fredag 29 april 2011

Dax att knyta ihop säcken

Dåså då har jag nästan hunnit med att göra allting på min "att göra lista" för dagen. Färgade precis håret på systeryster. Hon var som missnöjd med sitt lila hår.. Även fast jag gillade det!! Så nu återstår att se om den nya färgen täcker allt det lila vilket jag tror kan bli väldigt svårt, men vi får väl se! :)



Valborg -10


Det vart senmiddag idag och vi tog oss i kragen och gjorde i ordning Tacos vilket var riktigt gott!!

Fullspäckad dag!

Sorsa korven kom över en sväng på eftermiddagen! Mysigt värre! (= Vi kunde i alla fall konstatera könen på våra tre små ljuvliga saker, och vi kom fram till att det var två killar och en tjej! Jag hade rätt !! ;) Haha.. Nä men det är så att jag och Mange har haft ett liten vadslagning här hemma om när kattungarna skulle komma och hur många det skulle bli, och där hade Mange vunnit både och men nuså hade jag åtminstonde rätt på könen på dem!! :P

Vid fyra tiden tog jag mina små pojkar och drog upp till Gränby! Fullt med folk, alla passade väl på att vara ute i sista minuten inför helgen / valborg som vanligt! Jag hittade i alla fall lite nya kläder att ha på mig i morgon! Det vart även en vända på systemet och Kvantum! Väl avklarat så skulle vi egentligen åkt och tränat men Mange hade så bråttom hem till sin match som började klockan sju så vi strunatde i det.. Men dumma som vi var beslutade vi ändå att åka och kika på en lägenhet som vi blivit erbjudna i Uppsalahem. Även fast vi inte visste riktigt vart det låg så åkte vi och kikade och lovar att det inte var det lättaste att hitta.. Men tillslut så hittade vi rätt och att säga att det var en "lägenhet" var väl lite att ta i för det som fanns där i dagsläget var inte mer än en grund.. Haha men området var åtminstonde inte att klaga på! Såg så idylliskt ut så! :D

Nu är det bara till att TAGGA TAGGA inför i morgon !!! För då är det VALBORG !!

Sola är de bästa som finns !

Dåså har städpatrullen lagt ner sitt för idag! Åhh så fint det blev, synd bara att smutsen kommer tillbaka fortare än man vill.. =/





Så jäkla skön, tänker på snygga Martin i BB-huset !! :D
Städpatrullen är i full gång och musiken på högsta volym! Yeeea! (:

Dan före.. Kan man säga dopparedan?

Det tycker i alla fall jag att man kan, för sista april är i mina ögon minst lika viktig som julen! Jaja, var som vanligt uppe med tuppen idag. Slog upp mina blå strax efter sju alldeles frivilligt. Mange har dragit till skolan och vad ska jag göra då? Jo jag har massa saker som jag måste försöka hinna med att göra. Har precis fixat fiskarnas akvarium och nu ska jag göra i ordning lite gröt till frukost.. Sen..


  • Städa

  • Gränby / Systemet / Handla med Älskling

  • Träna

  • Sola

  • Färga Linneas lila hår..

  • Det där med plugget har ju inte riktigt gått som planerat tyvärr.. Dumma mig!


Fullspäckad dag med andra ord.

torsdag 28 april 2011

Torsdag

Oj vad fort denna dag har gått! Började med att min älskade hjärtevän Eliiiiin kom och plingade på dörren klockan åtta i morse!! Som jag saknat! Efter lite frukost och fix så drog vi ner till Sockra där jag hade färg/ klipptid. Sen vart det staden.. Och ni kan ju tänka er hur fort dessa timmar gick och tyvärr inte mycket till shopping ! Men oj så underbart sällskap!("v") Nu kanske man skulle ta och fixa iordning sig lite käk..

onsdag 27 april 2011

PÅ LÖRDAG FÅR JAG MINSANN INVIGA DESSA GODA SOMMARBÄR !! MUMMS

Sommaren är påväg!



Lasagnen i ugnen och jag har fixat den nya trallen på balkongen. Och så typiskt att det ska fattas tre ynka plattor! Gaaaah! Även fast vi köpte fem förpackningar med fem fyrkanter i varje! Trodde att det skulle räcka men icke då.. Men men nu får vi väl vänta yttligare ett år innan dom kommer på plats och då har vi nog dragit vår kos från denna bonad! Hahha!! (: Det blir till att gilla läget helt enkelt.. Snaaaart är sommaren här !!! :D Som jag längtar !! :D

Panik

Kom precis hem från gymmet. Tungt Tungt! Men nu efteråt känns det ju hur underbart som helst. Det där med plugget gick ju åt skogen. Mange skulle låna böcker till mig som jag är tvungen att ha till tentan. Tror ni dom fanns eller? Nej inte en enda, så det känns lite panik nu inför att den ska vara klar innan söndag! Haha får kolla på Studentbokhandeln i morgon om dom finns inne! Jag håller alla tummar och fötter jag kan på att de gör det!!

Mina fina!

Onsdag!

Var på vård- och bildnings utbldning nu på förmiddagen. Riktigt intressant faktiskt! :) Nu väntar mina studier på mig! Kan inte bli en bättre dag! Hahah ;) Jag hoppas på att få hinna med lite träning emellan oxå..!

tisdag 26 april 2011

Panik över plugget !!

Tisdag!

Jobbat 7,30-12,30. Skön och slapp dag även fast jag hade larmtelen och dubbelärenden. Så det var riktigt nice! Sen cyklade jag hemåt och till lunchen som Mange hade fixat iordning.





Nu kom vi precis hem från stan där vi var och uträttade lite ärenden.. Jag hade tid hos Synsam och denna gång var det värre med prickarna så nu skickade dom en remiss. Huuu, jag som vill ha mina lincer tillbaka!! NU!! Vi var oxå in på både Handelsbanken och satte in pengar och även på Nordea. Fyyy så mycket folk det var på Nordea! Det bara välde in en massa människor. Men vi var ju tvugna att sätta in pengarna, man vet ju aldrig om man får inbrott haha eller om någon annan kommer och snokar där de inte ska... hmmmm!

måndag 25 april 2011

Chillerill

Det vart film, The kings speech och fruktsallad nu på kvällningen!

Finaste("v")

Tvättat fönster

Jag har varit duktig och tvättat balkongfönstrena idag! Passat på när det ändå är så underbart väder ute! Så nu är dom förhoppningsvis fina ett tag framöver.. Man kan ju alltid hoppas varjefall! haha (:

Kyckling och ris!

Stek på balkongen!

Jobbat till 14. NUUU: Stek på balkongen med älskling. Så jävla underbart väder! Så det finns inte! Hoppas Hoppas att det håller i sig ända fram till på lördag! För då är det juuuu SISTA APRIL, VALBORG !! Och då vill vi inte ha regn minsann nej nej! För då vill vi ha en stor SOOOOL TACK !!

Amazing och hennes söta bebisar!

söndag 24 april 2011

Sunday



Var iväg en sväng till Gränby med babe på förmiddan och köpte present till Jessica som fyllt år och passade även på att shoppa lite smått till mig själv. Efteråt så drog vi till Nautilus och tränade! Oj! Det var föör länge sen sist! Dax att rycka upp sig igen. Sen åkte vi hem och gjorde oss iordning innan vi drog iväg till Sandviken där vi skulle bli bjudna på påskmat i form av kött och gratäng! På vägen dit hämtade vi upp Veronica och Sonny och medans vi väntade på dem i Valbo så passade vi på att gå en sväng i köpcentrumet. Mysig dag helt enkelt! Nu inväntar vi kvällens höjdpunkt! Nämligen BB-live! :)

Söndagsmorgon

Blev väckt tidigt i morse av att de små livet pep som bara den! Och att Amazing hoppade upp och ner mellan vår säng och lådan.. Hon ville väl prova kanske om hon kunde lämna dom en liten stund, men så fort dom började skrika så hoppade hon ner igen! Som dom låter! SÖÖÖÖÖTA!! :D

lördag 23 april 2011

Älskling & jag kollade..

Vår påskmiddag..

Fick bestå av tacos iår.. (:


Amazing föder bebisar..

Amazing kryper upp mellan oss på morgonkvisten..

Hon spinner ljuvligt och har sammandragningar..

