmet.. och fyyy så svetten rann på hela kroppen vill jag lova! Uschhhh.. Men det kändes så skönt efteråt, och jag kände mig så duktig eftersom de va så nära på att jag tänkte skippa träningen idag.. hade ingen direkt ork efter man legat i solen hela dagen. Men det var det värt att vi kom iväg i alla fall, stolt över mig själv.

Mot Berkinge!

Tyvärr så fick jag inte med mig några kompanjoner från staden, så resan ut till Österby blir lonely.. tråkigt nog. Men det får bli en trevlig dag med småtjejerna ;) Men massa sol och bad ska det vilket fall som helst bli!

Tisdagmorgon

Jäkla sol att lysa in! Det gör så att jag inte kan somna om på mornarna.. ligger och vänder och vrider men nej inte till någon lycka. Samma sak idag, så nu gav jag upp och satte mig framför datorn istället. Nu kommer jag säkert att somna när jag ligger och steker i solen senare idag.

För idag blir det nämligen utflykt till Berkinge! Där ska det solas och badas och bara njuta av sommaren!! Me like! Ska bara vänta på att Semlan ska komma hit sen drar vi till Österby och hämtar upp Linnea och Frida.

måndag 28 juni 2010

Måndag och semestervecka !

Idag spenderades förmiddagen med cykelletande tillsammans med Elin och Linnea. Vi vandrade runtom i staden utan lycka! Så otroligt svårt det ska vara att hitta en jäkla begagnad cykel, jag förstår inte! Tillslut gav vi upp och begav oss mot roligare ställen! Nämligen Fjällnora där vi spenderade resten av dagen med sol och bad! Nu är sommaren här. Sån otroligt skön känsla, jag bara älskart! :D



Åhh idag hände det jag väntat på hela våren ;) Bella och Jimmys pojke tittade ut! Två veckor förtidigt också! Jag längtar så tills jag får se den lille! Man blir som lite aviiiiiiss!! Jag vill oxå ha bebis :D

söndag 27 juni 2010

Natti

Nu känns det som riktig sommar :D:D Jag var nyss ute och skulle parka bilen sådär en kvart i elva på kvällen och jag gick ut i linne utan att frysa! Då kan man kalla att det är sommar :D Me like!

Ikväll har vi kikat på film här hemma, Valentines day blev det, opassande film såhär nu i sommaren haha men den va helt okej faktiskt! Och vi har även hunnit med lite städning också. Välbehövligt som alltid.

Men nu nalkas sängen, i morgon ska jag utnyttja min lediga dag till max! Upp i tid och möta Elin och syster strax före tio vid Vaksala och sedan bär det av mot cykelaffären. Vi är ute efter en varsin begagnad tantcykel. Verkligen behövligt när man bor i stan, det går ju så mycket snabbare än att gå och mycket mer ekonomiskt än att ta bilen. Vilket jag gör alldeles för ofta just nu. Lat och bekväm som man blivit. Illa.

Vilken miss!



Lyckat haha det där räckte ju verkligen :P Jag frågade killen i informationen hur mycket vi skulle behöva om vi skulle ha tre meter gånger 2 meter.. han ba det ska räcka med tre förpackningar varav en innehöll fyra plattor.. Det lät lite tyckte jag och han sa också det men han sa att det skulle stämma. Undra vart killen höll till på mattelektionerna :S haha




Söndag!

Imorse vaknade jag av en träningsugen Moafis ;) Så det vara bara till att käka lite frulle och springa ner i tvättstugan och lägga i tvätten och sen fara till gymmet. Där Moa och Niklas redan hade börjat springa! Idag kändes det rikitgt skönt, sprang 5 km på 33 minuter! Jobbigt under tiden men sen efteråt då känns det riktigt härligt! :D

Efter träningen åkte vi hem och duschade innan vi for iväg till IKEA, tanken var att vi skulle köpa trall-plattor till balkongen som jag tjatat om så länge! Och som det alltid blir när man är på IKEA att man hittar massa annat roligt också, så det blev en del småsaker till lägenheten. Men dock inga trall-plattor, de var tydligen slut och skulle inte komma in heller. Så vi åkte vidare och kollade på Jysk, Jula och tillslut Bauhaus där hade dom! :) Innan vi drog hem vart det storhandlning på Willys. Så nu känns det riktigt knapert i plånboken igen.. Usch!!

lördag 26 juni 2010

Midsommardagen = Filmkväll

Sitter med syster yster och kollar på House of wax, fanns inget bättre att titta på och vi har inga nedladdade filmer. Mange och Roger gick ner en sväng till stan. Vi åkte till Willys och handlade och efter det blidde de en liten raggarrunda runt i stan :P

Midsommardagen

Dåså var midsommarafton över för iår igen. Tråkigt nog. Gårdagen var grym!

