torsdag 31 mars 2011

Middags time

Lasagnen står i ugnen men idag lata vi till det och tog köptas lasagne.. ;)

Torsdag

Jobbat idag slutade 16. Alltid lika segt att komma tillbaka när man vart borta en vecka. Men man kommer ju alltid lika fort tillbaka igen. Efter jobbet hade jag och Mange bestämt att vi skulle åka och träna innan tvättiden som började nu klockan 17. Tror ni att det är nån hemma och väntar på mig när jag skyndar mig hem eller..?? NEJ!! Såklart inte.. Ringer och ringer men icke sa nicke inget svar där inte. Så det slutade med att en arg Malin drog iväg till gymmet by her self.



Nu när jag kom hem kommer han och ska försöka gottgöra mig.. Har inte bestämt om jag ska godta det eller inte än.. Vi får väl se, för det var ett ganska bra erbjudande han kom med ;)


Ja denna kväll då? Ja ni hörde bara massa tvätt! Sen kolla kläder till i morgon oxå! (= För då smäller de :D Wihooo vad jag är taggad brudar !!

onsdag 30 mars 2011

Träning

Nyduschad. Var med Mange och tränade tidigare och gud så skönt det kändes idag. Vart typ inte ens trött och det hör till ovanligheten sattsäga! Det vart 5 km + vanligt gym. Sen åkte vi hem och käkade pannkakor! Så nu är man mätt och belåten oxå. (=

BB

Kan man vara sötare ?

Jag älskar när det flyter!!

Check: Klar med Tema 1 på Socialpedagogiken. Samt en bra bit på väg med uppgift A på Barns rätt och barns röst ! JIPPI ! (=

Grattis Angie som fyller 24 idag ! (=

Synsam

Började dagen med att traska ner till Synsam där jag hade en bokad tid klockan 09,00. Som jag trodde så hade inte mina långdragna prickar försvunnit än. Så jag fick en ny tid om två veckor igen. Börjar allvarligt talat ledsna på detta nu! Vill ha mina lincer tillbaka! Det är så mycket skönare (och snyggare) än glasögon.

Nackdelar med att ha glasögon:



  • Man kan inte ligga bekvämt i soffan med glasögon utan att kanterna ska tryckas ner mot kudden och det är inte skönt!

  • Man kan inte ha sex med glasögon

  • De immar lätt igen

  • Man känner sig instängd

  • Ja det finns säkert en massa mer nackdelar med glasögon.. Så som ni förstår så är jag riktigt less på dem..

Första vårtecknet !


tisdag 29 mars 2011

("v")

Kock talanger

Jag är nästan lite stolt över mig själv, visste inte att jag hade sånna här dolda talanger.. Men det smakade faktiskt riktigt bra! Man kanske skulle bli kok ändå..!? Haha eller vad säger ni? ;)

Äntligen!

Nuså, har jag blivit tilldelad en grupp på min nya kurs och ser äntligen vart man ska skriva inlägg någonstans. Inte så konstigt att jag fattade noll innan när jag inte ens hade tillgång till att skriva inlägg!! Då har jag jobb att göra i morgon..


Nu håller vi på med maten för fullt. Jag har tagit mig an att göra en Flygande Jakob som Elin lärde mig när hon bodde här! Det är ju faktiskt riktigt roligt att laga mat! Det har jag inte tyckt innan utan då har jag mest låtit Mange laga mat.. Men nu när man har en kock i huset så har det blivit riktigt roligt för att jag lixom kan fråga vad man kan ha i oså..


Det blidde Gränby / IKEA med Semlan tidigare. Inte så mycket shopping för min del dock (hittade endast ett snyggt skärp på HM). Det vart betydligt mer shopping för Semlans del! ;) Men det var riktigt mysigt att bara umgås sådär! Det var alldeles för länge sen sist! (=

Old memories !

Tisdaa tha day!

Sitter här och är en aning panikslagen.. Blir inte klok på min nya kurs.. Har äntligen lyckats kommit in och blivit registrerad men nu så fattar jag istället inte hur man ska kunna lägga in inlägg och kommentera andras inlägg. Jag måste nog vara den minst tekniska personen i hela universum och jag skojjar inte!! :S Blir inte klok på detta!





Mina kommande timmar kommer alltså att gå åt till att försöka få rätt på allting och dessutom har jag plugg i den andra kursen oxå. Så jag har att göra!



Senare i eftermiddag kommer Semlan in till stan och vi ska ta en sväng upp till Gränby och även kika lite på IKEA.. :) Mysspyss! :D

Varmt - Kallt

Vädret har verkligen varit oberäkneligt i mars. Ena dagen lyser solen ute och man kan sätta på sig vårjackan och den andra dagen så är snön tillbaka igen. Och det är bara att sätta på sig vinterjackan igen.. =/ Så värdelöst.. VILL HA VÅR NU!!

måndag 28 mars 2011

Precis kikat på En unge i minuten och nu blir det film (:

La familia

All kärlek till er mina älskade ("v")

Min middag

Smaka riktigt bra faktiskt, imponerad över mig själv!

