fredag 30 september 2011

Fredag - HELG PÅ INGÅNG!



Dåså var det äntliiigen fredag igen och dax för helgen att ta fart ännu en gång. Denna fredagsförmiddag spenderades i skolan på föreläsning. Det verkar verkligen som att det kommer att bli en tuff delkurs detta minsann! Huuua mig vad jag INTE ser fram emot det.. =/


Väl hemma så ekade det i lägenheten för alla andra var ute på jobb. Ja förutom Amazing då som såklart ville springa ut och leka på engång. Det fick hon, då även jag satt en stund på balkongen och njöt i solen. Inte för att jag tror att man får någon färg vid denna tid på året men härligt var det minsann! Solen stekte på riktigt konstigt egentligen med tanke på dagens datum 30 september lixom.


Vad händer nu då? Jo strax börjar kvällens IDOL och då sitter vi självklart bänkade! (: Det ska bli spännande att se vilka juryn har valt ut som wildcards..! Senare efter det så kanske det blir någon film eller så. Mysig lugn hemma soffa tv fredag! För engångs skull. Inte likt Malin som brukar vara ute och ränna på helgerna. Men hon känner att det behövs en lugn helg speciellt efter att ha pratat med Christina. Jag blev ju nästan lite rädd för mig själv där ett tag..! haha ILLA.


Trevlig helg på er allesammans!

torsdag 29 september 2011

Gotti Gott Gott

Elin lagade jätte god middag till oss alla tre idag! Bacon blandat med pastakockellemock med massa vitlök (Dock inte min favorit) Men det smakade riktigt bra, den där kocken har talang hon! :D
Ååååh nu är det onyttigheter på G..! Vi ska kila till Willys och handla lite snask. Fatta att man blir sugen när Willys reklamblad har en stor fet godispåse på förstasidan..! Huuuuu stackars mig att bli lockad..!

Torsdag

Nyduschad brud. Kändes väldigt behövligt efter en dag på jobbet..! Underbart väder ute i dag btw! Riktigt fin höstdag det gillar Malin.



Igår så kollade jag runt efter lite kurslitteratur på internet alf och lyckades hitta på blocket. Fick båda böckerna som behövdes för denna kurs för 400 spen. Skönt att slippa köpa nya jämt!

onsdag 28 september 2011

Bilder från i helgen

Onsdag

Kom hem för en liten stund sedan. Har varit på intro föreläsning idag till delkurs 2 på Sociologin. Lärarens egna ord "Det här är en riktig pluggkurs, det är bäst att ni sätter igång med att läsa redan idag. Ni ska bli experter på detta". Så då vet ni vad jag kommer att syssla med de närmsta fyra veckorna framöver.

Efter föreläsningen som slutade vid 12 så gick jag och Christina till syon för vi ville ha lite rådgivning men så typiskt så hade de inte drop in just då så det blir till att komma tillbaka en annan dag. Istället så gick vi till en Italiensk resturang och käkade lunch. Jätte mysigt ställe men vi blev nog stämplade som studenter och jag tror inte att det var så populärt av någon konstig anledning. Vi kanske inte passade in bland alla kostymnissarna runt i kring..! Vem vet haha.

Nä vad säger ni kära vänner. Beställa lite litteratur kanske?! (:

tisdag 27 september 2011

Österby

Sitter ute i Österby hemma hos mamma och pappa. Inväntar på att Idol ska börja klockan 20,00! Blev bjuden på korvstråganoff för ett tag sen, gotti! (:

Tisdag

Sitter här framför datan med en Risifrutti Pärondröm i handen och försöker lugna ner mig. Imorse ringde klockan vid sex därför att jag skulle upp och plugga in det sista inför salstentan som började 08,00. Den var sjukt svår! Eller svår och svår, men det var mycket som jag inte alls hade pluggat på och stora frågor! Inte alls vad en annan är van med från tidigare salstentor. Så tyvärr så har jag inte för stora förhoppningar på denna.. :( Så tråkigt när man pluggat för engångs skull lixom och läst i böckerna tlm! ;) Aja tur att det finns omtentor!