Efter ett tag lämnade vi henne ensamen, innan..

Vi lyfte ner henne till sin bädd, där hon snabbt kröp in under filten


Första ungen född..


Amazing, stolt mamma till tre små bebisar!


Pengarna rullar..

Var precis iväg och storhandlade månadens mat + att det var dags för att tanka fulltank i bilen oxå! Och därmed var väl halva vår lön som bortblåst! Fy, hatar det här med att vara vuxen och betala för sig själv. Inte kul att allting ska kosta och pengarna inte gör annat än att rulla.. But that´s life !

Amazings bebisar!

Vilken dag, det tog bra många timmar innan allting var klart! Tror klockan var närmare ett innan hon hade fått ut allihop! Det slutade i alla fall med att vår älskade lilla Amazing fick tre små vita ursöta ullbollar!! Som just nu inte gör annat än piper! Det kommer att bli tre spännande månader här framöver! (: Kan inte annat än att le, så fina!! Bilder kommer !!

Spännande!

Väcktes runt sextiden i morse av att min älskade lille kattevän kom och ville krypa ner mellan mig och Mange. Hon hade sammandragningar det syntes för hon började dra ihop kroppen och började även att spinna ljuvligt där under täcket. Vi upptäckte efter ett tag att "vattnet" eller vad man nu kallar det för hos katter, hade gått. Efter några timmar när vi legat sådär och försökt hållt oss så stilla som möjligt så beslutade vi oss för att försiktigt lägga ner henne i hennes bädd. Där har hon nu hållt på i flera timmar och än så länge har det kommit ut en liten liten ursöt minisak!!! :D:D

fredag 22 april 2011

Trött Trött

Låg nyss och halvsov i soffan till någon film som gick på tven. Alldeles för trött för att ens orka hålla upp ögonen så nu blir det sängen !

Minnen



Kikade på gamla bilder häromdagen och fyndade detta URSÖTA kort på syster från när vi var i Göteborg sommaren -08 !

Lååångfredag


Jobbat idag 7,30-15. Sooft dag! Men mindre roligt är att jag har gått och fått ont i örat konstigt nog. Det var väldigt många år sedan jag hade det sist och tro mig det är inte roligt. Efter jobbet åkte jag hem till ett städat hem! Min fina baby är ju så duktig han ("v"). Morsan kom och hälsade på oxå och vi tog en sväng till Gränby! Mysig eftermiddag helt enkelt. Nu kanske vi ska till att laga något att äta ! (:

torsdag 21 april 2011

Filmmys med min kärlek



Kollade precis på Battle Los Angeles! Sjukt bra film :) Se den vettja!

Mästerkocken själv !

Söta påskkärringar !

Iår var det första året som det hittade hit flera små urgulliga påskkärringar ! Synd bara att man hade glömt att köpa godis till de små. Hade faktiskt helt glömt bort att dom går påskkärring idag.. Haha stackarna.. Som tur var kom syster till räddning med lite godis !

Vill inte !

Tog nyligen pause från plugget och lunchade lite köttbullar och makaroner med Christoffer. Skönt med en liten bensträckare sådär.. Nu är det dock desto svårare att sig an böckerna igen. Usch! Ge mig styrka, känner varken för jobb eller plugg just nu! Ge mig lite ledighet tack och så jag kan få fira lite påsk ! (:

Skärtorsdag!





GLAD PÅSK PÅ ER !


Imorse kom dom och ställde ut parkbänkarna här på bakgården! Då är det SOMMAR !! Wiiii äntligen.. Idag då? Jo idag har jag pluggdag, hemtentan har lagts ut och jag måste väl börja kika lite på den samt att jag har en massa andra uppgifter som jag ligger efter med. Ja, där har ni min dag! Lagom trevligt sådär på skärtorsdagen!

onsdag 20 april 2011

Åhh Gambia ("v")

Sol och värme!!

Stackars mig

Ingen uppskattning alls vad det gällde mina goda blodpuddingar.. Ni kan ju gissa vem det var som satt och lekte med maten som ett litet barn och höll på fjolla sig, jo om inte min stora bebis som jag har här hemma! Joni minsann så var det! Och nuddlar vart det till efterrätt..