Middag

Jag är för tillfället i full gång med dagens middag som blir köttfärsås (cornfärs såklart) gryta med en salig röra av ingridienser med spagetti till det! Ska bli spännande att se hur det smakar.. Inte ofta jag står för matlagningen och framförallt inte för nått nytt ihopkok.. ;)


Tidigare idag åkte hela familjen alltså jag, Älskling, Pullan och Christoffer till en massa olika affärer. Vi började på ÖB och slutade på Media Markt.. Tanken var först att vi skulle kolla på nån födelselåda till Amazing och hennes kommande bebisar, men vi hittade ingen så nu har vi skaffat oss två banankartonger och jag har tejpat och limmat ihop dem och lagt i massa mjuka filtar där i så nu ser hennes nya låda så mysig ut så! Hoppas att hon kommer att gilla den! Så istället för det så shoppade vi en massa andra "roliga" saker.. Nya bläckpatroner till skrivaren bland annat.. hehe (=

Måndag

Vaknade av att telefonen ringde i morse klockan 07,15. Jag svarade i sömnen och det var ju jobbet såklart men jag avböjde från jobb. Idag är det pluggardag som gäller för min del.. Ligger efter.. Haha OM jag gör. Fysjutton! Men det är bara att sätta igång. Min andra kurs börjar ju idag oxå. Men lite panik, för när jag loggade in på portalen så står det att jag inte kan registrera mig och jag fattar ingenting! Har provat ringt massa folk men får inte tag på nån.. Så nu har jag mailat men lite panik när kursen börjar idag lixom.. Det här med distans kanske inte var någonting för mig ändå?..

Partii pics



söndag 27 mars 2011

Söndagsmys


Det blidde som sagt film, S W A T hette den och var riktigt sevärd med! Men vi hann inte se klart hela innan BB började så såg klart slutet nu efteråt. Roza fick lämna huset och det var bra tyckte jag. (= Lite för skrikig, lite för fjortis för min smak.


Jag har tänkt på att det finns en stor likhet mellan Gurkan i BB- huset och min käre sambo. Dom har en hel del gemensamt hahah !!

Film


Nu blir det filmmys med min älskade innan BB börjar klockan 21. Skön söndaskväll ! (=

Tacos

Och lovar er att det smakade lika gott som det ser ut!

Sandviken - Angie 24

Hemma igen efter en nice helg. Vi åkte ju som sagt upp till Sandviken igår eftermiddag och vi kom iväg ungefär som beräknat. När vi kom upp blev vi bjudna på god middag av svärmor. Dom hade gjort i ordning klyftpotatis, beaneisesås och kött inte illa smakat! Efter det var det dax för sminkning och jag var väl klar sådär en timme efter alla andra ;) Haha men det tog jag snabbt igen..

Under kvällen fick jag för mig att vi skulle på krogen. Fick dock inte med mig en enda kotte på den idén, men det hindrade inte mig. Så jag traskade dit alldeles ensamen och tog mig en drink innan jag blev utkastad. Man kan ju undra hur mobbad jag måste ha sett ut.. Sen vart jag lite hungrig och drog en pizza innan jag begav mig hemåt till folket igen. Ja ni, ibland kan man fråga sig från vilken planet jag kommer ifrån?! HAHA




Men lyckad kväll i övrigt från det lilla jag minns! (= Mår ändå hyfsat bra idag, kanske det var den där iprenen som jag tog som bidrog till det hiihi! När vi kom hem i alla fall så hämtade vi upp Linnea på Gränby och fick köra henne direkt till Samariterhemmet då hon hade lyckats skära bort en bit av sitt finger.. Så nu är hon sjuksriven i en veckas tid, undra hur detta ska gå för jobbnarkomanen!?

Nu nalkas det middag och idag ska vi i alla fall lyckas ta oss i kragen och laga till lite tacos! Mange är redan i full gång så jag ska kila dit och hjälpa honom nu!

lördag 26 mars 2011

Stressa Stressa!

Jag känner mig själv alldeles fööör bra! Fast man tycker att man har god tid på sig så blir det som vanligt stressa stressa!! Kom precis innanför dörren nu. Vi har hunnit med en vända på Gränby (hittade dock ingenting där) och kört ett hårt gympass. Och vad är klockan nudå?!! Jo redan 15, det är galet så fort klockan tickar. Tanken var ju lixom att vi skulle åka hemifrån om en timme. Men hur sjutton ska jag hinna det? In i duschen med desamma för min del och sen sminka mig fort fort! Som tur är så blir vi bjudna på mat där uppe i alla fall så det slipper vi tänka på nu..!

Lördag

Den dagen som är mest efterlängtad av alla dagar på hela veckan.. Är nu här! Vad ska jag göra idag då? Jo fullspäckat shema som vanligt haha. Linnea börjar jobba klockan 12 så ska stjussa upp henne till Gränby då, och jag tänkte passa på att ta en vända tillsammans med älskling där. Sen blir det träning vid Boländerna och efter det tror jag att det är dax att åka hem och svira om! ;) Tvätta kanske om jag inte hittar nått att ha på mig uppe på Gränby till kvällen.

