tisdag 18 december 2012

Exarbete/Julfix

Kom precis hem från en heldag med massa examens plugg. Idag har både analys samt diskussiondel blivit gjord, inte illa. Nu är även arbetet iväg skickat till handledaren för bedömning så vi håller tummarna på att omdömmet blir bra. Efter 48 skrivna sidor börjar man känna sig lite matt på detta och hoppas på att det snart är helt KLART. Sen är det bara till att tagga för en hel opponeringsvecka och sedan en nystart på den nya terminen. Kom in på det jag hoppats på så det känns bra! Bara en termin kvar !!! Jag ser ljuset i tunneln..! ;)

Annars så firade vi Jossan i fredags och handlade lite julklappar i lördags. Nu återstår det bara någon enstaka julklapp innan allting är inhandlat i julklappsväg. Sen är det bara till att slå in alltihopa! MYS. Tänkte även att jag skulle fixa det som ska skickas iväg oxå nu innan jul! =)

lördag 15 december 2012

Den 14 december

Fixade julklappar på förmiddagen innan jag tog bussen till darlingen i Nyby där det förutom trevligt sällskap bjöds både på lunch och massage!! Sen for jag hem och svirade om och innan vi åkte in till stan igen hann jag hem en snabbis till bästa grannarna. Klockan 20.00 var bordet på Kött Kök och Bar bokat där vi skulle fira fina Jossan som fyller 24 idag!! Jätte god mat och trevligt sällskap!! ;)

onsdag 12 december 2012

Inte min dag

Noooo fuck !!

Mobilen gled sakta men säkert ner på stengolvet i hallen från en pall. En duns hördes från toaletten där jag befann mig och när jag tog upp den.. Ja då var jag inte så glad längre!!! =( HELVETE. Det där med plastgrej på "fönstret" vad skulle man ha det till egentligen?? Kan man ju fråga sig, såhär i efterhand.

fredag 7 december 2012

Ge mig !!!





Kan inte någon ge mig SOL och VÄRME!!! TACK !!

Fredag

Hey! Äntligen fredag OCH det var sååå skönt att få sova ut i morse. Eller Manges klocka ringde inte förän vid åtta! En ledig dag som denna ska jag tillbringa i stan med en fin vän! Tar bussen som går nu alldeles strax, om den nu vill komma i tid förstås..




Denna vecka har som sagt beståt av en blandning mellan skola och jobb. Jobbade dag igår och när jag slutat plockade jag upp Mange som tagit sig in till stan. Han skulle egentligen ha jobbat en sväng men så blev det inte, så då åkte vi upp till Gränby istället. Där han fick sig både nya termosar och skor! :) Så nu minsann kan han inte klaga på att det är kallt ute! ;)

Ha en bra fredag !!

tisdag 4 december 2012

V. 49

Fullspäckad vecka blandad med både jobb och plugg. Idag tog vi oss an resultatdelen vilket resulterade i att vi nu är uppe i cirka 31 sidor. Inte illa! Imorgon ska vi till Märsta igen och dela ut de sista enkäterna, det går bra nu! :)

fredag 30 november 2012

Fredag!

Jag som skulle skriva resultat idag meeen efter tre ynka rader ger jag upp för denna vecka och tar helg! Istället tar jag bussen in till staden, där jag tänkte kika runt om det finns någon som skulle vilja klippa mig. Mina toppar börjar bli väldigt slitna OCH om jag ska kunna bli blond igen gäller det att hålla efter. För jag vill ju så gärna bli det igen och helst så snart som möjligt MEN har åtminstonde bestämt mig för att vänta tills nästa år.. Sen får vi se hur länge jag orkar vänta! ;)



 
 
 
Sen tänkte jag, när jag ändå är på stan, kika efter en ljusstjärna fast ingen stjärna utan en rund sak som man kan hänga i fönstret om ni förstår vad jag menar! :) Det är ju nämligen första advent på söndag så är ju hög tid för pynt!!