Igår så jobbade jag till klockan 12. Det blev promenad både till och från jobbet då jag lyckats tappa bort mina nycklar så jag inte får upp cykeln. Smart brud. När jag kom hem satte jag igång med plugget på engång och höll på tills klockan var strax innan fem då Jeanette och Martin kom och hämtade upp mig och Elin. Vi hade nämligen intro med Engelskan. Kändes väldigt onödigt det där, det var inte direkt så man fick veta så mycket nytt. But now thats done så nu är det bara att sätta igång med även engelska pluggandet då! Mycket just nu!

Och inte nog med det.. I morgon börjar en ny delkurs! (=

söndag 25 september 2011

Förändring i tillvaron!

Söndag

Så då var även denna helg förbi och allt pluggande som var tänkt att bli av idag har ju gått åt pipan! Gjort nada pga att jag inte känner mig bra alls.. Vette tusan om det fortfarande är baksmällan som sitter i eller om det även är någonting annat som spökar.. ?!

I fredags då så jobbade jag som sagt på förmiddagen och tillbringade sedan cirka två timmar hos frissan. Hann även gå en vända på stan med Moa innan jag var tvungen att dra mig hemåt och fixa mig i ordning inför kvällen. Cissi och hennes kompis Pär kom på besök och vi drack alkohol och hade det väldigt trevligt. Kvällen slutade som vanligt nere på stan..! (:

Igår så var bakis bara förnamnet och jag som skulle iväg på inflyttningsfest hemma hos Ellinor med Bellie. Jag tog mig i kragen och pallrade mig dit men tyvärr så tog illamåendet över och även fast jag försökte så blev det bara värre..! Så det blidde en kort kväll för min del tyvärr! Soffliggandes framför tven resten av kvällen i fosterställning. Inte att föredra! Huuua.

torsdag 22 september 2011

Slapp framför tven

Alldeles strax börjar veckans Robinson! Synd bara att det är samma tid som Sol, Fest och Oroliga föräldrar där en bekant troligen ska vara med i dagens program! Så ikväll bli det absolut att zappa mellan kanalerna..! HAHA

Biltema + Övningskörning

Mange kom hem från sitt möte och hade haft sönder mitt cykellås. Så det blev en resa till Biltema där de fixade till det som tur var. I samma veva passade jag på att smygköra lite med Mange. Det är fan dax för honom att komma igång med körkortet nu!! Jag har tjatat på honom länge nog men han har ju en tendens att dra ut på det hela tyvärr.. Men nuså, tror jag faktiskt att ha smått har börjat komma igång lite igen då han har börjat läst boken oså om kvällarna! Bra första steg åtminstonde!! :)

Fullspäckat shema

Dax att ta tag i lite städning så man slipper allting i morgon. Jag har nämligen ett ganska fullspäckat shema framför mig i några dagar nu..

Imorgon - Jobba 7,30-12,30. Sen cykla till frissan där jag har tid bokad kl: 13,00. Efter det tänkte jag hinna med att gå en sväng på stan och träna oxå! Sen är det nog bara att dra hem och svida om innan Manges syster och hennes kompis kommer på besök! :)

Lördag - Förhoppningsvis inte vakna för bakis. Sen ska jag och Mange till Musikenshus på nått som Uppsalakommun bjuder in till, lite gratis massage kanske?! ;). Sen på kvällen blir det inflyttningsfest hos Ellinor i Salabacke! (:

Söndag - Massa PLUGG !

Tutteduvor !




Var tvungen att sno Moas bilder på killarna.. Så söta att Mange till och med måste naffsa lite i örat på Niklas! ;D

Torsdag

Somorgon i morse - SKÖNT! Jag har av någon konstig anledning börjat att drömma helt sjuka grejer. Inatt var det till exempel en haj som åt upp någon som jag var ute i en båt tillsammans med. Minns dock inte vem det var, kanske är tur det..! Sen har jag drömt andra sjuka saker oxå. Undra varför?

Kom precis hem från träningen, jag och Mange har kört ett gympass. Sen körde jag honom till hans mattelektion på Linné och nu tänkte jag ta mig an mitt eget plugg. Fast först blir det nog en dusch! :)

onsdag 21 september 2011

Lika som bär ?!

Åter en dag..