I eftermiddag drar vi upp mot Sandviken och Angie och co.. Som ska ha födelsedagspartii, för hon fyller år i veckan! Wiii :D Kommer bli awesome!



Så vi kommer stanna där tills i morgon då som ni kanske förstår! Och återkommer väl inte till Uppsala förän mot eftermiddan/ kvällningen..


Igår kväll när jag och älskling satt och kikade på nån film på tven så hörde vi ljud utifrån balkongen och där stod Josefine och Sara haha och var en aning på styret! :D Roligt att dom hittade till mitt kvarter, sötnötarna!!

BB

Wiii äntligen helg! Kolla BB nyss, skönt att Madelene kom in och inte den där äckliga blonda saken.. Henne gillade jag inte för fem öre! Usch! :S

fredag 25 mars 2011

Kolla trean ;)

Sätt på trean på tven! Filmen som de visar just nu äger! Haha :D Stört skön film med Adam Sandler.

Hata reklam dock! Det är ju reklam var femte minut känns det som.. :O

Kärlek

Lata ligan

Ingen orkade laga tacos så det blev pasta carbonara istället. Snabbt och lätt att tillaga, så nu är vi mätta och belåtna. Linnea som inte äter skinka gjorde iordning pannkakor till sig själv. Nu sitter dom där inne och bråkar om vilket program de ska titta på. Tror att det är hockey som lockar älskling och Linnea ville väl titta på 101 sätt att åka ut en gameshow.. Om jag inte hör fel så tror jag att det var Linnea som vann denna gång! ;) Girlpower haha... Snart blir det BB och annan film förhoppningsvis och lite fruktsallad till de kanske.. :) Myyyys!

Fullspäckat shema!

Mange ringde mig runt 12, då var han klar hos tandläkaren. Jag åkte och hämtade upp honom och vi drog direkt till Willys där vi skulle storhandla. Eller tanken var väl egentligen att vi inte behövde såå mycket. Men vi landade tillslut på över 1200 i alla fall. Så nu mina kära vänner har familjen på Strindbergsgatan käk ett tag framöver. Efter Willys var det tankning som stod på shemat, så nu mår skitbilen bra och förhoppningsvis kör oss ett tag till framöver.

Vi skyndade oss sen till Nautilus för att träna. Det vart som lite stressigt och jag hann bara med löparbandet idag dock, men det kändes ändå riktigt bra! Tänkte att jag får ta resten i morgon.. Sen var det bara hem och packa upp alla varor, in i duschen och svira om. Sen kilade vi ner på staden där vi hade möte med handelsbanken klockan 14,30. Vi hann precis!

Efter mötet, som för övrigt gick riktigt bra, bestämde vi oss för att luncha på Cupido. Det säger man ju aldrig nej till, ellerhur! Jag passade även på att gå in på Life och väga mig på deras våg som mäter fett och bmi. Som jag och Elin testade på förut. Dagens resultat var dock mycket mer glädjande än det var sist måste jag säga! Målet (som jag satte från början) är härmed nått! Men än är jag inte riktigt nöjd. Jag ska fortsätta kämpa och nå mitt andra mål, minst 2 kg till! :) Jag hade fortfarande lite för hög fettprocent och bmi:t är inte riktigt perfekt än! Så det är bara till att keep going!! ;) Man ska ju ha ett bmi på under 25 och jag ligger i dagens läge på 26, så har en liten bit kvar! Men för övrigt så känner jag mig jävligt stolt över mig själv som har klarat av detta, det trodde jag aldrig för ett halvår sen att jag skulle klara av. Jag menar det! Men att jag nu är 11 kg lättare känns helt sjukt, men verkligen hur bra som helst!! (Y) :D

Ikväll blir det en riktig mysfredag med god mat (tacos), film och tända ljus! Precis vad jag behöver. Skönt och ladda upp inför morgondagens bravader!

Trevlig helg allesammans ! (:

Varför mer snö?? :(

Myshörna !


Mina två Älsklingar ("v")

Sovmorgon?

Tror ni jag kunde sova länge idag eller? Nej såklart inte! Jag vaknade helt klarvaken klockan 06,40.. Huaa när man äntligen fick sova ut ja då kan man de inte bara för att man är van att gå upp i den tiden. Illa! Men en sak var ju underbar varjefall och det var ju att jag slapp gå upp då utan kunde ligga kvar i sängen och kolla på BB! :)

Käkat frulle precis, nu ska jag försöka ta tag i plugget. Jag önskar mig själv bättre lycka denna gång!

torsdag 24 mars 2011

Film

Jag och baby tittade precis på film, Season of the Witch riktigt bra faktiskt! Se den om ni gillar sånna där gamla filmer. Eller asså dom är nya men utspelar sig för länge sen..! ;)

Ledig från tha work i morgon! Så skönt så ;D Slippa ställa någon klocka och för engångs skull få sova ut! Det gillar vi starkt!

Jag vet.. SEG.. ;)

Här kommer bilder från Emelies födelsedags partiii förra helgen.. Jag vet att jag är seg, men bättre sent än aldrig som det brukar heta! Ellerhur!! :D