tisdag 27 november 2012

Happy happy

Fick just svar från de sista enkättillfrågade och ett positivt sådant! Lycka! Så nu är det inte annat än invänta svars resultaten och sedan bara låta pennan flöda ;)! För till jul ska vi vara klara är ju tanken!!  Wiiiii

måndag 26 november 2012

Senaste nytt



Måndag idag, ny vecka vilket betyder nya tag för examensarbetet. Idag hade vi vår sista intervju, denna i Märsta. Så vi tog bilen dit och på vägen hem igen stannade vi för lite julhandling på Rusta och lunch på IKEA. Väl hemma ringde vi lite samtal för våra enkäters skull. Napp fick vi på ett ställe vilket betyder att det blir ännu en tripp till Märsta i nästa vecka. Slutligen inväntar vi bara på svar från den allra sista, dår vi håller alla tummar vi kan på att svaret blir positivt. Om inte, får vi leta vidare.. Igen..!

Helgen då. Tillbringade fredagseftermiddan på staden tillsammans med fina Moa. Lite nytt inhandlades och kvällen ägnade jag på hemmaplan med min karl. I lördags var det fullt ös medvetslös. Vi gick upp tidigt för att åka in till stan där vi handlade tillbehör och mat inför kvällen. Sedan var det bara hem igen och börja med både matlagning och städning. För senare fick vi nämligen finbesök av väldigt fina människor. "Parmiddag" stod på shemat! ;) Väääldigt trevligt minst sagt! Igår var det däremot seeegt och jag tror bestämt klockan var efter 12 (PÅ DAGEN) innan vi tog oss upp. Gjorde sedan egentligen inte mycket mer än att ligga i soffan hela dagen haha lite skönt ändå! =)

fredag 23 november 2012

Friday

Strax åka in till staden och träffa en fin vän!

Amazing


Min älskade lilla tjej är hemma igen!

onsdag 21 november 2012

I val å kval

 
 
Beslutsångest till hundra. Jag hade ju bestämt mig för att inte röra mitt hår förän i vår för att då bli BLOND igen. Men, jag är ju sååå sugen på att bli det nu! Men samtidigt tänker jag på kvalitén å att det är bäst för håret att låta det mörka växa ur så mycket som möjligt. SVÅRT!!

söndag 18 november 2012

Klantigt värre

Sitter nu i bilen och väntar på att Mange ska komma hem. Vi var i stan och handlade lite, sista färgburken och lite småsaker på IKEA. Sen lämnade jag av honom på gymmet och jag tog bilen hem. MEN!! När jag parkerat kommer jag ju på att jag inte har några hemnycklar, det var ju Mange som låste dörren när vi åkte! Smart smart!! Å han kommer inte förän kvart i fem typ! Haha så kan det gå, när inte haspen är på! ;)

torsdag 15 november 2012

Kväll hos Bästa

Denna kvällen spenderades i Nyby hos mina fina ex sambo/sar!! Jag blev bjuden på hemgjorda pannkakor och mysfaktor på hög nivå!! < 3

Twilight Breaking Dawn Part 2 - Premiär igår!




Jag och Mange var på premiären! GRYM! Vill se meeeera.

måndag 12 november 2012

Häng å fläng - ig

Fy för detta. Näsan rinner och huvudet värker. Usch Usch. Friska på mig nu!

torsdag 8 november 2012

Hemtenta check!

Nu såå är hemtentan inskickad!!! Såå skönt att kunna lägga den åt sidan och istället bara kunna koncentrera sig på EXAMENSARBETET!!! Nu är det 100% som gäller !! Plugg plugg å åter plugg fram till jul, för då vill vi vara så gott som klara !!

onsdag 7 november 2012

tisdag 6 november 2012

Sol och värme!



