onsdag 30 januari 2013

Januari den 30

Dagarna just nu varvas mellan skola, skola och arbete. Då jag fortfarande är mitt uppe i skrivandet av examensarbetet samtidigt som min allra sista termin på Uppsala Universitet är påbörjad. Denna sista termin läser jag Barn och ungdomsvetenskap B. Även fast jag troligen någon gång i framtiden kommer att läsa någonting mera men då antagligen på distans, så känner jag mig för tillfället väldigt skoltrött! Jag ser målet med mina studier och det gör mig så lättad.

På fredag ska vi skicka in vårt arbete och jag bara hoppas på att den kommer att bli godkänd. Det skulle vara så skönt och en sån lättnad. Efter all tid man lagt ner på det arbetet, men det har samtidigt varit väldigt lärorikt och roligt.

Förövrigt i mitt privata liv händer det inte så mycket, mer än att jag längtar väldigt mycket till nästa fredag. Då jag och Mange ska spendera helgen på annan ort eller snarare i annat land. Vi flyger till Paris över helgen vilket var min födelsedagspresent som jag fick av min käre karl. Så omtänksam han är den där mannen.. :) Hur som ska det bli väldigt kul å komma bort ett slag, då det inte blev någon utlandsresa denna vinter så får denna lilla tripp ersätta det helt enkelt!

På återseende! =)

onsdag 2 januari 2013

2013



Nytt år och nya möjligheter som det brukar heta. Firade in det nya året tillsammans med min älskling i huvudstaden. Kunde inte ha varit bättre med tanke på att jag inte mådde speciellt bra, förkyld och hängig. Men trots det var det mycket lyckat! Hade även en väldigt trevlig jul. Julafton spenderades i Österby tillsammans med familjen och på juldagen åkte vi upp till svärföräldrarna i Sandviken. Det där med varanat år har som blivit av en tradition och helt sjukt att det iår var tredje året som vi gjorde så, tiden går sjukt fort helt enkelt!