tisdag 31 juli 2012

Tisdag

Idag har det varit en riktig plockar å fixar dag för min del. Började med en promenad på förmiddagen då jag fortfarande är förkyld så vore det inte allt för passande att jogga. Annars som sagt har jag tagit rätt på kläder, handtvättat lite och städat lite här och var. Nu har vi precis ätit middag som bestod av korvstråganoff och sallad. Helt okej dag med andra ord!

AMERICAN PIE: REUNION TRAILER




Kikade på denna igår med syster och älskling. Vill ni ha ett gott skratt så rekomenderar ja å kolla! :D

måndag 30 juli 2012

Bara Amazing kvar..

I förra veckan flyttade våra tre små sötnosar till deras nya hem. Ture hamnade i Gävle, Elsa i Stockholm och Amadeus i Uppsala där jag tror att de kommer att få det riktigt bra. De nya familjerna verkade väldigt vettiga. I onsdags efteråt när Ture åkt kändes det rikigt tomt även fast det var skönt på samma gång. Som bara det att vi kan ha altandörren öppen hur som nu är så sköönt. Men såklart saknar man dem också, dom var ju charmiga på sitt sätt! :)

Turkiet


Vilket gör att jag längtar even more till Alanya! Bara 3 veckor kvar !!

Sjukling



Härligt värre såhär mitt i sommarvärmen.

onsdag 25 juli 2012

Sjukling

Inte bli sjuk nu. Perfekt timing när det äntligen är sol ute. Brrrr!! =(

måndag 23 juli 2012

Give me!



Ge mig en resa nu!!!

15 grader och regn

Knappt varit hemma någonting alls  på länge. Igår kväll kom vi hem från Gräsö. Och vår lilla semestertripp tillbringade vi först några dagar på Öland och sen var vi även en sväng i Ullared och shoppade en massa! Jätte mysig tripp och kan inte annat säga än att det var jätte trevligt och ha lite ensamtid med min karl.

Veckorna flyger iväg och vi är redan inne på vecka 30. Känns som sommaren i princip är över snart. Åtmisntonde inte långt kvar alls. Och denna vecka ska våra små darlingar flytta. White princess redan i eftermiddag! Sen är det killarnas tur i morgon och på onsdag. I morse fick de sin sista vaccinering, vilkt gick bara bra.

Frukost/ Lunch

fredag 20 juli 2012

Gräsö

Precis anlänt till Öregrund, väntar i bilen medan Mange är inne och handlar lite. Å snart tar vi färjan över till älskade Gräsö där denna helg ska tillbringas med familjen. Hoppas bara på att solen håller sig framme å inte regnet intar igen som den gjorde på vägen hit..! Är så less på dessa skurar!!

tisdag 17 juli 2012

Linköping

Stopp för en bit mat i Linköping. Härligt väder och inte en regndroppe så lång jag kan se, kan inte bli bättre!!

onsdag 11 juli 2012

11 juli

Mot Gräsö nästa! För å fira födelsedagsbarn och mysa med familjen medan Mange är ute på annat håll!!

tisdag 10 juli 2012

Semester!

Jag är så glad för nu är jag ledig i några veckor framöver. Så sweet! Dock känns det inte så roligt eftersom att det fina sommarvädret verkar strejka. MEN, som tur är så har vi en bokad resa till Alanya att se fram emot den 21 augusti. Där vi garanterat kommer att få avnjuta lite härlig efterlängtad sooool.

Tanken var ju att jag och Mange skulle dra ner till Halmstad nu på torsdag, men eftersom att det ser ut som det bara ska bli en massa regn känns det inte så lockande precis. Kanske det bara blir en sväng till Ullared istället?! Vi får väl se helt enkelt.

I morgon i alla fall drar jag ut till Gräsö över dagen där vi ska fira vår (lilla) stora brud som fyller 10 år! Så det ska alf bli mysigt! (=

torsdag 5 juli 2012

Räknar ner!

Bara 1 dag kvar sen ledig 2 sen jobb 2 sen LEDIG !!!!

Torsdag



Njuter i solen på rasten! Så underbart att den är här hoppas verkligen att den håller i sig!! Man blir ju så sugen på ett dopp!! Har ju inte blivit något sånt iår än.

onsdag 4 juli 2012

Sooool

Njuter ute i solen, äntligen är den här! Sen räknar jag ner till semester. 4 arbetsdagar kvar. Nice Nice!

måndag 2 juli 2012

Måndag v. 27

Sitter på rast på jobbet, tillbringar dagen på Vaksala. Efter jobbet sviras det om för en tripp till Thuns med mamma och lillasyster. Var minst sagt år och dar sen jag var där sist. En och en halv vecka kvar! Sen semester!!! Wiiii

söndag 1 juli 2012

Söndag

Mange pluggar teori och vad gör jag? SLAPPAR!! Så behövligt en dag som denna =) Men känner ändå lite ångest över allt som borde göras där uppe! Usch och fy.

Lovely you