torsdag 29 mars 2012

LoviLovi in thaa air ! <3


Nyduschad efter hårt träningspass!

Rusk å Rusk

Slutade 14 idag på jobbet. Cyklade hem i vinden (som tur var hade det slutat att hagla). Har nyligen käkat lunch som fick bestå av rester från gårdagens middag. Då jag kokade ihop en carbonaragryta med spagetti vilket smakade riktigt gott!

Amazing




En tjej som ska få kattbebisar inom snar framtid..!!

onsdag 28 mars 2012

Skola + simning

Dagen till ära har en ny delkurs startat som heter Barns och ungdomars vardagsliv. Verkar vara väldigt intressant men dock en del att göra. Har även hunnit med att simma lite på Actic med Bella och Jossan. Skönt med träning! (:

Nu kurrar magen så funderar på att göra någontig att äta, men vet inte om jag ska vänta på att Mange ska komma hem eller inte.. Han är ju så seg haha.

tisdag 27 mars 2012

Flummo

Helg i Sälen!








Tisdag den 27 mars

Redan tisdag, kan inte annat säga än att dagarna flyyyyyyger iväg. Förövrigt hade jag och Mange en super mysig helg i Sälen tillsammans med familjen. Där vi i lördags åkte nerför, tråkigt npg hade jag så fruktansvärt ont i låren så det knappt gick att ta sig nerför. En värk som sitter kvar än idag fast nu har det förflyttat sig till baksida vader istället. Usch, en natt kunde jag inte sova för det värkte så mycket.

Idag har jag tillbringat dagen på arbetet. Bra dag men ett plågsamt slut. Så nu är det otroligt skönt att vara hemma. Just nu gör jag ingenting annat än att vänta på att min karl ska komma hem. Till min förvåning frågade han mig i morse om vi skulle gå på bio ikväll, sötnosen! Kan det bero på att det är löningsdag för somliga?!

Lovilovi

fredag 23 mars 2012

Min torsdag

Igår btw så hade vi ju som sagt redovisning, vilket gick bra eftersom alla blev godkända. Känns skönt att kunna lägga även den delkursen åt sidan. Och invänta nästa delkursstart som börjar på onsdag.

Efter gårdagens lektion satt jag och Vanja ute i solen och stekte och även käkade lite lunch. Efteråt drog jag en vända på lite möbelaffärer innan jag körde en träningsvända. Hem och en dusch på det och invänta på att älsklingen skulle komma hem till mig. Helt okej torsdag för min del!

Sälen visit!

Hej alla glada!

Just nu sitter jag och hänger med familj och älskling i husvagnen uppe i Sälen, Tandådalen. Jag väntar på att syster ska prata klart i telefon så vi kan kika klart på ett BB-avsnitt. Sen blir det fredagsmys med eventuellt lite film.

Vaknade runt halv sju i morse och då var det bara att fixa sig för att dra ut till Österby. Strax efter nio satt alla i bilen och färden mot Sälen började. Vi stannade och käkade lunch i Mora och när vi var framme lös solen fortfarande. Så härligt väder och snö fanns det minsann kvar i backen. Vi drog ner och hämtade ut våra förbeställda skidor och nu har vi även hunnit med och ätit tacos till middag. Mysigt värre!

Kommer med lite härliga bilder när jag kommer hem..!

torsdag 22 mars 2012

Redovisnings dag

En riktig sight seeing vart det igår för mig och Mange. Hämtade ju som sagt upp honom på jobbet för att köra lite i Storvreta. Efter det stannade vi till på Storvreta möbler där vi hittade en heldel smått och gott, och inte nog med det så käkade vi på en grekisk resurang! Hihi. När vi sen kom hem softade vi framför ett BB- avsnitt. Helt okej torsdagskväll helt enkelt!