Vi drog ut till Dalby och Emelie och Pierre runt tre-tiden. Först på plats men strax efteråt kom Moa och Niklas och Elin och Tommy! Innan vi tog tag i och började med käket satt vi och drack och pratade lite :D Mys Mys! Så småningom började vi i alla fall med midsommarkäket som i år inte bestod av midsommarkäk utan vi nöjde oss mid grillat! Men det var lika gott om inte godare ;) Jag är ju inte så mycket för det där med sill och grejjer. Mätta blev vi alla fall!! Under kvällens gång rullade det in lite mer folk och vi spelade cub och skulle leka femkamp men det spårade ur kan man väl säga.. Verkligen en lyckad midsommar i år också.

Vi tog oss hem idag också utan kontrollanter! Och när vi kom hem tog vi en promenad till MacJack och käkade lite.

Bilder från igår:

fredag 25 juni 2010

Åren går fort..

Midsommarafton 2008:



Midsommarafton 2009:





Midsommarafton 2010:

STOLT

Nu är jag riktigt stolt över mig själv, jag som har så dålig självdisciplin trodde aldrig att jag på riktigt skulle ta mig ut själv och springa. Inte i stan åtmintonde. Men jag gjorde det.. jag sprang runt hela kvarngärdet hihi utan att stanna, var ute i 20 minuter och jag kände inte ens att jag behövde stanna så med andra ord har springningen på bandet i vår gett resultat - Att jag orkar! Sen efteråt körde jag några vänder intervall. :) Så nu känner jag mig riktigt nöjd med mig själv.

Nu är det nästan lite bråttom, in i duschen snart och sen börja fixa sig i ordning inför midsommarfirandet!! :D
Beatrice min vän du är bra galen du, på ett underbart sätt ;) haha. Fick precis veta att hon och Marcus hade tagit en sista minuten resa och befinner sig just nu i Grekland! Måste säga att det kom mycket oväntat!! :D:D Men kuuul,, jag vill också kunna vara så där spontan!! :D

Glad midsommar!!


Glad och Trevlig midsommar!


Så var den här i år igen, har precis vaknat, älskling ligger fortfarande och snarkar sötnöten.

Det blidde ingen träning för oss igår, klockan blev så mycket efter att vi hade handlat allt inför idag. Och tråkigt nog så är gymmet stängt idag har jag för mig. Men om jag pallar mig ut lite senare kanske de blir en liten joggingrunda. Haha så pinsamt mitt i stan xD Så vi får se hur det blir med den saken..
Idag nalkas det i alla fall Midsommarfest ute i Dalbyskogarna hos Emelie och Pierre Pung ;) Ska bli kalas kul! Lite snapsvisor och femkamp så där och man får då inte glömma maten!! Fast iår blir det nog inte så mycket av midsommarmat, utan det blir nog mer traditionell grillning:P

torsdag 24 juni 2010

Underbara semester!

Underbara semester är här! Dock bara i drygt en vecka, men det är det värt! Bara vara ledig och slappa och förhoppningsvis massa sol och bad ska man väl hinna med! Vill ju bli BRUN !! ;)

Legat ute på gräsmattan ett tag, höll nästan på somna. Nu ska jag kila iväg och hämta upp Mange liten sen bär det av mot Gränby. Shoppa lite på systembolaget och kika lite kläder med Semlan ;) wihhii sen blire träning för mig och Älskling.

onsdag 23 juni 2010

Kikade precis klart på film med Pelskling. Nu nalkas sängen snart, upp och jobba sista passet innan min första semestervecka!! Wiiiww som jag kommer att inviga med midsommarfirande! Kan inte bli bättre! ;)

Jag längtar så mycket utomlands och bara få bli brun och sola och bada!!

Onsdag

Så typiskt att solen försvinner när man slutat jobba, satt på lunschen idag och stekte. Men ja så klart ska den försvinna lagom till att jag slutar, bara skugga på baksidan och på balkongen.

Fick min lönespec idag, tydligen så får man lön i morgon ju! Trodde det var på fredag man skulle få den. Men nej nej, och jag fattar inte. Varför ska lönespecen aldrig stämma? Jag skulle ju få både timlönen och månadslönen denna månad och har jobbat tre pass alltså 19,5 timmar på månadslönen och har fått betalt för 10. Blir så less, orkar inte hålla på ringa o tjata. Ändå om det inte handlar om många timmar eller mycket pengar så är det ändå pengar för mig lixom.