Det här är helt sjukt.. Detta är första vintern på 6 år som jag inte har någon vinterresa inbokad! Den här vintern kommer bli lång... Visserligen ser jag redan fram emot att boka in nästa vinters resa redan nu!! :D Dock är solen och värmen väldigt efterlängtad!!!!

Tidigare vinterresor:
2007/2008 Egypten
2008/2009 Thailand
2009/2010 Thailand
2010/2011 Gambia
2011/2012 Thailand

måndag 5 november 2012

My sweet day

Som sagt så ägnade jag förmiddagen till att måla i köket. Efter det tog jag mig en kort promenad på cirka 3,5 km för att efter det ta tag i min hemtenta. Som jag för övrigt inte har lagt ner många minutrar på, åtminstonde inte i text. Men idag fick jag i alla fall ner cirka 2 sidor, vilket känns bra!

När jag satt inne i pluggadet hörde min kära syster av sig och ville ha sällskap till Kista Gallerian, vilket hon såklart fick. Så jag gjorde mig i ordning och drog iväg till Upplands Väsby för att hämta upp henne, sedan besökte vi först min favorit Chilli butik!! Den är enorm och det finns så mycket fint som man vill ha!! Efter det gick vi några timmar i Kista Gallerian innan vi begav oss hemåt igen. Jag kom nyligen hem och nu tänkte sambo och jag kolla på film.

Måla måla måla

Har nu ägnat förmiddagen till att måla omgång nr 2 i köket, så väntar nu bara på att det ska torka! Och jag håller alla tummar jag kan på att de nuvarande bubblorna kommer att lägga sig när det har torkat..! Känns skönt å se att man äntligen kommer framåt med detta! Har redan tröttnat på att leva i ett hem som ser ut som kaos!! Men det ganska länge innan allt blir som normalt igen då vi även har vårt lilla trappprojekt plus att vardagsrummet står på tur! Men får tänka att det blir fint sen när det är färdigt! :)

söndag 4 november 2012

Söndag




Renovering hela dagen! I köket är det bara en omgång målning kvar. Sen är det ju såklart tapeten som ska på plats också. Annars så har Mange även tagit sig an trappan den här helgen. Så nu är "muddet" borta och nästan färdigslipat sen ska det målas! 

onsdag 31 oktober 2012

Halloweenens dag

Tentaplugg är vad mitt liv består av just nu. Och kommer även att göra den kommande veckan + att jag dessutom fick rest på en av frågorna från den förra tentan som läggs ut i nästa vecka! Puuh. Och inte nog med det har vi examensarbetet som hänger över oss!!! Vi tänkte oss vara "klara" till jul, vi får se hur det går. 

Meen, i morgon blir det jobb! 07-14 ska jag vara på plats minsann!! Soo en trött tjej säger strax godnatt!!

söndag 28 oktober 2012

Projekt kök

Nu är tapeterna i köket nerrivna (gånger 3). De som tapetserat innan oss har då bara smällt upp ny tapet på ny tapet utan att tagit bort någon gammal det syns då minsann. Inte konstigt att den nuvarande blå tapeten höll på lossna på ett flertal ställen :P. Spacklet omgång 1 är också nästan klart, fattas bara till en halv vägg då vi köpt för lite. Hade inte räknat med att behöva slita ner all tapet! Sen senare i veckan när spacklingen är klar så ska det målas! Å i helgen hoppas vi på att få hjälp med tapeten! :) Wii det är kul när det går bra!

Dagens projekt



Sötnos!


lördag 27 oktober 2012


Underbara lördag!

Härligare höstväder får man leta efter!! Har precis kommit in från en promenad på 5,5 km!

 

fredag 26 oktober 2012

Häng på stan

 
 
Eftermiddagen tillbringades på staden tillsammans med min fina vän Moa!

