fredag 28 september 2012

Avslutar plugget och tar helg

Och nu tar jag helg.. Sitter i skolan och ska precis börja packa ihop alla grejer så jag kan bege mig hemåt..

Började dagen med en promenix, inte så kul med tanke på att det duggade de hela 75 minutrarna som jag var ute. Men trots dugget så tog jag den "långa" vändan idag. Vilket kändes skönt efteråt. Sen var det bara hem och fixa i ordning sig för jag hade nämligen tandläkartid klockan 11,10. En väldigt dum tid egentligen med tanke på att det förstörde som lite pluggtimmar för mig. Därför tog jag bilen upp till tandläkaren och åkte direkt till skolan efteråt när det var klart. Meeen, det måste vart det längsta tandläkarbesöket jag varit på när de skulle rensa tandsten (BARA TANDSTEN). Så noga hon var, och fan vad ont det gjorde! Nu efteråt känns det som att det är en mils avstånd mellan varje tand!

Här i skolan har jag väl lyckats åstadkomma cirka en sida på papper. Vilket känns helt okej med tanke på att jag har hela måndag, tisdag och även onsdagen på mig att slutföra mitt arbete. Så jag känner mig faktiskt inte så stressad, vilket är bra för då kan jag ta helg med gott samvete. En helg som är minst sagt fullspäckad! Men en rolig sådan!!

onsdag 26 september 2012

Regn, regn och åter regn!

Hej och välkommen du väldigt regniga onsdag. I morse pallrade jag mig upp strax efter sju och klädde på mig ordentligt för en promenad i regnet. Hade hoppats på att det skulle vara betydligt torrare ute så vi kunde ha gått den långa vändan men så blev det inte tack vare att man blev dyngsur efter bara några meter!

Sen var det bara in och slänga av sig alla våta kläder och svida om och nu ska jag alldeles strax klä på mig för att gå till bussen. Denna gång får paraplyt följa med! Jag ska tillbringa ännu en dag i skolan tillsammans med min tenta! Wiii =)

tisdag 25 september 2012

Tisdag

Har precis lagat och ätit middag by my own. Därför blev det korv och makaroner som är snabbt och enkelt att tillaga. Har annars tillbringat hela dagen i skolan. Till att börja med hade vi ett seminarium då vi avslutningsvis fick ut vår hemtenta. Så resten av dagen spenderade vi i biblioteket och jag kan stolt säga att jag lyckats åstadkomma 1,5 sida efter att ha suttit där ett antal timmar. För övrigt verkar tentan som rena rama plågan! Så då vet ni vart ni har mig den kommande veckan.

måndag 24 september 2012

Bilder från i somras!








En bild säger mer än tusen ord


Filmtips!!


Uppdate från den gångna veckan

Nåväl har inte hängt vidare mycket här den senaste veckan. Men jag ska försöka åtgälda det så gott jag kan..

Förra veckan bestod mestadels av en blandning mellan skola och jobb. Jobbade tisdagen och torsdagen och de andra dagarna tillbringade jag i skolan. I fredagskväll hade jag och min käre sambo en riktig hemma-mysar-kväll och i lördags var vi in en sväng till stan på dagen. Medan kvällen tillbringades med fina flickor ute hos Semlan i Dalby. Där vi bakade hemmagjord pizza och umgicks. Igår var det en Malin - Mange  utflyckt dag. Då vi åkte till Valbo köpcentrum och när vi ändå var i krokarna så bestämde vi oss för att hälsa på svärmor m, familj i Sandviken. På kvällen var det bajenmatch som vi såklart inte ville missa och som tur var så vann de med 3-1! :) BRA DÄR BAJEN!

Morgonpromenad




Traskat i 75 min i det härliga höstvädret.

lördag 15 september 2012

Lördag

Pust å stön! Idag har jag och älskling varit väldigt ambitiösa. Började nämligen dagen med storstäd av hela huset! Så nu blänker det skinande rent! Det var väääldigt längesen som vi verkligen städade grundligt som nu. I samma veva som vi ändå höll på passade vi även på att låna Bella och Jimmys gräsklippare och körde gräset också. Å Mange fick känna på att det faktiskt kan vara roligt att klippa gräs om man bara har en ordentlig "riktig" gräsklippare och inte en handdragare som vi lånat av förening hela sommaren. Så från och med nu står en ny gräsklippare som högsta prio på inköpslistan!

När allt var färdigt här hemma åkte vi in till stan och gick en sväng på IKEA och RUSTA. Där vi köpte en lampa och pall! =) Väl hemma igen fixade vi ihop sakerna och nu pustar vi ut! ;)

Om ett tag ska vi väl börja med maten som idag ska bestå av Flygande Jakob! Som är såå gott! Sen ska vi bara ha en riktig hemma-mysar-kväll!! Väldigt skönt med tanke på att det känns som jag gjort någonting varje helg ett bra tag nu!

fredag 14 september 2012

Fredag

Inget vidare väder för långpromenad idag så vi nöjde oss med en kortare variant idag. Men ändå så var jag genomblöt från topp till tå när jag kom in. Det kommer ta dagar innan mina skor kommer torka. Usch för detta väder.

Nu har jag duschat, ätit frukost och ska alldeles strax bege mig iväg till tandläkaren. Jag har nämligen tid där kl: 11,30. Jag som hade tänkt att ta mig en promenad dit, men med tanke på vädret så väljer jag nog att ta bilen istället!

torsdag 13 september 2012

You did my day

Kunde som vanligt inte sova vidare bra inatt men lyckades ändå ta mig upp vid åtta för att bege mig ut på min 8 km rutt. Idag tog jag den på 1,10 inte illa! Sen var det bara hem och göra sig i ordning. Jag tog 10,09 bussen in till stan där jag mötte upp lillasyster. Vi skulle nämligen ut till Sko punkten vid IKEA och kika på skor och vi kom därifrån med 3 par skor! En bra deal när man får ett par på köpet vilket gjorde att jag fick mina par för 199:-! Väldigt bra tycker jag!