:)



Mina bästisar är hemma! Wihooow och nu lagar jag blodpudding till middag! (:

Onsdag



Jobb jobb och ännu mera jobb. Fattar inte riktigt det där med att man får ont i huvudet jämt efter att man har jobbat, visserligen kan det ha med mitt stressande att göra. Jag stressar jämt för att hinna i tid även fast jag vet att jag inte har bråttom hem till nått ja skummt det där.. Så nu sitter jag här ensammen hemma och väntar på att mina kompisar ska komma hem.. Roligare än så blir det nog inte! TYVÄRR

tisdag 19 april 2011

Nu BB !

Heldag i Gävlestaden!

Nyäten och helt slut efter en heldag i Gävlestad. Det har varit intensivt plugg i stort sett hela dagen! Jag och Sofie hade aktivt uppsatsskrivande från cirka halv elva fram till ett, då vår föreläsning började. En väldigt intressant sådan! Det var två tjejer från Familerätten som var på skolan och föreläste och sista timmen av dagen så var det vår lärare som pratade om LVU. Mycket intressant dag faktiskt! :) Men just nu känner jag bara stressen gå upp ändå till öronen.. Usch! Har alldeles för mycket plugg nu dom närmsta veckorna.. :(

Mot Gävlestad

Jag hade tur! Jag ska träffa mig klasskompis tidigare så upptåget nästa!! Haha helt sjukt. Men jaja. Har nyligen duschat och nu blir det frukost innan jag måste cykla ner till tåget! :) Hoppas ni får en underbar dag allesammans i soooolen! Det ska jag ha, även om jag kommer sitta instängt i skolan större delen av dagen tyvärr.. Buuuu!

måndag 18 april 2011

Arg som ett bi

Imorgon är det en dag i Gälve igen då. Näst sista gången förhoppningsvis som tur är! Jag ska träffa min kursare i skolan klockan 11.00 är det bestämmt. Så nu kollar jag tågtabellen lixom och vad är det jag ser!!! :O:O Alltså jag blir så j*vla galen på de förbannade upptåget som går.. hmm ja aldrig?!! Tåget är i Gävle 09.30 hahaha asså hör ni 1,5 timme innan och jag måste åka åtta hemifrån alltså 3 timmar innan jag ens behöver vara där. Där kan man kalla att jag förlorar pluggtimmar minsann.. Aldrig mer plugg i Gälve det är en sak som är säker ! Och Sj då, som jag åkt de senast gångerna.. Jo visst. Men det kostar ju drygt 150 spen enkel resa och tror ni jag har pengar till det eller nej! :S

Måndag

Måndag: Ny vecka - Nya tag. Work all day. Kom hem för ett tag sen, det är riktigt skönt väder ute även fast det blåser när man cyklar. Men men det känns ändå som riktig sommarvärme! Helt underbart, det jobbiga är bara att eftersom det är så här varmt och fint väder nu så tror jag att det kommer regna hela sommaren.. Jag tror att det finns en risk för det tyvärr för det är det sista jag vill ha! En rengnig sommar nejtack! Vill ha sooooool och värmeeeeeeeee hela sommaren lång! . . . . . . . . . . . . . . . . Nu var väl tanken att jag skulle sätta igång med mitt plugg. Usch, jag har en massa att göra tills i morgon. Då jag ska träffa min klasskompis i skolan innan föreläsningen börjar och jag har lovat att jag skulle göra en massa tills dess som jag inte har gjort än.

söndag 17 april 2011

Dagens middag

Gårdagen i bild

Steeeeeek


Ännu en dag med stek på balkongen! Sommarvärme helt klart utan tvekan! Så jävla underbart! :D

Grillchill


Precis kommit hem från vischan där vi tillbringade gårdagskvällen och natten! ;) Vi brudar stod för grillningen medans grabbarna stod för... Hmm ja fotbollen kanske? Jo, inte så mycket mer än så var det alf ;) Hahah men gott vart det minsann! Då har man invigt första grillningen för iår då och betydligt tidigare än förra året. I sommar då ska det grillas alot!! :D Sen satt vi ute hela kvällen och drack massa viiin :) Riktigt mysig kväll med min fina vän! ("v")