Morgonpromenad


 
 
Härlig morgonpromenad på 4km i det kyliga höstvädret!

onsdag 24 oktober 2012

Onsdag

Har varit i Österby idag och fixat färdigt med bilaffären. Nu är den helt klar vilket känns skönt. Annars har jag tillbringa dagen på jobbet där allting flöt på som vanligt. Meeen, i morgon ska det bli riktigt skönt med sovmorgon! Då jag har gått upp tidigt sedan i söndags.
Min karl är ute och kör bil själv för första gången. Spännande..!

tisdag 23 oktober 2012

Labbdag nr 2

Finally är dag 2/2 i "labbverkstan" avklarad. Igår var det kvantitativa metoder och idag var det kvalitatita och kvantitativa textanalyser som stod på shemat. Nu återstår endast en hemtenta på det här innan denna delkurs är finito. Seeeen, kan jag lägga all koncentration på EXAMNESARBETET.

lördag 20 oktober 2012

Hell ya

Fredagskvällen spenderades ute i Österby hemma hos föräldrarna, syster hängde på en sväng hon med men sen hade hon brådis tillbaka till staden. Mange var ju ute på annat håll så jag tänkte att jag kunde roa mig på landet. I morse kom pappa hit och vi åkte till en bilfirma och kikade på en bil, sedan åkte vi ut till Österby (igen) haha för att kika på ännu en bil. Där vi även slog till så idag fick min älskade man köra hem! Det kändes såååå konstigt att sitta brevid!!

Nu lagas det middag, kyckling och ris med currysås! :) Det blir lugnt ikväll då klockan ringer tidigt i morgon då det nalkas arbete minsann!

tisdag 16 oktober 2012

Uppdate

Lite uppdate från senaste dagarna då. I fredas tillbringade jag dagen i köket, det var bakning som stod på shemat. Bakade både snickerskaka och chokladbollar i mängder. Å på kvällningen kom min fina vän Emelie på besök. Vi lagade middag och hade en trevlig kväll tillsammans. Å i lördasg firade jag 23årig födelsedag. På förmiddagen passade jag och älskling på att städa hela huset innan vi åkte in till Gränby för att hämta smörgåstårtan som vi beställt av lillasyster. På kvällningen blev jag sedan firad med fin fina paket och god fika å sällskap. Kunde inte bli bättre!!

Idag har jag varit i skolan på första handledningstillfället. Så nu börjar allvaret på riktigt. C-uppsats here I come!! Ligger i soffan för tillfället å är tröttare än tröttast, men ska ändå lyckas ta mig in ännu en vända till stan och umgås med bästa vännerna Elin och Tommy ikväll! :) Å menar de vill man ju inte missa!

onsdag 10 oktober 2012


En dag som denna

10 minuter innan bussen gick fick jag ett mail av läraren att lektionen var inställd. Bråttom fick jag å springa ner till Bella och meddela detta. Så ändringar i planeringen blev det men vi bestämde ändå för att dra in till stan och luncha. Väl inne efter att ha fått vänta en 40min på bussen (den körde fel, så fick vänta på nästa) så mötte vi upp Jossan och Maja. Vi lunchade på Unico och sedan strosade vi runt lite. Tog bussen hem vid fyra tiden och mötte upp Mange som slutat jobba. Men tro inte att han skulle hem för de inte nejdå han skulle vidare till nästa jobb!

Long time ago



tisdag 9 oktober 2012

Tisdag

Väntar på bussen. Är påväg in till stan för att uträtta lite ärenden, å senare i eftermiddag åker jag ut till Österby för att hämta hem vinterdäcken! Så denna tisdag kommer nog rulla på den! Började dagen med min vanliga promenadrunda och idag kunde jag äntligen mäta sträckan men tyvärr så var den kortare än jag trott, 7,5 istället för 8km, vilket betyder att jag får ta en extra sväng nästa gång haha.

måndag 8 oktober 2012

Världens sötaste!!






