onsdag 28 december 2011

Julhelgen

Lovade ju att berätta mer om julhelgen. Å ja på julaftonsmorgonen gick vi upp tidigt här hemma och gjorde oss i ordning innan vi åkte ut till Österby hela familjen. Vi lämnade först av Amazing hemma hos mamma och pappa och åkte sen hem till mormor på julfrukost.

Sen åkte jag och Mange vidare upp till Sandviken till svärföräldrarna och hans familj. Där vi kikade på Kalla, åt julmat och hade paketutdelning. Jätte mysigt, avslutade kvällen med mys framför Änglagård 3.

På juldagen åkte vi vidare tillbaka till Österby igen där firandet skulle fortsätta med familjen. Det vart julmat och julklappsutdelning även där! Så mysigt med jul fast så otroligt jätte mätt man blir! Huuuu är även hände samma sak iår. Vi fick en massa behövliga saker i julklapp! Allt från handdukar till traktörpanna å massa ljusprylar och en otroligt skön pläd med mera!

I måndags eftermiddag åkte jag, Mange och Pullan hem till Uppsala igen. Vi lämnade kvar Amazing eftersom att vi ska bort i helgen igen, så slipper hon vara ensam. Jag och syster passade på att shoppa lite innan vi åkte hem och det blidde även en storhandling oxå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar