fredag 30 november 2012

Fredag!

Jag som skulle skriva resultat idag meeen efter tre ynka rader ger jag upp för denna vecka och tar helg! Istället tar jag bussen in till staden, där jag tänkte kika runt om det finns någon som skulle vilja klippa mig. Mina toppar börjar bli väldigt slitna OCH om jag ska kunna bli blond igen gäller det att hålla efter. För jag vill ju så gärna bli det igen och helst så snart som möjligt MEN har åtminstonde bestämt mig för att vänta tills nästa år.. Sen får vi se hur länge jag orkar vänta! ;)



 
 
 
Sen tänkte jag, när jag ändå är på stan, kika efter en ljusstjärna fast ingen stjärna utan en rund sak som man kan hänga i fönstret om ni förstår vad jag menar! :) Det är ju nämligen första advent på söndag så är ju hög tid för pynt!!

tisdag 27 november 2012

Happy happy

Fick just svar från de sista enkättillfrågade och ett positivt sådant! Lycka! Så nu är det inte annat än invänta svars resultaten och sedan bara låta pennan flöda ;)! För till jul ska vi vara klara är ju tanken!!  Wiiiii

måndag 26 november 2012

Senaste nytt



Måndag idag, ny vecka vilket betyder nya tag för examensarbetet. Idag hade vi vår sista intervju, denna i Märsta. Så vi tog bilen dit och på vägen hem igen stannade vi för lite julhandling på Rusta och lunch på IKEA. Väl hemma ringde vi lite samtal för våra enkäters skull. Napp fick vi på ett ställe vilket betyder att det blir ännu en tripp till Märsta i nästa vecka. Slutligen inväntar vi bara på svar från den allra sista, dår vi håller alla tummar vi kan på att svaret blir positivt. Om inte, får vi leta vidare.. Igen..!

Helgen då. Tillbringade fredagseftermiddan på staden tillsammans med fina Moa. Lite nytt inhandlades och kvällen ägnade jag på hemmaplan med min karl. I lördags var det fullt ös medvetslös. Vi gick upp tidigt för att åka in till stan där vi handlade tillbehör och mat inför kvällen. Sedan var det bara hem igen och börja med både matlagning och städning. För senare fick vi nämligen finbesök av väldigt fina människor. "Parmiddag" stod på shemat! ;) Väääldigt trevligt minst sagt! Igår var det däremot seeegt och jag tror bestämt klockan var efter 12 (PÅ DAGEN) innan vi tog oss upp. Gjorde sedan egentligen inte mycket mer än att ligga i soffan hela dagen haha lite skönt ändå! =)

fredag 23 november 2012

Friday

Strax åka in till staden och träffa en fin vän!

Amazing


Min älskade lilla tjej är hemma igen!

onsdag 21 november 2012

I val å kval

 
 
Beslutsångest till hundra. Jag hade ju bestämt mig för att inte röra mitt hår förän i vår för att då bli BLOND igen. Men, jag är ju sååå sugen på att bli det nu! Men samtidigt tänker jag på kvalitén å att det är bäst för håret att låta det mörka växa ur så mycket som möjligt. SVÅRT!!

söndag 18 november 2012

Klantigt värre

Sitter nu i bilen och väntar på att Mange ska komma hem. Vi var i stan och handlade lite, sista färgburken och lite småsaker på IKEA. Sen lämnade jag av honom på gymmet och jag tog bilen hem. MEN!! När jag parkerat kommer jag ju på att jag inte har några hemnycklar, det var ju Mange som låste dörren när vi åkte! Smart smart!! Å han kommer inte förän kvart i fem typ! Haha så kan det gå, när inte haspen är på! ;)

torsdag 15 november 2012

Kväll hos Bästa

Denna kvällen spenderades i Nyby hos mina fina ex sambo/sar!! Jag blev bjuden på hemgjorda pannkakor och mysfaktor på hög nivå!! < 3

Twilight Breaking Dawn Part 2 - Premiär igår!




Jag och Mange var på premiären! GRYM! Vill se meeeera.

måndag 12 november 2012

Häng å fläng - ig

Fy för detta. Näsan rinner och huvudet värker. Usch Usch. Friska på mig nu!

torsdag 8 november 2012

Hemtenta check!

Nu såå är hemtentan inskickad!!! Såå skönt att kunna lägga den åt sidan och istället bara kunna koncentrera sig på EXAMENSARBETET!!! Nu är det 100% som gäller !! Plugg plugg å åter plugg fram till jul, för då vill vi vara så gott som klara !!

onsdag 7 november 2012

tisdag 6 november 2012

Sol och värme!



Det här är helt sjukt.. Detta är första vintern på 6 år som jag inte har någon vinterresa inbokad! Den här vintern kommer bli lång... Visserligen ser jag redan fram emot att boka in nästa vinters resa redan nu!! :D Dock är solen och värmen väldigt efterlängtad!!!!

Tidigare vinterresor:
2007/2008 Egypten
2008/2009 Thailand
2009/2010 Thailand
2010/2011 Gambia
2011/2012 Thailand

måndag 5 november 2012

My sweet day

Som sagt så ägnade jag förmiddagen till att måla i köket. Efter det tog jag mig en kort promenad på cirka 3,5 km för att efter det ta tag i min hemtenta. Som jag för övrigt inte har lagt ner många minutrar på, åtminstonde inte i text. Men idag fick jag i alla fall ner cirka 2 sidor, vilket känns bra!

När jag satt inne i pluggadet hörde min kära syster av sig och ville ha sällskap till Kista Gallerian, vilket hon såklart fick. Så jag gjorde mig i ordning och drog iväg till Upplands Väsby för att hämta upp henne, sedan besökte vi först min favorit Chilli butik!! Den är enorm och det finns så mycket fint som man vill ha!! Efter det gick vi några timmar i Kista Gallerian innan vi begav oss hemåt igen. Jag kom nyligen hem och nu tänkte sambo och jag kolla på film.

Måla måla måla

Har nu ägnat förmiddagen till att måla omgång nr 2 i köket, så väntar nu bara på att det ska torka! Och jag håller alla tummar jag kan på att de nuvarande bubblorna kommer att lägga sig när det har torkat..! Känns skönt å se att man äntligen kommer framåt med detta! Har redan tröttnat på att leva i ett hem som ser ut som kaos!! Men det ganska länge innan allt blir som normalt igen då vi även har vårt lilla trappprojekt plus att vardagsrummet står på tur! Men får tänka att det blir fint sen när det är färdigt! :)

söndag 4 november 2012

Söndag




Renovering hela dagen! I köket är det bara en omgång målning kvar. Sen är det ju såklart tapeten som ska på plats också. Annars så har Mange även tagit sig an trappan den här helgen. Så nu är "muddet" borta och nästan färdigslipat sen ska det målas!