Bilen på blocket



Om någon är intresserad av en liten smidig bil så finns denna pärla ute på nätet, till salu! (:

Life is good


söndag 7 oktober 2012

Sons of Anarchy < 3 Jag tror jag blir blödig!

fredag 5 oktober 2012

Fredag

Jag skickade in min hemtenta i onsdags oh känslan av det är nog att det får bli som det blir. Får jag göra om den så är det ett senare bekymmer. Senare på eftermiddagen åkte jag in till stan för att besiktiga bilen i regnet. Dock gick den inte igenom pga att ena halvlyset hade slutat fungera så jag åkte direkt till bilfirman efteråt, å där hade jag tur som fick det fixat på engång! Och GRATIS dessutom så det kunde inte bli bättre. Nu hoppas jag att vi kan bli av med den bara. För vi ska nämligen köpa en ny bil (automat) för min käre karl äntligen har tagit sitt körkort!! :) Så glad för hans skull!

Igår hade jag lektion på förmiddagen och när jag senare kom hem var jag så trött att jag somnade på soffan och vaknade lagom till älskling kom hem. Å han hade med sig Bella då vi skulle plugga en snabbis, eller rättare sagt skicka in vår "profil". Där vi skulle skriva vad vi tänkt att skriva examensarbetet om!

Nu väntar jag i stort bara på att min käre ska komma hem så vi kan bege oss in till stan. Vi ska nämligen ut och käka och sen gå på bio! Mysig romantisk fredagskväll helt enkelt!! < 3

måndag 1 oktober 2012

Trött.AB

Dags att sova! Trött som bara den.. Jag som sa att jag skulle komma i säng i tid idag men klockan har ändå hunnit bli elva..! No good! Nya tag i skolan i morgon, sista rycket i princip. Känns som jag bara har ungefär en halv sida kvar att skriva lite drygt, så oddsen att hinna klart ser ganska ljust ut för tillfället. Men dock är jag inte i mål än. Betyget är vilket fall som helst inte satt än haha!!


Godnatt!!

fredag 28 september 2012

Avslutar plugget och tar helg

Och nu tar jag helg.. Sitter i skolan och ska precis börja packa ihop alla grejer så jag kan bege mig hemåt..

Började dagen med en promenix, inte så kul med tanke på att det duggade de hela 75 minutrarna som jag var ute. Men trots dugget så tog jag den "långa" vändan idag. Vilket kändes skönt efteråt. Sen var det bara hem och fixa i ordning sig för jag hade nämligen tandläkartid klockan 11,10. En väldigt dum tid egentligen med tanke på att det förstörde som lite pluggtimmar för mig. Därför tog jag bilen upp till tandläkaren och åkte direkt till skolan efteråt när det var klart. Meeen, det måste vart det längsta tandläkarbesöket jag varit på när de skulle rensa tandsten (BARA TANDSTEN). Så noga hon var, och fan vad ont det gjorde! Nu efteråt känns det som att det är en mils avstånd mellan varje tand!

Här i skolan har jag väl lyckats åstadkomma cirka en sida på papper. Vilket känns helt okej med tanke på att jag har hela måndag, tisdag och även onsdagen på mig att slutföra mitt arbete. Så jag känner mig faktiskt inte så stressad, vilket är bra för då kan jag ta helg med gott samvete. En helg som är minst sagt fullspäckad! Men en rolig sådan!!

onsdag 26 september 2012

Regn, regn och åter regn!

Hej och välkommen du väldigt regniga onsdag. I morse pallrade jag mig upp strax efter sju och klädde på mig ordentligt för en promenad i regnet. Hade hoppats på att det skulle vara betydligt torrare ute så vi kunde ha gått den långa vändan men så blev det inte tack vare att man blev dyngsur efter bara några meter!

