lördag 30 juni 2012

Lördag

Vaknade strax före åtta idag och såg hur det verkligen öste ner ute. Fy, jag fattar inte varför inte sommaren har kommit?! Regn regn och åter regn och såklart en hel del molnighet också! Men vart är solen och värmen och den riktiga SOMMAREN ?????

Trots det trista vädret så tog vi oss ut på en förmiddagspromenad! Vilket kändes otroligt skönt efteråt! =) När jag kom hem ekade det tomt här hemma, Mange måste ha dragit in till stan å tränat!

Trevlig helg (trots det trista vädret!!)

fredag 29 juni 2012

Fredag

I morse när klockan ringde var jag riktigt trött, det var så jobbigt att behöva gå upp. Men samtidigt skönt när jag tänkte att det var sista dagen. För nu är jag ledig två dar vilket ska bli så skönt! :D

Dagens middag


Som bestod av tonfisksallad med bacon! =)

tisdag 26 juni 2012

Bort med kolhydraterna!

Jag har valt att utesluta kolhydrater i mina måltider. Inte så draskiskt som alla kolhydrater men såsom potatis, pasta, ris och mjukt bröd! Självklart ska jag hålla mig borta från läsk och godis/ chips också! Vilket är den värsta fällan när det gäller min viktuppgång.



Så mina kära vänner idag består middagen av lättpanerad fiskfilé och sallad!!

V 1. Pass 2

Precis slängt av joggingskorna och tagit en skvalkande dusch! Duktiga brudar! Detta är första veckan på vårt tio veckors träningsshema. Och efter de tio veckorna är tanken att man ska vara tio kg lättare! Jag har gjort det förr och vet att jag kan klara det igen!

KÄMPA KÄMPA !!

Katy Perry - Wide Awake

Kissemissarna




56 dagar kvar!


Ändringar i våra resplaner! Resan går nämligen av stapeln den 21 Augusti och är numera betald och klar!! :D Wiiiii som jag längtar!

måndag 25 juni 2012

Midsommarhelg

Då var denna midsommar över och vi får vänta ett år tills nästa. Jag tillringade min midsommarafton som ni vet i Österby. Vi hade en väldigt mysig dag där ute och vi åkte hemt på lördagsförmiddagen, då Mange skulle iväg och jobba. Själv svirade jag om och drog ut till vattholma där jag firade midsommardagen!

Igår ställde jag klockan på 11 och då var det bara upp och snygga till sig, och eftersom jag inte var körduglig på långa vägar fick vi ta bussen ut till Alunda där vi skulle fira bror. Men vi hade tur som kunde åka med mamma och pappa tillbaka eftersom dom skulle hjälpa oss med lite grejjer. Tjejerna följde även med och vi hade en riktig myssöndag tillsammans!

Idag åkte vi in för besiktning av kissemissar på eftermiddagen och nu på kvällen har jag förutom en joggingrunda hunnit med att få besök av Elin och hennes mamma som var och lämnade av de sista möblerna! =)

fredag 22 juni 2012

Midsommar!

Glad midsommar!! Ligger just nu i soffan och myser med älskling hemma hos mamma och pappa. Vi är riktigt trötta båda två, inte konstigt med tanke på att vi var uppe tidigt och jobbade idag. Men jag har i alla fall haft en väldigt trevlig dag! Midsommarmiddag hos farmor och en sväng uppe vid midsommarstången! :)

torsdag 21 juni 2012

Torsdag

Började dagen med en joggingtur, fysatan så jobbigt det var! Usch..! Men skönt efteråt! Käkade frukost och beställde sedan vaccinering, besiktning samt ID-märknings tid till kissarna. Fick tid på måndag redan å de blir åtta veckor på tisdag om jag inte räknat fel. Så de passar ju perfekt. Står inte på förän de får flytta.. Tiden går så fort! Två stycken är tingade men lilla Freddy återstår. Hoppas att någon vill ha honom, annars finns ju inte så mycket val än att ha kvar honom.

Jobbar 15-21 idag. Så passar på att njuta lite av solen innan det är dags att tillbringa eftermiddagen inomhus. Jag känner att det gör inte sååå mycket att jag är blek som en albino just nu eftersom jag vet att jag har 3-4 veckors ledighet framför mig sen. Å då hoppas jag inerligt att det är sol också!! Jag är mest taggad nu på att jobba å tjäna lite kosing!! =)

Sen i morgon är det ju midsommarafton! Inte för att jag känner mig så taggat inför midsommar det här året. Börjar dagen med arbete sen på eftermiddagen åker jag och Mange ut till Österby och tillbringar kvällen hos mamma och pappa. Det blir nog mysigt!!

onsdag 20 juni 2012

Jennifer Lopez - Dance Again ft. Pitbull



Arbetat och slitit idag. Nu ska jag vila mina fötter tills i morgonkväll. För då är det dags för nya tag! =)

tisdag 19 juni 2012

Flo Rida - Whistle [Official Video]

Happyface

Gladare än gladast för jag har världens bästa vän!!! Tack dariling för att du fixade jobb till mig! Å hela juni och sommaren är räddad för min del !! :D Wiiii. Nu kan jag göra och planera precis som jag tänkt :D "Semester" om man nu kan kalla det för det v.28-31 !!!! Asnice!!

måndag 18 juni 2012

Ett trött gäng!

