söndag 31 juli 2011

LOVE LOVE LOVE

Jobbkväll

Precis hemkommen från tha work. Jobbade ju som sagt 16-22. Nu är en viss person ledig fram tills på onsdag pga vissa byten osv. Sen efter det är jag ledig till nästkommande tisdag. Sen är det fem arbetsdagar kvar innan vi sätter oss på flyget mot varmare breddgrader! WIHOOOO

Jag är helt slutkörd efter dagens pass, det kändes som ett riktigt träningspass måste jag säga! Haha.. Massa cyklande och springandes och inte råga på allt hahah en viss person som kittlades på rasten..! Crazy kvinna det där ;) !! Men nice ändå juuuu !! xD Jag som behöver all träning jag kan få innan playan! Så jag bara tackar och tar emot!

Now, sweet dreams people! :D

Promenad i solen

Det blev en promenad i solen med Älskling idag. Sen har vi kikat på lite fler Solsidan - avsnitt ! Nu kom jag precis ut från duschen, det är dax att svira om för en söndagskväll på jobbet..! Som är allt mindre lockande.. Men behövligt för ekonomins skull !!

Söndag

Nu har vi precis lämnat ifrån oss vår sista lilla misse som skulle få heta Maya! Man såg på Amazings ögon stackarn, såg lite ledsna ut kunde jag se. Nu är det bara vänta ett år igen på nästa gång. Det blev en ganska sen kväll i Österby igår, med mycket ressnack! Jag längtar!! Sen när vi kom hem fastnade vi framför lite Solsidan avsnitt som slutade med att jag somnade på soffan! Och nu på förmiddan vaknade vi av att telefonen ringde och det var dom som ville hämta katten! Då var det bara till att rusa upp och städa upp lite här hemma! :)

Solen skiner så vi tänkte kanske gå ut och lägga oss i solen en sväng. Innan jag ska iväg till arbetet senare!

lördag 30 juli 2011

Visit i Österby!

Sitter just nu hemma hos mamma och pappa ute i buschen - Österby! Älskling och pappa sittr och dricker grogg medans jag får hålla mig nykter. Då man olyckligtsvis måste vara chaufför för kvällen. Då en viss annan person inte har körkort! Ännnnn! ;)

Vi har blivit bjuda på både middag och efterätt av mina snälla föräldrar. Sen har jag även hunnit med en liten visit hem till Madde och hennes mamma i deras nya lägenhet, mitt i centrum! Vilket var väldigt mysigt!!

Senare ikväll blir det nog lite Solsidan avsnitt för mig och Manges del. Liiiiiite mys sådär! :D Lugn helg för engångs skull, inte varje helg det händer lixom. Det är ganska så nödvändigt! Haha.

LMFAO - Party Rock Anthem ft. Lauren Bennett, GoonRock

Lördag

Klockan ringde tidigt i morse började nämligen jobba klockan 7-12,30. En aning virrigt att börja då då det dessutom var första gången som jag gjorde det. Hade inte riktigt kolla på rutinerna, men det löste sig ganska så bra ändå som tur var!

Nu har Sonja precis varit här och hämtat den andra lilla kattkillen som skulle heta Miro? tror jag. Börjar kännas nu att det blir mindre livat här hemma. Snart är det bara Amazing kvar..! Stackarn. Men samtidigt så tror jag att hon kommer att tycka att det blir ganska så skönt. Vem vet, vi kanske tar en till kull någongång igen, men då ska vi behålla en liten rackare i alla fall har vi sagt.(:

Mange följde med henne en bit nu på vägen och jag tänkte väl börja med att laga ordning någon lunch kanske!

fredag 29 juli 2011

Härliga dagar i Skultuna!

Dag på stan

Det blev en dag på stan! Duschade och gjorde mig i ordning och sedan cyklade jag ner före 12 och mötte upp Mooooies! :D Vi satte oss på Cupido och käkade sallad där vi blev kvar ett bra tag. Sedan kikade vi lite affärer innan Mange kom och mötte oss. Då fortsatte jag shoppingen med honom och pengarna rullade som vanligt iväg! Haha. Men lite fina fynd blev det minsann för bådas del! :D

Nu nalkas det middag här hemma. Dagens rätt är kycklingfilé, strips och bearnaisesås! MUMMA!

FREDAG

Då var det fredag igen då. Tiden bara rusar. Jag vaknade i morse av att telefonen ringde och självklart var det från jobbet. De undrade om jag ville jobba dag på söndag i stället för kväll. Men de vill Malin icke göra.

Nu på morgonen har jag hunnit med lite damsugning samt byte av kattlåda (välbehövligt) !! Nu kankse det är dax att sätta på gröten för magen tycks börja låta lite här. Senare i eftermiddag tänkte ja ta en vända på stan, ska nämligen möta upp my love när han kommer från jobbet. Det blir nog en mysig dag det här! (:

torsdag 28 juli 2011

Middag

Håller på att laga mat till mig och Mange. Idag blir det fiskpinnar och mos med gooood remouladsås! Det gillar vi!