Sista arbetspasset i morgon, sen en veckas semester!! :D Härligt Härligt!

tisdag 22 juni 2010

Tisdagkväll

Älskling lagade falukorv och makaroner idag så duktig så! Sen resten av kvällen har jag spenderat framför ett av morsans slutarbeten. Alltså börjar fundera om hon inte har dyslexi, det måste nog kollas upp. Får ju rätta om typ allt och ofullständiga meningar och dylikt! Aja nu är det färdigt i alla fall så nu tar jag sommarlov från allt som har med skola att göra!

I morgon är det jobb igen samma tid som idag. 7,30-15. Sen får vi se vad som händer ;)

Min fina ögonsten!

Tisdag

Idag jobbade jag 7,30-15 och usch vílken natt det var. Vaknade av Manges väckarklocka klockan fem och efter det kunde jag absolut inte somna om, nej nej inte förän typ tio min innan min egen klocka ringde så där en halv sju. Så lagom trött kan man ju säga att jag var.

Efter jobbet åkte jag hem en snabbis och hämtade upp plutten min och sen drog vi till gymmet där vi mötte upp Moiiiis och Semlan! Pust och stön men gud så skönt det känns nu efteråt! Måpste måste verkligen komma igång riktigt ordentligt och träna regelbundet och springa mycket! Ska gå ner minst 10 kg!! Nu är det allvar här! Sluta upp med allt onyttigt!(Bortsett från alkoholen;)) hihi Men allt sånt där icke behövligt godis i veckorna eller chips lite då och då. Skärpning. Fast chipsen har vi hållt oss till enbart helgerna nu senaste tiden men alla fall allt godis och snabb mat och allt sånt! SLUTA MALIN!!

När vi hade tränat drog jag och Mange till Elgiganten och lämnade in datan som inte funkar igen, vi kommer inte ens in på Windows. Gaaah. Andra gången vi lämnar in den nu, hoppas verkligen inte att alla mina bilder försvinner :( som jag inte hann lägga över på nått minne eller så. För då blir Malin ledsen :(

JAG vart super glad idag för jag kom underfund med att min första semestervecka redan är nästa vecka!! Jag tror jag låg en aning efter i tiden :P Wiiiww

måndag 21 juni 2010

Träning, Österby, Firat bror!

Okej, jag visste då inte hur min dag skulle se ut när jag vaknade, men saker att göra det fick jag alla fall och dagen har snart gått till ända!

Började med att åka till gymmet och springa lite innan frukosten, men klockan blev ändå nästan halv ett innan jag kom hem igen och då hade Pullan kommit hit efter sin date inatt ;) Så jag hoppade in i duschen sen vart det frulle. Sen var det bara till att göra sig i ordning innan vi drog ut till Österby. Väl framme så var det hur fint väder som hellst där, nästan så man skulle velat tagit ett dopp men så vart det inte. Får åka ut nån dag snart och ta det och sola!! Jag tvättade bilen istället ;) Och det var ju välbehövligt kan man ju säga! :D Älskling kom också när han hade slutat jobba så vi käkade hemma hos mamma o pappa innan vi åkte till Alunda för att fira bror min som fyller 33 idag. Åren går dom.. ojoj.

Fika vart det ju såklart där och sen vart det fotboll med alla tjejerna! Det är då man märker hur dålig kondis man egentligen har! Helt sjukt! Orkade knappt springa nånting alls, och inte nog med det så hoppade vi studsmatta efter det. Mycket träning idag ;) Det är ju as bra träning med studsmatta och det är ju kul också. Vi hade ju en förut men Linnea sålde ju den, dåligt val, den skulle hon behållt så hade vi haft nånting än idag att träna på. Sån blir man väl aldrig för gammal för? :P Äh jag får vänta tills vi skaffat barn så kan man få göra allting sånt där igen! :D

På tal om studsmatta så minns jag sommaren 2005. Det var ett riktigt studsmatta år ;) Vi till och med sov på studsmattan en natt minns jag! Det var tider det ;)

Måndag v, 25

Idag var jag riktigt trött ögonen ville inte gå upp klockan nio när jag ville det så somnade om en timme till. Vädret var inte somjag hade hoppats på idag, tråkigt nog. Vill ju ha SOOL !

Vet inte ritkigt hur min dag ser ut idag, hae en tanke om att träna.. hoho Malin komma iväg själv till gymmet! Lycka till ;)

söndag 20 juni 2010

Söndagkväll

Nu är det sängdax för Malin. Snutt ligger redan och snarkar undr täcket. Stor diss för att helgerna går så fort, man hinner knappt ha fredasmys innan det är söndagkväll.

Idag har jag inte gjort mycket alls precis som det ska vara när man är bakis :D Kikade på film för ett tag se Prince of Persia! Och lite på fotbollen tidigare fast inte den som alla andra följer utan vi kollade på hammarby-asyriska(tror jag) att det var. Hammarby tog hem vinsten med 2-0! Riktigt bra spelat idag!

