tisdag 21 augusti 2012

Arlanda

Sitter inne på gaten på Arlanda och väntar på att vi ska få kliva på planet. Inte långt kvar nu!  Taggad !! :D

Alanya nästa!

Packa, Packa, Packa! Snart drar vi. Om cirka en timme för att vara exakt. Vi bestämde oss för att ta bilen och ställa den på Arlanda den här gången. Jag tror att vi tjänar på det än om vi skulle tagit natttaxi på hemresan.

Wiii Se om en vecka !!!

Love Love

söndag 19 augusti 2012

Kräftskiva



Tillbringade gårdagskvällen hemma hos bästa grannarna på Kräftskiva!



Var på premiären i fredags med Linnea och såg denna, grymt bra å längtar tills trean kommer!

fredag 17 augusti 2012

Bio med syster


Dåså, redo att bege mig in till stan och möta upp syster! För att sedan gå på premiären av Snabba Cash !! Jag är taggad !!

Heeeeelg

Idag jobbade jag kortpass på Vaksala, slutade vid 12 då jag åkte hem å placerade mig i solen. Där jag också somnade till vilket var mindre skönt när man vaknade med igenklistrade lincer. Sedan tog jag mig en promenad/ joggingtur runt samhället. En dusch var välbehövt efter det och nu nalkas det middag, by my own såklart! Så det får bli Icas paj med paprika till det! =) Mumma!!

torsdag 16 augusti 2012

Torsdag

Jobbade till klockan 14 idag och efter det varjag och Mange på ett möte tillsammans. Innan jag senare släppte av honom vid stationen för att han skulle jobba så käkade vi lite. Han skulle gå med sin kontaktperson på Olerys innan de senare skulle till studenternas och kolla på fotboll. Hammarby kommer ju till Uppsala å spelar mot Sirius och ni kan ju tänka er hur uppspelt han är över det! haha fotbollsfasoner..!

Själv ska jag bara bara vara hemma och ta det lugnt några timmar till innan det är dax för kvällspromenad! =) Nu återstår det ju inte många dagar alls innan avresa så. Och jag har ett mål som jag vill nå innan dess så pressen ligger på mig! Men det återstår ju knappt ett kg så! :D Det ska jag fixa minsann!

måndag 13 augusti 2012

Alone time


Underhåller mig själv medan karln är på Pmöte! Även hunnit med en kvällsprommis med Belli och Pluto å njutit lite i solen oxå! =)

Bajenmatch



Tillbringade söndagskvällen tillsammans med Mange i Södertälje på bajenmatch. Tyvärr spelade vårt lag som sopor och vi hade verkligen tur att de gjorde kviteringsmål i de sista minutrarna. Annars hade vi inte kammat hem ett enda poäng.

söndag 12 augusti 2012

Sunday

Mötte upp Mange utanför körskolan, det gick bra med fickparkeringen idag sa han. Sen åkte vi och kikade på en sak som jag verkligen är i akut behov av nu såhär innan skolstart. Med tanke på att jag ska skriva mitt examensarbete under hösten/ vintern. Och vad kan det vara? Jag antar att ni fatta, en dator! (Liten smidig å ha med till skolan OCH som framförallt inte stänger av sig själv om man är mitt uppe i en uppsats, vilket vår andra gör som har 4 år på nacken). Men nu är det fixat. Nu inväntar då bara skolstart!

Men föööörst ska jag avnjuta en härlig vecka i Alanya med trevligt sällskap!! :D


Å nu då? Jo jag ska göra mig i ordning för å åka till Södertälje. Långt, jag vet. Tanken var att vi skulle åka kommunalt men med tanke på hur sent vi kommer komma hem då så valde jag att köra istället. Eftersom vi båda ska upp å jobba i morgonbitti också. Såååå kom igen nu BAJEN !! xD

lördag 11 augusti 2012

Sandviken

Sötaste lilla Liam, Maddis och Chrillus son!

Mange och jag käkade ute och man kan ju säga som så att vi blev mätta..

Helg i Sandviken

Vaknat upp bredvid älskling i Sandviken hemma hos svärföräldrarna. Vi kom igår kväll och kommer väl röra oss hemåt under dagen. För i morgon bär det vidare ner mot Södertälje då vi ska kika på bajenmatch! Kan ju säga att Mange är lyrisk ;).

måndag 6 augusti 2012

Haft en väldigt bra helg på Gräsö tillsammans med familj och släkt. I fredags hade vi släktträff hos min faster som har en urmysig stuga på ön. På lördagen grillade vi på campingen och senare drog vi över på Roslagsloppet i Öregrund. Igår var jag allt annat än pigg och innan vi drog oss hemåt stannade vi på resturangen på campingen och åt. Väl hemma på kvällen mös jag och älsklingen till en film! Kan inte annat säga än att helgen var till belåtenhet!! Nu dröjer det nog ett år innan vi kommer ut dit igen tyvärr, men ett år brukar ju gå fortare än man tror! (=

Åh i morgon börjar jag jobba igen på boendet. Back to reality!

torsdag 2 augusti 2012

Gräsö tripp


Kommit fram till Gräsö nu på eftermiddan, ätit tacos med föräldrarna och nu ska vi strax spela lite cub! Mys mys =)


Who said it would be easy ?

Toppen onsdag

Igår hade jag en väldigt trevlig dag tillsammans med fina Moa! Senare på kvällen mötte jag upp sambo på staden. Vi käkade på stan å sen gick vi på bio. Vi såg den nya Batmanfilmen som var grymt bra!! Helt klart en 5/5 ;).

Torsdag

Ligger fortfarande i sängen, ska snart gå upp å börja packa! Drar nämligen iväg till Gräsö idag där jag ska tillbringa helgen. I morgon blir det släktträff vilket jag ser fram emot, sen på lördag blir det nog Öre då det är Roslagsloppet denna helg. Mange åker ut efter jobbet i morgon så inatt får jag sova ensam..