Idag är det dagen det. Då allt händer. Nejdå, kanske inte riktigt så storartat. Men jag har i alla fall en examinationsredovisning idag klockan 10,15. Ska träffa gruppen 09,30 och förbereda lite. Det är en väldigt kort presentation på tio min, så vi måste korta väldigt mycket på presentationen om man säger som så! Men det ska nog gå vägen.

LYCKA MIG TILL !

onsdag 21 mars 2012

Katt med lågt IQ

Onsdag

Jobbat förmiddag i det dunderhärliga vädret! VÅÅÅÅÅÅREN är här!!! Me lika alot lot lot !! ;) Sedan cyklade jag hem diskade och lagade lunch å vid två drog jag iväg och hämtade upp Bella vid stationen. Redo för ett träningspass. Huuua man kände ju av att man tagit det easy i en vecka nu, för fysatan så jobbigt det var! Men duktiga brudar minsann.







Nu är jag nyduschad, ska svida om för att sedan dra ut till Storvreta och hämta upp sambon min. Han ska få övningsköra lite grann eftersom att vi inte kommer att kunna göra det i helgen så tar vi det idag istället. Eftersom att vi har sagt att vi ska göra det varje helg, om det ska bli några framsteg för karlen. För i helgen åker vi nämligen med familjen upp till Sälen, vilket ska bli så mysigt så! :)

tisdag 20 mars 2012

Tandläkarbesök

Sitter för tillfället i personalrummet på Manges jobb och tar igen mig. Har varit hos tandläkaren här Storvreta och dragit ut en visdomstand. Så just nu känner jag mig lite yr och skakig men det går nog över snart. Mange slutar vid fyra så väntar väl tills dess.

måndag 19 mars 2012

Dagen det

Dagen har beståt av lite klipp och klist med PMet. När vi väl kände oss färdiga så skickade jag in det. Nu håller jag tummarna på att det räcker till ett G! Lillasyster kom över på förmiddagen, vi drog en lunch på Subway i Boländerna och en visit på IKEA hanns även med. Sen ställde jag upp, hon har ju tjatat och tjatat om att få stjuss till Lager 157 en längre tid nu. Men eftersom att jag har kännt att jag inte hittade så mycket där så har jag inte velat åkt dit. Men så nu då i alla fall så var jag snäll och styrde kosan dit. Hittade som väntat ingenting men syster provade på hon..! Men alf så var det rea på skjortor (för män) så jag passade på att shoppa lite karln min! Han blev så glad så när han fick dem! (30 års present i förskott sa jag till han, då han baa men jag fyller ju inte år än, jag fyller ju inte förrän i sommar!). Å då jag lade fram att det var rea! ;) haha.

Jag och gubben tränade en sväng på Actic och sedan fick han äran att parkera bilen i garaget på hemmaplan. Vilket gick helt felfritt! Sedan har vi kikat gårdagen BB avsnitt och ätit middag - Korvståganoff och ris! Men seriöst ? Hanna J framför Kija?? Hur tänker svenkarna då om man får fråga.

Nu iaf så ska jag och Mange kika på en svensk rulle Arne Dahl, som Elin hade laddat ner och rekomenderade oss!

Söndagsmiddag



Igår kväll åt jag, Älskling och Elin tacos till middag! Ovanligt?! Hmm njaaa kanske inte, men fysatan så gott!! :D

Lite smått från i lördags




Måndag

Nyduschad brud. Har även hunnit med att ägna morgonen åt mitt PM. Tjejerna hade skickat sina texter, så nu har jag klippt och klistrat in dem. Sen återstår bara att läsa igenom allting för att sedan skicka in det! Wiii.

Känns skönt att vara så nära mål nu!

söndag 18 mars 2012

Inköp

Jag och Mange har varit på sight seeing idag + en liten körningstripp. Idag stod backning på listan! Han är så duktig min lilla snutt!







I alla fall så har vi blivit med matsalsbord idag, jag och min karl. Vi stannade till på Mio och där hade de kampanj på ett snyggt matsalsbord i ek, så vi slog till!

MIn helg!