I morgon är jag ledig, skönt skönt. Hoppas på soligt väder så man kan sola och vem vet kanske bada också. Bror fyller år så då blir det att åka ut till Alunda för att fira honom. :)

Natti

Tjejkväll med brudarna!


Söndag

Äntligen på fötter! Hatar verkligen bakisdagar, dom borde inte få finnas.. Usch och fy! Men som alla vet så är det ju självförvållat xD

Igår då: Hann precis se på när Viktoria och Daniel gick fram till altaret innan jag var tvungen att kila iväg till tatueraren. Där mötte jag Elin och Simone, tatueringen tog betydligt längre tid än vad vi trott nästan två timmar tog det men resultatet var grymt snyggt alla fall :D Nästan lite avis ;) När vi var färdiga där så var det snabbt hem till Elin och hämta lite dricka sen gick vi hem till mig. Vi käkade och sen var det fixifixi innan resten av brudara skulle komma! Väldigt mysig kväll som slutade med att vi drog ner till Skeppet, aldrig varit där förut men det var faktiskt mysigt dock en väldigt ofräsch lukt. Därav har ni resultatet av hur jag mår idag ;)


Elins supersnygga tatuering

lördag 19 juni 2010

Var precis upp till Gränby en sväng med min lovely boy.. införskaffade mig lite drickbart inför kvällen! wihoo

Ser nu att det börjar närma sig bröllopet på tven, synd att jag missar det. Hade varit kul att titta på. Kanske hinner se lite i början innan jag kilar iväg och möter upp ElinPelin och Simone utanför tatueraren. ;) Samuel som gjorde min ska göra en på Elin idag! Jag är så spänd av förväntan att se resultatet och se hur nervös hon kommer att vara när hon väl sitter i stolen :D hihi (Y) Ska kolla med honom om han hinner med att titta på min en snabbis, tror att den behövs fyllas i nämligen. Annars om han inte har tid får jag komma tillbaka.

Jag och Älskling har städat lägenheten hela morgonen, välbehövligt!, så nu äntligen är den i normalt fint skick igen! haha

Lördag

Vaknade klockan fem i morse av att solen lös in genom fönstret och efter det låg jag och vände o vred på mig och kunde inte somna om. Man vaknar tidigt bara för att man är van att gå upp tidigt.

Men mysko, dom har sagt hela veckan att det ska regna idag och nu är det strålande sol ute :D Vilken lycka! Kollade in på yr.no också och där stod det att det skulle vara soligt både idag och i morgon! ;) Me like!

Både Mange och Amazing ligger fortfarande och sover så sött på varsin sida av sängen. Nä ska man ta vara på solen och gå ut en sväng kanske ;)

fredag 18 juni 2010

Dear John - Sevärd film!

Tittade precis på Dear John med Älskling. Vilken heting till skådis ;) Så grymt bra film! Tårarna rann i tårkanalen.. :)


Untbild

Asg snyggingbild som var med i UNT- city idag från Oaisa

Fredag

Nu så äntligen gott folk har familjen Malin och Magnus internet igen! Dock ett mycket segare sådant än vi hade förut. Dåligt val.. Huuu och vem var det som på alldeles egen hand instalerade det då?!! Det var JAG :D Haha

Så nu kan ni lita på att det blir skriva av igen!

Idag har Malin jobbat 7,30-16,30 - sen åkte jag hem hämtade Älsklings pass och åkte till kvarnen och hämtade ut bredbandet, sen hem igen en stund och sen åkte jag upp till Willys och lämnade tillbaka Wallanderfilmen som vi hyrt igår i sista sekund. Efter det hann jag åka hem en snabbis igen innan jag skulle ner till stationen och möta Angelica och Jocke för att lämna hennes treöja som hon glömde sist. Trevlig liten pratstund iväntan på att deras tåg skulle komma. Så idag blev det sen middag, vi hade mycket funderingar kring vad vi skulle äta men tilslut blev det matlådor.. haha

Nu väntar vi på att det ska komma ner någon bra film så vi kan ha film-myskväll :D Vi har ju fått hyrt filmer nu i över tre veckor, man märker verkligen vad beroende man är av internet när man inte har det!

torsdag 17 juni 2010

Årets första dop!

Jag och syster åkte till Aspo och när vi kommer fram ser vi att det inte är en enda kotte där, fast det har varit så fint väder idag. Mysko. Och när vi har hoppat i vattnet ser vi en polisbil som åker förbi, haha man kan ju undra hur mycket dom har att göra egentligen.. Då har vi äntligen tagit första doppet för iår! :)

Jag vill ha sommar nu!! Varm, Varm sommar med massa sol och bad och LEDIGHET!! Ge mig!