lördag 28 april 2012

Rätt skön !

För den intresserade!

Fredag: Klippning på stan, häng med Jossie + lunch på Cupido! Sen systemet å träning med Bellish. Sen ägnade jag kvällen ensam framför Bajenmatchen. Inte helt fel de heller då Bajen såklart vann med 2-0!! Wohoow!

Lördag: Arbete 7,30-12. Sen hem å hämta Mange, vända på Gränby där vi lämnade böcker hos Linnea och besökte systemet! Sen hem å mös i solskenet på baksidan. Nu dax att svida om inför lördagskvällen! :D

fredag 27 april 2012

Yey

Pm:et inskickat, sociologiuppsatsen inskickad.. Skönt att ha betat av lite!

Hunnit med en förmiddagspromenad också skönt skönt!

torsdag 26 april 2012

Ensam Ensam

Idag såhär på kvällningen är jag alldeles ensam, mina sambosar har visst flygit sin kos! Jag själv har ägnat mig åt träning och nu efter en välbehövlig dusch så lagar jag till mig lite sen middag. Det blir cornfärs och makaroner! Lätt å lagom sådär! ;)

Full snejs!




Betat av både plugg och disk! Nu ska jag ta och byta om och göra mig redo för ett gympass!

Just to do it!

Opponerat på förmiddagen, lunchat med Vanja i skolan och nu har jag fixat om lite på mitt PM. Lägger det åt sidan ett tag och tar fram nästa uppsats! Yey! Vill bara bli klar med skiten så att jag kan ta lite långhelg ;) (Bortsett från lite jobb på lör-förmiddag!) Meeeen ändåååå!


Såå.. Dax att sätta igång så mina ord kan bli verklighet!

onsdag 25 april 2012

Effektiv tjej

Härliga vårväder! Me like alot! Hunnit med att vara väldigt effektiv idag minsann. Först hade jag en bokad tid som jag var iväg på efter det hann jag upp en sväng på staden innan jag tog bussen hem igen. Sen var jag ut på en joggingrunda + snabb promenad efter det som avrundning på det hela haha ;). Pust och stön men oj så duktig man känner sig efteråt!

Nu sitter jag här i handuk och torkar lite grann! Tänkte om jag skulle laga till nått att käka kanske?! Klockan har åtminstonde slagit lunchtid alla gånger om!! Efter det ska jag i alla fall gå ut igen och sätta mig någonstans där det är sol och läsa lite PM arbeten! :)

Vill vara brun!!!



Hittade en gammal blid, kanske inte den vackraste. Men det är inte det som är sälva poängen med varför jag lägger upp den. Utan kolla färgen! Fan tänk om man kunde få va sådär brun nu :(!!!

En härlig dag!

Och jag fortsätter att vakna typ sådär aptidigt. I morse var väl klockan runt halv sex, jag fattar inte varför?!  Men det som är skönt när man vaknar sådär tidigt det är ju att man vet att man inte BEHÖVER gå upp utan kan gosa ner sig hos sin älskling igen! mmmmm LOVELY!




Annars har jag precis gjort migi ordning, ska iväg nu alldeles strax! Hoppas att det är lika varmt ute som det ser ut att vara ! :)

tisdag 24 april 2012

Trött karl som redan snarkar!



Okej? Idag var klockan 21,15 när min käre sambo gick isäng. Normalt? Hm jo kanske med tanke på att han gått upp runt fem två dagar irad nu. Men inte roligt för mig! Huu, men bra söt är han minsann när han ligger här bakom och snarkar så sött =)

Äntligen!

Nuså, har jag skickat in mitt PM. Känns så otroligt skönt att kunna lägga det åt sidan för en liten stund. I morgon måste jag läsa alla de andras PM och så ska jag opponera på ett av dem. På torsdag har vi seminarium och ska ha gruppoppnering eller vad det nu heter. Lite nervös, men efter det så är den här delkursen över vilket känns så bra!