Sen var det bara in och slänga av sig alla våta kläder och svida om och nu ska jag alldeles strax klä på mig för att gå till bussen. Denna gång får paraplyt följa med! Jag ska tillbringa ännu en dag i skolan tillsammans med min tenta! Wiii =)

tisdag 25 september 2012

Tisdag

Har precis lagat och ätit middag by my own. Därför blev det korv och makaroner som är snabbt och enkelt att tillaga. Har annars tillbringat hela dagen i skolan. Till att börja med hade vi ett seminarium då vi avslutningsvis fick ut vår hemtenta. Så resten av dagen spenderade vi i biblioteket och jag kan stolt säga att jag lyckats åstadkomma 1,5 sida efter att ha suttit där ett antal timmar. För övrigt verkar tentan som rena rama plågan! Så då vet ni vart ni har mig den kommande veckan.

måndag 24 september 2012

Bilder från i somras!








En bild säger mer än tusen ord


Filmtips!!


Uppdate från den gångna veckan

Nåväl har inte hängt vidare mycket här den senaste veckan. Men jag ska försöka åtgälda det så gott jag kan..

Förra veckan bestod mestadels av en blandning mellan skola och jobb. Jobbade tisdagen och torsdagen och de andra dagarna tillbringade jag i skolan. I fredagskväll hade jag och min käre sambo en riktig hemma-mysar-kväll och i lördags var vi in en sväng till stan på dagen. Medan kvällen tillbringades med fina flickor ute hos Semlan i Dalby. Där vi bakade hemmagjord pizza och umgicks. Igår var det en Malin - Mange  utflyckt dag. Då vi åkte till Valbo köpcentrum och när vi ändå var i krokarna så bestämde vi oss för att hälsa på svärmor m, familj i Sandviken. På kvällen var det bajenmatch som vi såklart inte ville missa och som tur var så vann de med 3-1! :) BRA DÄR BAJEN!

Morgonpromenad




Traskat i 75 min i det härliga höstvädret.

lördag 15 september 2012

Lördag

Pust å stön! Idag har jag och älskling varit väldigt ambitiösa. Började nämligen dagen med storstäd av hela huset! Så nu blänker det skinande rent! Det var väääldigt längesen som vi verkligen städade grundligt som nu. I samma veva som vi ändå höll på passade vi även på att låna Bella och Jimmys gräsklippare och körde gräset också. Å Mange fick känna på att det faktiskt kan vara roligt att klippa gräs om man bara har en ordentlig "riktig" gräsklippare och inte en handdragare som vi lånat av förening hela sommaren. Så från och med nu står en ny gräsklippare som högsta prio på inköpslistan!

När allt var färdigt här hemma åkte vi in till stan och gick en sväng på IKEA och RUSTA. Där vi köpte en lampa och pall! =) Väl hemma igen fixade vi ihop sakerna och nu pustar vi ut! ;)

Om ett tag ska vi väl börja med maten som idag ska bestå av Flygande Jakob! Som är såå gott! Sen ska vi bara ha en riktig hemma-mysar-kväll!! Väldigt skönt med tanke på att det känns som jag gjort någonting varje helg ett bra tag nu!

fredag 14 september 2012

Fredag

Inget vidare väder för långpromenad idag så vi nöjde oss med en kortare variant idag. Men ändå så var jag genomblöt från topp till tå när jag kom in. Det kommer ta dagar innan mina skor kommer torka. Usch för detta väder.

Nu har jag duschat, ätit frukost och ska alldeles strax bege mig iväg till tandläkaren. Jag har nämligen tid där kl: 11,30. Jag som hade tänkt att ta mig en promenad dit, men med tanke på vädret så väljer jag nog att ta bilen istället!

torsdag 13 september 2012

You did my day

Kunde som vanligt inte sova vidare bra inatt men lyckades ändå ta mig upp vid åtta för att bege mig ut på min 8 km rutt. Idag tog jag den på 1,10 inte illa! Sen var det bara hem och göra sig i ordning. Jag tog 10,09 bussen in till stan där jag mötte upp lillasyster. Vi skulle nämligen ut till Sko punkten vid IKEA och kika på skor och vi kom därifrån med 3 par skor! En bra deal när man får ett par på köpet vilket gjorde att jag fick mina par för 199:-! Väldigt bra tycker jag!