Elin hjärtat färgade mitt hår igår innan mamma och pappa kom på visit. En semla slank ner i magen och sen var det bara till att börja svida om in för kvällen. När jag var sådär halvfärdig stjussade snälla föräldrarna ut oss till Dalby och hem till Emelie och Pierre. Där det skulle hållas födelsedagsfest för en nyligen fylld 23 åring! Dock höll mitt illamående i sig även då så på hugget var jag tyvärr inte, men det var mkt trevligt ändå!

Tog taxi hem tillsammans med fina Moooies och (o)nyktra Nickepicke! Snäll taxichaffis stjussade hem oss ändå till kvarngärdet för en hundring extra, alltså mellan Norby och Kvarngärdet. Inte illa. Så vi slapp stå och vänta på bussen i en halvtimme drygt.

Nu på morgonen har vi kikat på BB, Elsas Värld och Extra Extra (det avsnittet där vi var med)! Nu efter att vi fått lite lunch i magen tänkte vi åka ut och kika runt lite såhär på söndagseftermiddagen!

lördag 17 mars 2012

Kärlek

Helg Helg Helg

Lördag förmiddag och jag mår inte alls bra. Magen strejkar och humöret sviktar. Men tänkte ändå att jag måste försöka ta tag i dagen. Då Mange har begett sig mot jobb känns det som att jag måste göra någonting vettigt.

Igår vart det dessvärre ingen blogg för min del. Då ägnade jag min förmiddag hemma hos Vanja där vi skrev på PM. Runt tre stjussade jag henne till tåget och jag åkte hem en sväng innan syster kom och knackade på. Vi gick ner på staden där vi kikade kläder, jag gick sedan hem med Mange och vi var så lata så vi beställde pizza på hemvägen. Sen på kvällen blev det mys till BB och lite sånt.

torsdag 15 mars 2012

Heldag med pluggish!

Så har en heldag gått då jag ägnat mig åt studier. Började dagen med en promenad sedan begav jag mig i all hast till skolan där jag mötte upp gruppen. Klockan 10,15 hade vi litteraturseminarium som höll på fram till 12. När klockan då slog lunchtime så tog vi brudar bilen mot Luthagens livs där vi köpte lunch för att sedan fortsätta arbetet hemma hos Ebba.

Vi kämpade på flitigt fram till klockan fyra då jag drog mig hemåt, och i morgon fortsätter pluggandet fast på Blåsenhus såklart haha! :)

Nu på kvällningen har det lagats middag, tonfiskröra med pasta såklart! Min favorit!! :) Åh nu borde jag sätta mig ner och läsa lite inför i morgon som jag lovade att göra, även om den orken känns som totalt bortblåst verkligen!

Bilder från gårdagen






Aww känslorna flödar!

onsdag 14 mars 2012

Inspelningsdag

Idag har det varit en heldag på filmhuset i Sthlm tillsammans med syster min (och för att inte glömma pensionärerna). Lång väntan i mellanåt men riktigt roliga inspelningar förövrigt. För er som undrar till vilket program så var det inspelning till premiär avsnittet av Partaj som sänds på kanal 5 på söndag klockan 21. Titta då! Kommer att bli awesome! :) Älskar deras immitationer så grymt lika orginalen alltså hihi.


När jag äntligen kom hem efter att ha lämnat av syster i Väsby så hade älskling lagat middag till oss, fina han. Å nu så ser jag fram emot ett avsnitt av BB tillsammans med honom min underbara man!

tisdag 13 mars 2012

Ett år har gått..

Sedan..






Partaj med syster



I morgon ska jag och lillasyster ut på äventyr. Vi ska nämligen till Stockholm där vi skall vara publik till tvprogrammet Partaj, som Kristin Meltzer är programledare för! Vilket kommer att hålla på hela dagen så det kommer nog att bli riktigt kul skulle jag tro! :)

Inget konstigt alls

Hej alla glada!