Jag tog mig upp mot skolan där jag skulle ha föreläsning men eftersom att jag kom tidigare satte jag mig utanför och njöt i solen! Så härligt med höstsol. Å när jag kom upp till klassrummet står det på dörren att lektionen är inställd! Lyckat! Å där hade jag suttit ute och väntat i dryga timmen på lektion hmmm.. Men ja då var det bara till att dra sig hemåt istället. Man tyckte ju då att läraren kunde ha skickat ut ett mail eller två..!

Mötte upp Mange som hade slutat för dagen när jag klev av bussen, så väntade med honom innan nästa buss kom. Han skulle nämligen in å träna (ovanligt, noo). Så när den kom gick jag hemåt å chilla lite innan han kom hem igen!

Nu står lasagnen i ugnen! Så strax nalkas middag! (=

onsdag 12 september 2012

Onsdag

Myyyyser med min fina Amazing. Gud så mysig hon var ikväll. Allt detta medan Mange (som vanligt) är ute på annat håll. Idag jobbar han med sin kontaktperson och de är på bajenmatch.

Idag började jag dagen som i vanlig ordning med en promenad. När jag kom hem igen var lillasyster på besök och vi åkte senare tillsammans in till stan då jag hade lektion i skolan. Hann med en sväng på stan med Bella innan jag åkte hem och lagade middag till mig själv. När jag kom hem märker jag att lite grejer är flyttade på och först blir man ju lite oroad till en början men sen upptäcker jag att det måste ha varit eltel gubbarna som vart och hälsat på. Även fast det stod på lappen att de inte skulle komma föränn på fredag.

Kärlek


tisdag 11 september 2012

Glada nyheter!

Tog mig en tripp in till staden på eftermiddagen, hämtade upp Mange utanför vägverket. Åhh JAA HAN KLARADE DET !!! Är otroligt stolt över honom! Så därför är vi väldigt glada idag och bestämde att fira med tacos till middag! Vi svängde även förbi Gränby och storhandlade innan vi åkte hem. Nu sitter han och spelar fotboll medan jag håller på väntar på att vi ska få ner Prometheus, som jag så gärna vill se!

Tisdag

Idag har jag haft en riktig hemma plockar-dag då tvätten kör för fullt och jag har gått och plockat upp lite här och där. Förutom det blev det en morgonpromenad (den gamla vanliga)! Det är så skönt väder så jag klagar absolut inte på att få lite frisk luft.

Alanya




måndag 10 september 2012

Ett par dagar

Måndag idag och jag har varit på föreläsning i skolan och i stort sätt enbart lyssnat på läraren om helt obegripliga vetenskapliga saker. Skönt att lektionen inte var så långvarig. Å efter de så drog jag och Bella ner på staden och innan vi drog oss hemåt så passade jag på att införskaffa mig både ett par nya jeans och ett par kängor! Nu är det höst minsann! :D

I morse var vi ut på vår 8 km rutt och sen var det bara att svida om och ta tag i plugget innan det var dags att dra sig in till skolan.

I helgen har det varit full rulle, i fredags var jag ju som sagt på bio med Emelie och i lördags började jag dagen med en långprommis innan jag packade och gjorde mig i ordning för att köra ut till Dalby och hämta upp Semlan. Vi skulle till Västerås och hälsa på Elin där hon höll hur under helgen! En trevlig kräftskiva gjorde kvällen som senare slutade inne i Västerås! Mycket trevligt var det! När jag kom hem igår kväll tillbringade jag kvällen med min fina kärlek.

Nu väntar jag på att Bella ska komma så vi kan få klart vårt arbete som ska in till på onsdag, men skönt å ha det gjort så man får en dags ledighet! :)

lördag 8 september 2012

Premiär



Var på premiären igår och såg Hamilton 2 med Semlan! Tyvärr så var den inte alls i samma klass som den första filmen, så lite besvikna var vi när vi kom ut från biosalongen! Men vad gör väl det egentligen när man får en och en halv timmes Mikael Persbranth!! ;)

tisdag 4 september 2012

Skolstart

Idag hade jag första lektionen i skolan för denna termin. Pedagogik C är vad som gäller och alltså examensarbete för min del. Känns ändå helt okej faktiskt. Så nu är det bara till att tagga till för ännu en termin i skolbänken.

Annars då så jobbade jag kväll igår och ägnade förmiddagen till lite fix både inne och ute. Hann även med en förmiddagspromenad också.

lördag 1 september 2012

Alanya

Hemma igen efter en helt fantastisk underbar vecka i Alanya med fina människor. Dagarna tillbringades på straden eller vid poolen. Inte helt fel med tanke på hur varmt det var så då förstår ni att det blev ett antal dopp. Vi hann även med att prova på Alanyas uteliv och det går väl att jämföras med Kos nattliv, alltså GALET!! Så det var ju precis som det skulle med andra ord. En dag åkte vi och kikade på en show där både Sjölejon och Delfiner uppträdde. Jag och Mange passade även på att ta bild tillsammans med en Delfin!

Nej kan inte annat än beskriva veckan som klockren, kunde inte bli bättre.

THE LUCKY ONE



Föll en liten tår när jag kikade på denna alldeles nyss, så bra! Å med tanke på hur snygg Zac Efron är gör det hela aningen bättre ;)