Jag tog mig upp mot skolan där jag skulle ha föreläsning men eftersom att jag kom tidigare satte jag mig utanför och njöt i solen! Så härligt med höstsol. Å när jag kom upp till klassrummet står det på dörren att lektionen är inställd! Lyckat! Å där hade jag suttit ute och väntat i dryga timmen på lektion hmmm.. Men ja då var det bara till att dra sig hemåt istället. Man tyckte ju då att läraren kunde ha skickat ut ett mail eller två..!

Mötte upp Mange som hade slutat för dagen när jag klev av bussen, så väntade med honom innan nästa buss kom. Han skulle nämligen in å träna (ovanligt, noo). Så när den kom gick jag hemåt å chilla lite innan han kom hem igen!

Nu står lasagnen i ugnen! Så strax nalkas middag! (=

onsdag 12 september 2012

Onsdag

Myyyyser med min fina Amazing. Gud så mysig hon var ikväll. Allt detta medan Mange (som vanligt) är ute på annat håll. Idag jobbar han med sin kontaktperson och de är på bajenmatch.

Idag började jag dagen som i vanlig ordning med en promenad. När jag kom hem igen var lillasyster på besök och vi åkte senare tillsammans in till stan då jag hade lektion i skolan. Hann med en sväng på stan med Bella innan jag åkte hem och lagade middag till mig själv. När jag kom hem märker jag att lite grejer är flyttade på och först blir man ju lite oroad till en början men sen upptäcker jag att det måste ha varit eltel gubbarna som vart och hälsat på. Även fast det stod på lappen att de inte skulle komma föränn på fredag.

Kärlek


tisdag 11 september 2012

Glada nyheter!

Tog mig en tripp in till staden på eftermiddagen, hämtade upp Mange utanför vägverket. Åhh JAA HAN KLARADE DET !!! Är otroligt stolt över honom! Så därför är vi väldigt glada idag och bestämde att fira med tacos till middag! Vi svängde även förbi Gränby och storhandlade innan vi åkte hem. Nu sitter han och spelar fotboll medan jag håller på väntar på att vi ska få ner Prometheus, som jag så gärna vill se!

Tisdag

Idag har jag haft en riktig hemma plockar-dag då tvätten kör för fullt och jag har gått och plockat upp lite här och där. Förutom det blev det en morgonpromenad (den gamla vanliga)! Det är så skönt väder så jag klagar absolut inte på att få lite frisk luft.

Alanya




måndag 10 september 2012

Ett par dagar

Måndag idag och jag har varit på föreläsning i skolan och i stort sätt enbart lyssnat på läraren om helt obegripliga vetenskapliga saker. Skönt att lektionen inte var så långvarig. Å efter de så drog jag och Bella ner på staden och innan vi drog oss hemåt så passade jag på att införskaffa mig både ett par nya jeans och ett par kängor! Nu är det höst minsann! :D

I morse var vi ut på vår 8 km rutt och sen var det bara att svida om och ta tag i plugget innan det var dags att dra sig in till skolan.

I helgen har det varit full rulle, i fredags var jag ju som sagt på bio med Emelie och i lördags började jag dagen med en långprommis innan jag packade och gjorde mig i ordning för att köra ut till Dalby och hämta upp Semlan. Vi skulle till Västerås och hälsa på Elin där hon höll hur under helgen! En trevlig kräftskiva gjorde kvällen som senare slutade inne i Västerås! Mycket trevligt var det! När jag kom hem igår kväll tillbringade jag kvällen med min fina kärlek.