Förändring

Började dagen med en joggingtripp! Sen en promenad till Ica för å handla mjölk och sylt till gröten. Ja, Malin ska börja käka gröt till frukost igen. Bort med det mjuka brödet och in med det hårda.. IGEN! Som ni hör så gör jag ett nytt försök med att försöka vara nyttig! Efter en visit på vågen så kände jag att det inte fanns så mycket altenativ. Jag vill inte dö i förtid lixom. Mange gjorde samma misstag och vi insåg att med åra siffror så är det ett MÅSTE med en förändring i vår tillvaro. Vi visste ju båda två att vi gått upp... Men ni vet, när man får det svart på vitt är det ALDRIG roligt!! Det känns nästan som att det är dags att ringa Anna Skipper..!!





Grejen är den att jag vet ju att jag har klarat av att gå ner drygt 10 kg förut så egentligen varför skulle jag inte klara det den här gången? Men det är sjukt svårt!!! Speciellt att låta bli alla gottigheter.. Men samtidigt vet jag att bara man klarar det den första veckan så är det ganska så lätt sen..!

söndag 17 juni 2012

Såå söt!

Söndag

Idag har jag och älskling städat klart hela lägenheten i Kvarngärdet. Fy faaan vad snuskigt det var där, så pass att jag var tvungen att gå ut och hämta andan flera gånger.. Så instängt och vilken lukt. Usch och fy, är mer än glad att den tiden är förbi. Vilken lättnad det var att kunna stänga dörren och veta att vi aldrig mer behöver gå in där! Tack och lov!

Efter stooorstädet svängde vi förbi myshönorna Elin och Tommy en snabbis!! Innan vi drog hemåt igen. Känns som helgen har flugit förbi och nu är det dags att krypa ner och inta en ny vecka i morgon! Och hoppas på att jag kan få nått jobb..! Give me! =)

Lördag

Älskling har gått i säng, ovanligt? Nej inte alls! Jag sitter uppe och kollar på nån film. Ikväll blev det en riktig myskväll så skönt!! Annars har vi börja städa lägenheten idag.. Vi tänkte fortsätta i morgon! Känns skönt att kunna lägga sig det bakom sig..!

torsdag 14 juni 2012

Want to travel


Jag vill jag vill jag vill jag vill resa nu !! 

Take me to a warm place
http://www.blocket.se/uppsala/Bedarande_Birma_kattungar_40963032.htm?ca=10&w=1


Annonsen på blocket! Någon som kanske vill skaffa kisse?

6 v




Stackars Amazing har det inte lätt. Nu hoppar alla kissarna ner för trapporna som bara den! Hon går efter dem och jamar oc försöker bära tillbaka dem. Men nu börjar de bli något för tunga för henne att orka bära dem. Jag är bara väldigt rädd om vår nya soffa!!!

onsdag 13 juni 2012

Böghög!

Onsdag

Därmed var den första lilla kissen tingad! Det blev en Ture alltså ingen Novelia eller Teddy! Busigast av dem alla och den första att hoppa i trappor. Tror han ville följa med sin nya matte hem redan idag då han så fint traskade ända ner till ytterdörren efter dem. Nu gäller det att passa dörrarna så de inte står öppna!





Annars har jag jobbat förmiddag idag, vilket flöt på bara bra. Efter det hann jag upp en snabbis till Gränby där jag köpte en liten blomma till krukan som Mange fick av sin familj i present.

måndag 11 juni 2012

30 års firande!!

Fullspäckad helg som vart mer än lyckad. Min sambo kom hem i fredags efter en två veckor lång vistelse i Hedemora. Det var sjukt skönt att se honom igen. Inte nog med det var det även hans 30 års dag denna dag. Vilket kanske inte firades riktigt som det borde ha gjorts. Men vi hade ju en del tid att ta igen som sagt och firandet förflyttades till nästkommande dag!

Då hela förmiddagen gick åt till fix å åter lite fix inför dagens bestyr som bestod av 30 års firande! En verkligen lyckad dag och kväll! Och jag tror att 30 åringen själv var mycket nöjd!

Mange 30år!

Dagen efter blev det inte mycket mer gjort än att vi var tvugna att röja undan en hel del! Men förutom det så blev det en hel del soffliggande..!

torsdag 7 juni 2012

Jag älskar dig


En dag kvar

Nu äntigen är de endast en ynka dag tills min käre kommer hem! Som jag längtat tills att få hålla om honom! min fina.

I tisdags va det studentfirande för hela slanten då Josefin tog studenten! Oh igår var mamma och pappa här och hjälpte mig med en massa saker! Så otroligt snälla de är! :)

Coldplay - Princess Of China ft. Rihanna

lördag 2 juni 2012

Cindrella

Fix Fix inför dagens kryssning!!! Wiii

fredag 1 juni 2012

Its Malin Amazing Partytime

Min dag!

Då har man gjort Gränby också, och självklart några penningar fattigare! No good..! Köpte med mig en sallad hem som fick bli min fredags middag. Nu tänkte jag nästan mysa ner mig i soffan framför en film. Perfekt syssla med tanke på  dagens väderlek. Men allra först ska jag sla en signal till min kära pojkvän å se om han lever där borta i Hedemora! :)

Love Love!

fredag

Så himla skön känsla att bara vara hel ledig idag. Hade tänkt att ta mig en joggingtur i morse men tittade ut och jag valde att avstå. Fy så burrigt det är ute idag. Ogilla!

På eftermiddan blir det i alla fall en tripp till Gränby med Belli. Det var ju ett tag sen jag inhandlade något nytt så det är minsann på tiden! Måste ju ha nått att ha på sig i helgen !! :) För då blire partiiii! Yey