Pluto

Västerås

Kom nyligen hem från några härliga dagar i Västerås. Som har varit fyllda med sol, bad och vin. Precis som det ska vara på sommaren. Vi lyckades verkligen med vädret oxå då det var toppenväder både i tisdags och igår, idag med för den delen. Men det där med brännan håller jag hoppet på Turkland..! En vecka där borta ska väl ge susen..! Hoppas jag! :)

Igår var vi ut på krogen i Västerås, det var kul att prova på nått nytt ställe, och gå ut i en annan stad! Det borde man göra oftare än vad man gör egentligen. På dagen så åkte vi in till Skultuna badet där vi solade och badade i poolerna. Senare på eftermiddagen grillade vi innan alla fem skulle samsas om en och samma dusch! Vilket gick jätte bra!

Verkligen två toppendagar! Nu är jag ledig i morgon också eftersom jag lyckades byta bort mitt kvällspass till en väldigt snäll kollega. Så jag ska jobba åt honom en dag i nästa vecka. På min egentligen sista "semestervecka". Som jag än så länge inte har sååå planerad. Förutom att helgen ska spenderas med family på barndomsön! Men jag kommer nog med all säkerhet att få dagarna att gå! (:

onsdag 27 juli 2011

Spontan sommarkväll!

Sitter just nu hemma hos Elins föräldrar i Västerås och har haft en mysig kväll med roliga männsikor! Nu nalkas bädden innan det blir solning och bad i morgon om solen nu lyser!

Jobbade i dag mellan 7,30-15 idag och sen cyklade jag hem i regnet och fixade mig och packade lite innan jag cyklade mot Ekonomikum och mötte upp Jeanette och brudsen innan vi begav oss mot Västeråsstaden.

En vääääldigt pinsam incident nu under kvällens slut som vi inte nämner högt för någon, haha ;) avslutade i alla fall kvällen. Imorgon får vi se vad som händer och sker! :)

måndag 25 juli 2011

Galen sommarnatt

19 dar..

Nu är det bara 19 dagar kvar.. !! Som jag längtar!

Måndag

Jobbade som sagt idag 7,30-15. Efter det cyklade jag hem och la mig helt utmattad i soffan bredvid en ännu tröttare älskling. Vi käkade kyckling och ris till middag och nu tänkte vi kika på lite OC avsnitt. Jag har varit så trött hela dagen, jag fattar inte varför..?!?!

Svenska sommaren

Klockan har ringt och jag är på väg till jobbet. Det är så mulet och grått ute och så hör jag de rullande hjulen utanför fönstret, och så ser jag en liten flicka och hennes pappa komma halvspringandes utanför med en stor feting resväska! Det får mig att längta ännu mer..!!! Varför ska man bo i Sverige egentligen?

söndag 24 juli 2011

Söndagskväll

Precis kommit hem från Österby där jag tvättade bilen och umgicks med familjen och käkade grillat. Jag, Linnea och Mange åkte en snabbis upp till farmor också och hälsade på. Hon vart så glad så!

Nu har familjen precis varit här och hämtat deras lilla Simba! Det kändes jätte konstigt och jag tror Amazing fattade vad som höll på att hända för hon gick in o la sig i deras kattbur. Stackarn! Tänk nästa helg då alla tre kissarna är borta, hon kommer ju sakna dom! Så hemskt egentligen! Men det kanske blir en till kull om något år eller så, vem vet! :)

Nu ska vi kika lite på film tänkte vi.

Söndag

Sov länge idag! Skönt som fan, var så jäkla trött igår haha å somnade ganska tidigt oxå. Idag är de tvättdag igen och Mange har gått iväg och tränat så det är jag som, hör och häpnad står för tvätten. Ska alldeles strax gå ner och lägga i torktumlaren och lägga i en ny maskin.

Om några timmar tänkte vi dra ut till Österby och hälsa på mamma och pappa. Tanken var att jag skulle tvätta bilen! Den är så skitig, så välbehövligt..! Sen skulle även bror med familj komma dit och äta middag så då passar det ju perfekt.

Sen ikväll kommer det en familj som ska hämta den första lilla killen. Äntligen! Eller taskigt att säga så men dom är så jobbiga just nu, de går mig på nerverna haha. Dom har börjat ge sig på tepeterna i hallen nu.. Det ligger remsor överallt på golvet. Det blir roligt när vi får betala det när vi flyttar..! De andra två små missarna ska flytta senare nu i veckan..! Men det kommer ju ändå att bli lite tomt utan dem lixom.

Myslördag

Hade en mysig hemmakväll med gubben igår. Lillasyster kom oxå på besök och gjorde sällskap i soffan. Vi käkade som sagt tacos och sedan kikade vi på film, X-men som för den delen var ganska bra! (=

lördag 23 juli 2011

Lördag

En sliten tjej sitter här nyduschad och något fräshare än tidigare i väntan på att hennes karl håller på att fixa lite käk.. TACOS !!! Han är ju bara för gullig den där Magnus!

