lördag 15 september 2012

Lördag

Pust å stön! Idag har jag och älskling varit väldigt ambitiösa. Började nämligen dagen med storstäd av hela huset! Så nu blänker det skinande rent! Det var väääldigt längesen som vi verkligen städade grundligt som nu. I samma veva som vi ändå höll på passade vi även på att låna Bella och Jimmys gräsklippare och körde gräset också. Å Mange fick känna på att det faktiskt kan vara roligt att klippa gräs om man bara har en ordentlig "riktig" gräsklippare och inte en handdragare som vi lånat av förening hela sommaren. Så från och med nu står en ny gräsklippare som högsta prio på inköpslistan!

När allt var färdigt här hemma åkte vi in till stan och gick en sväng på IKEA och RUSTA. Där vi köpte en lampa och pall! =) Väl hemma igen fixade vi ihop sakerna och nu pustar vi ut! ;)

Om ett tag ska vi väl börja med maten som idag ska bestå av Flygande Jakob! Som är såå gott! Sen ska vi bara ha en riktig hemma-mysar-kväll!! Väldigt skönt med tanke på att det känns som jag gjort någonting varje helg ett bra tag nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar