fredag 30 december 2011

GOTT NYTT ÅR !!!

Vilken skillnad!

Kolla bakgrunden här. Detta var nyårsafton förra året. Om ni tittar ut genom fönstret idag kan man ju inte annat än säga SKILLNAD! Men klagar inte alls på bar mark, MEN man vill ju ha en vit jul och nyår!! Sen annars gör det mig ingenting alls att det är grönt på marken den 30 december! ;)

Inför nyår!

Allting är packat, nyårskläderna klara och spriten handlad. Nu återstår bara att invänta på sällskapet som ska ta oss till själva nyårsfirandet!
Som jag längtar jag ser väldigt mycket fram emot detta! Tror det kommer bli AWESOME!!! Grymt helt enkelt! ;)

Tandläkaren

Som tur var så slapp jag pencilin! Ska istället få dra ut en visdomstand den 5e januari. Kunde fått göra det igår men fyyy nej det vågade jag inte, så jag skulle därför få koma tillbaka. De slipade lite på visdomständerna eftersom de var så vassa o skavde mot tandköttet därav det onda och så fick jag bakteridödande sköjmedel som jag ska gurgla i munnen.

onsdag 28 december 2011

Julafton i Sandviken

Onsdag

Både igår och idag har jag jobbat. Idag med lite större problem, har så inihelvete j*vla ont i käften (igen). Orolig att jag har fått inflammation i visdomstanden hade nämligen de för några år sen å då fick ja käka pencilin. Så det känns ju inte sååå kul ifall jag blir tvungen att göra det just nu så här innan nyår. Inge vidare lyckat. Jobbar dag i morgon oxå. Sen bär det av mot tandläkaren! Så då får jag väl veta vad det kan tänkas sig vara. Men ont gör det minsann kan knappt få in käk i munnen..! :P

Nej, dax att inta soffposition kanske :)

Julhelgen

Lovade ju att berätta mer om julhelgen. Å ja på julaftonsmorgonen gick vi upp tidigt här hemma och gjorde oss i ordning innan vi åkte ut till Österby hela familjen. Vi lämnade först av Amazing hemma hos mamma och pappa och åkte sen hem till mormor på julfrukost.

Sen åkte jag och Mange vidare upp till Sandviken till svärföräldrarna och hans familj. Där vi kikade på Kalla, åt julmat och hade paketutdelning. Jätte mysigt, avslutade kvällen med mys framför Änglagård 3.

På juldagen åkte vi vidare tillbaka till Österby igen där firandet skulle fortsätta med familjen. Det vart julmat och julklappsutdelning även där! Så mysigt med jul fast så otroligt jätte mätt man blir! Huuuu är även hände samma sak iår. Vi fick en massa behövliga saker i julklapp! Allt från handdukar till traktörpanna å massa ljusprylar och en otroligt skön pläd med mera!

I måndags eftermiddag åkte jag, Mange och Pullan hem till Uppsala igen. Vi lämnade kvar Amazing eftersom att vi ska bort i helgen igen, så slipper hon vara ensam. Jag och syster passade på att shoppa lite innan vi åkte hem och det blidde även en storhandling oxå!

måndag 26 december 2011

Julhälsningar!

Härliga julhälsningar från mig!

Hoppas ni allesammans har haft en riktigt underbar julhelg! Det har minsann jag haft i alla fall med en massa god mat, klappar och sällskap! (: Jag berättar mer om det i morgon för nu tänkte jag inta soffposition framför någon bra film med lite gotti gottgott !! Innan det är dax att förbereda sig för morgondagens arbete. ;)

fredag 23 december 2011

< 3

Julkänslor?!

Paketinslagning till julmusik för att göra det ännu lite juligare och nyligen myst med chilinötter till film tillsammans med min kära vackra sambo och självfrände (den manliga varianten i hushållet då) =) Medan min andra har pyst sin kos över julehelgen.

I morgonbitti far även vi (den lilla familjen) vidare mot bruket för att sedan åka vidare uppåt i landet mot Sandviken. Räknar med att komma lagom till Kalle. Har införskaffat oss lite glögg idag oxå så nu är allting precis som det ska vara! Nu när alla klapparna är inslagna också och nerpackade i påsar..!