Igår alla fall som jag nämde så åkte jag upp med sambo Elin och Tommy till Gränby en sväng. Hittade en klänning på HM och sen handlades det lite alkoholisch inför kvällen..! Sen var det bara att kila hemåt och svida om inför kvällens bravader. Jag åkte och hämtade upp Sorsa korven hemma hos henne strax efter sex. Sen åkte vi ut mot Storvreta och hämtade upp Martin och han fick även äran att köra ut mot Öregrund. Då jag och Sorsa passade på att börja smådricka lite..! :D

Väl framme i stugan väntade grabbarna och även Jossie kom efter ett tag! Riktigt galen kväll och NATT!! Med en del incidenter som kan kallas för sjuka!! Fick väl några timmars sömn nu på morgonen i alla fall. SLITEN IDAG! Men såå värt det! HAHA

Idag vart det mera bad och pizzakäk och sen lekte vi dunken som man gjorde när man var liten haha det var faktiskt jätte roligt..! :D Man kan ju faktiskt leka som vuxen oxå!

Nej ikväll blir det en helkväll framför tven med massa film!! Helt klart!! :D

fredag 22 juli 2011

Hemmasysslor!

Det blev tvätt för mig och Elin. Duktiga flickor! Det händer ju inte allt för ofta att jag tvättar..! Nu väntar jag på att det ska komma en kvinna och kika på vår sista lilla kisse. Hoppas att hon faller pladask för honom! ;) För då i sånna fall så är alla tre tingade! Vilket skulle vara suveränt juu!! :D

Sen tänkte vi åka upp en sväng till Gränby oxå och kika lite..! Och även gå en vända på Systemet!

Gotland i ett nötskal!


FREDAG

Då var det helg igen då! Det gillar vi. Men vad ska jag göra idag då? Jo, tänkte väl börja med att laga lite gröt till frukost. Jag har ju börjat mitt nya nyttiga liv igen.. Som har gått åt helvete nu i sommar..! MORR Men nu j*vlar har jag typ 22 dagar på mig att gå ner det som jag har gått upp igen tills vi drar till Turkiet. Jag kommer att behöva all hjälp som jag kan få! För jag lovar att chokladkakorna och Geishan i kylskåpet lockar otroooligt mycket..!


Men det ska gå..!! Har i alla fall varit duktig sen i måndas.. Inget godis eller nånting. Så nu gäller det bara att hålla det också, och det viktigaste av allt. Att det syns och ger resultat!


Sen ska jag väl kila ner på stan kanske eller Gränby? Vi får väl se. En vända på Systemet i alla fall, för ikväll blire partiii !! :D

torsdag 21 juli 2011

Kvällsklippning

Jag körde en snabbklippning nu på kvällen, och jag hade tur för Elin hjälpte mig oxå! Jag borde verkligen gå till en frisör inom snar framtid.. Jag lovar! (:

Myskväll

Nu ikväll har jag och Mange kikat på en film och ätit lasagne till middag. Det vart en film som vår käre sambo Elin rekomenderade; Stepbrothers. Njaa smaken är ju som baken - Delad. Helt okej rolig, men ändå väldigt knasigt underhållande. Kolla själva och bedöm vad ni tycker!! :D

Torsdag

Då var mina jobbpass för denna vecka avklarade. Jobbade dag igår och idag me, skulle egentligen ha jobbat kväll idag men min snälla kollega böt pass med mig. Så nu är jag ledig i tre dagar! Långhelg kan vi kalla detta!! :D NICE

Sen jobbar jag två dagar, ledig två, jobbar tre.. Ledig en vecka + en dag, sen jobbar jag fem, sen drar vi till TURKLAND!!

Och sen är väl sommaren slut! Illa så sjukt fort tiden går.. PANIK att sommaren snart är slut lixom fast de knappt känns som den har börjat!

När ja kom hem från jobbet idag tog ja tag i svinstian som vi har här hemma. Fyfan hur de har sett ut! Men nu känns det åtminstonde liiiite bättre..:)

tisdag 19 juli 2011

Färgar utväxten

Sitter och väntar på att färgen i håret ska bli klart så jag kan tvätta ur det! Passade på att kika lite i Taxfree katalogen som kom idag oxå, det finns så mycket att välja på som man vill ha! Men troligen så kommer det att bli det gamla vanliga; Bacardi Ruzz och Bacardi Melon och kanske en Kahlua?!! Det är ju ta fyra få den billigaste gratis! Så klart man ska passa på!! ;D

Jag längtar som en galning!! Då vädret här hemma har varit lite sisådär den här sommaren.. Så hoppas jag på brännan i Turkaland!! :D

Nej nu är det nog färdigt här..!! Måste kila! (:

Underbara Gotland!