onsdag 31 oktober 2012

Halloweenens dag

Tentaplugg är vad mitt liv består av just nu. Och kommer även att göra den kommande veckan + att jag dessutom fick rest på en av frågorna från den förra tentan som läggs ut i nästa vecka! Puuh. Och inte nog med det har vi examensarbetet som hänger över oss!!! Vi tänkte oss vara "klara" till jul, vi får se hur det går. 

Meen, i morgon blir det jobb! 07-14 ska jag vara på plats minsann!! Soo en trött tjej säger strax godnatt!!

söndag 28 oktober 2012

Projekt kök

Nu är tapeterna i köket nerrivna (gånger 3). De som tapetserat innan oss har då bara smällt upp ny tapet på ny tapet utan att tagit bort någon gammal det syns då minsann. Inte konstigt att den nuvarande blå tapeten höll på lossna på ett flertal ställen :P. Spacklet omgång 1 är också nästan klart, fattas bara till en halv vägg då vi köpt för lite. Hade inte räknat med att behöva slita ner all tapet! Sen senare i veckan när spacklingen är klar så ska det målas! Å i helgen hoppas vi på att få hjälp med tapeten! :) Wii det är kul när det går bra!

Dagens projekt



Sötnos!


lördag 27 oktober 2012


Underbara lördag!

Härligare höstväder får man leta efter!! Har precis kommit in från en promenad på 5,5 km!

 

fredag 26 oktober 2012

Häng på stan

 
 
Eftermiddagen tillbringades på staden tillsammans med min fina vän Moa!

Morgonpromenad


 
 
Härlig morgonpromenad på 4km i det kyliga höstvädret!

onsdag 24 oktober 2012

Onsdag

Har varit i Österby idag och fixat färdigt med bilaffären. Nu är den helt klar vilket känns skönt. Annars har jag tillbringa dagen på jobbet där allting flöt på som vanligt. Meeen, i morgon ska det bli riktigt skönt med sovmorgon! Då jag har gått upp tidigt sedan i söndags.
Min karl är ute och kör bil själv för första gången. Spännande..!

tisdag 23 oktober 2012

Labbdag nr 2

Finally är dag 2/2 i "labbverkstan" avklarad. Igår var det kvantitativa metoder och idag var det kvalitatita och kvantitativa textanalyser som stod på shemat. Nu återstår endast en hemtenta på det här innan denna delkurs är finito. Seeeen, kan jag lägga all koncentration på EXAMNESARBETET.

lördag 20 oktober 2012

Hell ya

Fredagskvällen spenderades ute i Österby hemma hos föräldrarna, syster hängde på en sväng hon med men sen hade hon brådis tillbaka till staden. Mange var ju ute på annat håll så jag tänkte att jag kunde roa mig på landet. I morse kom pappa hit och vi åkte till en bilfirma och kikade på en bil, sedan åkte vi ut till Österby (igen) haha för att kika på ännu en bil. Där vi även slog till så idag fick min älskade man köra hem! Det kändes såååå konstigt att sitta brevid!!

Nu lagas det middag, kyckling och ris med currysås! :) Det blir lugnt ikväll då klockan ringer tidigt i morgon då det nalkas arbete minsann!

tisdag 16 oktober 2012

Uppdate

Lite uppdate från senaste dagarna då. I fredas tillbringade jag dagen i köket, det var bakning som stod på shemat. Bakade både snickerskaka och chokladbollar i mängder. Å på kvällningen kom min fina vän Emelie på besök. Vi lagade middag och hade en trevlig kväll tillsammans. Å i lördasg firade jag 23årig födelsedag. På förmiddagen passade jag och älskling på att städa hela huset innan vi åkte in till Gränby för att hämta smörgåstårtan som vi beställt av lillasyster. På kvällningen blev jag sedan firad med fin fina paket och god fika å sällskap. Kunde inte bli bättre!!

Idag har jag varit i skolan på första handledningstillfället. Så nu börjar allvaret på riktigt. C-uppsats here I come!! Ligger i soffan för tillfället å är tröttare än tröttast, men ska ändå lyckas ta mig in ännu en vända till stan och umgås med bästa vännerna Elin och Tommy ikväll! :) Å menar de vill man ju inte missa!

onsdag 10 oktober 2012


En dag som denna

10 minuter innan bussen gick fick jag ett mail av läraren att lektionen var inställd. Bråttom fick jag å springa ner till Bella och meddela detta. Så ändringar i planeringen blev det men vi bestämde ändå för att dra in till stan och luncha. Väl inne efter att ha fått vänta en 40min på bussen (den körde fel, så fick vänta på nästa) så mötte vi upp Jossan och Maja. Vi lunchade på Unico och sedan strosade vi runt lite. Tog bussen hem vid fyra tiden och mötte upp Mange som slutat jobba. Men tro inte att han skulle hem för de inte nejdå han skulle vidare till nästa jobb!

Long time ago



tisdag 9 oktober 2012

Tisdag

Väntar på bussen. Är påväg in till stan för att uträtta lite ärenden, å senare i eftermiddag åker jag ut till Österby för att hämta hem vinterdäcken! Så denna tisdag kommer nog rulla på den! Började dagen med min vanliga promenadrunda och idag kunde jag äntligen mäta sträckan men tyvärr så var den kortare än jag trott, 7,5 istället för 8km, vilket betyder att jag får ta en extra sväng nästa gång haha.

måndag 8 oktober 2012

Världens sötaste!!






Bilen på blocket



Om någon är intresserad av en liten smidig bil så finns denna pärla ute på nätet, till salu! (:

Life is good


söndag 7 oktober 2012

Sons of Anarchy < 3 Jag tror jag blir blödig!

fredag 5 oktober 2012

Fredag

Jag skickade in min hemtenta i onsdags oh känslan av det är nog att det får bli som det blir. Får jag göra om den så är det ett senare bekymmer. Senare på eftermiddagen åkte jag in till stan för att besiktiga bilen i regnet. Dock gick den inte igenom pga att ena halvlyset hade slutat fungera så jag åkte direkt till bilfirman efteråt, å där hade jag tur som fick det fixat på engång! Och GRATIS dessutom så det kunde inte bli bättre. Nu hoppas jag att vi kan bli av med den bara. För vi ska nämligen köpa en ny bil (automat) för min käre karl äntligen har tagit sitt körkort!! :) Så glad för hans skull!

Igår hade jag lektion på förmiddagen och när jag senare kom hem var jag så trött att jag somnade på soffan och vaknade lagom till älskling kom hem. Å han hade med sig Bella då vi skulle plugga en snabbis, eller rättare sagt skicka in vår "profil". Där vi skulle skriva vad vi tänkt att skriva examensarbetet om!

Nu väntar jag i stort bara på att min käre ska komma hem så vi kan bege oss in till stan. Vi ska nämligen ut och käka och sen gå på bio! Mysig romantisk fredagskväll helt enkelt!! < 3

måndag 1 oktober 2012

Trött.AB

Dags att sova! Trött som bara den.. Jag som sa att jag skulle komma i säng i tid idag men klockan har ändå hunnit bli elva..! No good! Nya tag i skolan i morgon, sista rycket i princip. Känns som jag bara har ungefär en halv sida kvar att skriva lite drygt, så oddsen att hinna klart ser ganska ljust ut för tillfället. Men dock är jag inte i mål än. Betyget är vilket fall som helst inte satt än haha!!


Godnatt!!