Nu är det JUL !! (: Hoppas ni alla får en underbar sådan!

Dan före Dopparedan

Shiiiit va de var mycket folk ute och julhandlade precis som mig i sista stund! Det var minsann inte roligt att vara ute med bilen och leta efter parkering överallt. Varnar er: Åk inte till Gränby!! Såvida ni inte tar cykeln eller bussen(!!).
Nu är jag i alla fall nästan klar, ska bara ner en sväng till stan och fixa det allra sista. Men det vet jag precis vad det är så det ska nog gå fort! Sen är Malin helt färdig med årets julhandling! Då återstår bara all inslagning, men det tycker jag kan vara lite mysigt faktiskt. Då brukar julfeelingsen komma fram..! ;)

Julklappshandling in i det sista!

Ut i julruschen idag då och handla sista julklapparna, så går det när man har varit utomlands och spenderat upp alla penningar från förra löningen. Meeeen, som tur är så får man ju påfyllning idag så här en dag innan självaste dopparedagen! Det är inte helt fel det inte! (:
Men ska jag vara ärlig så har jag ingen julkänsla för fem öre.. Tror det blir så när man varit borta halva december månad. Jag har varken bakat eller klätt någon gran iår. Eftersom att vi ska vara borta över hela julen så känns det lite onödigt tyckte vi och dessutom över nyår med så därför blev det granlöst på Strindbergsgatan iår. Men så fort man kommer hem till mamma och pappa så brukar de där känslorna komma fram! Det är alltid så mysigt hemma hos dem på julen!! :D MMmm vad jag längtar ! ;)

Fest

Whiteclub 11-12-16
En kväll ute i Patong!
I somras!
En kväll på krogen i höstas!

Blandat

Förkyld!!


Vaknade med världens täpptaste näsa INTE OKEJ! Så här dagen innan julafton. Måste typ snyta mig hela tiden usch usch och känner mig dessutom tung i huvudet. Inte bli sjuk nu..!

torsdag 22 december 2011

haha

Nya linser!

Mina nybeställda linser kom idag! Verkar dock inte som att de ser ut som på bilden men har inte provat dem än så vi får väl se hur resultatet blir! (:

Engelskauppdrag

Jag och Elin skickade in engelska uppdraget igår, och fick tillbaka det med ett stort feting IG. Kändes ju j*vligt surt..! :(

LOVE

Dan före dan före dopparedan

Så återstod det bara två ynka dar till självaste juleafton. Varför ska det gå så sablans fort för? På julklappsfronten ligger jag hyffsat till, men måste ut en sista sväng i morgon oxå då det återstår några klappar till family.


Idag har jag jobbat till 12 sen cyklade jag hem (väldigt försiktigt) och käkade lunch med baby som han hade gjort i ordning innan vi drog ner på stan. Innan vi gick hem stannade vi i Kvarnen och fikade lite - MYSPYS!


Älskling kom med väldigt braiga nyheter idag! Säger bara äntligen, till sist löste allt sig! Man måste bara ha lite förtröstan. En heltidstjänt i kommunen, så vi kanske förhoppningsvis äntligen kan ta lån(!) och köpa lägenhet! HOPPAS HOPPAS! (: Känns så himla bra!

måndag 19 december 2011

Positiv lättnad

Nu i eftermiddags kom min älskade livskamrat hem med ett stort bandage på skallebollen. Han hade nämligen opererat sitt öra idag, som han har haft nedsatt hörsel i. Det var alldeles blodigt såg man så han skulle behålla bandaget på tills i morgon. Men inte ska han vara hemma och vila för det inte icke sa nicke. Pengarna kommer alltid i första hand.. Jaaa minsann. Så nu är han och jobbar, han hann väl vara hemma i 45 kanske innan han stack igen.



Sötare människa får man leta efter.

Sen fick vi även en glad nyhet idag, vi har nämligen fått tillbaka våra pengar som vi blev bestulna på tidigare iår (i januari). Bättre sent än aldrig som man brukar säga. Vilket även innebär ett erkännande!

Thaii < 3

Thailand



Tillbringade två veckor i Phuket tillsammans med min kära familj och sambo. Två fantastiskt underbara veckor på alla sätt och vis dock var vädret inte på topp varje dag men det var vad jag hade räknat med, det var ju ändå varmt lixom.


Det var flera år sedan jag tillbringade så många dagar tillsammans med mina föräldrar men det över förväntan. Inga intriger eller bråk alls.


Vi solade och badade mycket och besökte olika ständer och framför allt tillbringade vi många kvällar med att shoppa! Jag kan inte annat än att älska det där landet, människorna är så otroligt vänliga ocg allting är så billigt. Det var min tredje gång och jag kan garantera att det kommer att bli fler! Det som var så roligt var att även mamma och pappa gillade det, de var så faschinerade över att det kunde vara så varmt i december månad.

Sverigeland

Anlände åter i Sverige förra onsdagen. Så nu har jag tillbringat ett par dagar i kylan igen och färgen bleknar fortare än fortast, tyvärr! Desto roligare är att jul och nyår inte alls är långt bort just nu. Vilket jag ser oerhört mycket fram emot!

Denna jul kommer inte att tillbringas i Uppsala utan vi far som vanligt omkring. Först en sväng till mormor på julaftons förmiddagen innan vi beger oss vidare mot Sandviken. Sedan på juldagen så åker vi tillbaka till Österby och firas med min familj! Jag tror att det kommer att bli en bra jul, bara marken får vara vit så :) Jag vill ha en vit jul!

Idag har jag arbetat på förmiddagen vilket inte var det lättaste att försöka cykla runt. Så jag fick gå omkring istället. Inge vidare att jobba inom htj under vintertid. Men jag ska inte klaga, jobbar ju inte så mycket nu för tiden så ;).

tisdag 29 november 2011

Jag älskar dig

Thailand nästa!



Resväskorna står redo i hallen. Och jaa jag tror vi är redo för att bege oss mot Arlanda där vi ska ta flyget mot Thailand, Phuket, Patong! =)


Fick veta att jag klarade tentan igår och det kunde ju inte komma i bättre läge. Så nu känns det verkligen som att jag kan slappna av lite, med tanke på allt annat plugg som jag haft dåligt samvete över. Men nu tänker jag ta 2 veckors semester och bara njuta av livet!!


Ha det så underbart här hemma i Sverige så ska jag ha det lika underbart (om inte bättre) i varmare land!! :D

måndag 28 november 2011

Mohhaha

Helgen!

Måndag igen då! Idag har jag jobbat till 12. Nu sitter jag här och inväntar att jag ska dra mig ner på staden där vi ska växla pengar och jag tänkte även hinna med att träna innan det är dags att dra hem och packa! Har börjat packa lite grann men så svårt att packa så lite som möjligt men ändå så mycket att det räcker för två veckor. Svårt det där.

Helgen: Dålig på att uppdatera nu under helgen. Men har hunnit med att både stressa och slappa, allt i ett lixom.

I fredags jobade jag först till 13. Sen hade jag en tanke på en massa saker som jag skulle hinna med innan jag och syster skulle åka iväg. Dock hann jag inte ens med hälften. En sväng på Gränby blev det där jag fyndade lite kläder, även en sväng på systemet och sen efter det var det bara hem och svida om. Linnea hann hem en snabbis och ta en dusch. Vi hann hör och häpnad med 16,43 tåget till Upplands Väsby, sen mot Östertälje. Den där resan kändes som en lång EVIGHET kan jag lova.

Vi skulle fira Cissi som fyllde 28 år, riktigt trevligt var det!! Slutade med en kväll på stan i Södertälje och natten blev lång. Sov aldrig utan vi satt uppe tills klockan va nio? För då kom Angelicas pappa och lämnade deras urgulliga supersöta lilla hundvalp! Och vi fick stjuss till tåget. En lång men väldigt värd natt. Men den där tågresan hem skulle ju kunnat gjorts ogjord.. Ett stopp i Karlberg av vissa specifika själ ;) HAHA

Lördagen spenderades hemma med Mange och syster. Twilight del 3 !! Vill se 4 igen nu !! (: Sen igår så tränade först jag och Mange på förmiddan (eller ja han jobbade samtidigt). Sen så handlade vi lite och var en sväng till det där Lager 157 och kikade lite. Sen på kvällen julpyntades det och packades en del!

torsdag 24 november 2011

Älskar dig gubben!