Tisdag

Igår tillbringade jag hela dagen med pluggeliplugg och även idag! Mitt PM ska in idag, och har väl dryga sidan kvar att skriva! Så det känns faktiskt ganska så bra än så länge! :)

Åhhh inte nog med det ! Underbara väder! Vaknade runt fem när Mange gick upp å solen lös in! Underbart, som jag saknat det..! =)

söndag 22 april 2012

Mission

Har myskväll med min fina livskamrat, vi var iväg till Willys och hyrde en rolig komedi. Annars har denna dag varit väldigt lugn!!




Hade en väldigt trevlig kväll med fina människor igår! Å jag måste säga att det kändes som att jag fick återuppliva de galna tonåren en smula då jag och Elin hamnade på en väldigt oförutsägbar plats i regnet! Haha sjukt galet kul!! :)

BB agg!!!

Kollade precis på BB och jag kan verkligen inte för fem öre förstå hur människan Jennifer är pundad och inte Marcelo heller för den delen!!!! Drar Annika ikväll tycker jag att det är jävligt synd, hon ska inte låta Jennifer eller Marcwlo "vinna" morrrrrr!!!! Hatar verkligen killar som använder uttryck som "fitta som fitta"

lördag 21 april 2012




Rolig lördagsunderhållning + jävligt bra träning!!!

Lördag

Dagens bestyr har bestått av arbete på förmiddagen, städ av lägenhet och nyligen precis hemkommen från Gränby där det blev shopping på både systembolaget och såklart min favvoaffär! HM ofcourse! ;)

Nu blir det lite middag sen dusch och fix inför kvällningen! Våra fina vännor Moa och Niklas kommer på besök så det kommer att bli mycket trevligt! Var alldeles för längesen sist.. Lite update behövs! HIHI

torsdag 19 april 2012

=)

Nu är det nära! Längtar mer än någonsing! :) Wiiiiiioooo

Yey!




Idag har jag lyckats åstadkomma tre sidor på mitt PM och varit effektiv cirka en timme i gymmet! Good day!

A normal day!





Stress Stress Stress = Min vardag. Iaf just nu. Dax att dra till skolan och skriva PM =)

tisdag 17 april 2012

Tisdag




Denna dag då? Joo joggingtur och pluggeliplugg. Nu dax att dra och hämta upp först syster på Gränby sen Mange på hans jobb seeeen drar vi till Österby en sväng! Vinterdäcken ska bort minsann!

Bättre sent än aldrig

Bilder från PÅSKAFTON!





måndag 16 april 2012

Sista minuten here I am

Perfekt! Då var anmälan till höstterminen inskickad! Alltså som ni förstår ute i sista minuten haha. Nu är det bara att hålla tummarna på att jag kommer in i Uppsala. Vill ju vekrligen få examen från Uppsala och inte från någon annan ort..! Så hoppas.. Men det ska väl inte vara så svårt att komma in kan man tycka. Examens arbete nästa!! :)

lördag 14 april 2012

Helg

Idag har jag jobbat förmiddag i detta eländiga äckliga blötväder!! Fysatan så skönt det var att komma hem och IN, bara slänga av sig alla blöta kläder! Nu vill jag inte gå ut nått mera idag! Men om jag de slapp, icke sa nicke, ska dra ut till Österby och fira pappa som fyllt 55 år lite senare idag. Tänkte också att vi skulle byta till sommardäcken men hmm undra om det är läge för det med tanke på väderleken?!

Igår då var det minsann en fullspäckad dag. Började med en lektion i skolan då vi pratade PM skrivande, sen tillbringade jag cirka en timme i bibblan för att leta litteratur till mitt arbete. Efter det drog jag upp till Gränby en sväng där jag letade present till pappa för att sedan hinna hem en snabbis och käka lunch innan det var dax att dra vidare igen. Hämtade upp Bella och Jossan på stationen och sedan vart det träning på Actic. Vi hann även med Elgiganten o City Gross innan vi begav oss hem till Anna som skulle fixa våra fransar. Det blev en helkväll i Gränby med fina galna brudar!

Var ju inte så pigg i morse kan ni förstå..! ;)

torsdag 12 april 2012

The Pianist




Jag och Mange kollade på denna igår, men som vanligt så somnade Mange mitt i filmen. Om ni inte redan sett den (var från 2002) så se den! Riktigt bra!