Fast i mitt tentaplugg! Jag blev inspirerad av en klasskompis som rekomenderade att man skulle sätta upp små lappar som man kollade på varje dag innan tentan.. Vilket jag har sysslat med idag. Visserligen har jag inte satt upp dem någonstans än men jag tror att det kommer att funka vilket fall som helst. Bara det att jag inte behöver tänka att jag måste "öppna" mina böcker hela tiden, utan det räcker med att jag tar fram dessa små lappar och tränar på dem..!

Vi har fått ett mail från Ving också, där de meddelar att det kommer att ske ett byggarbete precis utanför vårt hotell under den tiden som vi kommer att vara där, i Thailand alltså. Så de undrar ifall man vill byta hotell vilket jag har pratat lite med familjen om idag. Jag pratade med Ving oxå och insåg att det inte fanns så mycket andra altenativ för samma pris. Men ville vi lägga till lite grann så fanns det ett annat läckert hotell som hade lika avstånd till havet! Så jag får slå en pling i morgon igen och hoppas på att det fortfarande finns kvar..! :)

Nu snart så börjar Bonde söker fru. Vilket man inte kan missa! ;)

tisdag 20 september 2011

Bra val



Kollade precis med Elin, bra film (:

Godkänd

Fick mail häromdagen från min gamla lärare som jag hade i Gävle. Som inte hade gett mig ett betyg. Ett betyg som jag har gått och väntat på ända sedan i Juni. I alla fall, så hade hon kollat över mina uppgifter och jag fick ett D ! :) Så nu är jag ÄNTLIGEN GODKÄND på den kursen oxå!

Höstkänslor

Visst, det kanske har varit höstmånad i några veckor nu och man kanske ska ha vant sig vid det här laget. Men jag har nog levt kvar i tanken av att sommaren fortfarande existerat en gnutta åtminstonde. Men nu så har jag kommit till insikt med att SOMMAREN är slut och HÖSTEN har infallit..!! En ganska mysig känsla ändå.. Visst det suget med bara tanken av att snön är påväg och vi ska gå i ett halvår och frysa häcken av oss. BURR. Men å andra sidan gillar jag själva höstfeelingen. Löven faller, allting fylls av massa fina färger, man får ta på sig stövlarna och jackan igen osv. Och man får tända MASSA ljus !! Ja ni fattar ;)

Tjejmys < 3

Tisdag

I morse vaknade jag av att Mange säger att han ska gå upp, jag tror att klockan är runt sju och min klocka ska ringa en timme senare.. Jag frågar ändå vad klockan är och han säger halv TIO !!! Då ska ni veta att min föreläsning började 10,15 !

PANIK !! Var bara förnamnet av vad jag fick och rusade upp och var arg över att han inte hade väckt mig.. Men stackarn som trott att jag började klockan 12 haha. Aja, jag hann i god tid i vilket fall som helst och dagen var räddad.

Sista föreläsningen innan tentan. Så om en vecka infinner jag mig på salsskrivning. Huuuuwa! Inte alls taggad, men ska plugga denna vecka och göra mitt absolut bästa. Tänkte faktiskt öppna böckerna redan nu.. :) Ambitiöst!

Igår satt jag med mitt andra plugg till min distanskurs. Skickade in uppgiften vilket kändes bra! Slipper man tänka på den kursen ett tag framöver, innan det är dax för nästa uppgift!

söndag 18 september 2011

Söndagsmys

Pluggardag

Idag har Malin varit riktigt ambitiös! Har i stort sett pluggat hela dagen lång (bortsett från då vi var ute i Österby). Började med att läsa en bok i morse som heter Att bli sig själv och den skummade jag igenom och förde anteckningar på och har sedan har jag hunnit börja med min andra bok också. Plus att jag har haft diskussion i forumet med min gröna grupp nu under kvällen ! ;) haha Bra jobbat där!

I morgon bitti blir det föreäsning på Engelska parken och sen hem för att återgå till mina studier. Har en uppgift att göra som ska in nu i början av veckan! Så det är bara att kämpa på! :)

Nu blir det i alla fall filmmys med Mange Mus!!

Söndag




Sitter just nu ute i Österby hemma hos föräldrarna. Jag och Mange är här och hälsar på och blir bjudna på middag. Det nalkas grillat, troligen det sista för det här året, tyvärr!

lördag 17 september 2011

Lördag

Dagen som skulle bli min pluggdag får nog bli bakisdag istället. Har inte en enda liten gnutta ork till att öppna någon bok idag inte. Tyvärr!