Började dagen med en uppfriskande morgonpromenad, vilket var välbehövligt med tanke på att jag annars har tillbringat större delen av dagen framför den fyrkantiga burken. Jag och Ebba har som sagt suttit på Eko hel dagen med vårt PM. Jag måste få säga att vi har varit väldigt ambitiösa. 

Jag smet iväg runt fyra för att hämta upp Mange vid stationen. Då vi åkte till Actic för att träna, men ack så slut jag var idag. Men det var bara till att kämpa i alla fall!!






När vi kom hem tillagade jag Chili con carne till middag som vi precis har ätit, nu är det bandy och Hammarby såklart på tven! Där det för tillfället står 2-1 till bajen! Så ni kan ju ana vem som för tillfället är glad här hemma..!

måndag 12 mars 2012

Pm plugg!

Nehepp såklart fick man inte chansen att njuta av någon sol idag inte. Nej, jag har då minsann tillbringat hela dagen inomhus på Blåsenhus jag! Jag och Ebba har suttit och kämpat med vårt PM och i morgon tänkte vi sitta på Ekonomikum istället, det funkade tydligen bättre för henne.

Vi har i alla fall varit duktiga och kommit igång bra med arbetet..!

Monday

I morse gick Mange upp tiiidigt och jag vaknade till vid halv åtta. Nu har jag käkat frukost och ska snart börja göra mig i ordning för dagen. Ska till skolan och träffa gruppen, eller ena tjejen är sjuk så vi blir bara två idag! Men känner att stressen börjar komma så verkligen dax att komma igång..!!

Börjar vid tio så har lite att fixa innan dess! Det ser ut som att solen är framme även idag, hoppas att man får lite tid utomhus!

Ha en bra dag allesammans!

Stadshäng





Det var ju så fint väder igår så jag och älskling promenerade ner i det härliga vädret till stan. Där vi kikade runt lite och samtidigt njöt av solen! Man måste ju passa på när solen väl är framme! :)

söndag 11 mars 2012

Härliga söndag!

Jag vaknade tidigt som vanligt, och inte kan man somna om hellet.. Så låg och kramade älskling som försökte sova vidare. När jag äntligen lyckats få honom att vilja gå upp med mig så käkade vi frukost. Sedan gick vi ut på en förmiddagspromenad i det friska vädret! Härliiigt värre! :)







Nu kom vi precis in från en liten tripp i bilen..! Jag är helt övertygad om att du kommer att fixa detta! < 3 Nu vill man ju bara vara ute ju.. Så fint väder! Nästan så man ska dra på solbrillorna?! :) hihi

Lördagsmys!







Igår kväll var tanken att vi skulle käka tacobuffé på Kvarntorget. Men så hade de stängt pga ombyggnation. Så vi bestämde för att laga egen tacos hemma istället. Sen hade vi lördagsmys framför finalen i Melodifestivalen! Iår var det ett sjukt bra startfält (bara någon enstaka som inte var bra)!


lördag 10 mars 2012

Lördags bestyr

Denna eftermiddag har jag hunnit med att kika BB, övniningsköra lite, visit på Rusta med baby å nu snart tänkte jag hoppa in i duschen å ladda upp inför kvällen!

Det är ju Melodifestival final! =)

Lördag




Då var förmiddagens arbetspass avklarat. Har även hunnit med lunch med lovely och plockat ihop alla smutskläder som ska tvättas. Idag blir det chillerill vilket ska bli såå skönt! Ser fram emot en heldag tillsammans med min älskling!

fredag 9 mars 2012

Fredagsmyyyys

Fredagsmys med min allra finaste livskamrat ikväll. Vi tänkte precis börja kolla på en film och har tidigare ikväll ätit lasagne framför programmet Minuten.

Lillasyster var här en sväng på eftermiddagen  då jag hjälpte henne att färga håret. Sedan hämtade vi upp Mange och drog en sväng till Willys innan vi stjussade hem systeryster. Hon skulle tydligen ha en ensamhemmakväll.