Promenix




En dag då jag och Älskling tog en promenad upp till Gränby!

tisdag 10 april 2012

Tisdag

Idag har jag hunnit med att jobba förmiddag, diska, laga lunch och nu tänkte jag börja läsa de andras reflektioner inför morgondagens seminarium. Satt hela dagen igår och läste klart boken + skrev reflektionen. Jag blev inte så värst nöjd men äsh de får duga. Bara det blir g så är jag nöjd. :)

Mange var iväg på fotbollspremiären i Sthlm igår, och när han kom hem på kvällningen så var han riktigt glad i hatten hahah! Men det berodde ju (bara) på att Bajen vann med 1-0! ;)

måndag 9 april 2012

söndag 8 april 2012

Påsk helg

Hoppas ni alla haft en riktigt bra påsk! Det har jag haft alf som jag tillbringat tillsammans med min andra hälft uppe i Sandviken hos svärmor och co. Mycket trevligt! Då bilen inte är körduglig så hade vi tur och fick åka med Angelica och Gustav upp igår. Sen fick vi ta den kommunala vägen hem idag! Drygt och dyrt but thats life! ;) Och på onsdag har vi fått tid för service så efter det ska bilen vara som ny igen!

Jag hittade min katt i min pizzakartong på bordet för en stund sen! Ni kan ju tänka er vilket race det blev efter det..!!!

Annars då har jag lite ångest över mina studier.. Som är sista dagen i morgon för inlämning. Har läst halva boken cirkus så imorgon blir det minsann en lång daaaaaag! Huuua. Men känner ingen som helst ork för det idag.

Å sen kommer väl lite bilder.. När jag har lust! :)

fredag 6 april 2012

Långfredag

Bra start på dagen.. Då jag lyckats ta mig igenom yttligare ett antal sidor i min bok. Är det bara jag som tycker att det är fruktansvärt jobbigt att läsa ???!





GLAD PÅSK

GLAD PÅSK PÅ ER MINA FINA VÄNNER & SJÄLVKLART ALLA BLOGGLÄSARE!









torsdag 5 april 2012

Södertälje visit!









Skärtorsdag!

Halft somnat i min bok idag men ändå lyckats traggla igenom 60 sidor.. En bra start! Rolig påsk jag kommer att ha! Yey. Jag och boken..

Nu på eftermiddagen hämtade jag upp Mange vid Moskén å sen åkte vi till bilfirman. Där vi fick inte ett alltför roligt besked, dock! Service på onsdag och bilstopp (längre bit) tills dess. Sedan drog vi förbi IKEA där det vart lite småshopping och även en sväng in på City gross där det istället för träning vart en massa GODISSHOPPING! (Det är ju ändå PÅSKHELG nu ;))


onsdag 4 april 2012

Sambooo fyller år !

GRATTIS DARILING MIN PÅ DIN FÖDELSEDAG! ETT SKEPP KOMMER LASTAT MED POJKVÄN! ;)




JA MÅ HON LEVA JA MÅ HON LEVA UT I HUNDRADE ÅR..!!!


Cutest guy in world



En glad kille när vi skulle käka hemmalagad pizza igår efter träningen..!

Lunch i Mora


Onsdagen den 4 april

Mitt liv är ett enda stort kaos just nu. Tankar som far hit och dit och jag vet knappast ut eller in. Men men dagarna flyter på för det. Man kan ju inte inte stoppa klockan bara för att man är virrig. Sååå alltså för er som är intresserade så har jag fyllt mina senaste dagar med studier. Läst engelska, vilket har gått sådär. Ni vet ju att Malin och engelska inte matchar så bra ihop tyvärr.

Annars har jag varit i Södertälje i helgen där jag, Mange och Linnea var och firade Angelica som fyllde 25! Riktigt roligt var det, kanske bjuder på någon bild sen om jag har lust.

Just nu är det mycket i skolan. Så hela min påsk kommer att bestå av studier. Har en reflektions uppgift som ska in på måndag alltså annandagpåsk. ROLIGT :)

måndag 2 april 2012

Engelska skit



Den här boken kan bara ta och döööööööööööö