torsdag 31 maj 2012

Slut

Äntligen färdiga! Känns så otroligt jävla bra. Hade opponering idag och det gick väldigt bra. Efter det gick vår grupp till Magnussons och käkade och drack ett glas vitt för att fira!! Livet efter denna hektiska månad med B uppsats skrivande!! Men nu jävlar är det nästan över..!!!

tisdag 29 maj 2012

De små!


Opponering

Kommit hem för dagen som tillbringats i skolan. Opponerings time! Yey! Vilket var betydligt svårare än jag trott. Så det bli rnog en heldag även i morgon samt förmiddag på torsdag innan själva opponeringen börjar! :)

måndag 28 maj 2012

Uppvisning i Alunda

Varit i Alunda på kvällen och tittat på Moas våruppvisning. Gud så duktig hon var, man blev nästan tårögd!! Sen mös vi lite hos bror innan jag och Linnea körde rally hemåt. Kom på att jag glömt stackars Amazing ute så hon kom och sprang när jag kom hem!!

BB snack

Vad hände på BB igår egentligen ??? Lars åkte ut före Annika ?? Enligt min åsikt var det helt FEL !

Jag trodde först att det var nått slags skämt, men sen visade det sig att det icke var det.. Då blev jag fundersam!

Så nu hoppas jag innrligt att det kommer att stå mellan Hanna och Amandus i finalen !!! :D

Hejja, hejja!! (:

söndag 27 maj 2012

Kärlek


Söndag

Och därmed var det åter alldeles tyst i huset. Ensam sitter jag här, vilket jag kommer få göra nu i de kommande två veckorna. Då min karl har givit sig iväg på eget äventyr! Det kändes jobbigt att lämna honom vid bussen tidigare idag. Det var ju väldigt längesen som vi var ifrån varandra så länge och aldrig någonsin har det skett att det är han som åker bort och jag stannar hemma! Men jag hoppas att dessa 12 dagar kommer till att gå fort.

Älskling, jag håller alla tummar och tår på att detta kommer att gå vägen nu!!

Annars då har helgen varit minst sagt fartfyllt som vanligt. Angelica och Gustav har varit på visit och jobbat å grejjat! Så duktiga så, vilket vi uppskattar väldigt mycket! Vi tre åt middag på resturang Kreta innan de åkte hemåt mot Södertälje igen! Mysigt Mysigt! :)

Nu inväntar jag som alltid vid denna tid BB - live!!

lördag 19 maj 2012

Lördag

Jobbat förmiddag idag, efter det mötte jag upp min kära på Gränby! Vi drivande runt lite överallt innan vi begav oss hem och doftade i solen! Hela eftermiddagen/ kvällen har gått till att plocka och plocka! Självklart har vi även hunnit med att äta middag och myst med kattungar!!

måndag 14 maj 2012

Måndag

Förlåt för seg uppdatering här på senaste tiden. Jag kan bara skylla på att det händer så sjukt mycket i mitt liv just nu! Både privat och i skolan! Sitter ju som jag när förut med en B-uppsats mitt i allting annat. Så därför har bloggandet fått ett uppehåll. Annars för övrigt så leker livet! Jag är väldigt lycklig just nu (trots att det hela tiden kommer upp saker som tynger ner en). Men jag känner mig ganska stark just nu..!

torsdag 10 maj 2012

Film & Fruktsallad = Min Torsdagskväll



Och därmed var tanken att jag åter igen skulle börja med mitt nya "nyttiga" liv! Håll tummarna för mig, så får vi se hur länge det varar denna gång! ;)

lördag 5 maj 2012

fredag 4 maj 2012

Train - Drive By

Friday!

Wohooo äntligen helg! Den mest efterlängtade på länge oxå! Yey. Drar om ett tag och hämtar upp Angie på stationen sen blir det fullt ös! haha. Fast inte på de sättet som ni kanske kommer att tro, nej det får vänta tills i morgon!

Suttit i skolan med gruppen hela dagen idag. Vi har lyckats åstakomma några frågeställningar och ett konkret syfte, så det känns bra! Kan jag alf ta helg med gott samvete.

torsdag 3 maj 2012

Tiden räcker knappt till

Fullspäckad dag även denna dag. Den här veckan har varit helt galen (bortsett från i tisdags då jag bara ville dö pga baksmälla, så då blev det inte mycket gjort). Även helgen har fullspäckat schema då kära Angelica kommer och även Niclas! Vilket ska bli sjukt kul!

Annars då så har B-uppsatsen dragit igång mitt i allihopa! Känns lite sisådär, men men vad gör man?! Det är bara att lämpa på lixom! ;)Så någon träning har jag inte hunnit med i veckan, jag hoppas på att det lugnar ner sig till nästa så jag kan ta tag i det igen! :)

Å sen har ju Amazing fått 3 supersmå bebisar, som kon den 1 maj! Så små å pipiga hihi :D Kommer med lite bilder sen någon dag då jag har mer tid! Promess!!

onsdag 2 maj 2012

Awesome!

Underbart väder, B-uppsats och fått nycklarna !! =) LOVELY!