Nu väntar jag på att Bella ska komma så vi kan få klart vårt arbete som ska in till på onsdag, men skönt å ha det gjort så man får en dags ledighet! :)

lördag 8 september 2012

Premiär



Var på premiären igår och såg Hamilton 2 med Semlan! Tyvärr så var den inte alls i samma klass som den första filmen, så lite besvikna var vi när vi kom ut från biosalongen! Men vad gör väl det egentligen när man får en och en halv timmes Mikael Persbranth!! ;)

tisdag 4 september 2012

Skolstart

Idag hade jag första lektionen i skolan för denna termin. Pedagogik C är vad som gäller och alltså examensarbete för min del. Känns ändå helt okej faktiskt. Så nu är det bara till att tagga till för ännu en termin i skolbänken.

Annars då så jobbade jag kväll igår och ägnade förmiddagen till lite fix både inne och ute. Hann även med en förmiddagspromenad också.

lördag 1 september 2012

Alanya

Hemma igen efter en helt fantastisk underbar vecka i Alanya med fina människor. Dagarna tillbringades på straden eller vid poolen. Inte helt fel med tanke på hur varmt det var så då förstår ni att det blev ett antal dopp. Vi hann även med att prova på Alanyas uteliv och det går väl att jämföras med Kos nattliv, alltså GALET!! Så det var ju precis som det skulle med andra ord. En dag åkte vi och kikade på en show där både Sjölejon och Delfiner uppträdde. Jag och Mange passade även på att ta bild tillsammans med en Delfin!

Nej kan inte annat än beskriva veckan som klockren, kunde inte bli bättre.

THE LUCKY ONE



Föll en liten tår när jag kikade på denna alldeles nyss, så bra! Å med tanke på hur snygg Zac Efron är gör det hela aningen bättre ;)

tisdag 21 augusti 2012

Arlanda

Sitter inne på gaten på Arlanda och väntar på att vi ska få kliva på planet. Inte långt kvar nu!  Taggad !! :D

Alanya nästa!

Packa, Packa, Packa! Snart drar vi. Om cirka en timme för att vara exakt. Vi bestämde oss för att ta bilen och ställa den på Arlanda den här gången. Jag tror att vi tjänar på det än om vi skulle tagit natttaxi på hemresan.

Wiii Se om en vecka !!!

Love Love

söndag 19 augusti 2012

Kräftskiva



Tillbringade gårdagskvällen hemma hos bästa grannarna på Kräftskiva!



Var på premiären i fredags med Linnea och såg denna, grymt bra å längtar tills trean kommer!

fredag 17 augusti 2012

Bio med syster


Dåså, redo att bege mig in till stan och möta upp syster! För att sedan gå på premiären av Snabba Cash !! Jag är taggad !!

Heeeeelg

Idag jobbade jag kortpass på Vaksala, slutade vid 12 då jag åkte hem å placerade mig i solen. Där jag också somnade till vilket var mindre skönt när man vaknade med igenklistrade lincer. Sedan tog jag mig en promenad/ joggingtur runt samhället. En dusch var välbehövt efter det och nu nalkas det middag, by my own såklart! Så det får bli Icas paj med paprika till det! =) Mumma!!

torsdag 16 augusti 2012

Torsdag

Jobbade till klockan 14 idag och efter det varjag och Mange på ett möte tillsammans. Innan jag senare släppte av honom vid stationen för att han skulle jobba så käkade vi lite. Han skulle gå med sin kontaktperson på Olerys innan de senare skulle till studenternas och kolla på fotboll. Hammarby kommer ju till Uppsala å spelar mot Sirius och ni kan ju tänka er hur uppspelt han är över det! haha fotbollsfasoner..!

Själv ska jag bara bara vara hemma och ta det lugnt några timmar till innan det är dax för kvällspromenad! =) Nu återstår det ju inte många dagar alls innan avresa så. Och jag har ett mål som jag vill nå innan dess så pressen ligger på mig! Men det återstår ju knappt ett kg så! :D Det ska jag fixa minsann!

måndag 13 augusti 2012

Alone time


Underhåller mig själv medan karln är på Pmöte! Även hunnit med en kvällsprommis med Belli och Pluto å njutit lite i solen oxå! =)