Vad gjorde jag då?

Klockan har redan hunnit med att bli åtta och vad har jag lyckats hunnit med sedan sista uppdaten då?

Drog som sagt ner till stan by my self, där jag kikade runt på lite möjliga altenativ tills i morgon. Köpte dock inget då löningen inte kommer förän i morgon. Den är minst sagt efterlängtad!

Tränade som planerat och det kändes så bra efteråt! Innan jag cyklade hem stannade jag även till på Solpalatset och körde en snabb solning. Inte länge alls så det syns knappast någon skillnad men det känns i alla fall bättre på nått sätt. Vill ju inte lägga mig på playan och se ut som ett blekt spöke. Inte för att det verkar som att vi kommer att få så mycket sol därborta tyvärr.Det står att det bara ska vara en massa regn. =( Huuuu hoppas innerligt att det vänder !! VILL JU BLI BRUN LIXOM !!!

Torsdag

Precis kommit hem från jobbet. Slutade egentligen klockan 14 men hoppade över rasten så jag kunde gå en timme tidigare istället. Rätt skönt. Tänkte göra samma sak i morgon typ.

Eftermiddagens planer var väl att försöka hinna med att träna. Antar att jag får göra det själv då Mange jobbar hela dan som vanligt. Eller han ska jobba kväll och tror han skulle träna också med killen han är med. Men de tränar ju på Friskis och jag på Actic, så inget sällskap där inte. Huuu stackars mig. På tal om en annan sak så har jag ju lagt om mitt träningsshema lite granna, igår när jag tränade körde jag cykling 15 först och sen löpbandet 20 och mer varierat, sen gymmet som vanligt. Tror att jag behöver med varierad träning och inte så enformigt som jag kört nu i flera års tid. Så vi får väl se om det märks nån skillnad om ett tag.

Igår så pluggade vi engelska på förmiddan, gick väl hyfsat. Sen drog jag iväg på seminarium och tränade som sagt efter det med Mange. När jag kom hem tog jag en snabbdusch och sedan drog jag och Elin iväg till Blåsens som sagt eftersom att vi inte hade boken. Det var ju dock ingen höjdare då det var hur drygt som helst att sitta och översätta/ skriva av texten. Vi blev nog inte så mycket klokare idet tyvärr.. Så vi drog till Willys och köpte frukt istället. Sen var det middag / fruktsallads kväll framför finalen av Bonde Söker fru och sista avsnittet av Bron!!! Som btw slutade så sorgligt. Jag drömde inatt om stackars August :(. Haha.

tisdag 22 november 2011

Film



Imorgon är tanken att gå upp tidigt, senast när Elin kommer hem som jag antar är mellan 07,30-08,00. För vi ska engelskaplugga då! Lite knepigt är dock att vi inte har engelskaboken som vi måste ha till ett flertal uppgifter. Så vi kanske måste åka till Blåsenshus och sitta där eller nått.

Jag har seminarium 13-15 och ska träffa gruppen runt 12 för lite små förberedelser. Skulle gärna vilja hinna träna i morgon också. Var ju ett par dagar sen nu.. Hmm får hoppas att jag hinner med det efter seminariumet kanske!

Nu har vi precis käkat klart. Det vart bacon och makaroner! Riktigt gott :) Igår tittade jag på den första Twilight filmen, Mange också till en början men han somna. Hmm som vanligt haha. Inte ofta vi kan titta klart på en HEL film tillsammans. Men iaf, så tänkte vi göra ett försök idag och fortsätta att kika på serien Twilight. Idag får det bli andra filmen. JAG BARA ÄLSKAR TWILIGHT SERIEN !!!

Längtan

Längtan är väldigt stor just nu :(

7 dagar kvar..

LÄNGTAR !!

Tidigare iår! =)