Sen ska jag i alla fall ladda upp inför morgondagens arbetspass, eller förmiddagspass kanske man ska säga. Jobbar nämligen förmiddag imorgon. Sedan är jag ledig förövrigt i helgen, bortsett från mina studier då som ligger och väntar! Alltid lika rowligt! :)






Nej nu var det film ja! Ha en super helg allesammans!

Hata P-liser

Pain in the as på gymmet idag! Men vi klarade åtminstonde plankan 3*1 min! Inte illa! Och alla andra övningar såklart!







Men fy vilken ångest jag fick när jag upptäcte en p-bot på 700 spen! Så jävla irriterande när Actic inte ens har parkeringsplatser så det räcker. Bara för att alla lunchkunder tar alla platser! MORR. Det blir till att jobba lite extra denna månad minsann..

Friday

Gick upp när Mange gick till jobbet, började då dagen med en morgonpromenad på 40 minuter. Jätte skönt! Nu har jag suttit i köket och chillat lite innan det nu är dax för att ta tag i dagens studier. Efter 12 sen så ska jag iväg med Bella till gymmet var tanken..! :) Jag är så taggad !!

torsdag 8 mars 2012

Loreen - Euphoria Såå braa!

Klassefesten




Jag och Elin kikade på denna rulle igår, lite smårolig för att vara dansk. Vi fick oss iaf ett gott skratt med våra fruktsallader i högsta hugg såklart..




morning morning

I morse gick jag upp när Mange drog till jobbet, har hunnit att läsa lite litteratur. Nu måste jag dessvärre göra mig i ordning inför dagen. Ska träffa tjejerna i skolan klockan tio så dax att svida om!!

Gårdagens bestyr!

Igår ägnades förmiddagen till att läsa och läsa och sammanfatta och sammanfatta. Runt 12 mötte Bella upp mig och vi traskade ner mot stan, Actic närmare bestämt. Hurtbullar som vi blivit tog vi oss an simbasängen. 40 längder avklarade vi och med tunga kroppar provade vi ångbastun! Det var ju ett antal år sedan som jag simmade, men det var jätte skönt med lite omväxling för engångs skull.

Senare på eftermiddagen/ kvällningen hämtade jag upp Mange vid Moskén och sedan drog vi up till Gränby en sväng. Han skulle in på systemet och köpa några cider att ha att dricka till matchen i bandy Hammarby såklart. Men till hans besvikelse så sändes inte matchen på tven. Men de vann iaf!! :)

onsdag 7 mars 2012

Onsdag

Började dagen med att ta an disken. Nu har jag satt gröten på plattan och inväntar att den ska bli färdig! Magen känns tom så jag hoppas att det går snabbt.

Idag är det studier i allra högsta grad som står på "att göra listan", ska förbereda mig inför ett litteraturseminarium samt läsa litteratur inför kommande PM:et.

Sen blir det nog träning idag oxå, simning hade vi tänkt testa på för omväxlngens skull. Men jag kan ju lova att min kropp värker ändå ut i benen. Har vaknat flertal gånger inatt pga min träningsvärk.. Huuuua! Ont gör det, men det är bra. Eftersom det är pga en bra anledning!

tisdag 6 mars 2012

Happy Happy!




Jag är så gla ida för jag klarade tentan i Lärteori, klassiska grunder i Ped B!! Wiii. Vilket förvånade mig oerhört, trodde verkligen inte det!

Tha day!

Började denna kyliga dag med en promenad. När jag km in igen så kokade jag gröt och satte mig sedan ochh fortsatte att läsa en text som jag ska ha läst klart tills idag. Jag ska nämligen dra till skolan och träffa mig studiegrupp, där vi ska förberda ett litteraturseminarium samt ett PM.

Jag tänkte även hämta ut en tenta som jag skrev för ett tag sen, även fast jag är ganska övertygad om att det kommer att stå ett stort fet U på den.. Tyvärr!