onsdag 27 februari 2013

Löpning

Katten har börjat löpt. Tidigare år har vi haft turen att slippa höra hennes gnäll då vi skickat iväg henne på parning men eftersom vi bestämt oss för att det inte blir några kattungar iår så får vi stå ut med hennes gnäll en veckas tid cirka!

tisdag 5 februari 2013

CSN

Så irriterad på CSN just nu då jag fortfarande inte fått några pengar. Pengar som skulle kommit egentligen som vanligt runt den 25 januari eller nått. Grr så alltså lever vi på minimum just ju.. Detta problem har uppståt eftersom jag inte fått betyg för mitt examensarbete på 15hp. Därav fattas det en 7,5hp för att få ut pengar. Däremot har jag skickat in ett intyg om att jag skrivit exarbetet och läraren har signerat men det tar sån tid för dem! Ringde i förra veckan för att kolla hur de gick men möttes av en grinig kille som inte var till så mycket hjälp, han kunde inte svara på nånting! Så alltså går vi i ovisshet just nu och inte har en aning om NÄR eller OM vi får pengar. Sådär lagom kul.

måndag 4 februari 2013

Den 4 februari

Idag har jag försökt plugga. Har en bok som ska läsas och så fort jag börja läsa stängs ögonen. Tänkte att en promenad skulle hjälpa mig att bli piggare men det verkade inte lyckas något vidare. Har läst cirka 30 sidor av en bok. Inte okej.

Ser förövrigt att det börjat snöa ute. Alltså är vintern tillbaka igen, jippi. Eller njaaa en annan som längtar så oerhört till sommaren! Satt nyligen och kikade på lite gamla bilder och mest sommarbilder. Som jag längtar!!!

lördag 2 februari 2013