Sitter med systeryster och kikar på gårdagens idol. Som missades pågrund utav alkoholförtäring med fin fina brudar som var på besök. En kväll som slutade på White club. KUL

torsdag 15 september 2011

Rix fm

Dagens skratt.

Lyssnade på Rix fm när jag och älskling var ute och åkte. Bland annat en sväng till Blåsens där jag skulle fixa lånekort och låna en bok och sen stannade vi även till och handlade på Willys. Då i alla fall på Rix så berättar Titti om ett djupt troende par från tyskland som hade försökt fått barn i åtta år utan restulat. Då de hade sökt hjälp och läkarna hade kommit fram till att det inte var något medicinskt fel på någon av dem. Så frågade läkarna hur ofta de hade sex för att kunna hjälpa dem osv. Då hade paret tittat på varandra och inte vetat vad de pratat om. De hade ALDRIG haft sex och de hade ingen aning om vad det var..! Lyckat ! (;

Torsdag

Precis tryckt i mig lite lunch efter att jag kom hem från min lilla date med min gruppkompis i skolan. Hon hjälpte mig inför morgondagens seminarium! Så snällt. Hela morgonen gick åt till att tokläsa mitt kapitel. Fattar nada! Är det nått fel på mig?



Gårdagen tillbringades i alla fall på jobbet. Där allting var som vanligt. Jobbade till 15 och sen var jag bara hemma och mös med familjen framför tven. Bonde söker fru har ju börjat igen! Det gillas, och det har ju även IDOL och Robinson gjort. Men det finns oxå andra bra serier som går just nu som man inte vill missa! Älskar hösten på så vis att man alltid har någonting som går på tven..! Man vill ju ändå inte gå ut.. I detta blås och regnväder.. BURR!!

tisdag 13 september 2011

Matlagning

Pluggar och lagar mat, kyckling och ris nu såhär innan det är dax för kvällens Idol! (:

Kulturnatten

Föreläsning

Hemma efter ännu en vända i skolan. Föreläsning som sagt och där kan jag lova att man inte hänger med. Läraren har alldeles fööör mycket power point och han pratar så fort och det måste han för att hinna med allting som han har.. Vilket han ändå inte hinner och klockan hinner bli fyra och han har fortfarande flera sidor kvar att prata om, och alla börjar resa sig och han blir så nervös stackarn. Ett tips, ha inte så mycket power point nästa gång!

Tisdag

Klockan ringde vid halv åtta tiden åhh så trött jag var, snoozade ett tag innan jag kunde få upp ögonen och börja läsa boken. Hann läsa ett tag innan jag var tvungen att bege mig till skolan där jag skulle träffa min studiegrupp. Vi delade upp arbetet inför seminariumet på fredag och sen cyklade jag hem igen. Jag får panik över att behöva gå ut, i detta väder..!



Varför bor man i Sverige egentligen ? När det är sånt här väder..! Det är frågan de..!


Vi ska käka lite lunch nu om ett tag innan det är dax för både mig och Mange att dra tillbaka till skolbänken. Han ska ha mattelekton och jag ska ha föreläsning klockan 14,15-16. På hemvägen måste jag förbi ST1 macken och hämta ut mina böcker som har kommit. Äntligen! ;)

måndag 12 september 2011

söndag 11 september 2011

Söndag

Sitter och tittar på nån film som går på 3an med älskling. Det är paus för tillfället så tänkte passa på att uppdatera lite granna här som vore på sin plats. Idag har det inte hänt mycket alls, seg dag som tusan. En riktig soffdag.


Igår var det Kulturnatten. Jag och Mange var ner en sväng på stan på dagen och det var riktigt mycket folk ute redan då. Först gick vi runt lite på stan sen gick vi ner och satte oss vid ån och njöt i värmen. Innan vi gick hemåt så passade jag på att shoppa lite grann inför kvällen. Jätte mysig dag sådär på tu man hand < 3


Senare var det ordningfix inför kvällen, Moa och Niklas skulle komma och sällskapa! :) Senare kom även Elin hem från tha work och enyoja! Det slutade med en kväll på stan! Lika trevligt som alltid! :D