tisdag 18 december 2012

Exarbete/Julfix

Kom precis hem från en heldag med massa examens plugg. Idag har både analys samt diskussiondel blivit gjord, inte illa. Nu är även arbetet iväg skickat till handledaren för bedömning så vi håller tummarna på att omdömmet blir bra. Efter 48 skrivna sidor börjar man känna sig lite matt på detta och hoppas på att det snart är helt KLART. Sen är det bara till att tagga för en hel opponeringsvecka och sedan en nystart på den nya terminen. Kom in på det jag hoppats på så det känns bra! Bara en termin kvar !!! Jag ser ljuset i tunneln..! ;)

Annars så firade vi Jossan i fredags och handlade lite julklappar i lördags. Nu återstår det bara någon enstaka julklapp innan allting är inhandlat i julklappsväg. Sen är det bara till att slå in alltihopa! MYS. Tänkte även att jag skulle fixa det som ska skickas iväg oxå nu innan jul! =)

lördag 15 december 2012

Den 14 december

Fixade julklappar på förmiddagen innan jag tog bussen till darlingen i Nyby där det förutom trevligt sällskap bjöds både på lunch och massage!! Sen for jag hem och svirade om och innan vi åkte in till stan igen hann jag hem en snabbis till bästa grannarna. Klockan 20.00 var bordet på Kött Kök och Bar bokat där vi skulle fira fina Jossan som fyller 24 idag!! Jätte god mat och trevligt sällskap!! ;)

onsdag 12 december 2012

Inte min dag

Noooo fuck !!

Mobilen gled sakta men säkert ner på stengolvet i hallen från en pall. En duns hördes från toaletten där jag befann mig och när jag tog upp den.. Ja då var jag inte så glad längre!!! =( HELVETE. Det där med plastgrej på "fönstret" vad skulle man ha det till egentligen?? Kan man ju fråga sig, såhär i efterhand.

fredag 7 december 2012

Ge mig !!!





Kan inte någon ge mig SOL och VÄRME!!! TACK !!

Fredag

Hey! Äntligen fredag OCH det var sååå skönt att få sova ut i morse. Eller Manges klocka ringde inte förän vid åtta! En ledig dag som denna ska jag tillbringa i stan med en fin vän! Tar bussen som går nu alldeles strax, om den nu vill komma i tid förstås..




Denna vecka har som sagt beståt av en blandning mellan skola och jobb. Jobbade dag igår och när jag slutat plockade jag upp Mange som tagit sig in till stan. Han skulle egentligen ha jobbat en sväng men så blev det inte, så då åkte vi upp till Gränby istället. Där han fick sig både nya termosar och skor! :) Så nu minsann kan han inte klaga på att det är kallt ute! ;)

Ha en bra fredag !!

tisdag 4 december 2012

V. 49

Fullspäckad vecka blandad med både jobb och plugg. Idag tog vi oss an resultatdelen vilket resulterade i att vi nu är uppe i cirka 31 sidor. Inte illa! Imorgon ska vi till Märsta igen och dela ut de sista enkäterna, det går bra nu! :)